- Konu Sahibi semplice_signora
-
- #6.721
işte o yuzden bi umudum var ateşim duşmedi bat gecti ama testlerde foss
Valla cumaya kdr gelmezse cuma kana gitcem olur mu?
ama hamişsem idrar testinde cıkmalıydı off kafam kazan oldu resmen.
Yavrucum dur sakin ol. Ne kadar stres yapıyorsun. Eğer bebiş varsa bebişe de zarar veriyorsun. Sakin sakin bekle gelmezse adetin direk kana gidersin. Kesin sonuç alırsın.Hem cuma günü bat bir hafta geçmiş olacak..Sıkma kendini rahatla biraz. Derin derin nefes al burnundan. Ağzından ver. Yogaya başlıyorum ben. DvD aldım.
Evt haklısın kuzucum tmm nefes alıp veriyorum...
kiz beni yoga bile rahatlatmaz,bende 20tane dvd var bi şeye yaramıyorum..
Bu arada pazar gunleri shw tv de saat 1 gibi falanilk nefes diye bi program var izlemeni oneririm,bebek dogmadan dogum falan anlatıyor.
Evet dün denk geldi izledim. Güzel bir program. Ben doğumdan sonrayı gördüm. Sunucuyu sevmedim ama
Ama böyle telaş yaparsan sen erkencikten doğuruverirsin
Ciddi söylüyorum stres çok zararlı hamilelikte de hamilelikten önce de. Bebek sahibi olmayan çiftlerde tedavisi olmayan en zoru stres faktörüymüş.O yüzden sakin olacağız. Bol bol dua.[/QUOTE
Gecen hafta başladı zaten guzel bi programm evt snucu cok gıccık... ama olsun bebişler var..
Hmmm ya canım ben sakındm biliosun dun bugun strees oldum işte anlamadım nolduğunu :18::18:
Canım belirsizlık strees yapıyr beni ama şimdi daha iyiyim merak etme.
Evet dün denk geldi izledim. Güzel bir program. Ben doğumdan sonrayı gördüm. Sunucuyu sevmedim ama
Ama böyle telaş yaparsan sen erkencikten doğuruverirsin
Ciddi söylüyorum stres çok zararlı hamilelikte de hamilelikten önce de. Bebek sahibi olmayan çiftlerde tedavisi olmayan en zoru stres faktörüymüş.O yüzden sakin olacağız. Bol bol dua.[/QUOTE
Gecen hafta başladı zaten guzel bi programm evt snucu cok gıccık... ama olsun bebişler var..
Hmmm ya canım ben sakındm biliosun dun bugun strees oldum işte anlamadım nolduğunu :18::18:
Canım belirsizlık strees yapıyr beni ama şimdi daha iyiyim merak etme.
Tamam kuzucum sakin olmaya çalış. Anlıyorum seni. Ama sıkıntı yapman hiç bir şeyi değiştirmez. Beklemek zorundayız.
Mesela bana kalsa ben de hemen doğurmak istiyorum bir an önce çıksın da kurtulayım istiyorum hemen kucağıma alayım sıkayım orasını burasını ama olmuyor işte. Sabır sabır sabır
Çok benzerlerini benim doktorum ve ebemde söyledi.Özellikle netten araştırmayın herkezi dinlemeyin konusunda aynılarHerkese merhaba kızlar..
Nasılsınız bakemmm
Ben bugün doktora gittim.
Cildimdeki bir sıkıntıdan dolayı cildiyeye gittim aslında.
Sonra buraya kadar gelmişken kadın doğum doktoruna da uğrayım dedim.
Muayene oldum..
Bugün adetimin 13.gün yumurtalarıma baktı. Sağda 2, solda 2,
4 tane yumoşum var ellerinizden öper
Bütün yumurtalarım 12 mm..
Daha küçük dedi biraz daha büyümesi lazım dedi.
Ben her zaman 15. gün yumurtlarım..
15. güne kadar büyür yada bir kaç gün geç yumurtlayabilrisin dedi.
Bu arada bu ay btç kürü ve incir yaptım. Onlar geç yumurtlamama neden olabilir.
Doktorla bu gebelik konusunda baya konuştuk. Bakın neler dedi...
*6 saat olayını sordum saçma uygulama dedi (6 saat aralıklarla yumoş gününde ilişki)
*gebeliğin ilk şartı stersten kurtulmaktır dedi..
*çiftlerde hiç sorun yoktur tıbbi ama gebelik olmayabilir işte bunun tedavisi çok zordur dedi. buda bu stresten kaynaklı dedi.
* çevrendeki herkese korunduğunu çocuk düşünmediğini söyle dedi, sonra bu düşünceye sende inanmaya başla dedi. göreceksin kafandan çıkarttın mı düşünceyi gebe kalabileceksin dedi.
