Bol bebiş topiği

Günaydın kuzum.Testi atma sakın:106: Batı bekleyeceğiz demekki senin için.Sabırsız bi bebiş değil seninki Sakin sakin zamanını bekliyor kendini göstermek için.Ateşin düşmemesi çok güzel.Hadi kırma boynunu.Güzel düşüneceğiz güzel olacak inşallah[/QUOTE]

İnşallah canım hayırlısı olsunda hevesim fln kırıldı,aglıycak gbi oluyrm bu ay cok umitlydim ama olmadı

Benim kırmızılar bu ay stressten ya geç gelir ya erken. Çalışmada yapmadık zaten.

Hayattanda bi zevk alamıyorum artık.

bu ay herşey mahvoldu.

Hiçbişi yapasım yok. Çekip gidesim var sadece

İnşallah canım hayırlısı olsunda hevesim fln kırıldı,aglıycak gbi oluyrm bu ay cok umitlydim ama olmadı[/QUOTE]
Aaaaa noluyor yaaa.Daha bat gelmemiş bişey yok ortada.Çok ayıp cevoo

Benim kırmızılar bu ay stressten ya geç gelir ya erken. Çalışmada yapmadık zaten.

Hayattanda bi zevk alamıyorum artık.

bu ay herşey mahvoldu.

Hiçbişi yapasım yok. Çekip gidesim var sadece

Al birini vur ötekine.Kız inciiii.Sakin ol bakıyım kuzumm.Sıkıntıların içinde haklısın sıkılmaya ama ümitsizlik yok bitanem.Yoktan var eden Allah'a dua edeceğiz olacak inşallah.Hadi bakıyım azıcık ağla topla sonra kendini.İçin daralmış senin. Bak bende üzülüyorum.Kuzularımda üzülüyor.Yazzık bizede sanada.Daha bata var hem.Kalk bi hava al bakıyım camdan kapıdan.Hadi

Topiğin adını BAT GELMEDEN UMUTSUZLUĞA DÜŞENLER diye değiştirelim bence.
Ne bu haller kızlar yaaa
Çok ayıp valla hiç yakışmıyor topiğimizin cici adaylarına bu tür sözler
Duymayım bi daha böyle şeyler
Dün düğün için koşturuyorduk.
Ondan önce iyi bi iş,iyi bi okul.
Bugün bebek derdindeyiz
Yarın doğurma
Sonra eğitim
Bu böyle sürüp gidecek işte...
Allah duasını sevdiği kuluna sıkıntı verirmiş.Bana bol bol dua etsin diye.
Hadi bakıyım sevgili kullar...Toplanın azıcık.Gülümseyin.Yarın pazar...Azıcık temizlik,azıcık tembellik,azıcık gezmeyle atacağız haftanın yorgunluğunu.Bu akşam canlı müziğe yada sinemaya falan gidin..İyi gelir.Sonra nargile kokusundan kafeleri,wc sıkıntısından sinemayı unutacaksınız nasılsa ben gibi:106:
Hadi ben hepiniz için çook dua ediyorum.En güzel kuzular bizim olacak en kısa zamanda

tünaydın kızlar şöyle bir göz gezdirdim de içim karardı valla. umutsuzluk yok topiğimizin adına yakışır olacak herşey dolacak burası bebişlerle . muhabbete katılamıyorum malum misafirlerim var

canım adetin yeni bitmiş o zaman inşallah gebeliğin başlangıcı olur:))
ne yapim canım iyiyim bende misafir gidince rahatladım vallahi,ya normalde misafiri çok severim ama doydum sanki misafire ben evlendim 2.gün misafir geldi hemde yatılıya :))) gerçi ben o zamanlar Allahın sevdiği kuluydum düğün günümde adet olmuştum,bende dua etmiştim inşallah ilk gün hasta olurum diye :))) o günden bu yana misafir hiç eksik olmaz komşularım hayırlı olsuna 2 ay sonra gelebildiler :)))

şimdiden fazla yorma kendini koyu çizgiyede pay bırak :))

deliiii, kız iyi geliyo diye kendini patlatıcaksın :)) çubuk kraker ye kuzum,ne bilim fazla tuzlu şeyler yeme.kız ayşe acaba cinsiyeti ne senin sıpanın?

