- Konu Sahibi semplice_signora
-
- #6.681
kuzucum aslında o kdr sakınım kı aglamadım bile,sadece bat gunu ve ateşim halen yuksek gidiyor normalde şimdiye duşmelıydı testler desen bana oyun oynuyr gbi,aklımı karıştıran ateşimvar mı yok mu derdi,bide belım agrıdı dun cok bugun bıraz iyi belkide ondan gerginım hayırlısı olsun.Eşimde bu sefer ustelıyor noldu diye onada bi şey diyemıyrm ona sıkıldım.
Kıyamam anlıyorum seni. Benim de bazen ağrıyor belim. Rahimgenişliyor ya sanırım ondan. Belki de bebişin yer açıyor kendine.
Boşver kocaları. Onlar tam kaynana benimki de dün zorla ceviz yedircek bana dedim kusarım canım istemiyor. Midem bulanıyor temelli kusturcak beni.Hepten tiksinecem hiç yiyemiycem.Boşver erkekler hep aynı. takma sen onu kafana.
Saol canım işte sen hissetiğimi anlıyorsun,bide ben bi haftadr sureklı uyorum yorgunm sanıırm ondan dun gozlerımı tutamadm yatım ustuu ortu hadi bakalı dyr uykumda bile bogazıma bi şeyler dizildi keşke o gun yk bi şey deseydım şimdi gozu ustumde adet olursam moralı bozulcak benımde tabi. Kimi zaman bizimde nefes almaya ihtycımız var ama anlamıyolar. Yorgun hissedyrm kendimi bıktın...
Beni boşver kuzucum sen nasılsın? Bulantıların uykun nasıl oldu?
Kıyamam ya daha dur bakalım bebiş seni daha çok yoracak. Orada o kadar çok çalışma var ki anne yorgun düşüyor. Belki de senin de yorgunluğun bebiştendir. Canım ben de kaç defa hayal kırıklığı yaşattım kocişe. Ama ne yapalım bizim elimizde olan bir şey değil ya. Hayırlısı olsun zaten bebiş varsa beraber sevineceksiniz inşallah.
Ben de iyi olmaya çalışıyorum canım çok şükür. Her daim yorgun ve uykum var. Ama olacak ne yapalım 5 hafta sonra hepsi geçecek inşallah.
Hemen bıkma bak eğer hamişssen daha çooookkk yorgun olacak uykulu olacaksın. Çok bıkacaksın daha. Bunlara hazır ol şimdiden. İnan tuvalete gitmeye bile üşeneceksin
Canım ovulasyon testleri senın ne zaman yumurtladığını gosteren testler her gun yapıyorsun ve koyu oldugunda yumutan oluştu demek..kısaca anlatım.
İnşallah canım hayırlısı olsun ne diyelım,keşke olsada uyuklasam yorgun duşsem o kdr zor ki 1 senedir hıc hamile kalamamak.. İnşallah tez zamanda gecer kuzucum uyku halin,ahh ahh keşke yorgun olsam hamile olup,kusmaya bile razıyım o derece...
ben şimdiden uşenıyrm wc soguk oluyo ofisin dışında burası sıcak ora gtmek ıstemıyrm bile...
Günaydın Ayşem kolay gelsinnn...Bugün acaaayip yoğunum.Geçmişi okuyamadım kıslar:26:
En kısa zamanda geleceğim tekrar.Ben gelinceye kadar bikaç taze hamiş biriktirin topikte ona göre
Öpüldünüüüüzzz
Kızlar günaydın ama bana bulantılı bir gün. Sanki hiç bitmeyecekmiş gibi geliyor böyle olunca. 1.5 aydır günde 3 öğün çıkartıyorum
günaydıın kızlar herkes nasıllar? bakıyorum da herkes burda pazartesileri hiç sevmem ben de bugun havamda değilim ayrıca karnım ağrıyor adet olcakmışım gibi ama daha 8 gün var
günaydıın kızlar herkes nasıllar? bakıyorum da herkes burda pazartesileri hiç sevmem ben de bugun havamda değilim ayrıca karnım ağrıyor adet olcakmışım gibi ama daha 8 gün var
Günaydın Ayşem kolay gelsinnn...
Oy kıyamam adaşım benim. Temiz hava almak bana iyi geliyor. Biraz çıkıp temiz hava alsan?
Sorma ya pztleri ben de hiç sevmiyorum 12 olsa 5 de olur elbet.
Hayırlısı olsun cnm yumurtlama filan olabilir mi acaba?Ben de adete bir hafta kala yumurtlamıştım.
Daha önceleri adetine kaç gün kala ağrıların olurdu ki? Benim normalde 1 hafta önceden başlardı. Hamile olduğum ay 15 gün önceden başlamıştı. Ben yok artık bu kadar erken mi adet olucam bu ay diye düşünmüştüm. Meğer hamileliktenmiş o ağrı. İnşallah seninde öyledir canım.
Kizlar bilg. Giremiyorum hemen kapaniyir sayfa engellenmis olabilir cunku bazi siteleri yasakliyorlaroyle olmus olabilir. Suan telefondan giriyorum noun icin ayri ayri yazamiyorum kizlar sorry
Cadiozycm canim 4 saat boyunca hic icecek icmedim Benim gecen ayda sadece bir gun koyu cikmisti bu seferde az koyu olarak ciktibugun son testim yaptiktan sonra sizlere yazarim insallah son durumu... Melekcim bana cok mantikli gelmisti AMA esimi ikna edemedim almadim siringayi Deneyen cok olmus ve hepsi pozitifle sonuclanmis..
Karapisocum canim Benim regain bir ay 28 gunde bir ayda 32 gunde geldigi icin her ay Ayni tarihte olmuyor canim yumuslarzaten bu ay yumurta da olmadi sanirim
Neyse hayirlisi artik...
Hepinizi opuyorum
Allaha emanet Olun
şirincim umarım yasaklanmamıştır site böyle iyiydik.telefondan girmek zor olur sana.belki bu ay geç yumurtlarsın adet siklusun uzun olabilir hemen ümitsizliğe kapılma son testini de yap ama çalışmaları kesme derim ben şırımga olayını zaten beyler pek kabul etmez boşver
ay süper bişeymş ya kesin alcm.çok tşk edrm.
Sen hele bir hamiş ol da bir kere bile bıktım de bu cümleleri hatırlatacam sana. Psikolojik olarak çöküyor insan. Demem diyorsun da yaşayınca görücem seni.
Canım benim hiç bozma moralini. Gelen giden yok. Belki de gelmeyecek. Biraz daha sık dişini. Anne olmak sabır işi. Sabretmeyi öğreniyoruz.
Melek nedir bu şırınga olayı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?