Bol bebiş topiği

Aaa ne güzel amma süpriz olmuştur
İyiyim canım iyiyim çok şükür sabreden derviş muradına ermiş.

İnşallah canım hayırlısı. Kese olması gerektiği boyutlarda dedi. Onu iyi hatırlıyorum..
Dimi sormadan almayayım önce bir görüşeyim de şöyle rahat bir doktorla. Sakin sakin herşeyi soracağım.
Bursa medical park şehreküstü... Ahmet yılmaza iyi diyorlar biraz araştırdım. Eşimin bir akrabası da ona gitmiş devamlı o yaptırmış doğumu..Haftaya tanışacağız inşallah.

Evt canım en iyisi oyle,agzından lafı cımbızla alıosun desene...
burdakilerde ayni oyle
Ayy maşşalah size
Canım bulnatıların nasıl oldu?

Gecek tabikide canim benim nedirki 1 hafta yeterli saglikli Olun ozlemcim...
Izmirdeki medicAl park berbat insAllah sizin ordaki iyidir canim. Bizim buraya gelisimizde ordan Saglik raporu almamiz istendi baska bir hastaneyi Kabul etmediler hem VIP den almamiz gerekti gum cekup VIP den oldu ve herseyi karistirdilar esimin gelisi onlar yuzunden gecikmisti dunyanin parasini odedik paramizla rezıl olmustuk canim aklimiza geldikce nefret ederim ordan...
Insallah senin Herseyin Yolunda gider canim. Zaten sigortan var az bir miktar odersin eger VIP e gidersen cok odersin soyleyim canim

Evt canım en iyisi oyle,agzından lafı cımbızla alıosun desene...
burdakilerde ayni oyle
Ayy maşşalah size
Canım bulnatıların nasıl oldu?

Bugün daha iyiyim canım. Ebe arkadaş vardı da ona danıştım şimdi ekşimeyi midemdeki yanmayı. Ayaklarını üşütme dedi. Dedim pzt günü dondum ertesi gün de mideem coştu. Ayaklarını sıcak tut dedi bir de gaviscon dedi. Bakalım doktora da söyleyeyim de haftaya inşallah alırım. Çok şükür canım bugün iyiyim doktor canım sıktı biraz ama çok da tınnnnn. Doktor mu yok amannnn başkasına giderim.

Yok canım VİP filan ne gerek var. Bakalım ne kadar ödeyecem..
Eşimin kuzeni orda doğum yapmış pek memnundu ben de ona gideyim dedim canım deniycem memnun kalmazsam başkasına geçiş yaparız. Doğru doktoru bulana kadar devam....Hayırlısı olsun cnm.

Kizlarr benimkini ne zaman kutlicaz acaba :26::26::26:
Ogunler gelecekmi acabaaaa:2:

gelecek tabi hep beraber ne halaylar çekeceğiz burda.. Umutsuzluğa düşmek yok. Stres en büyük düşman bebişleri kaçırıyor çünkü.
Ben ben gripten hiç düşünmedim bebiş var mı yok mu . meğersem gelmiş. Grip olmasaydım belki de stresden kaçacaktı.
kızlar benım kırmızılar halen gelmedi ters bi durum yoktur dimi?

Kuzum sen bir daha test yapmadın dimi? İstersen yarın git kan tahliline?

Tatlim hayirlisi olsun diyelim bence :)
Bende goruyorum pembe bir serit :)
Bence hemen kana git canim yarin kutlamayi yapalim

Incicim insallahh seninkide gelmez ve yarin cifte kutlama yapariz

Cuma gunude cevonun kutlamasi yapilacakkk

canim saol yorumun icin hemen gaza gelmek istemiyorum aslinda ydisinda yasadigim icin de kana adet gecip idrarda kesin cizgi gormeden sanirim yapmazlar test burda da kana deil de idrara guveniolar nedense:)
bakalim haftasonu gecsin hele daha adet 4 gun fln var..

Insallahh ozlemim insallahh
Yok aslinda bu ay biraz daha rahatim test koyulasmadi ya yumurta olusmadi diye dusunuyorum ama umut iste yinede tam yok diyemiyor insan...
Sadece cok istiyorum canim yaaa icim eriyor valla her ay
Insallah en kisa surede benimde yuzum guler canim rabbim duyar insallah sesimiii
8. Ay insallahh bu ay gelir canimm

Nerdesinki kuzum sen
Nasil bakmazlar kiz kana ne sacma
Ama daha 4 gun varken boyke cikiyorsa bu test hayirlisiyla gelmistir bence canimmm
Rabbim gonlune gore versin

Nerdesinki kuzum sen
Nasil bakmazlar kiz kana ne sacma
Ama daha 4 gun varken boyke cikiyorsa bu test hayirlisiyla gelmistir bence canimmm
Rabbim gonlune gore versin

ingiltere canim.
Bakarlar da sole ki daha adet gecmeden diye diyorum. Baska ulkedeydik mesela kontrole gitmistim hormon testi sonucu 1 hafta surer dediler en az :) bakacaklari da TSH FSH fln TR de ayni gun bile sonuc oluyor. Onceki ulkede 12 haftadan once gebe olmuyordun dusuk tehlikesi var diye :)

Burda henuz hic dr a gitmedim hos once hemsire bakiyor zaten dr bakmaz :)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…