Bol bebiş topiği

işte o yuzden bi umudum var ateşim duşmedi bat gecti ama testlerde foss
Valla cumaya kdr gelmezse cuma kana gitcem olur mu?
ama hamişsem idrar testinde cıkmalıydı off kafam kazan oldu resmen.

Yavrucum dur sakin ol. Ne kadar stres yapıyorsun. Eğer bebiş varsa bebişe de zarar veriyorsun. Sakin sakin bekle gelmezse adetin direk kana gidersin. Kesin sonuç alırsın.Hem cuma günü bat bir hafta geçmiş olacak..Sıkma kendini rahatla biraz. Derin derin nefes al burnundan. Ağzından ver. Yogaya başlıyorum ben. DvD aldım.

Evt haklısın kuzucum tmm nefes alıp veriyorum...
kiz beni yoga bile rahatlatmaz,bende 20tane dvd var bi şeye yaramıyorum..
Bu arada pazar gunleri shw tv de saat 1 gibi falanilk nefes diye bi program var izlemeni oneririm,bebek dogmadan dogum falan anlatıyor.

Evet dün denk geldi izledim. Güzel bir program. Ben doğumdan sonrayı gördüm. Sunucuyu sevmedim ama
Ama böyle telaş yaparsan sen erkencikten doğuruverirsin
Ciddi söylüyorum stres çok zararlı hamilelikte de hamilelikten önce de. Bebek sahibi olmayan çiftlerde tedavisi olmayan en zoru stres faktörüymüş.O yüzden sakin olacağız. Bol bol dua.

Çok benzerlerini benim doktorum ve ebemde söyledi.Özellikle netten araştırmayın herkezi dinlemeyin konusunda aynılar

Benimki bundanda açıktııı

Ben hala yanında tam soyunamam ışık açıkken
Ne gariplikler duyacağız daha bakalım
Benim teyzem çikolata kisti olduğunu öğrendiğinde soğan kürüne başladı.Doktoruna söylemedi hayret etmiş dr.İlaçlar nasıl etki etmiş hiçbişey kalmamış diye.Sonraki ayda korunduğu halde hamile kaldı...
Git tabi ebbicim.En azından için rahat eder sakince beklersin kuzunuzu.Dualarım seninle..
Yok valla yarim saatlik isi iki saate bitirerek rekor kirdim cok yavas yaptim cnm oturarak toz aldim yerler de vileda ile. Oldugu kadar ne yapalim.
Bende öyle yapmıştım 2 gün ağrı çektim.Yapma derim temizlik falan.Sabredeceğin 12 hafta hepi topu..
Bence kan vermelisin artık.Testlerle acaba demektense kan ver rahatla..

Ohooooo dur bakalım daha.Hem dualarını eksik yapma.Bıktım dedirtir Allah.
Kızlar günaydın ama bana bulantılı bir gün. Sanki hiç bitmeyecekmiş gibi geliyor böyle olunca. 1.5 aydır günde 3 öğün çıkartıyorum
Canımm benimm.Allah yardımcın olsun.Nefes egzersizleri falan dene netten araştırıp.Bana iyi geliyor bulantım olduğunda.
CEVO BAK GÖRDÜNMÜ WAVES BİTTİ GARİBİM KUSMAKTAN.EKSİK DİLİYORSUN DUANIII
Hamile kalmadıgm için bilmyrm kuzucum da inşallah hamişimdirde bende bole surunup uyku gecerm de gelip size mızmızlanırım allahın izniyle...

Bak yaaa.Kız seni döverim ben.Düzgün dua etsene yavrucum.Sana bişey söyleyimmi ben?Dediydin dersin.İnşallah ben yanılırım ama senin hamileliğinde çok zor geçecek haberin olsun.Çok stresli ve sabırsızsın.Dualarını tam dile.Sağlığından olma.Sana kolay gelebilir ama tahmin falan edemezsin o bulantı ve kusmaları.Ben tam 10 haftadır ne yediğimin tadını alabiliyorum ne içtiğimin.Ağzımın içinde paslı bi demir var gibi.Tatlı-ekşi-acı hiç farketmiyor.Geçsin diye umut ediyorum.Yaşadığında haklıymışsınız diyeceksin.

Benimki bundanda açıktııı

Bence kan vermelisin artık.Testlerle acaba demektense kan ver rahatla..

Ohooooo dur bakalım daha.Hem dualarını eksik yapma.Bıktım dedirtir Allah.

Canımm benimm.Allah yardımcın olsun.Nefes egzersizleri falan dene netten araştırıp.Bana iyi geliyor bulantım olduğunda.
CEVO BAK GÖRDÜNMÜ WAVES BİTTİ GARİBİM KUSMAKTAN.EKSİK DİLİYORSUN DUANIII

Bak yaaa.Kız seni döverim ben.Düzgün dua etsene yavrucum.Sana bişey söyleyimmi ben?Dediydin dersin.İnşallah ben yanılırım ama senin hamileliğinde çok zor geçecek haberin olsun.Çok stresli ve sabırsızsın.Dualarını tam dile.Sağlığından olma.Sana kolay gelebilir ama tahmin falan edemezsin o bulantı ve kusmaları.Ben tam 10 haftadır ne yediğimin tadını alabiliyorum ne içtiğimin.Ağzımın içinde paslı bi demir var gibi.Tatlı-ekşi-acı hiç farketmiyor.Geçsin diye umut ediyorum.Yaşadığında haklıymışsınız diyeceksin.[/QUOTE]

Ayşecim sevindim senın kide byle oldugna bugn tekrarladm ama hemen cıkmadı bi şey eve gidince bakcam akşam paylaşırım eyer bi golge olursa eyer sozz akşam kana gtcem acilden giriş yaparım...
Bi hamile olsam o zaman anlarm haklısınz ama işte olmuyr ya o yuzden insan herşeyi diebiliyor..bide resmi paylaştıgımda bu golge diyenler oldu birazda hevesimi kırdılar,saolsun sen cadiozy ssirin bana bi cizgi var gb dedinz saolun kızlar...
Umarım bebegm benledir...
Ayşecim senın ki kat saat sonra belirdiydi benımkı 8saat sonra eve gidebildm o zaman gordm ve paylaştım...