*cinsel ilişkilerini gebelik için yaşama dedi. bu evliliğinzde de zamanla ciddi sorunlara neden olabilir dedi.
*rahat ol,ümitsizliğe düşme, kötü örnekleri görüp bende mi bunları yaşıycam diye endişe etme herkesin birbirinden farklıdır problemleri dedi.
*birde internette orda burda bu konu hakkında araştırma yapma dedi.. çok bilmek iyi değildir
yani böyle uzun ve güzel bir sohbetti...
Hadi hayırlısı...
.
Benimki bundanda açıktıııKizlar resimde beli olmuyor mu? Eki Görüntüle 634606
Ben hala yanında tam soyunamam ışık açıkkenhmm haklısın canım ablamları bi noktada anlarım yanında iki tane sıpasıyla otelde kalması pek etik olmazdı zaten gece geldiler sabah altıda uçakları kalktı.bizdede anlattığın gibi olur yeni evlilere pek gidilmez bizde sanki millet bize gelmek için evlenmemizi beklemişler o kadar anlayışlı davranmadılar yani ve hergelen aynı şeyi söylüyodu bizde hemen gidilmez felan diye anlıcan hergelen misafir diğer misafiri karalardı halbuki diyenlerin yapanlardan hiçbirfarkı yoktu !!!
annenleri takdir ettim ne kadar anlayışlı insanlarmış,dediğin gibi sanki kontrole gelmiş gibi felan..
alışma konusunda da katılıyorum canım ben fazla zorluk çekmedim sonuçta eşimle 2,5 yıl nişanlı kaldık bazı şeyleri fazlasıyla yaşıyoduk,ne bilim gezme,dolaşma en çok garibime giden dolaba kıyafetleri dizerken bazı kıyafetleri yanyana dizdiğim zamandı,özellikle iç çamaşırları :))alışana kadar bakma çamaşırlarıma demiştim eşime:))
hmmm tam yumurtlama zamanınmış canım,buğün nasıldı testin?
ya anlattığın şeyi gözlerimi ayırarak okudum bana mantıklı gelmedi ne bilim iyi cesaret yani çok şaşırdım insanın yapası gelmez kız bunu,bide eşi bişey dememiş mi düşünsene ya herif doldur bakim şuraya :)))
ya çok tuhaf bence eşi orgazm olurken bardağamı yapmış,ya sirin mantıklı ol canım ya,aşılama klomen kullanıyosun,çatlatma iğnesi kullanıyosun son ultrasyona girip aşılamayı öyle yapıyosun,bana çok ama çok garip geldi ağer uygularsan haber ver bana ama yapmanı tavsiye etmem o bayanın ki o zaman yazılmış ve olmuş yaptığı şey sadece vesile!!!!!
yinede sen bilirsin canım saygı duyarım şahsen ben yapmam,daha doğrusu yapamam
umarım bunlara gerek kalmadan hamiş kalırsın canım canı gönülden istiyorum senin için
Benim teyzem çikolata kisti olduğunu öğrendiğinde soğan kürüne başladı.Doktoruna söylemedi hayret etmiş dr.İlaçlar nasıl etki etmiş hiçbişey kalmamış diye.Sonraki ayda korunduğu halde hamile kaldı...mrb kızlar nasılsınız bol bebiş topiğinde rabbim olanlara sağlıklı hamilelik ve doğum ve nasip etsin yavrularınıda ona bağışlasın benim gibi isteyip olmayanlarada en kısa zamanda nsip etsin kızlar bir sorum olack çikolata kisti olup soğan kürü kullnan varmı aranızda
Git tabi ebbicim.En azından için rahat eder sakince beklersin kuzunuzu.kızlaaar nasılsınız baklaım....ümitsız arkadaslarımıza ümitsızlık bıze yakısmıyor demek ıstıyorum...canlar ben heralde kı kırmızıları görecem adet sancılarım basladı...esımle bugün kararlastırdık bebegımızı erteleyelımmı dıye terredütte kalmıstık ama kesın kez bebek ıstıyor ve doktor yardımı almak ıstıyoruz...bu konuda bana yardımcı olabılen arkadaslarımız varmı...ben ıstanbul anadaolu yakasında kalıyorum bıldıgınız ıyı bır doktor varmı??? eger bı sorun varsa beklemenın bı manası yok her ay aynı hayal kırıklıgı yasamak ıstemıyoruuuuummm
Bende öyle yapmıştım 2 gün ağrı çektim.Yapma derim temizlik falan.Sabredeceğin 12 hafta hepi topu..Yok valla yarim saatlik isi iki saate bitirerek rekor kirdimcok yavas yaptim cnm oturarak toz aldim yerler de vileda ile. Oldugu kadar ne yapalim.
