Bol bebiş topiği

Kızlar ozurdilerım kızmayın bana sadece cok heveslıydm kotu oldm ondan,batı beklıycem bakalım nasıp...
Özür dileme kuzum.Sadece üzülmene dayanamıyoruz hiçbirimiz.Daha bata var o yüzden üzülme şimdiden.

kızlar çok mutluyum şeker sonucum ile ilgili velveleye vermiştim ortalığı ama hiçbişi yokmuş, değerlerim çok normal çıktı. yuppi

Eşşek seni Hadi gözün aydın yeniden.Biz kadınlar ne garibiz değilmi?İhtimallerle bile dünyayı sarsabiliyoruz kendi kendimize

sen kaç yaşındasın ayşecim?

kizlar bu kasik batmasini yumurtlamadan en erken kac gun sonra hissettiniz????
ben hiç hissetmedim

hayırlısı tatlım kız diyende oldu erkekte bende balık yemiorum belki sonraaa

Hosgeldin canimmm
Evettt tatlim cok guzeldi persembe gunu disardaydik sevgililer gunu kutlamasi yaptik
Kutlamam 2 gun surdu
İnsallah canim ya bu ay cok ustunde durmamaya calisiyorum
Ama atesi olcuyorum ovu kullaniyorum yani hersey var aslinda ama rahat olucam insallah. Bu ay senin dedigin gibide ansizin cika gelsin melegim
Evett teyzesi isirmak serbet olcak bizde
Bol bol isirabiliriz
Sen nasilsin canim bugun tatilmiydi senin?
Bu arada testi yaptim tatlim
Ne cok silik nede cok net
Ama gecen testlere gore belli
Yumus olusmaya basliyor sanirim
Zaten kasik agrimda basladi
İnsallah bol bol olusur yumuslarda bosa gitmez askerlerrr

Cok sagoll aysem allah razi olsun
Dualarin kabul olsun insallahhh
Bugun testimi yaptim
Gecen testlere gore biraz daha koyu
Sanirim basliyor olusmaya
İnsallah en koyu hali olur ve ardindan silik halinide gorurum canim.

Bugun 15. Gunum tatlim gecen ay 14 de en koyu cizgiyi gormustum bu ay gec olusuyor yumuslar bakalim artik hayirlisi tatlim...
Senin misafir ablanmis sanirim :)
Olsun kiz kiyamaz insan kardesine bide gurbette
Baskasi olsa abes olurmus hos bir durum degil sonucta dusuncesizlik gibi geliyor bana ama seninki baska senin canin yahu adetinde gelmesi isabet olmus
Sonrasinda cikarmissinizdir zaten acisini
Bizede cok gelirdi misafir hatta esim hep yurtdinda oldugu icin o olmadigi zamanlarda benim arkadaslarim gelir kalirladi hic bos kalmazdim sonra esim gelince esimin arkadaslari cevresi bir bulustukmu son durak bizim ev olurdu gitmezlerdi kalirlardi sabaha kadar muhabbet gir gir samata cok guzel olur sabah kahvaltilari kalabalik cok seviyorum rabbim eksikliklerini gostermesin misafir evin bereketidir
Haklisin tatlim
Bu arada bugun bir topikte bir sey ogrendim
Rastgele denk geldi
Bir bayan
Sperpmelri temiz bir bardaga almis sonra onlari 5 lik siringa ile cekmis
Sonra bacaklarini havaya kaldirmis hani bisiklet surme hareketi vardir ya bacaklar havada olur
O durumda iken
Siringayi yerlestirmis ve bir seferde sperleri yollamis
Ayaklari yukarda 15 dk beklemis be sonra sabaha kadar kalkmamis
Ve o ay bebegi gelmis
Bu durumu bir kac arkadasinada anlatmis ve onlarda o yontemle ilk seferde hais kalmislar
Zaten bu asilamanin bi benzeri durumu oluyormus
Ben yeni ogrendim paylasmak istedim
Ve denemeyi dusunuyorum
Rabbim hepimizin gonlune gore versin

kızlar oğluşum geliyorr

Hayirlisi olsun tatlim
Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin
bende cok istiyorum insallah rabbim banada nasip eder hayirlisiyla saglikla insallahhh

Herkese merhaba kızlar..
Nasılsınız bakemmm
Ben bugün doktora gittim.
Cildimdeki bir sıkıntıdan dolayı cildiyeye gittim aslında.
Sonra buraya kadar gelmişken kadın doğum doktoruna da uğrayım dedim.
Muayene oldum..
Bugün adetimin 13.gün yumurtalarıma baktı. Sağda 2, solda 2,
4 tane yumoşum var ellerinizden öper
Bütün yumurtalarım 12 mm..
Daha küçük dedi biraz daha büyümesi lazım dedi.
Ben her zaman 15. gün yumurtlarım..
15. güne kadar büyür yada bir kaç gün geç yumurtlayabilrisin dedi.
Bu arada bu ay btç kürü ve incir yaptım. Onlar geç yumurtlamama neden olabilir.
Doktorla bu gebelik konusunda baya konuştuk. Bakın neler dedi...

