- Konu Sahibi semplice_signora
-
- #6.741
Git gör ama kötü bişey yok bence.Kız çocuğu geç hareket edermiş sürpriz olmasın bu sefer
Ben çok çook iyiyim çok şükür.Arada bulantı-başdönmesi-kusma oluyor.Kokularla başım dertte.Ama binlerce hamdolsun bunlara.Sürekli olsa napardım bilmiyorum.Bazen o kadar rahat oluyorumki unutuyorum hamileliği.Göbüş de hafifce belirdi.Kilomdada bi değişiklik yok.Tek derdim balık yiyemiyorum.Tiksindimİnşallah o da geçer zamanla:106:
Kese tek,kalp de tek..Sonradan oluşan keseler ve bebekler olabiliyormuş.Umudum ve duamm hala devam ediyor:106:O kadar sevindim ki anlatamam Maşallah Bareke Allah.. :)))) Oh be valla rahatladım :))) Allah 'ım çok büyük ya.. Gördün mü Ayşe zamanın buymuş:)
Biz büyüdük 2 hafta öncesine kadar göbek sanki kilo gibiydi şimdi hamile gibi oldu sertleşti ve dikleşti sanki top yutmuş gibiyim. :) Cinsiyetini öğrenemedik tam olarak dr. bacak arası boş kız diyebilirim ama kesin bişey diyemem için 4.5 aylık olması lazım diyor. Alışveriş yapamıyorum o yüzden hala bekliyoruz :) İyi dileklerin için Tşk. ederim arkadaşım. Rabbim hepimizin yavrusunu sağlıkla kucağına almayı ve doğru yetiştirmeyi nasip etsin inşallah AMin. Ayşe ikiz mi bellidir artık :)))
Öyle tabi biz aciz kullar olarak sadece dua edebiliyoruz her konuda olduğu gibi.Biz sebebini işledik takdir yaradanın...:106:ayyyy Ayşem dr a güvenmesem bende dicem kız die de sanmıyorum pek.gerçi gören kız mı diye soruyor.
Hayırlısı Allah'tan.sağlıklı olsun da kız erkek fark etmez.seçme lüksümüz de yok zaten.Rabbim neyi nasip ederse o olur.
gidip göreyim de size de innşallah güzel haberler veririm
oh maşallah göbüş belli olmaya başladı he :)
benim baya önden gidior
darısı başına Ayşem,bu koku hassasiyetli,sıkıntılı zamanların çarçabuk geçer inşallah.
Kese tek,kalp de tek..Sonradan oluşan keseler ve bebekler olabiliyormuş.Umudum ve duamm hala devam ediyor:106:
Sağlıklı olsunda ilk duamız o.Sonrası gönlümüzdeki prensler tabiki
Göbek önceyse erkek olur derler ama.Allah gönlüne göre versin kuzunu inşallahhh
Öyle tabi biz aciz kullar olarak sadece dua edebiliyoruz her konuda olduğu gibi.Biz sebebini işledik takdir yaradanın...:106:
Allah gönlümüzdeki prens ve prensesleri göndersin inşallahhh hepimizee
kızlar phia dan haber alan varmı hiç?
Mesaj atamadım ben dolu diyor kutusu..Ateş tablosunu takip etmek için silemedim listeden
kızlar benım bir yakınım var onun doğum hikayesini paylaşıcam sizinle.
çok küçük evlendi 19 yaşında da anne oldu. doğum kontrol hapı kullanıyormuş hep ayrıca regli de düzenliymiş. gögsünde bir kitle mı ne bulunmuş ameliyat olması gerekmiş. amelıyata almışlar. narkozlu olacakmış amelıyata girince hemşire vücudunda birşey farketmiş. boydan siyah bir çizgi karnına kadar. (bu çizgi hamilelerde oluyormuş.:44:ve karnında hareketler görmüş. hamile olduğunu neden söylemediklerini sormuş ailesine fakat kımsenın haberi yok ve kız amelıyatta.ailesi paniklemiş tabi o ankı durumu düşünebiliyormusunuz ya bebeğe bir şey olursa ya kıza bişey olursa diye . kadın doğum doktoru görmüş. muayeneden sonra bebeğin 7 aylık olduğunu söylemiş herkes şok çünkü kız regl oluyormuş sanırım üstüne görme dedikleri bu ve kılo da almamış sadece küçük bir göbek belliymiş onu da kılo aldım diye düşünüyormuş sadece 2 ay hamılelik yaşamış bebeğe testler falsan yapmışlar sağlıklıymış. Şuan 6 yasında bir oğlu var. Ve Allaha şükür çok sağlıklı okula gidiyor. Allahın işine bakarmısınız. Ne kadar şükretsek az. Bebek anne karnındayken annesi bir çok ilaç kullanmış migrenı varmış antibiyotık içmiş. Röntgene girmiş . ve ameliyat olmuş Rabbim Ol dedikten sonra her şey olur.
kızlar benım bir yakınım var onun doğum hikayesini paylaşıcam sizinle.
