- Konu Sahibi semplice_signora
-
- #6.781
Canim tesekkur ederim ozlenmek ne kadar guzel... Tesekkur ederim ozlemcim. Evet tatlim ya acilmiyor sayfaotomatik kapatiyor... Aksam esimin bilg denicem insallah gelebilirim. Bende cok ozledim valla okuyorum muhabbetlerinizi AMA dahil olamiyorum sklidim vallahi bugun
Kendinize iyi bakin...
Cevocum insallah aksam guzel haberler Alirsin canim...
Kevokcum Benim testimde senin suanki testin kadar koyulasti2 gundurde silik sanirim Benim yumurta olusmadi insallah seninki yarin kopkoyu olur ve melegin gelir canim...
Allaha emanet olun canlarimm
Unutmayin beni((
Kizlar bi gölge oldu teste sadece. Test yapmıycam hafta sonu kana giderim
Senden haber bekliyordum cnm. Tamam kuzum stres yapmamaya vcalis oldumu? Hayirlisi olsun. Haftasonu kana gidersin. Adetin gelmedigi surece ihtimal var unutma.
Benim cok uykum geldi. Birazdan sizip kalacagim. Iyi bak kendine. Optum seni. Sabah gorusuruz oldumu?
canımcım benimde oğluşum olucak inş hayırlısıyla senin elbiseler banada nasip olmadıselam kızlaaarr nasılsınız bakalımmm
Kızlar napıyorsunuz?Ben adet oldum yine çok üzgünümNeden gelmiyor bu bebiş anlamıyorum Artık 1 sene oldu ve ben çok yoruldum her ay üzülmekten.Rabbim hepimize hayırlı zamanda hayırlısıyla bebişlerimizi versin...Bu arada yeni bat 14 mart cnm yazarsan sevinirim.doktorunuz ne sorununuz oldğnu söylüyo?benide de sorun var pcoluyum
Canım hatırlasana ayşeninde ovu. testi tam koyu çıkmamıştı. ama bebişi geldi.
Ve bu ay bende tam koyu çizgileri göremedim. Bende geç yumurtladım sanırım. Testlere kafanı takma. Benim ne gebelik testlerim pozitif çıktıda sonucu hüsran oldu. gıcık oluyorum artık bu testlere
Takdir Allah ın kuzucum.
ben soyunuruuummmmm :))))
kız şu sirine bişey söyleyin biyerlerine bişey olucak sonra şeyden de olucak :))))
hoşgeldin tatlımm
seni merak ediyordum
nasılsın?
gidebildinmi akşam kan için canım ...
Günaydın kızlar... Pek iyi değilim dünden beri. Midem çok fena. Doğru dürüst bir şey yiyemiyorum. Kaynıyor sanki yanıyor bulanıyorr..Su bile içemiyorum.Allahım yardım et.
Geçecek inşallah hepsi geçecek.Allahım beterinden korusun. Sizler nasılsınız?
Şirinim 15. gün çizgin epey koyu. Belki de yumurtlama gerçekleşti. Ayşe de çok koyulaşmadı diyordu. Ateşin de güzel hadi hayırlısı olsun inşallah.
Günaydın kızlar... Pek iyi değilim dünden beri. Midem çok fena. Doğru dürüst bir şey yiyemiyorum. Kaynıyor sanki yanıyor bulanıyorr..Su bile içemiyorum.Allahım yardım et.
Geçecek inşallah hepsi geçecek.Allahım beterinden korusun. Sizler nasılsınız?
Şirinim 15. gün çizgin epey koyu. Belki de yumurtlama gerçekleşti. Ayşe de çok koyulaşmadı diyordu. Ateşin de güzel hadi hayırlısı olsun inşallah.
Canim gunaydfın akşam teste baktım sapsarı olmuş bi golge var ama C ye cok yakın bende umursamadım anlamda veremedim,belim agrıyor kasıklarımda batma var ve ateşim halen sabit 36,8de takılı kaldım,bat gecti mantiken...Ama cizgi gormediğim içinde bende akşam kana gtmedim eşimde rahatsız dı ondan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?