Hay ağzına sağlık ne güzel demişsin. Aynen valla sana katılıyorum seni çok iyi anlıyorum Ayşem..
Yok ağrım olmadı çok şükür iyiyim dün pek ellemedim üstünkörü işte. Ama evin havası değişti psikolojik olarak rahatladım.

MErhaba kızlar topik değişmiş sizi zor buldum :) Sıkıntılı bir dönemden geçim ve geçmekteyim ancak fırsat bulabildim. Nasılsınız? Yeni hamişler var mı?

Rabbim inşallah hayırlısıyla hepimize hayırlı sağlıklı sıhhatli Allah korkusu olan evlatlar nasip etsin. AMİN.

Benimki 5-6 saat sonra çıktı.Testş yaptığımda 12:50 idi.Akşam 17de baktım bişey yoktu.Evde gördüm 19da yani....Belki seninki yarım saat sonra çıktı bilmiyoruzki.Yanına alsaydın testi her saat bakardın.İlk idrarla yaptığım 5 dk içinde çıkmıştı ertesi gün.Bence bugün daha belirgin olacak testin gör bak.Kan verincede değerin düşük çıkacak.Sonradan yükselecek benimki gibi.

Topiğin adını BATTAN 5 GÜN ÖNCE HAYALET ÇİZGİ İLE HAMİLELİĞİNİ ÖĞRENENLER diye değiştireceğim valla

Ayşeeeeeeeeee Hamilemisin ?????

Merhaba canımın içiii.
Çok şükür bugünümüze sen nasılsın?? Paşalar nasıllar??

iyi diyelim iyi olalım kuzum.
Kenan paşam iyi maşallah.bana her konuda yardımcı minik kuzum.
ama diğerini bilemiyorum :26: hiç bir hareket yok halen.2.gebelik olmasına ragmen.
Kenan'da bu haftada gümbür gümbür tekme yiyordum.
kayma bile yok desem yeridir.
eşim dışarda erken gelirse bi dr a gideyim diyorum.. 1 haftadır yedim bitirdim kendimi.
yapmadıgım şey kalmadı.çikolata yiyip uzandım,sessiz ortamda yatıp bebişimle konuştum,elim sürekli göbegimdeydi ama hiçbirşey hissedemiyorum usg de görmeden içim rahatlamiicak sanırım...

sen nasılsın ayşem? nasıl geçiyor hamişlikk

Allahım tekrar göstermesin o zor günlerini.Ve çabucak bitsin inşallah bu günlerin...
Hamişlerimizi 1.sayfadaki tablodan görebilirsin canım.Bat bekleyenler ve batı geçenler var şu aralar.Umutla güzel haberler bekliyoruz
Senin hamileliğin nasıl geçiyor.Epey ilerlemişsin ana-evlat

Annemde beni rüyasında görmüş hayırdır kötü bişey varmı diye.Evim pis odur gördüğün dedim bende
İyice utanmaz oldum valla temizlikte.Ancak dolap içlerini düzenleme işini yapabiliyorum
Akşam kocacıkla gireceğiz bizde temizliğe..

Git gör ama kötü bişey yok bence.Kız çocuğu geç hareket edermiş sürpriz olmasın bu sefer
Ben çok çook iyiyim çok şükür.Arada bulantı-başdönmesi-kusma oluyor.Kokularla başım dertte.Ama binlerce hamdolsun bunlara.Sürekli olsa napardım bilmiyorum.Bazen o kadar rahat oluyorumki unutuyorum hamileliği.Göbüş de hafifce belirdi.Kilomdada bi değişiklik yok.Tek derdim balık yiyemiyorum.Tiksindim İnşallah o da geçer zamanla:106:

Ayşeeeeeeeeee Hamilemisin ?????
:107:Binlerce şükürki EVEEEEETTTT

O kadar sevindim ki anlatamam Maşallah Bareke Allah.. :)))) Oh be valla rahatladım :))) Allah 'ım çok büyük ya.. Gördün mü Ayşe zamanın buymuş:)

Biz büyüdük 2 hafta öncesine kadar göbek sanki kilo gibiydi şimdi hamile gibi oldu sertleşti ve dikleşti sanki top yutmuş gibiyim. :) Cinsiyetini öğrenemedik tam olarak dr. bacak arası boş kız diyebilirim ama kesin bişey diyemem için 4.5 aylık olması lazım diyor. Alışveriş yapamıyorum o yüzden hala bekliyoruz :) İyi dileklerin için Tşk. ederim arkadaşım. Rabbim hepimizin yavrusunu sağlıkla kucağına almayı ve doğru yetiştirmeyi nasip etsin inşallah AMin. Ayşe ikiz mi bellidir artık :)))

Ayy keşke be kuzum keşke,hemen kana gidecem..
evvvt evvt guzel bir isim olur
şimdi iyim daha sakınım... hava almak iyi geldi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…