- Konu Sahibi semplice_signora
-
- #6.701
Hamile kalmadıgm için bilmyrm kuzucum da inşallah hamişimdirde bende bole surunup uyku gecerm de gelip size mızmızlanırım allahın izniyle...
Hosgeldin canimmm
Evettt tatlim cok guzeldi persembe gunu disardaydik sevgililer gunu kutlamasi yaptik
Kutlamam 2 gun surdu
İnsallah canim ya bu ay cok ustunde durmamaya calisiyorum
Ama atesi olcuyorum ovu kullaniyorumyani hersey var aslinda ama rahat olucam insallah. Bu ay senin dedigin gibide ansizin cika gelsin melegim
Evett teyzesi isirmak serbet olcak bizde
Bol bol isirabiliriz
Sen nasilsin canim bugun tatilmiydi senin?
Bu arada testi yaptim tatlim
Ne cok silik nede cok net
Ama gecen testlere gore belli
Yumus olusmaya basliyor sanirim
Zaten kasik agrimda basladi
İnsallah bol bol olusur yumuslarda bosa gitmez askerlerrr
Cok sagoll aysem allah razi olsun
Dualarin kabul olsun insallahhh
Bugun testimi yaptim
Gecen testlere gore biraz daha koyu
Sanirim basliyor olusmaya
İnsallah en koyu hali olur ve ardindan silik halinide gorurum canim.
Bugun 15. Gunum tatlim gecen ay 14 de en koyu cizgiyi gormustum bu ay gec olusuyor yumuslar bakalim artik hayirlisi tatlim...
Senin misafir ablanmis sanirim :)
Olsun kiz kiyamaz insan kardesine bide gurbette
Baskasi olsa abes olurmus hos bir durum degil sonucta dusuncesizlik gibi geliyor bana ama seninki baska senin canin yahu adetinde gelmesi isabet olmus
Sonrasinda cikarmissinizdir zaten acisini
Bizede cok gelirdi misafir hatta esim hep yurtdinda oldugu icin o olmadigi zamanlarda benim arkadaslarim gelir kalirladi hic bos kalmazdim sonra esim gelince esimin arkadaslari cevresi bir bulustukmu son durak bizim ev olurdu gitmezlerdi kalirlardi sabaha kadar muhabbet gir gir samata cok guzel olur sabah kahvaltilari kalabalik cok seviyorum rabbim eksikliklerini gostermesin misafir evin bereketidir
Haklisin tatlim
Bu arada bugun bir topikte bir sey ogrendim
Rastgele denk geldi
Bir bayan
Sperpmelri temiz bir bardaga almis sonra onlari 5 lik siringa ile cekmis
Sonra bacaklarini havaya kaldirmis hani bisiklet surme hareketi vardir ya bacaklar havada olur
O durumda iken
Siringayi yerlestirmis ve bir seferde sperleri yollamis
Ayaklari yukarda 15 dk beklemis be sonra sabaha kadar kalkmamis
Ve o ay bebegi gelmis
Bu durumu bir kac arkadasinada anlatmis ve onlarda o yontemle ilk seferde hais kalmislar
Zaten bu asilamanin bi benzeri durumu oluyormus
Ben yeni ogrendim paylasmak istedim
Ve denemeyi dusunuyorum
Rabbim hepimizin gonlune gore versin
Hayirlisi olsun tatlim
Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin
bende cok istiyorum insallah rabbim banada nasip eder hayirlisiyla saglikla insallahhh
İnşallah cnm. Gelecek o günler. Hep birlikte mızmızlanacağız. Sen de enişteye yaparsın naz. İntikamını alırsın. Gerçi bazen boğuyorlar insanı. Hayırlısı olsun cnm. Sakin sakin senin bebişi bekliyoruz.
kızlar şirin yazmış bunu bikaç gün önce yukarıda alıntı yaptım bana korkutucu geldi onu söyledim canlarım
kızlar şirin yazmış bunu bikaç gün önce yukarıda alıntı yaptım bana korkutucu geldi onu söyledim canlarım[/QUOTE
Yalnız kızlar bana öğretilen okulda spermler dışarıda uzun süre yaşamaz. Yani havayla temas etmemesi lazım.Bana mantıklı gelmedi açıkçası.
evt korutucu ama olmasa bende yaparm bu ay nasip...
ümitsizlik çaresizlik insan herşeyi yaptırabilir gerek kalmasın böyle şeyle gelsin minişlerimiz
kızlar beni tekbaşıma bıraktınız....yaa nerdesiniz gelin hadiii
Geldim kuzum geldm yemek yedim kaçtım dışarısı acaip soğuk çok üşüdüm.
İyi misin?
Afiyet olsun sizee bebikte doydu mu annesi?
Evt bugun cok soguk hava,
Nasılmıyım? eh bilmıyrm agrım var kasıkta bırazcık...
Arkadaşlar selamlar herkese, beni merak eden arkadaşlar bat bugün... Olumlu yönde heyecanlıyım, henüz gelen giden yok...Tedirginim yine de...Çünkü gün ortası daha.. Hepimiz için hayırlısı....
Valla bebik mızmızlanıyor şu ara. Midem felaket. Çorba içtim biraz da yemekten yedim ama bitiremedim hepsini. Bulantı var bugün. İdare ediyoruz işte.
Hımm peki daha öncede adetten önce böyle olur muydu?Mesela benim adetten önce göğüslerim acımazdı. Geçen ay ilk defa acıdı.
Hmm geçmiş olsun kuzucum dikk et kendine,valla bende migde agrısı var,belim ve kasıklarım hep bole arada agrırdı yaani belirtim yok... Sanırım kırmızılar gelıcek
Hiştt sakin olun bakayım umutsuzluğa düşmek yok. Saat 1 oldu işte. Bence sevinin gelen giden yok. gelmediği her dakika bebiş olma ihtimali artıyorrrrrr... inşallah gelmeyecekkkkk
valla bilmıyrm kuzucum bbek mi var yoksa bi sorun mu?
ya ben gecen ay 16sında adet oldum 31 gundee olurm yani bat gecti zaten ama tam koyu cizgiyi gordumden 2 hafta gecti.. yani bat gecti mi gecmedi mi benim?
Tamam işte bat da iki gün geçmiş oluyor. Hesapladım şimdi senin cuma yada en geç cmt adet olman lazımdı. İki gün hatta üç gün geçmiş günün. Yumurtlamaya göre benim hiç 14 gün sonra gelmedi adetim. Çünkü ben hep geç yumurtluyordum. Hadi inşallah bir iki gün daha gelmez hemen kana gidersin kuzucum. Gelirse de moralini bozma tamam mı? Önümüzdeki aya daha iyi hazırlanırsın. Kürlere devam ederiz ov. testlerine de.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?