- Konu Sahibi semplice_signora
-
- #6.581
Kızlar ozurdilerım kızmayın bana sadece cok heveslıydm kotu oldm ondan,batı beklıycem bakalım nasıp...
Özür dileme kuzum.Sadece üzülmene dayanamıyoruz hiçbirimiz.Daha bata var o yüzden üzülme şimdiden.Kızlar ozurdilerım kızmayın bana sadece cok heveslıydm kotu oldm ondan,batı beklıycem bakalım nasıp...
kızlar çok mutluyum şeker sonucum ile ilgili velveleye vermiştim ortalığı ama hiçbişi yokmuş, değerlerim çok normal çıktı. yuppi
kizlar bu kasik batmasini yumurtlamadan en erken kac gun sonra hissettiniz????
:26: Afedersin ablana.Ama ben onun yerinde olsam otelde kalırdım seni yine görürdüm.2 günde insan uyandığı yere alışamıyor,uykuyu alamıyor.
Ay bunu diyince millet yanlış anlıyor hemen açıklayımBen kimseyle uyumadım 30 yaşıma kadar.Kardeşimle,annemle,yiğenimle bile.Üstelik uykum çok saktır.Çıtırtıya uyanırım.Düşün yani benim alışma sürecimin zorluğunu.Ben esnerdim herkez gülerdi.Yahu aktiviteden değil yanımda uyuyanın kıpırtısından ve nefesinden ve tabiki yatağın yabancılığından uykuyu alamıyorum ben Ben hastalandım düğünümden 3-4 gün sonra.Annemler hastaneden evime getirdi içeri bile girmediler.Eşin baksın diye.Ayıptır,kontrole gelmiş gibi dediler.Bende rahatlık açısından haklı buldum onları.Çünkü insan bedensel değil ruhsal olarak zor alışıyor evliliğe ve getirdiklerine...
Eşşek seniHadi gözün aydın yeniden.Biz kadınlar ne garibiz değilmi?İhtimallerle bile dünyayı sarsabiliyoruz kendi kendimize
ben hiç hissetmedimkizlar bu kasik batmasini yumurtlamadan en erken kac gun sonra hissettiniz????
hayırlısı tatlım kız diyende oldu erkekte bende balık yemiorum belki sonraaaKız cinsiyetini öğrendi ondan dedi geliyor diye Allah seni hamiş etsin emi.Hiç güleceğim yoktu
Bende hep ekşi yiyorum.Tatlıdan çok uzaklaştım.Sebze-et hepsini yiyorum.Balık hariç
İnşallah ondanda tamamen tiksinmemde 3 ay bitince başlarım yemeye tekrar.
Bana herkez erkek diyor.2 kişi var sadece kız diyen.Onlarında kızı yok ondan öyle diyorlar
senin kaçıncı denemen cevo?
Özür dileme kuzum.Sadece üzülmene dayanamıyoruz hiçbirimiz.Daha bata var o yüzden üzülme şimdiden.
tamam canım şimdi daha ıym eve gdnce inşallah teste bi değişiklik olur..umut dunyası işte
Gunaydin sirinim duntatildi sizin kocisinle iyi eglendinizmi? Iyi yapmissin cnm bir gun arayla yap test yetsin. Rabbim ol dedigince olacak cnm herseyin hayirlisi. Sen rahat ol ummadigin anda gelecek oyaramaz. Sonra hep beraber isircaz poposunu onun. Nerdeydin sen baklim diyceksin. Rabbim hepimize hayirli ve saglikli evlatlar nasipetsin
Sen keyfine bakbosver. Senin bebis naz yapiyor fazla ilgilenme de kendigelsin
20-25inde bile yumurtlayan var.Ben 17de yumurtlamıştım.Olumsuz düşünme şirinim benim.Olacak inşallah ben dua ediyorum sana
Günaydın kuzum.Testi atma sakın:106: Batı bekleyeceğiz demekki senin için.Sabırsız bi bebiş değil seninkiSakin sakin zamanını bekliyor kendini göstermek için.Ateşin düşmemesi çok güzel.Hadi kırma boynunu.Güzel düşüneceğiz güzel olacak inşallah
canım adetin yeni bitmiş o zaman inşallah gebeliğin başlangıcı olur:))
ne yapim canım iyiyim bende misafir gidince rahatladım vallahi,ya normalde misafiri çok severim ama doydum sanki misafire ben evlendim 2.gün misafir geldi hemde yatılıya :))) gerçi ben o zamanlar Allahın sevdiği kuluydum düğün günümde adet olmuştum,bende dua etmiştim inşallah ilk gün hasta olurum diye :))) o günden bu yana misafir hiç eksik olmaz komşularım hayırlı olsuna 2 ay sonra gelebildiler :)))
şimdiden fazla yorma kendini koyu çizgiyede pay bırak :))
kızlar oğluşum geliyorr
Canım acıkcası hevesim kırıldı tek cızgı negatfı gordum yani,ben kırızıları beklıyrm artık...
Test yapmıycamda
arkadaşlar ümitsizlik yok sıkmayın canınızı bebişlerimiz er yada geç bize gelecek..Benim kırmızılar bu ay stressten ya geç gelir ya erken. Çalışmada yapmadık zaten.
Hayattanda bi zevk alamıyorum artık.
bu ay herşey mahvoldu.
Hiçbişi yapasım yok. Çekip gidesim var sadece
teşekkürler iyiyim canım bugün eşim evde fazla giremedim nete..canım ateşim 36.6 adette olmadım testim de yok evde bu sebeble beklemedeyim..Tatlim nasilsin?
Ne durumdasin merak ettim
Tekrar test yaptinmi canim?
Senin atesin cok iyi canim bence geldi senin bebisin hayirli haberlerini bekliyorum canim
Kizlar resimde beli olmuyor mu? Eki Görüntüle 634606
Kizlar resimde beli olmuyor mu? Eki Görüntüle 634606
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?