- Konu Sahibi semplice_signora
-
- #6.621
Yok anacim bhalk muzigi olsa keske. Dan dun dan dun yabancihep ben pek anlamiyorum ki. Ben onun tarzina gurultulu muzikdiyorum :-D
:))) vala bende darlanıyorum çok gürültülü olunca ne yalan söyleyeyim :) ama emeğe saygı gösterelim yinede kolay gelsin meslektaşımıza ve özellikle sana :
Eşim evdeydi ben işten geldim teste baktm elim titredi oda noldu dedi bk dedim pmbe çizgi vr dedi bnde sarıldım hamilemiyim dedim guldu bnde burda paylastim bilio yanni bnde bkcm knl d ye. Bole yani testi pazartesi tekrarlarim
:))) vala bende darlanıyorum çok gürültülü olunca ne yalan söyleyeyim :) ama emeğe saygı gösterelim yinede kolay gelsin meslektaşımıza ve özellikle sana :
Aynen canim ya odasi var ama hava soguk diye kiyamiyorum cal burda diyorum kafamin icinde caliyor sanki. Gecen bir gitar aldik akustik mi neymis aman allahim o ne gurultu. Emegine saygim sonsuz ben anlamiyorum iste kafa kalinbaglama da var bizde ama hic caldigini duymadim. Yok yok vala. Sizin evde oyle mi?
Kiyamam ya ne guzel heyecan ama. Hamissin insallah canim bol dinlen usume sakin. Pazartesi daha koyu cizgiyle valla yarn dinlencem süreklihalay insallah burda. Ama o testlerde hemen bekleme belirginlesmeyi. Ilk testim hala duruyor gecen topikte de baktik. Oyle cizgi varla yok arasi ki bat gectigi halde. Bir de hemen cizgi belirmiyor biraz beklemek gerekiyor ozellikle silik cizgiler belli olmuy o r hemen. Hayirlisi olsun kuzucum.Optuk sizibebisimle beraber
Canım evet harika bi duygu
İnşallah pazartesi belli olur tabi bata daha var
Ay bebegim olcak mi ki? Tsk ederim bende optum sizi bebegim varsa oda optu sizi. Canım iyi ki varsın cok saol
cevodileksu canım orda bi çizgi var benimde öyleydi 2 gün kala hadi hayırlısı inş ben hergün yaptım test 2 3 tane güzel haberlerini bekliorum
Ne demek tatlim tsk edecek birsey yok dertlesiyoruz sunun surasinda. Sen de iyiki varsin iyiki burasivar iyi ki bulustuk burda tanidikbirbirimizi. Hadi dinlenin artik biraz. Bugun yorucubir gundu sizin icin
Aynen canim ya odasi var ama hava soguk diye kiyamiyorum cal burda diyorum kafamin icinde caliyor sanki. Gecen bir gitar aldik akustik mi neymis aman allahim o ne gurultu. Emegine saygim sonsuz ben anlamiyorum iste kafa kalinbaglama da var bizde ama hic caldigini duymadim. Yok yok vala. Sizin evde oyle mi?
Benimkide sürekli çalışır bağlama ama bende müzikle ilgilendiğim için biraz daha kolay oluyor sanırım :) bazen bende ona söyleyerek eşlik ediyorum tadından yenmiyor ozamanlar :) ama çoğunlukla egzersiz çalışır sıkılıyorum ozamanlar. gel de diyorum iki lafın belini kırakBende yeniden başladım enstruman işine o konuda çok tembelim malesef hep söylesem ne güzel olur halbuki :))))
Canım benumki de boyle ama gec belli oldu seninki hemen mi oldu?
Benimkide sürekli çalışır bağlama ama bende müzikle ilgilendiğim için biraz daha kolay oluyor sanırım :) bazen bende ona söyleyerek eşlik ediyorum tadından yenmiyor ozamanlar :) amkendi bestemi caciyla çoğunlukla egzersiz çalışır sıkılıyorum ozamanlar. gel de diyorum iki lafın belini kırakBende yeniden başladım enstruman işine o konuda çok tembelim malesef hep söylesem ne güzel olur halbuki :))))
Oh oh ne guzel egleniyorsunuzdur beraber hep istemisimdir yetenegim olsun ama yok ses hic yok. Muzikle his alakam olmadi dinlemeyi severim o kadar.
