Bol bebiş topiği

adetinin 3. günü gitmen gerekiyor eşin istediği zaman gidebilir biz iiyiz şimdilik bi sorun yok herşey yolunda canım inana çok güzel bi duygu allahım sizede böyle güzel duyguları yasatsın inş

adetinin 3. günü gitmen gerekiyor eşin istediği zaman gidebilir biz iiyiz şimdilik bi sorun yok herşey yolunda canım inana çok güzel bi duygu allahım sizede böyle güzel duyguları yasatsın inş

amın canım ınsallah...bebegını hıssetmeye basladınmı...bebegı olan arkadaslarım annelerın asırı hassas oldugunu söylüyorlar öyle bısey yasadınmı canım....cınsıyetı bellı oldumu..teyzesının tatlısı bı dogsun ısnallah

Kiyamam sana ama ne yapsin adamcagizda ekmek pesinde
Ne guzel canim ek is yapiyor olmasi
Ama evdede gurultu oluyor olmasi cok zor
Bizimde apt biri vardi o saksofon caliyordu gunduzleri butun gun prova yapiyordu valla cok zor oluyordu ki benim bir altimda oturuyordu ona ragmen zor oluyordu sanada allah kolaylik versin canim :) kendi esine olunca o gurultu gelmiyordur eminim sana
İnsallahhh canimm yaaa gelsin artik sipa delirtti bizi :)
Herseyin hayirlisi
Opuyorum kocaman
Gorusuruz canim

SLM arkadaşlar keyifli pazarlar diliyorum..benim dün gögüsler normalleşti sabahta ateşim 36.3 e düştü ve hafif lekelenme oldu..ümitlle bekledim belki devamı gelmez diye ama malesef kırmızıları gördüm..ama kırmızılar dahi beni yıldıramaz önümüzdeki aya bakacağız artık..yeni bat 17 mart..

cevocum var mı senden güzel haber??

Canim yaa cok iyidi atesin ama vardir herseyde bir hayir
Guclu olmana sevindim canim
Bu azimle en kisa zamanda gelir melegin
Onumuzdeki aylarrrr bizimmm

Selam kizlar. Nasilsiniz? Mevanur cnm hayirlisi olsun bu sakinlikle bu ay bebisin gelir insallah.
Ben bugun biraz evi toparladim kocis supurdu ben sildim. Yorulmusum valla. Simdi yemek zamni.
Optum sizi.

Kizlar ovu testim bugun cok silik cikti
Acaba yumurta catladimi sizce..
Dun koyu cikan test gecen aya gore silikti daha olusmadi diyordum AMA bugun baya baya silik size yuklemeye calistim AMA olmadi
Eklentiden yapiliyor olmasi Gerek Dimi kizlar...
Yardim lutfen birlikte degerlendirelim istiyorum ...

Selam kizlar. Nasilsiniz? Mevanur cnm hayirlisi olsun bu sakinlikle bu ay bebisin gelir insallah.
Ben bugun biraz evi toparladim kocis supurdu ben sildim. Yorulmusum valla. Simdi yemek zamni.
Optum sizi.

Canimm hosgeldin
Ellerine saglik canim gule gule kirletin :)
Afiyet olsun canim...
İnsallahh gitmemissindir bisi sorucam sana
Benim ovu testim cok silik cikti
Ne oldu acaba olusmadimi ki yada oldu catladimi
Yukleyemedimde
Gecen aya gore silikti dunku koyuluk
Bugun baya baya silik
Sence ne olmus olabilir canim

Güzel kardeşim sen kafana takma silik çizgiyi yumurtlama tarihine göre gün aşırına devam et.
İnşaallah bu ay hep birlikte güzel haberler alacağız..
Mervanurr maşaallah ne güzel olumlusun bende bu ay üzülmedim inan herşeyda vardır bir hayır..
Rabbim kocişlerimizi bize bağışlasın evimize huzur versin zamanı gelince bebişlerimizd gelecekkk ikincilerde stres yapmadığımız için hemencecik gelecek görürsünüz canlarr

mevanur hayırlısı olsun bir sonrakı ay yüzün güler inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…