Bence kan vermelisin artık.Testlerle acaba demektense kan ver rahatla..gunaydın kızlar nasılsınız?
Beni sorarsdanız tuhaf salak gbi geziyorum kısaca,ateşim dun bugn 36,8 sabitt
Bat bugun yumurtamamdan tam 14gun gecti,ama eyer 31gun sayarsak bat zaten gecti yani anlam veremıyrm sadece bel agrm var kırmızılar mı gelck bilmyrm bide sabah test yaptm ama malesef tek cızgı akşama gidince bakarım nolcak bakalım kızlar o kadar zor bi durum ki neyi neye gore hesaplıycamı bile bilmıyrm artık o derece testler bana oyun oynuyor off off yani... bana bi akıl verirmisiniz?
Ohooooo dur bakalım daha.Hem dualarını eksik yapma.Bıktım dedirtir Allah.İnşallah canım hayırlısı olsun ne diyelım,keşke olsada uyuklasam yorgun duşsem o kdr zor ki 1 senedir hıc hamile kalamamak.. İnşallah tez zamanda gecer kuzucum uyku halin,ahh ahh keşke yorgun olsam hamile olup,kusmaya bile razıyım o derece...
ben şimdiden uşenıyrm wc soguk oluyo ofisin dışında burası sıcak ora gtmek ıstemıyrm bile...
Canımm benimm.Allah yardımcın olsun.Nefes egzersizleri falan dene netten araştırıp.Bana iyi geliyor bulantım olduğunda.Kızlar günaydın ama bana bulantılı bir gün. Sanki hiç bitmeyecekmiş gibi geliyor böyle olunca. 1.5 aydır günde 3 öğün çıkartıyorum
Hamile kalmadıgm için bilmyrm kuzucum da inşallah hamişimdirde bende bole surunup uyku gecerm de gelip size mızmızlanırım allahın izniyle...
selam kızlaaarr nasılsınız bakalımmm
Tamam kuzucum sakin olmaya çalış. Anlıyorum seni. Ama sıkıntı yapman hiç bir şeyi değiştirmez. Beklemek zorundayız.
Mesela bana kalsa ben de hemen doğurmak istiyorum bir an önce çıksın da kurtulayım istiyorum hemen kucağıma alayım sıkayım orasını burasını ama olmuyor işte. Sabır sabır sabır
Evt beklemem gerek,ama sadece korkuyrm gecen seneki gecikmeli agrılı adetler umtszluk falan bunları yaşamak istemıyrm
Ama sakınleştım şimdi hava aldim iyi geldi...
Çok benzerlerini benim doktorum ve ebemde söyledi.Özellikle netten araştırmayın herkezi dinlemeyin konusunda aynılar
Benimki bundanda açıktııı
Ben hala yanında tam soyunamam ışık açıkken
Ne gariplikler duyacağız daha bakalım
Benim teyzem çikolata kisti olduğunu öğrendiğinde soğan kürüne başladı.Doktoruna söylemedi hayret etmiş dr.İlaçlar nasıl etki etmiş hiçbişey kalmamış diye.Sonraki ayda korunduğu halde hamile kaldı...
Git tabi ebbicim.En azından için rahat eder sakince beklersin kuzunuzu.Dualarım seninle..
Bende öyle yapmıştım 2 gün ağrı çektim.Yapma derim temizlik falan.Sabredeceğin 12 hafta hepi topu..
Bence kan vermelisin artık.Testlerle acaba demektense kan ver rahatla..
Ohooooo dur bakalım daha.Hem dualarını eksik yapma.Bıktım dedirtir Allah.
Canımm benimm.Allah yardımcın olsun.Nefes egzersizleri falan dene netten araştırıp.Bana iyi geliyor bulantım olduğunda.
CEVO BAK GÖRDÜNMÜ WAVES BİTTİ GARİBİM KUSMAKTAN.EKSİK DİLİYORSUN DUANIII
Bak yaaa.Kız seni döverim ben.Düzgün dua etsene yavrucum.Sana bişey söyleyimmi ben?Dediydin dersin.İnşallah ben yanılırım ama senin hamileliğinde çok zor geçecek haberin olsun.Çok stresli ve sabırsızsın.Dualarını tam dile.Sağlığından olma.Sana kolay gelebilir ama tahmin falan edemezsin o bulantı ve kusmaları.Ben tam 10 haftadır ne yediğimin tadını alabiliyorum ne içtiğimin.Ağzımın içinde paslı bi demir var gibi.Tatlı-ekşi-acı hiç farketmiyor.Geçsin diye umut ediyorum.Yaşadığında haklıymışsınız diyeceksin.