Ay o gelenlerde amma düşüncesizmiş kusura bakmada Bizde 40 çıkmadan gidilmez yeni evliye.Oturmaya bile.Telefon bile zorunlu olmadıkça açılmaz.İnsan 40 günde falan alışamıyorki evliliğe.Hadi özel durumu geç eşyaların yerini bulamıyorsunki misafir ağırlayasın.Bende severim misafiri ama habersiz,çat kapı gelenlerden nefret ederim.Bunu da söylerim herkeze.Kimse emri vaki yapmasın lütfen kimseye.Dimi ama

deliiii, kız iyi geliyo diye kendini patlatıcaksın :)) çubuk kraker ye kuzum,ne bilim fazla tuzlu şeyler yeme.kız ayşe acaba cinsiyeti ne senin sıpanın?
Azalttım azalttım.Hiç atmıyorum gibi bişey artık dünden beri.Çıbık da tuzlu anam Bende hipertansiyon var.Açlık,migren,yorgunluk,gerginlik tansiyonumu 4e düşürür.Bi de gülme krizi gelir 112de kahkahalarla giderim serum yemeye :) Tuzu çok sevmem ama tedbir bi nevi benimki.
Valla bende merak ediyorum cinsiyetini.Tatlıyla hiç aram yok.Çok da bayılmam normalde ama sütlü tatlıyı severdim,çikolataya ölürdüm.Unuttum onları bile.Çaya şeker sadece şu an.Bi de tatlı meyveler var yediğim.Varsa yoksa ekşi-acı-turşu.Kız derler ekşiye ama tahminler ve dualarım erkekten yana:106:

Darısı başımaaaaaaaa
Hemen ekliyorum paşamızı
Kız sunbal ne aşermiştin?Neden tiksinmiştin?Tahminler neydi etraftan?Sen ne hissediyordun

canım ben hep ekşi şeyler yiyorum tatlıda yiyorum sebzelerden tiksindim ben kız hissetmiştim ama 9 haftalıkken rahmin üstnde bişiler geçiomuş gibi hisssetmiştim o zaman erkek olabilir dediler dr %95 dedi bakalım hayırlısı artık

Allah gönlünde olanı hayırlısıyla nasip etsin canım,inşallah erkek olur.

kız hiç gülğcem yoktu kahkaha attım ya,kahkaha atarken inci geldi aklıma yüzüm düştü bir anda,aslında anlamak lazım bende de olur bazen öyle bi dolarım ki günlerce ağlarım,umarım sıkıntısı çabucak geçer.

bence taydine ve diğerlerine ceza ver bize daha fazla dua etsinler :)) ne kadar bencilim dimi?????????

kız bu arada doğuran mı var birisi oğlum geliyo yazmış,kız düşünsene doğumhaneye girerken elinde leptop dur dr dur topiğime mesaj yazmam lazım dediğini :))))

Kız cinsiyetini öğrendi ondan dedi geliyor diye Allah seni hamiş etsin emi.Hiç güleceğim yoktu

Bende hep ekşi yiyorum.Tatlıdan çok uzaklaştım.Sebze-et hepsini yiyorum.Balık hariç
İnşallah ondanda tamamen tiksinmemde 3 ay bitince başlarım yemeye tekrar.
Bana herkez erkek diyor.2 kişi var sadece kız diyen.Onlarında kızı yok ondan öyle diyorlar

canım muhabbet güzel ama çıkmam lazım,işlerim var dışarıya çıkıcam.

bu arada ben tam okumamıştım sunbal öyle yazınca doğum yapıcak anladım:)) meğer cinsiyetini yazmış :))))

kız bu arada 2.gün gelen ablamdı:))) mecburen gelmesi lazımdı fransada yaşıyo uçak saati çok tersti o yüzden gelmek zorunda kaldı :)))

:26: Afedersin ablana.Ama ben onun yerinde olsam otelde kalırdım seni yine görürdüm.2 günde insan uyandığı yere alışamıyor,uykuyu alamıyor.
Ay bunu diyince millet yanlış anlıyor hemen açıklayım Ben kimseyle uyumadım 30 yaşıma kadar.Kardeşimle,annemle,yiğenimle bile.Üstelik uykum çok saktır.Çıtırtıya uyanırım.Düşün yani benim alışma sürecimin zorluğunu.Ben esnerdim herkez gülerdi.Yahu aktiviteden değil yanımda uyuyanın kıpırtısından ve nefesinden ve tabiki yatağın yabancılığından uykuyu alamıyorum ben Ben hastalandım düğünümden 3-4 gün sonra.Annemler hastaneden evime getirdi içeri bile girmediler.Eşin baksın diye.Ayıptır,kontrole gelmiş gibi dediler.Bende rahatlık açısından haklı buldum onları.Çünkü insan bedensel değil ruhsal olarak zor alışıyor evliliğe ve getirdiklerine...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…