Bol bebiş topiği

Bence de devam et testlere.Sıvıya dikkat et.İnşallah hemen koyulaşırda tutar bebişin

Kızlar merhaba.

Şükürler olsun iyiyim bugün. Sizde iyisin inşallah.

Bat a 2 gün kaldı. Başım ağırıyor. Birde çok nadir batmalar yaşıyorum.

Geçen ayda çok aşırı batmalarım olmuştu fakat nasip değilmiş.

Birde ben koyu çizgiyi gördükten sonra başkada çalışma yapmadım. Sonrasındaki 3-4 gün değerlendirmedik.

Kaçırdım sanırım orada.

Bu ay 3-4 kere anca çalışma oldu. 1 i 10.cu gün. 17.ci gün , 20.ci gün.Bu ay ovulasyon testim koyu çıkmadı.

13 ve 14. gün misafirlerim vardı test yapmadım. 15. 16. 17.de yaptım. 2.ci çizgi tam koyu olmasada koyuydu.

Bu ay karambole geldi ya belki nasip etmiştir Rabbim.

Hatta şimdi bunu yazarkende bir batma oldu.

CANIM HİÇ MORALİNİ BOZMA Rabbim OL DEDİYSE OLUR. TEK İLİŞKİYLE HAMİŞ KALAN O KADAR ÇOK Kİ.
HAYIRLISI OLSUN.

Evt canım acilden girsem gebelik testi yaptrm istyrm dycem kan mı idrar mı yaptrsam ki?

Kanda baktır direk cnm.Bence idrarla hiçç uğraşma.

Kizlar sonuncu testimide yapmis bulunuyorum ve dunkunden daha da silik muhtemelen bu ay yumurta olusmadi calismalara Devam tabikide pek umitli degilim bu aydan
Zaten bu ayin basinda hissetmistim olmayacagini... Garip bir hiss geldi yerlesti iste...
Rabbim buyuk ona inanir ondan isteriz... En iyisini bilir yuce rabbim... Insallah tez zamanda kavusuruz hepimiz yavrularimiza... Allaha emanet Olun...

Şirinim özledik seni ya. Bilgisayarın düzelmez mi?
Canım benim hiç bozma moralini. Hayırlısı olsun. Ummadığın anda gelirbelki bebişin. Sen elinden geleni yaptın takdir Allahın.

canım benim dur bakalım daha zaman var. sen de bu ay btç kürü yaptın. btç geç yumurtlamaya sebeb oluyormuş. bak ben bi önceki sayfaya ovulasyon testlerimin resimlerini koydum. bende hep 15. günde yumurtlardım ama hala yumurtlamadım. senin test bittiği için sen bu ay bata kadar gün aşırı ilişkiye devam et. umudunu kırma hemen. Gün doğmadan neler doğar...

UMUTSUZLUK YOKKKKK..
.

Canim tesekkur ederim ozlenmek ne kadar guzel... Tesekkur ederim ozlemcim. Evet tatlim ya acilmiyor sayfa otomatik kapatiyor... Aksam esimin bilg denicem insallah gelebilirim. Bende cok ozledim valla okuyorum muhabbetlerinizi AMA dahil olamiyorum sklidim vallahi bugun
Kendinize iyi bakin...
Cevocum insallah aksam guzel haberler Alirsin canim...
Kevokcum Benim testimde senin suanki testin kadar koyulasti 2 gundurde silik sanirim Benim yumurta olusmadi insallah seninki yarin kopkoyu olur ve melegin gelir canim...
Allaha emanet olun canlarimm
Unutmayin beni ((

İnşallah olur şirinim yaaa
Sen de iyi bak kendine. Umutsuzluğa düşme. Testin bitti ama çalışmalar bitmesin. Hiç belli olmaz cnm. Öptüm seni. Allaha emanet ol.

meleklerimiz hepimizin gelecek rabbimin izniyle...
Sen çalışmanı yap duanı et canım...
Rabbim en iyisini bilir içini ferah tut...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…