Ayşecim sevindim senın kide byle oldugna bugn tekrarladm ama hemen cıkmadı bi şey eve gidince bakcam akşam paylaşırım eyer bi golge olursa eyer sozz akşam kana gtcem acilden giriş yaparım...
Bi hamile olsam o zaman anlarm haklısınz ama işte olmuyr ya o yuzden insan herşeyi diebiliyor..bide resmi paylaştıgımda bu golge diyenler oldu birazda hevesimi kırdılar,saolsun sen cadiozy ssirin bana bi cizgi var gb dedinz saolun kızlar...
Umarım bebegm benledir...
Ayşecim senın ki kat saat sonra belirdiydi benımkı 8saat sonra eve gidebildm o zaman gordm ve paylaştım...
Benimki 5-6 saat sonra çıktı.Testş yaptığımda 12:50 idi.Akşam 17de baktım bişey yoktu.Evde gördüm 19da yani....Belki seninki yarım saat sonra çıktı bilmiyoruzki.Yanına alsaydın testi her saat bakardın.İlk idrarla yaptığım 5 dk içinde çıkmıştı ertesi gün.Bence bugün daha belirgin olacak testin gör bak.Kan verincede değerin düşük çıkacak.Sonradan yükselecek benimki gibi.
Topiğin adını BATTAN 5 GÜN ÖNCE HAYALET ÇİZGİ İLE HAMİLELİĞİNİ ÖĞRENENLER diye değiştireceğim valla
Merhaba canımın içiii.
Çok şükür bugünümüze sen nasılsın?? Paşalar nasıllar??
Allahım tekrar göstermesin o zor günlerini.Ve çabucak bitsin inşallah bu günlerin...MErhaba kızlar topik değişmiş sizi zor buldum :) Sıkıntılı bir dönemden geçim ve geçmekteyim ancak fırsat bulabildim. Nasılsınız? Yeni hamişler var mı?
Rabbim inşallah hayırlısıyla hepimize hayırlı sağlıklı sıhhatli Allah korkusu olan evlatlar nasip etsin. AMİN.
Hay ağzına sağlık ne güzel demişsin. Aynen valla sana katılıyorum seni çok iyi anlıyorum Ayşem..
Yok ağrım olmadı çok şükür iyiyim dün pek ellemedim üstünkörü işte. Ama evin havası değişti psikolojik olarak rahatladım.
Git gör ama kötü bişey yok bence.Kız çocuğu geç hareket edermiş sürpriz olmasın bu seferiyi diyelim iyi olalım kuzum.
Kenan paşam iyi maşallah.bana her konuda yardımcı minik kuzum.
ama diğerini bilemiyorum :26: hiç bir hareket yok halen.2.gebelik olmasına ragmen.
Kenan'da bu haftada gümbür gümbür tekme yiyordum.
kayma bile yok desem yeridir.
eşim dışarda erken gelirse bi dr a gideyim diyorum.. 1 haftadır yedim bitirdim kendimi.
yapmadıgım şey kalmadı.çikolata yiyip uzandım,sessiz ortamda yatıp bebişimle konuştum,elim sürekli göbegimdeydi ama hiçbirşey hissedemiyorumusg de görmeden içim rahatlamiicak sanırım...
sen nasılsın ayşem? nasıl geçiyor hamişlikk
:107:Binlerce şükürki EVEEEEETTTTAyşeeeeeeeeee Hamilemisin ?????
Git gör ama kötü bişey yok bence.Kız çocuğu geç hareket edermiş sürpriz olmasın bu sefer
Ben çok çook iyiyim çok şükür.Arada bulantı-başdönmesi-kusma oluyor.Kokularla başım dertte.Ama binlerce hamdolsun bunlara.Sürekli olsa napardım bilmiyorum.Bazen o kadar rahat oluyorumki unutuyorum hamileliği.Göbüş de hafifce belirdi.Kilomdada bi değişiklik yok.Tek derdim balık yiyemiyorum.Tiksindimİnşallah o da geçer zamanla:106:
:107:Binlerce şükürki EVEEEEETTTT
Benimki 5-6 saat sonra çıktı.Testş yaptığımda 12:50 idi.Akşam 17de baktım bişey yoktu.Evde gördüm 19da yani....Belki seninki yarım saat sonra çıktı bilmiyoruzki.Yanına alsaydın testi her saat bakardın.İlk idrarla yaptığım 5 dk içinde çıkmıştı ertesi gün.Bence bugün daha belirgin olacak testin gör bak.Kan verincede değerin düşük çıkacak.Sonradan yükselecek benimki gibi.
Topiğin adını BATTAN 5 GÜN ÖNCE HAYALET ÇİZGİ İLE HAMİLELİĞİNİ ÖĞRENENLER diye değiştireceğim valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?