- Konu Sahibi semplice_signora
-
- #6.661
Canimm hosgeldin
Ellerine saglik canim gule gule kirletin :)
Afiyet olsun canim...
İnsallahh gitmemissindir bisi sorucam benim ovu testim cok silik cikti
Ne oldu acaba olusmadimi ki yada oldu catladimi
Yukleyemedimde
Gecen aya gore silikti dunku koyuluk
Bugun baya baya silik
Sence ne olmus olabilir canim
Selam kizlar. Nasilsiniz? Mevanur cnm hayirlisi olsun bu sakinlikle bu ay bebisin gelir insallah.
Ben bugun biraz evi toparladim kocis supurdu ben sildim. Yorulmusum valla. Simdi yemek zamni.
Optum sizi.
sen öyle sil sill:18:unut göbüşte bebiş var
inşallah sağlıkla mutlulukla kucağınıza alırsınız. 6 yıl olmamasının tıbbi bir nedeni var mıydı? yoksa nasip 6 yıl sonrasınamıymış?
ben inanıyorum ki rabbim benim için hayırlı zamanı biliyor ve o zaman verecektir..o yüzden moralimi bozmuyorum ve rabbime tevekkül ediyorum..Canim yaacok iyidi atesin ama vardir herseyde bir hayir
Guclu olmana sevindim canim
Bu azimle en kisa zamanda gelir melegin
Onumuzdeki aylarrrr bizimmm
biz iyiyizde canım sen rahat durmuyorsun galiba..önemli haftalardasın kendine dikkat et canım yorma kendini temizlik geçte olsa yapılır ama sıpalar nazlanıyor yakalamışken iyi koru rabbimin emanetini :)Selam kizlar. Nasilsiniz? Mevanur cnm hayirlisi olsun bu sakinlikle bu ay bebisin gelir insallah.
Ben bugun biraz evi toparladim kocis supurdu ben sildim. Yorulmusum valla. Simdi yemek zamni.
Optum sizi.
stres yaptıkta ne oldu canım üzülmekten başka..o yüzden moral bozmak yılmak yok..rabbim bizide sevindirecek ben buna inanıyorum..inşallah hepimizin yüzü güler..Güzel kardeşim sen kafana takma silik çizgiyi yumurtlama tarihine göre gün aşırına devam et.
İnşaallah bu ay hep birlikte güzel haberler alacağız..
Mervanurr maşaallah ne güzel olumlusun bende bu ay üzülmedim inan herşeyda vardır bir hayır..
Rabbim kocişlerimizi bize bağışlasın evimize huzur versin zamanı gelince bebişlerimizd gelecekkk ikincilerde stres yapmadığımız için hemencecik gelecek görürsünüz canlarr
mevanur hayırlısı olsun bir sonrakı ay yüzün güler inşallah
Kizlar ben geldim su ovu testi nasil olmali eyr hamile ise birisi yani erken gebelik icin kulanilir mi?
pardon su ovu testi nedr nasl ya bilgilendrr misnz?kullananlar var canım ama benim bilgim yok..doğruluk payı ne kadar doğru tartışılır..boşver sen ovuyu..gebelik testi yaptır inşallah..
ya pardon su ovu testi nedr ilk defa duydm?????????????????Kizlar ben geldim su ovu testi nasil olmali eyr hamile ise birisi yani erken gebelik icin kulanilir mi?
ya pardon su ovu testi nedr ilk defa duydm?????????????????
Günaydın kızlar. Bol bebişli bir hafta olması dileğiyle.
Ben yine yorgun savaşçı. Ayakta uyuyorum. Bu hafta doktora gideceğim. Bebişimi göreceğim inşallah. Bugün çok yoğundur hastane. Çarşamba perşembe ya da cuma gününe randevu alacağım. Devlete gitcem ilk göreyim daha sonra özel hastanelerden birine devam ederim.
Layezal canım o biraz psikolojiktir. Çok zorlama eşini rahatlamasına izin ver. Kendini kastığı için muhtemelen öyle oluyor. Çok üzerine gitme. Atlatır merak etme. Biraz zaman tanı ona.
gunaydın kızlar nasılsınız?
Beni sorarsdanız tuhaf salak gbi geziyorum kısaca,ateşim dun bugn 36,8 sabitt
Bat bugun yumurtamamdan tam 14gun gecti,ama eyer 31gun sayarsak bat zaten gecti yani anlam veremıyrm sadece bel agrm var kırmızılar mı gelck bilmyrm bide sabah test yaptm ama malesef tek cızgı akşama gidince bakarım nolcak bakalım kızlar o kadar zor bi durum ki neyi neye gore hesaplıycamı bile bilmıyrm artık o derece testler bana oyun oynuyor off off yani... bana bi akıl verirmisiniz?
canım benim zaten hafif hafif adet belirtileri oluyor. Ama adet görmüyorsun. Moralini bozma hemen dur bakalım. Akşama tekrar bakarsın. Hayırlısı olsun canım inşallah bebişin seninledir. Çizgi hemen koyulaşmıyor canım. Ben testleri 4 gün arayla tekrarladım. Anca biraz koyulaştı.
Canım ne bılıyım bole olmadı gbi geliyor halbuki o gun ne kdr sevındıydım... kuzum baakalım hafta sonuna kadar adet olmazsam kana giderm teste yapmıycm bi kac gun bole işte... Hayırlısı olsun ne diyim,belkide yaptıklarm yaramadı bi şeye kul ne yapsada allah ol demese olmuyor. nasip...
Kuzum moralini bozma dur bakalım adet de olmadın daha. Hemen kesinleşen bir şey yok. Rabbim hayırlısını versin. Biraz bekle kana gidersin. Sakin ol farklı şeylerle ilgilen dünyanın sonu değil ya. Hem belki de hamişsindir. Daha hiçbir şey kesin değil.Sabırlı olman lazım.
ayy ne güzel bebeğini göreceksin, maşallah. sağlıkla kucağına alırsın inş.
evet biz bir anda karar verdik, sanırım ondan o da tam kendini hazırlayamadı psikolojik olarak. haklısın, sağol canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?