*6 saat olayını sordum saçma uygulama dedi (6 saat aralıklarla yumoş gününde ilişki)
*gebeliğin ilk şartı stersten kurtulmaktır dedi..
*çiftlerde hiç sorun yoktur tıbbi ama gebelik olmayabilir işte bunun tedavisi çok zordur dedi. buda bu stresten kaynaklı dedi.
* çevrendeki herkese korunduğunu çocuk düşünmediğini söyle dedi, sonra bu düşünceye sende inanmaya başla dedi. göreceksin kafandan çıkarttın mı düşünceyi gebe kalabileceksin dedi.
*cinsel ilişkilerini gebelik için yaşama dedi. bu evliliğinzde de zamanla ciddi sorunlara neden olabilir dedi.
*rahat ol,ümitsizliğe düşme, kötü örnekleri görüp bende mi bunları yaşıycam diye endişe etme herkesin birbirinden farklıdır problemleri dedi.
*birde internette orda burda bu konu hakkında araştırma yapma dedi.. çok bilmek iyi değildir

yani böyle uzun ve güzel bir sohbetti...
Hadi hayırlısı...
.

hmm haklısın canım ablamları bi noktada anlarım yanında iki tane sıpasıyla otelde kalması pek etik olmazdı zaten gece geldiler sabah altıda uçakları kalktı.bizdede anlattığın gibi olur yeni evlilere pek gidilmez bizde sanki millet bize gelmek için evlenmemizi beklemişler o kadar anlayışlı davranmadılar yani ve hergelen aynı şeyi söylüyodu bizde hemen gidilmez felan diye anlıcan hergelen misafir diğer misafiri karalardı halbuki diyenlerin yapanlardan hiçbirfarkı yoktu !!!

annenleri takdir ettim ne kadar anlayışlı insanlarmış,dediğin gibi sanki kontrole gelmiş gibi felan..

alışma konusunda da katılıyorum canım ben fazla zorluk çekmedim sonuçta eşimle 2,5 yıl nişanlı kaldık bazı şeyleri fazlasıyla yaşıyoduk,ne bilim gezme,dolaşma en çok garibime giden dolaba kıyafetleri dizerken bazı kıyafetleri yanyana dizdiğim zamandı,özellikle iç çamaşırları :))alışana kadar bakma çamaşırlarıma demiştim eşime:))

Son düzenleme:
Canım acıkcası hevesim kırıldı tek cızgı negatfı gordum yani,ben kırızıları beklıyrm artık...
Test yapmıycamda

Benim kırmızılar bu ay stressten ya geç gelir ya erken. Çalışmada yapmadık zaten.

Hayattanda bi zevk alamıyorum artık.

bu ay herşey mahvoldu.

Hiçbişi yapasım yok. Çekip gidesim var sadece
arkadaşlar ümitsizlik yok sıkmayın canınızı bebişlerimiz er yada geç bize gelecek..
Tatlim nasilsin?
Ne durumdasin merak ettim
Tekrar test yaptinmi canim?
Senin atesin cok iyi canim bence geldi senin bebisin hayirli haberlerini bekliyorum canim
teşekkürler iyiyim canım bugün eşim evde fazla giremedim nete..canım ateşim 36.6 adette olmadım testim de yok evde bu sebeble beklemedeyim..

selam kızlar nasılız benim gözüm hala şiş başıma atmış azbişey başımda agrıyor belki bebiş var diye agrı kesicide atamıyom

hmmm tam yumurtlama zamanınmış canım,buğün nasıldı testin?

ya anlattığın şeyi gözlerimi ayırarak okudum bana mantıklı gelmedi ne bilim iyi cesaret yani çok şaşırdım insanın yapası gelmez kız bunu,bide eşi bişey dememiş mi düşünsene ya herif doldur bakim şuraya :)))

ya çok tuhaf bence eşi orgazm olurken bardağamı yapmış,ya sirin mantıklı ol canım ya,aşılama klomen kullanıyosun,çatlatma iğnesi kullanıyosun son ultrasyona girip aşılamayı öyle yapıyosun,bana çok ama çok garip geldi ağer uygularsan haber ver bana ama yapmanı tavsiye etmem o bayanın ki o zaman yazılmış ve olmuş yaptığı şey sadece vesile!!!!!

yinede sen bilirsin canım saygı duyarım şahsen ben yapmam,daha doğrusu yapamam

umarım bunlara gerek kalmadan hamiş kalırsın canım canı gönülden istiyorum senin için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…