Bol bebiş topiği

Canim acaba suyumu fazla kacirdin? Bence henuz yumurtlama olmamistir cnm. Peki onceki gun testine ofe bugunku testin nasil? Hemen bozma moralini cnm. Calismalara devam edin. Cevonun da oyle bir ara siliklesti ama daha sonra iminci cizgi daha da koyulasti. Istersen yrin tekrar yaparsin kuzucum. Benim testim oylebirden koyulasmadi. Hergun koyulugu yavas yavas artti.

Son düzenleme:
inşallah sağlıkla mutlulukla kucağınıza alırsınız. 6 yıl olmamasının tıbbi bir nedeni var mıydı? yoksa nasip 6 yıl sonrasınamıymış?

6 yıl olmasının hormonal açıdan bi sebebi yoktu çok şükür,bir süre vajınusmusla boğuştum kurtuldum derken başka sağlık sorunları çıktı,gebelık düşünmeye başladım ve 6 ay sonra güzel haber aldım fakat düşükle sonuçlandı,umudumu kaybetmıştımkı düşükten sonra bırdaha hiç adet olmadım:)

Canim yaa cok iyidi atesin ama vardir herseyde bir hayir
Guclu olmana sevindim canim
Bu azimle en kisa zamanda gelir melegin
Onumuzdeki aylarrrr bizimmm
ben inanıyorum ki rabbim benim için hayırlı zamanı biliyor ve o zaman verecektir..o yüzden moralimi bozmuyorum ve rabbime tevekkül ediyorum..
Selam kizlar. Nasilsiniz? Mevanur cnm hayirlisi olsun bu sakinlikle bu ay bebisin gelir insallah.
Ben bugun biraz evi toparladim kocis supurdu ben sildim. Yorulmusum valla. Simdi yemek zamni.
Optum sizi.
biz iyiyizde canım sen rahat durmuyorsun galiba..önemli haftalardasın kendine dikkat et canım yorma kendini temizlik geçte olsa yapılır ama sıpalar nazlanıyor yakalamışken iyi koru rabbimin emanetini :)
stres yaptıkta ne oldu canım üzülmekten başka..o yüzden moral bozmak yılmak yok..rabbim bizide sevindirecek ben buna inanıyorum..inşallah hepimizin yüzü güler..
mevanur hayırlısı olsun bir sonrakı ay yüzün güler inşallah

inşallah tatlım..hepimizin ki güler inşallah..

kızlar selam, hayırlı haftalar
size önemli bir şey danışmak istiyorum.
biz üç yıldır çekilme yöntemiyle korunuyorduk. şimdi karar verdik bebişe fakaat eşim bu durumu biraz stres yaptı ve hala çekilme devam ediyor elinde olmadan. sanırım bilinçaltıyla ilgili bir şey. sizce bunu nasıl aşabiliriz :26:

Günaydın kızlar. Bol bebişli bir hafta olması dileğiyle.
Ben yine yorgun savaşçı. Ayakta uyuyorum. Bu hafta doktora gideceğim. Bebişimi göreceğim inşallah. Bugün çok yoğundur hastane. Çarşamba perşembe ya da cuma gününe randevu alacağım. Devlete gitcem ilk göreyim daha sonra özel hastanelerden birine devam ederim.
Layezal canım o biraz psikolojiktir. Çok zorlama eşini rahatlamasına izin ver. Kendini kastığı için muhtemelen öyle oluyor. Çok üzerine gitme. Atlatır merak etme. Biraz zaman tanı ona.

gunaydın kızlar nasılsınız?
Beni sorarsdanız tuhaf salak gbi geziyorum kısaca,ateşim dun bugn 36,8 sabitt
Bat bugun yumurtamamdan tam 14gun gecti,ama eyer 31gun sayarsak bat zaten gecti yani anlam veremıyrm sadece bel agrm var kırmızılar mı gelck bilmyrm bide sabah test yaptm ama malesef tek cızgı akşama gidince bakarım nolcak bakalım kızlar o kadar zor bi durum ki neyi neye gore hesaplıycamı bile bilmıyrm artık o derece testler bana oyun oynuyor off off yani... bana bi akıl verirmisiniz?

ayy ne güzel bebeğini göreceksin, maşallah. sağlıkla kucağına alırsın inş.
evet biz bir anda karar verdik, sanırım ondan o da tam kendini hazırlayamadı psikolojik olarak. haklısın, sağol canım.

canım benim zaten hafif hafif adet belirtileri oluyor. Ama adet görmüyorsun. Moralini bozma hemen dur bakalım. Akşama tekrar bakarsın. Hayırlısı olsun canım inşallah bebişin seninledir. Çizgi hemen koyulaşmıyor canım. Ben testleri 4 gün arayla tekrarladım. Anca biraz koyulaştı.

Canım ne bılıyım bole olmadı gbi geliyor halbuki o gun ne kdr sevındıydım... kuzum baakalım hafta sonuna kadar adet olmazsam kana giderm teste yapmıycm bi kac gun bole işte... Hayırlısı olsun ne diyim,belkide yaptıklarm yaramadı bi şeye kul ne yapsada allah ol demese olmuyor. nasip...

Kuzum moralini bozma dur bakalım adet de olmadın daha. Hemen kesinleşen bir şey yok. Rabbim hayırlısını versin. Biraz bekle kana gidersin. Sakin ol farklı şeylerle ilgilen dünyanın sonu değil ya. Hem belki de hamişsindir. Daha hiçbir şey kesin değil.Sabırlı olman lazım.

kuzucum aslında o kdr sakınım kı aglamadım bile,sadece bat gunu ve ateşim halen yuksek gidiyor normalde şimdiye duşmelıydı testler desen bana oyun oynuyr gbi,aklımı karıştıran ateşim var mı yok mu derdi,bide belım agrıdı dun cok bugun bıraz iyi belkide ondan gerginım hayırlısı olsun.Eşimde bu sefer ustelıyor noldu diye onada bi şey diyemıyrm ona sıkıldım.

Aminnn inşallah canım. Bakalım hayırlısı ile kalp atışlarını bir duyarsam çok rahatlıycam. Anne olmak kesinlikle sabır işi. İnsan sabretmeyi öğreniyor.
Acele etmeyin Rabbim vereceği zamanı biliyor. Ummadığınız anda gelecektir bebişiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…