En korkuncu o egzersiz. Hic anlami olmayan seslerama o da hakli calismam lazim diyor isi sonucta.
Ben de ogreneyim dedim bir ara. Fazla dayanamadim ben cabucak ogrenmek istiyorum hemen baslayayim sarkilari calip soylemeye tabi oylekolay degil. Sabir isi yetenk isi biraz da merak lazim. Ama bir gun elime alacagiim o gurutulu gitari. Kendi bestemi calacagim ona.hepsinin intikamini alacagim
Oh oh ne guzel egleniyorsunuzdur beraber hep istemisimdir yetenegim olsun ama yok ses hic yok. Muzikle his alakam olmadi dinlemeyi severim o kadar.
En korkuncu o egzersiz. Hic anlami olmayan seslerama o da hakli calismam lazim diyor isi sonucta.
Ben de ogreneyim dedim bir ara. Fazla dayanamadim ben cabucak ogrenmek istiyorum hemen baslayayim sarkilari calip soylemeye tabi oylekolay degil. Sabir isi yetenk isi biraz da merak lazim. Ama bir gun elime alacagiim o gurutulu gitari. Kendi bestemi calacagim ona.hepsinin intikamini alacagim
Kim tutar seni bee :))) bende o yüzden çok başarılı olamadım enstruman işinde çok çabuk sıkılıyorum. Eşim bi çok kişiye bağlama dersi verdi ve herzaman yetenek gerekli ama daha çok çalışmak gerekli diyor. Çok doğru aslında çalıştıktan sonra en yetenksizi bile bişeyler çalabiliyor. Bizimki tembellik işte azıcık :)) inşallah bi gün senin besteleri dinleme fırsatımız olur takipteyim
Benimkide sürekli çalışır bağlama ama bende müzikle ilgilendiğim için biraz daha kolay oluyor sanırım :) bazen bende ona söyleyerek eşlik ediyorum tadından yenmiyor ozamanlar :) ama çoğunlukla egzersiz çalışır sıkılıyorum ozamanlar. gel de diyorum iki lafın belini kırakBende yeniden başladım enstruman işine o konuda çok tembelim malesef hep söylesem ne güzel olur halbuki :))))
Kim tutar seni bee :))) bende o yüzden çok başarılı olamadım enstruman işinde çok çabuk sıkılıyorum. Eşim bi çok kişiye bağlama dersi verdi ve herzaman yetenek gerekli ama daha çok çalışmak gerekli diyor. Çok doğru aslında çalıştıktan sonra en yetenksizi bile bişeyler çalabiliyor. Bizimki tembellik işte azıcık :)) inşallah bi gün senin besteleri dinleme fırsatımız olur takipteyim
Dimi ya kimse tutamaz beni. Calismak lazim kesinlikle. Benim besteleerden once seni dinlemeklazim. Kimbilir ne guzeldir sesin ?.
Intikam almak istedigin biri varsa ben hemen yetenegimi konustururumkonser veririm valla
Canım benumki de boyle ama gec belli oldu seninki hemen mi oldu?
kızlaaar nasılsınız baklaım....ümitsız arkadaslarımıza ümitsızlık bıze yakısmıyor demek ıstıyorum...canlar ben heralde kı kırmızıları görecem adet sancılarım basladı...esımle bugün kararlastırdık bebegımızı erteleyelımmı dıye terredütte kalmıstık ama kesın kez bebek ıstıyor ve doktor yardımı almak ıstıyoruz...bu konuda bana yardımcı olabılen arkadaslarımız varmı...ben ıstanbul anadaolu yakasında kalıyorum bıldıgınız ıyı bır doktor varmı??? eger bı sorun varsa beklemenın bı manası yok her ay aynı hayal kırıklıgı yasamak ıstemıyoruuuuummm
naber canım napıosun epeydir görüşemioruz nasıl gidio hayat bencede bi dr gidin hem içiniz rahat eder hemde bişi varsa öğrenirsiniz inş hiç bi sorun çıkmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?