çok küçük evlendi 19 yaşında da anne oldu. doğum kontrol hapı kullanıyormuş hep ayrıca regli de düzenliymiş. gögsünde bir kitle mı ne bulunmuş ameliyat olması gerekmiş. amelıyata almışlar. narkozlu olacakmış amelıyata girince hemşire vücudunda birşey farketmiş. boydan siyah bir çizgi karnına kadar. (bu çizgi hamilelerde oluyormuş.:44:ve karnında hareketler görmüş. hamile olduğunu neden söylemediklerini sormuş ailesine fakat kımsenın haberi yok ve kız amelıyatta.ailesi paniklemiş tabi o ankı durumu düşünebiliyormusunuz ya bebeğe bir şey olursa ya kıza bişey olursa diye . kadın doğum doktoru görmüş. muayeneden sonra bebeğin 7 aylık olduğunu söylemiş herkes şok çünkü kız regl oluyormuş sanırım üstüne görme dedikleri bu ve kılo da almamış sadece küçük bir göbek belliymiş onu da kılo aldım diye düşünüyormuş sadece 2 ay hamılelik yaşamış bebeğe testler falsan yapmışlar sağlıklıymış. Şuan 6 yasında bir oğlu var. Ve Allaha şükür çok sağlıklı okula gidiyor. Allahın işine bakarmısınız. Ne kadar şükretsek az. Bebek anne karnındayken annesi bir çok ilaç kullanmış migrenı varmış antibiyotık içmiş. Röntgene girmiş . ve ameliyat olmuş Rabbim Ol dedikten sonra her şey olur.
ayy maşallah allah korumuş canım
hiç duymadıydım boyle bir şey...
bu eşimin yakını bu olayları biz flört ederken duydum ama eşim pek bilmediği için yani onun yanında konuşmadıkları için tam bilmıyordum onun dedği şeklde sadece bebeği 7. aya kadar farketmediklerini meğer kızın hamile olduğunu söylemişti. teferruatını bilmıyordu evlendikten sonra sormuştum ozamn öğrendim çok şaşılacak şey üzerinden 7 yıl geçmiş. ALLAH KORUMUŞ
Kızlar bugün 15. gün.. Ben her ay 15.gün genelde yumurtlarım hiç şaşmaz. Bu ay btç ve incir kürleri yaptım. Belki geç yumurtlayabilirim.
Yorumlarınızı bekliyorum..
Eki Görüntüle 636146 Eki Görüntüle 636147 Eki Görüntüle 636157 Eki Görüntüle 636158 Eki Görüntüle 636159 Eki Görüntüle 636160 Eki Görüntüle 636161 Eki Görüntüle 636162
kızlar bugün 15. Gün.. Ben her ay 15.gün genelde yumurtlarım hiç şaşmaz. Bu ay btç ve incir kürleri yaptım. Belki geç yumurtlayabilirim.
Yorumlarınızı bekliyorum..
Eki Görüntüle 636146 Eki Görüntüle 636147 Eki Görüntüle 636157 Eki Görüntüle 636158 Eki Görüntüle 636159 Eki Görüntüle 636160 Eki Görüntüle 636161 Eki Görüntüle 636162
hehe 2 ay hamılelık yaşamış ve karnı da 7aydan sonra çıkmış yani öğrendikten sonraEvt canım bencede şok şok yanii ne guzel 2 ay sonra meleğini kucagna almış demek....
Valla allah korumuş canım.
hehe 2 ay hamılelık yaşamış ve karnı da 7aydan sonra çıkmış yani öğrendikten sonra
kuzucum bugunde koyu ama bence sen su alımına dıkk et yarında yap ozaman daha koyu cıkar mutlaka testlerin.
geç yumurtlamak beni ümitlendiriyor. Çünkü geç yumurtlayanlar genelde hamile kalıyor:))canım daha yumurtlama olmamış. Geç yumurtlayacaksın sanırım. Ikinci çizgi daha da koyulaşacak. Testlere devam derim ben.
evet canım bu hafta çalışma haftası :)kevok önümüzdeki 2 gün senin günün çalışmalar başlasın:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?