Bol bebiş topiği

Eşim evdeydi ben işten geldim teste baktm elim titredi oda noldu dedi bk dedim pmbe çizgi vr dedi bnde sarıldım hamilemiyim dedim guldu bnde burda paylastim bilio yanni bnde bkcm knl d ye. Bole yani testi pazartesi tekrarlarim

Kiyamam ya ne guzel heyecan ama. Hamissin insallah canim bol bol dinlen usume sakin. Pazartesi daha koyu cizgiyle halay cekecegiz insallah burda. Ama o testlerde hemen bekleme belirginlesmeyi. Ilk testim hala duruyor gecen topikte de baktik. Oyle cizgi varla yok arasi ki bat gectigi halde. Bir de hemen cizgi belirmiyor biraz beklemek gerekiyor ozellikle silik cizgiler belli olmuy o r hemen. Hayirlisi olsun kuzucum.Optuk sizi bebisimle beraber

Son düzenleme:

Canım evet harika bi duygu
İnşallah pazartesi belli olur tabi bata daha var
Ay bebegim olcak mi ki? Tsk ederim bende optum sizi bebegim varsa oda optu sizi. Canım iyi ki varsın cok saol

cevodileksu canım orda bi çizgi var benimde öyleydi 2 gün kala hadi hayırlısı inş ben hergün yaptım test 2 3 tane güzel haberlerini bekliorum

Canım evet harika bi duygu
İnşallah pazartesi belli olur tabi bata daha var
Ay bebegim olcak mi ki? Tsk ederim bende optum sizi bebegim varsa oda optu sizi. Canım iyi ki varsın cok saol

Ne demek tatlim tsk edecek birsey yok dertlesiyoruz sunun surasinda. Sen de iyiki varsin iyiki burasivar iyi ki bulustuk burda tanidikbirbirimizi. Hadi dinlenin artik biraz. Bugun yorucubir gundu sizin icin

mrb kızlar nasılsınız bol bebiş topiğinde rabbim olanlara sağlıklı hamilelik ve doğum ve nasip etsin yavrularınıda ona bağışlasın benim gibi isteyip olmayanlarada en kısa zamanda nsip etsin kızlar bir sorum olack çikolata kisti olup soğan kürü kullnan varmı aranızda

Sadece radyonun olduğu zamanlarda yaşamak istiyorum bazen. Şu hale bak kociş pc başında ben pc başında e çocuk napsın sonrada toplum olarak kızıyoruz çocuklara kalkamadın şu bilgisayarın başından diye:)

kızlaaar nasılsınız baklaım....ümitsız arkadaslarımıza ümitsızlık bıze yakısmıyor demek ıstıyorum...canlar ben heralde kı kırmızıları görecem adet sancılarım basladı...esımle bugün kararlastırdık bebegımızı erteleyelımmı dıye terredütte kalmıstık ama kesın kez bebek ıstıyor ve doktor yardımı almak ıstıyoruz...bu konuda bana yardımcı olabılen arkadaslarımız varmı...ben ıstanbul anadaolu yakasında kalıyorum bıldıgınız ıyı bır doktor varmı??? eger bı sorun varsa beklemenın bı manası yok her ay aynı hayal kırıklıgı yasamak ıstemıyoruuuuummm

naber canım napıosun epeydir görüşemioruz nasıl gidio hayat bencede bi dr gidin hem içiniz rahat eder hemde bişi varsa öğrenirsiniz inş hiç bi sorun çıkmaz

naber canım napıosun epeydir görüşemioruz nasıl gidio hayat bencede bi dr gidin hem içiniz rahat eder hemde bişi varsa öğrenirsiniz inş hiç bi sorun çıkmaz

evet canım aynen bende öyle düsünüyorum...bı bılgın varmı..prosedür nedır nasıldır...adet bıttıkten sonramı gıdılecek...ben ıyım valla...belkı calısırım sansa bırakalım ıstedık bebek ısını ama kendımden bı parcamın olmasını ıstıyorum bunu kesınkez anladık...sen nasılsın canım...hamılelıgın nasıl gecıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…