- 5 Temmuz 2012
- 1.823
- 841
- 173
- Konu Sahibi semplice_signora
-
- #6.361
hmm iyi işte tatlım benımkıne hep 36,7-36-8 falan ben 36,3 le adet oluyr genelde sen kacla oluyorsun?
çocuk büyütmekle ilgili konu açılmışken benım karşı komşum var benden bir yaş küçük olgun çok .aynı zamnda iş arkadaşım bebeği var 9 aylık çok okur netten takip eder. maşallah büyüttü kızını. banada tecrübelerini aktarıyor sağolsun . kızını daha 6 aylıkken kendi odasında yatağında yatırmaya alıştırdı. kendi odasında uyuyor bebeiş ve şimdi rahat ediyor. başka bir komsumunda 2 coçuğu var biri 8 yaşında diğeri 3 ailecek yatak oadısnda hemde aynı yatakta yatıyorlarmış alıştırmışlar. vazgeçiremiyorlarmış çok kötü birşey zamanında öğretmezsen sonrada başımıza dert olur.
inci hoş geldin
acaba yumurtluyormusun takip et belki adete yakındır yani geç yumurtluyorsundur bak ben öyleymişim
bu ay inşallah tüm bekleyenlerin kuzuları gelir::::::::)
bende 36.2yle adet oluyorum..
İnşallah keseni görmeye gideceksin doktoruna.Belirtilere falan takılma.Bu hafta daha bi çok çalış,koştur,düşünmemek için ne gerekiyorsa yap.İnşallah güzel olacak.
Beklemiyordum diyipde hamile kalan çoooookk..İnşallah sende onlardan birisindir
Güzeldi yaaa.Toprakla tabak çanak yapardık bahçede.Oyuncaklarımızı karıştırır bütün mahalle evcilik oynardık.Lastik ipler vardı fosforlu.Ayyy bayılırdım.Bi ip atlama oyunu vardı.İncikler-bilekler-dizler-kalçalar-beller Ayyyy harika yaa.Ne güzel anılar biriktirdik bizler.Bizim çocuklarımız o kadar şanslı olabilecekler mi acaba? Tahtadan topaç aldım ben geçen yıl.Çıtırpıtır aldım bi sürü.Bulamam bi daha diye stok yaptım çocuklarıma...
Canım super digiyr o zaman ateşın hiç test yapmayı duşunmedın ?
O konuda bende öyle düşünüyorum.Kırkı çıksın ayıracağım.Uyurken bile duyarmış bebekler.Gerek yok özel hayatımı öğrenmesine.Herkez odasına marş marş.
MEVANURRRR canım takip ediyorum seni, hadi bugün de geçti sayılır.. İnan ben de bu ay çok heyecan doluyum neden bilmiyorum bir farklılık var iğne batar gibi sızı gibi...Benim adetler üç gün önceden kahverengiyle başlar zamanla kırmızılaşır.. Tertemizim şimdilik... Umarım yeni bir başlangıç olur herkes için...
nasip olursa yarın ilk idrarla yapmayı düşünüyorum canım..
inşallahda heyecanın ve sevişncin bebişinle katlanır..batın ne zamandı canım..
ben 15 aydır gecikmelide olsa hep adet oldum..yarın test yapmayı düşünüyorum ama aynı sonuçla karşılaşırım diye düşünüyorum ama nasip artık..senin bat ne zamandı...
ayşee tablomuzu güncellede hamişlerle gözümüz gönlümüz açılsın:)
Ayy inşallah guzel haberlerini beklıyrm canım benım...
inşallah canlarımmgüzel haberlerle bekliyoruz seni
Hani kız.Kimi koca göbekli yapacam.Anam bişemi kaçırdım yoksa
arkadaşlar psikolojik mi bilmiyorum ama ben kahvaltımı geç yaptığımdan akşamları bile zar zor yemek yerdim..şimdi kriz tuttu sanki önce baklava sonra turşu şimdide peynir
inşallahda heyecanın ve sevişncin bebişinle katlanır..batın ne zamandı canım..
ben 15 aydır gecikmelide olsa hep adet oldum..yarın test yapmayı düşünüyorum ama aynı sonuçla karşılaşırım diye düşünüyorum ama nasip artık..senin bat ne zamandı...
ayşee tablomuzu güncellede hamişlerle gözümüz gönlümüz açılsın:)
bebeksizlik mideme vurdu galibaAnaaaam bu nasıl bir aşermedir
MEVANURRRR ben her test yaptığımda moralim sıfırlanıyor, karar aldım günüm geçmeden düşünmüyorum... Sen yap canım günün geçti senin...
Canım bat 18... Yalnız değilizdir umarımmmmm....
Öncelik sizin... Anneliği tatmayanların.. Sıramı veriyorum sizlere...Ben sabırla beklerim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?