Bol bebiş topiği

Hamile kalmadıgm için bilmyrm kuzucum da inşallah hamişimdirde bende bole surunup uyku gecerm de gelip size mızmızlanırım allahın izniyle...

İnşallah cnm. Gelecek o günler. Hep birlikte mızmızlanacağız. Sen de enişteye yaparsın naz. İntikamını alırsın. Gerçi bazen boğuyorlar insanı. Hayırlısı olsun cnm. Sakin sakin senin bebişi bekliyoruz.

kızlar şirin yazmış bunu bikaç gün önce yukarıda alıntı yaptım bana korkutucu geldi onu söyledim canlarım

İnşallah canım,mideme krap giriyr yavvv...
İntikamım cok acı olcak,kuzuum sen hiç aşerdin mi?

Arkadaşlar selamlar herkese, beni merak eden arkadaşlar bat bugün... Olumlu yönde heyecanlıyım, henüz gelen giden yok...Tedirginim yine de...Çünkü gün ortası daha.. Hepimiz için hayırlısı....

Afiyet olsun sizee bebikte doydu mu annesi?
Evt bugun cok soguk hava,
Nasılmıyım? eh bilmıyrm agrım var kasıkta bırazcık...

Valla bebik mızmızlanıyor şu ara. Midem felaket. Çorba içtim biraz da yemekten yedim ama bitiremedim hepsini. Bulantı var bugün. İdare ediyoruz işte.
Hımm peki daha öncede adetten önce böyle olur muydu?Mesela benim adetten önce göğüslerim acımazdı. Geçen ay ilk defa acıdı.

Hmm geçmiş olsun kuzucum dikk et kendine,valla bende migde agrısı var,belim ve kasıklarım hep bole arada agrırdı yaani belirtim yok... Sanırım kırmızılar gelıcek

Hmm geçmiş olsun kuzucum dikk et kendine,valla bende migde agrısı var,belim ve kasıklarım hep bole arada agrırdı yaani belirtim yok... Sanırım kırmızılar gelıcek

Hiştt sakin olun bakayım umutsuzluğa düşmek yok. Saat 1 oldu işte. Bence sevinin gelen giden yok. gelmediği her dakika bebiş olma ihtimali artıyorrrrrr... inşallah gelmeyecekkkkk

Hiştt sakin olun bakayım umutsuzluğa düşmek yok. Saat 1 oldu işte. Bence sevinin gelen giden yok. gelmediği her dakika bebiş olma ihtimali artıyorrrrrr... inşallah gelmeyecekkkkk

valla bilmıyrm kuzucum bbek mi var yoksa bi sorun mu?
ya ben gecen ay 16sında adet oldum 31 gundee olurm yani bat gecti zaten ama tam koyu cizgiyi gordumden 2 hafta gecti.. yani bat gecti mi gecmedi mi benim?

valla bilmıyrm kuzucum bbek mi var yoksa bi sorun mu?
ya ben gecen ay 16sında adet oldum 31 gundee olurm yani bat gecti zaten ama tam koyu cizgiyi gordumden 2 hafta gecti.. yani bat gecti mi gecmedi mi benim?

Tamam işte bat da iki gün geçmiş oluyor. Hesapladım şimdi senin cuma yada en geç cmt adet olman lazımdı. İki gün hatta üç gün geçmiş günün. Yumurtlamaya göre benim hiç 14 gün sonra gelmedi adetim. Çünkü ben hep geç yumurtluyordum. Hadi inşallah bir iki gün daha gelmez hemen kana gidersin kuzucum. Gelirse de moralini bozma tamam mı? Önümüzdeki aya daha iyi hazırlanırsın. Kürlere devam ederiz ov. testlerine de.

işte o yuzden bi umudum var ateşim duşmedi bat gecti ama testlerde foss
Valla cumaya kdr gelmezse cuma kana gitcem olur mu?
ama hamişsem idrar testinde cıkmalıydı off kafam kazan oldu resmen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…