- 14 Eylül 2012
- 3.334
- 20
- 108
- Konu Sahibi semplice_signora
-
- #6.641
evet canım aynen bende öyle düsünüyorum...bı bılgın varmı..prosedür nedır nasıldır...adet bıttıkten sonramı gıdılecek...ben ıyım valla...belkı calısırım sansa bırakalım ıstedık bebek ısını ama kendımden bı parcamın olmasını ıstıyorum bunu kesınkez anladık...sen nasılsın canım...hamılelıgın nasıl gecıyor
adetinin 3. günü gitmen gerekiyor eşin istediği zaman gidebilir biz iiyiz şimdilik bi sorun yok herşey yolunda canım inana çok güzel bi duygu allahım sizede böyle güzel duyguları yasatsın inş
Dimi ya kimse tutamaz beni. Calismak lazim kesinlikle. Benim besteleerden once seni dinlemeklazim. Kimbilir ne guzeldir sesin ?.
Intikam almak istedigin biri varsa ben hemen yetenegimi konustururumkonser veririm valla
bi düşüneyim teklifini kulağa hoş geliyor vala :))) ben kendimi övmeyeyim şimdi bi gün olurda ünlü olursam dinleyince sen karar verirsin
Yumurtlamamı???Adet geçtikten sonra yumurtlamamı olurmuş Rahim eski yumurtaları atmadan nasıl olacakki
QUOTE]
Aslında durum şu ben diyorum ki batım 22 Ocak ama bu benim hesapladığım bi tarih .. Aslında 20 Ocakta yumurtlamışım ve tam 15. gün adet oldum .. Doktorum bana yumurtlama tarihini önceden tahmin edemeyiz sen adet olursun o tarihten 15 gün geriye gideriz o ara yumurtlama oluşmuş deriz dedi .. .. Tabi düzenli olan insanlar her ay aynı günlerde adet olacağı için bi sonra ki ayı kestirir ama düzensiz insanlar kestiremez dedi .. ovulasyon testinin sağlıklı olacağını da söyledi .. Bide klomen filan vermicem daha çok erken ama istersen bu ay yumurtlamanı takip edelim dedii .. Gün verdi ama gidemedim .. Bu ayda deneyelim de kendimiz kısmet değilse diğer ay doktor takibine giderim belki .. Daha çok erken diye düşündüm .. Ne kadar uğraşırsan o kadar stres .. Vakti zamanı gelince olacak sonuçte ne bi adım ileri ne bi adım geri .. Tabi ki doktora gidip bi hastalığımız varsa bi engel varsa tedavisini olmak şart ama bende hiç bişey yok o yüzden takip için erken dedim ..
Ayy çenem düştü :)
Bu aralar çok mutluyum hep güzel haberler aldım maşallah nazar etmiyim :) Bİ arkadaşım var evlendiğinden beri korunmadı 2 yıl oldu olmadı .. Bi ara miyom çıktı çok büyük bi miyom ameliyat oldu ve doktor miyomıun çok büyük olduğunuı ameliyatla rahimde zarar oluşabileceğini ve bir daha çocuklarının olmama ihtimalini söyledi .. Ama bu ay hamile kaldı :) Kan testi yaptırdı ve değeri 20000 .. İlk defa bu kadar büyük bi değer duydum :) 6 haftalık şu an keseyi gördü .. Kalp atışlarını bekliyo .. Çok sevindim ..
Darısı bana ve hamile kalamak isteyen herkese inşallah
ben hiç hissetmedim
hayırlısı tatlım kız diyende oldu erkekte bende balık yemiorum belki sonraaa
Yalnis kaldim ben kocis bara gitti ama calismaya:-D benim esim muzik ogretmeni ya kucuk bir gruplari var arada cikip muzzik yapiyorlar gitar caliyor org caliyor bizim evi gorsen curcuna kafamsisiyor. Ben anlamiyorum onun muzigini :-D
Canimsin ya kiyamam.
Dene kuzucum elinden geleniardina koyma canimcim. Gelecek o nazli bebis baska caresi yok gelecek kuzu kuzugelecek
kızlar oğluşum geliyorr
SLM arkadaşlar keyifli pazarlar diliyorum..benim dün gögüsler normalleşti sabahta ateşim 36.3 e düştü ve hafif lekelenme oldu..ümitlle bekledim belki devamı gelmez diye ama malesef kırmızıları gördüm..ama kırmızılar dahi beni yıldıramaz önümüzdeki aya bakacağız artık..yeni bat 17 mart..
cevocum var mı senden güzel haber??
Selam kizlar. Nasilsiniz? Mevanur cnm hayirlisi olsun bu sakinlikle bu ay bebisin gelir insallah.
Ben bugun biraz evi toparladim kocis supurdu ben sildim. Yorulmusum valla. Simdi yemek zamni.
Optum sizi.
Kizlar ovu testim bugun cok silik cikti
Acaba yumurta catladimi sizce..
Dun koyu cikan test gecen aya gore silikti daha olusmadi diyordum AMA bugun baya baya silik size yuklemeye calistim AMA olmadi
Eklentiden yapiliyor olmasi Gerek Dimi kizlar...
Yardim lutfen birlikte degerlendirelim istiyorum ...
SLM arkadaşlar keyifli pazarlar diliyorum..benim dün gögüsler normalleşti sabahta ateşim 36.3 e düştü ve hafif lekelenme oldu..ümitlle bekledim belki devamı gelmez diye ama malesef kırmızıları gördüm..ama kırmızılar dahi beni yıldıramaz önümüzdeki aya bakacağız artık..yeni bat 17 mart..
cevocum var mı senden güzel haber??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?