Bol bebiş topiği

Canım hatırlasana ayşeninde ovu. testi tam koyu çıkmamıştı. ama bebişi geldi.

Ve bu ay bende tam koyu çizgileri göremedim. Bende geç yumurtladım sanırım. Testlere kafanı takma. Benim ne gebelik testlerim pozitif çıktıda sonucu hüsran oldu. gıcık oluyorum artık bu testlere

Takdir Allah ın kuzucum.

Kizlar bi gölge oldu teste sadece. Test yapmıycam hafta sonu kana giderim

Senden haber bekliyordum cnm. Tamam kuzum stres yapmamaya vcalis oldumu? Hayirlisi olsun. Haftasonu kana gidersin. Adetin gelmedigi surece ihtimal var unutma.
Benim cok uykum geldi. Birazdan sizip kalacagim. Iyi bak kendine. Optum seni. Sabah gorusuruz oldumu?

Tamam canım zaten negatif cikti kirmizilari beklycm sakinim bnde optum ii geceler

Ben test filan yapmıcam.

2 güncük kaldı. Yarı umutlu yarı umutsuz vaziyetteyim. Geçen ay kopkoyu gördüm çalışma yaptım batmalarda olmuştu sonunda kırmızı kartı yedim.

bu sefer no çalışma no stress

Başımda çatlıyor ağrıdan. Sardım yazma ile sıkıca :18: İyi geldi valla.

Kocişte yok yalnızım.

slm canım benim batasıca bat erken geldi bu ay üşüttüm sanırım,buğün geldi kırmızılar hatta biraz önce,gelecek aya kaldı artık yarın dr a gidicem kistim erimişmi ona bakılıcak ondan sonrada laparaskopi ve histeraskopi olucam bunlardan da temiz çıkarsam tüp bebeğe başlıcaz inşallah

bu arada yeni beklenen bat 16 mart (

canım ya bende ileri derecede panik atak var çok korkuyorum ne olur dua et,ağlamamak için zor tutuyorum

Son düzenleme:
Kızlar napıyorsunuz?Ben adet oldum yine çok üzgünüm Neden gelmiyor bu bebiş anlamıyorum Artık 1 sene oldu ve ben çok yoruldum her ay üzülmekten.Rabbim hepimize hayırlı zamanda hayırlısıyla bebişlerimizi versin...Bu arada yeni bat 14 mart cnm yazarsan sevinirim.

günaydın tatlım
sağol canım desteğin için inşallah canım
rabbim hepimizin gönlüne göre versin

ben soyunuruuummmmm :))))

kız şu sirine bişey söyleyin biyerlerine bişey olucak sonra şeyden de olucak :))))

ayyy canımm güldürdün vallaaa beniiiii
:) canım istedim yapayım ama eşim izin vermedi kızdı bayaa
kabul etmedi yani
yapamadım
yumurtada oluşmadı sanırım
çalışmalara devam tabide bakalım herşeyin hayırlısı bu ay olmicak gibi
rabbim en iyisini bilir en iyisini verir
sabredicez canım napalım...
seninde gelmiş galiba kırmızılar
mart ayı senin ayın olur inşallah canım
rabbim gönlüne göre versin

şükürler olsun sorun düzeldi kendiliğinden :)
neden oldu kimbilir? neyse önemli olan sonuç :) allah nasip ederse bugün burdayım :)))
neler var bakalım?
nasılsınız dünden beri
cevodan haber varmı kızlar akşam gidecekti acile kan için? inşallah pozitif ile döner
melekcim iyi dileklerin için sağol canım valla düzeldi kendiliğinden... akşam eşimin bilg. dan da giremedim izin vermedi
sabah kalkar kalmaz hemen baktım :))) açılıyorrrr nasıl sevindimm bir bilseniz
bu arada benim ateş yükselişe geçti
çitf çizginin olduğu gün 36.2 idi 15.gün yani sonra
16 gün 36.1
17.gün 36.5
18.gün 36.7
bundan sonra benim ateş hiç düşmezzzz
takiiii bat gelene kadar
bakalım neler olacak
rabbim hepimizin gönlüne göre versin inşallahh

ortadaki 3. olan 15. gün sonra gittikçe silikleşti
12.gün birşey çıkmadı
13.gün çok ince bir çizik belli belirsiz
14. gün yapmadım
işte en koyu çıkan haliyle 15. gün ortadaki kızlar
yorumlarınızı bekliyorum...

Günaydın kızlar... Pek iyi değilim dünden beri. Midem çok fena. Doğru dürüst bir şey yiyemiyorum. Kaynıyor sanki yanıyor bulanıyorr..Su bile içemiyorum.Allahım yardım et.
Geçecek inşallah hepsi geçecek.Allahım beterinden korusun. Sizler nasılsınız?
Şirinim 15. gün çizgin epey koyu. Belki de yumurtlama gerçekleşti. Ayşe de çok koyulaşmadı diyordu. Ateşin de güzel hadi hayırlısı olsun inşallah.

hoşgeldin tatlımm
seni merak ediyordum
nasılsın?
gidebildinmi akşam kan için canım ...

Canim gunaydfın akşam teste baktım sapsarı olmuş bi golge var ama C ye cok yakın bende umursamadım anlamda veremedim,belim agrıyor kasıklarımda batma var ve ateşim halen sabit 36,8de takılı kaldım,bat gecti mantiken...Ama cizgi gormediğim içinde bende akşam kana gtmedim eşimde rahatsız dı ondan.

Canım gunaydın geçmiş olsun,canım inşallah tez vakite gecer.

günaydın canım hoşgeldin...
kıyamam sana geçicek tabiiki tatlım benim...
yaramaz yoruyor seni...
sağlıklı olunda bu kadarcık oluversin
mide bulantısına ve yanmasınıa zeytinin içine bol zeytin yağı ve bol limon sıkıp bir ekmek ban istersen canım çok ama çok iyi geliyor...
ben zehirlenmiştim yıllar önce tabii benzermi benzemezmi mide yanması ve bulantısı bilmiyorum canım ama doktor bunu önermişti hiçbirşey yimeyordum çünkü o zaman çok iyi gelmişti açmıştı beni... belki sanada iyi gelir canım
tez zamanda geçsin inşallah bulantılar göbişin çıksın bebişin belirsin tepikler göndersin sanaaa burdayımm annemm desinn
bilmiyorum ki canım ya geçen ay 14. günde bundan daha koyu çıkmıştı ve bende birgün sadece koyu çıkıyor testtenmi kaynaklı bendenmi anlamadım
inşallah dediğin gibi olmuştur canım yumuşlar oluşup çatlamışlardır inşallahhh
bugün 18. günüm işte bakalım artık rabbim nasip eder inaşşahh bizede bu güzelliğii
bende istiyorummm bir mucizeee

günaydın tatlımmm
canımm çok iyi ateşin maşallahhh
testler yanıltabilir canım
erken gebelik testimi yaptığın normalmi?
geç olmuştu ya senin yumurtlama belliki geç döllenme canım inşallahh geldi meleğinn
güzel haberlerini dört gözle bekliyorum canımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…