Bol bebiş topiği

canım net bir görüntü yok ama çok hafif bi gölge var gibi en sağlıklısı ya kan testi yaptır yada birkaç gün daha bekle öyle testi yenile derim canım,inşallah o gölge netleşir ve hamilesindir canım....

kız şirin biz adama nasıl deriz gel şu bardaga boşalda sonra şırıngayla oyyy yeminle çook tiksinç birşey aşılamada buna benzer ama en azından sen görmüyon ve birsürü şeylerden geçiyor çoook komik adamında bizden midesi iyice bulanır hiç mantıklı gelmiyor bana şırıngayı töbe yarabbi şu bebekler ne hale getirdi daha dogmadan parmaklarında oynatıyorlar bizi

Yumuslarin hayirli olsun tatlim
İnsallahh guzel guzel buyurler ve hemen dollenirler canim
Hersey gonlunce olsun canim...

Masallah canim cok iyi atesin insallah geldi melegin
Guzel haberlerle gel canim

İyi dileklerin icin cok sagol tatlim...
Evet bugun testtim ne koyu nede silik ikisi arasi yeni yeni olusmaya basliyor sanirim
Degerlendiriyoruz iste hayirlisi artik...
Dedigin gibi canim hersey birer vesile
Rabbim ol deyince olucak
Ama bu bana cok mantikli geldi cunku boyle yapinca basincla tum spermler iceriye gidiyormus hic disari cikmiyormus
Ben denemeyi dusunuyorum esimide soyledim az once
O pek mantikli bulmadi olmaz oyle sey falan dedi ama
Ben istiyorum bir sekilde ikna edicem
Valla belki banada bir vesile olur
Yeterki saglikli hayirlisiyla gelsin artik melegim
Bekleyen ve isteyen herkesi yuzu gulsun insallahh

Valla ben dedim :)
Bi kizdi once :)
Olmaz falan dedi
Zaten gunum yaklasti calismlarimiz devam ediyor sadece yumurtamin catladigi gun bunu denemek istiyorum
İnsallahnikna edip aldircam siringayi
Hersey bir vesile belki benimde vesilem olur
Bana cok mantikli geldi
Ebe bir kadinda bunu onaylamis cunku sperler tasmiyor sifir zaaiyat :))))
Hicbiri bosa gitsin istemiyorum artik
Sonucta doktorlarda aynisini yapiyormus asilamada
Daha uzun bir siringayla tuplere birakiyorlarmis
Bende bir firtla aticam hepsini bi tuplere yakin bir yere
İnsallah basarili olurum
Dua edin benim icin
Rabbim hepimizin yuzunu guldursun insallah

selam kızlar. Bugün yattım akşama kadar. Şimdi kalkıyorum Allahım ben ne tembel bir insan oldum
Nasılsınız bakalım?özledim sizi. Bugünlerinizin tadını çıkarın sakin olun bence bol bol temizlik yapın gezin sonra ben gibi sürüneceksiniz. benden söylemesi Hiç ümitsizliğe kapılmayın hamişlik çok zor.Rabbim herşeyin hayırlısını versin. Bugün kociş de yok kime naz yapacam ben

Canım benimbata 4 gun var daha ondann acaba hamilemiyim dedim önceden batm gecse bile bole olmazsiniz bnmki labolk marka

Canim varla yok arasi ama pembe bir ince cizgi var gibi
İnsallah gelmistir canimmm

Kiyamam sanaa yanlizmi kaldin sen
Bana nazlan camimcim ben bakarim sana :)
Kocisin nerde istemi canim
Uzulme nasil olsa aksam gelecek nazlanirsin guzel guzelll
Bende rahatim bu ay
Degisik bir yontem buldum onuda denicem :)
Hayirlisi artik insallah gelir canim

Saol tatlim bakalım daha bata cok ama genede gölge var pembe. Bugün hiç gelmedin nasilsin?

Yalnis kaldim ben kocis bara gitti ama calismaya:-D benim esim muzik ogretmeni ya kucuk bir gruplari var arada cikip muzzik yapiyorlar gitar caliyor org caliyor bizim evi gorsen curcuna kafamsisiyor. Ben anlamiyorum onun muzigini :-D
Canimsin ya kiyamam.
Dene kuzucum elinden geleniardina koyma canimcim. Gelecek o nazli bebis baska caresi yok gelecek kuzu kuzugelecek

Eşim ve bende müzik öğretmeniyiz, benim de eşim çalmaya gitti bugün.. ne güzel tesadüf :)

Saol tatlim bakalım daha bata cok ama genede gölge var pembe. Bugün hiç gelmedin nasilsin?

Yattim canim bugun bir ara ciktim markete kocisle beraber sonra geldim senin testi gorene kadar yatiyordum gorur gormez gozlerim acildi. Aysenin testi gibi olmus. Hadi insallah geliyor bu ay bebis. Bir iki gun sonra daha belrginlesir. Benim laboquick testim adet gunum bir hafta gectikten sonra ancak belirgin cikti. Hatta iki gu gectigi halde benim doktrum daha test yapma demisti. Yani erken donemde pek belli olmuyor canim. Cok heyecanlandim testini gorunce. Dualarim seninle. Hadi insallah geliyor senin bebissss...

Bunlar beraber olmaasinlar :-D.
Ne tesaduf ama. Bizimkilerin grubunda baska muzikbogretmeni yok galiba free on

:))) olur olur valaa dünya küçük eşinin ilgilendiği tarz ne? Biz halk müzikçiyiz :)

Bende cok heycanlandım canım,hemen paylastim iste ayse gbi olur mu diye ? İnstn bebgm benledir. Sende bugün dinlenmisin iyi olmus ee napiosun
?

Bende cok heycanlandım canım,hemen paylastim iste ayse gbi olur mu diye ? İnstn bebgm benledir. Sende bugün dinlenmisin iyi olmus ee napiosun
?

Oturuyorum kuzucum evde yalnizim. Tv seyrediyorum. Ben bilmem esim bilir. Azicik egleneyim . Sen neyapiyorsun? Icin kipir kipir dimi?
Ee esine soyledin mi? Yoksa daha sonra mi soyleyeceksin?

Oturuyorum kuzucum evde yalnizim. Tv seyrediyorum. Ben bilmem esim bilir. Azicik egleneyim . Sen neyapiyorsun? Icin kipir kipir dimi?
Ee esine soyledin mi? Yoksa daha sonra mi soyleyeceksin?

Eşim evdeydi ben işten geldim teste baktm elim titredi oda noldu dedi bk dedim pmbe çizgi vr dedi bnde sarıldım hamilemiyim dedim guldu bnde burda paylastim bilio yanni bnde bkcm knl d ye. Bole yani testi pazartesi tekrarlarim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…