- Konu Sahibi semplice_signora
-
- #7.001
kizlar 10subat ovulasyondan sonra bugunku testi sole:
Eki Görüntüle 637661
sabah 2. idrarla yapildi kalktiktan 1.5 saat sonra.. cizgi gorulor gibi resimde nasil bilmiom ama
Kızlar kırmızılar gelmesin bugün benim. nolur dua edin bana
canim hemen bozma moralini bebisi de uzme.. Insallah bak kesen de normal demis en azindan bir sonraki muayenede ins gozukur benim bir arkim ikizi oldu 8. haftaya kadar gormemisti ve sonra da tek kalp duyuldu. 11. hafta mi ne gittiginde ikizle geldi:) demek istedigim oteki 11 hafta sessiz kalmis:) Bozma moralleri sakinnnnnn..
Kesen haftasıyla uyumluysa bebişin büyüyor demek ki işte annesi.
Haftaya gümbüdü gümbüdü duyarsın.
Gerçi benim doktorum inatla dinletmedi ilk 12 hafta. Bebeğin vücut ısısını arttırıyormuş. Sadece ekrandan gösterdi attığını.
Gaviscon.Kurtarıcım benim. Ama sen yine de sormadan kullanma tabi kafana göre.
Nerdeki medical park a gideceksin?
Öyle yapacağım canım en iyisi özel. Hiç olmazsa doktorla rahat rahat konuşurum. Herşeyi sorarım. Kese normal boyutta dedi Allahtan bir bunu açıkladı.
Ama ilk defa o ultrasonu bastırınca yukardan hissetttim sertlik vardı ordaydı bebişim
Valla canım benim ben de anlamadım perde var arada zaten. Bir kişiyi alıyor o tarafa. Bir kişiyi sandalyeye oturtuyor. Gaviscon dicektim o bile kaldı. O kadar aceleydi. Hİiçbir şey soramadım. Haftaya perşembeye aldım randevuyu. Medical parktan. Paramla rezil olayım hiç olmazsa demi.
İyi bir doktormuş biraz araştırdım zaten gözüme kestirmiştim.
Yok stres yok sakin olacağım ki bebiş de sakin olsun. Acele yok yoksa nasıl geçer 9 ay.
Kızlar kırmızılar gelmesin bugün benim. nolur dua edin bana
Evt canım en iyisi oyle,agzından lafı cımbızla alıosun desene...
burdakilerde ayni oyle
Ayy maşşalah size
Canım bulnatıların nasıl oldu?
Gecek tabikide canim benim nedirki 1 hafta yeterli saglikli Olun ozlemcim...
Izmirdeki medicAl park berbat insAllah sizin ordaki iyidir canim. Bizim buraya gelisimizde ordan Saglik raporu almamiz istendi baska bir hastaneyi Kabul etmediler hem VIP den almamiz gerekti gum cekup VIP den oldu ve herseyi karistirdilaresimin gelisi onlar yuzunden gecikmisti dunyanin parasini odedik paramizla rezıl olmustuk canim aklimiza geldikce nefret ederim ordan...
Insallah senin Herseyin Yolunda gider canim. Zaten sigortan var az bir miktar odersin eger VIP e gidersen cok odersin soyleyim canim
kızlar benım kırmızılar halen gelmedi ters bi durum yoktur dimi?
Kizlarr benimkini ne zaman kutlicaz acaba :26::26::26:
Ogunler gelecekmi acabaaaa:2:
kızlar benım kırmızılar halen gelmedi ters bi durum yoktur dimi?
Tatlim hayirlisi olsun diyelim bence :)
Bende goruyorum pembe bir serit :)
Bence hemen kana git canim yarin kutlamayi yapalim
Incicim insallahh seninkide gelmez ve yarin cifte kutlama yapariz
Cuma gunude cevonun kutlamasi yapilacakkk
gelecek tabi hep beraber ne halaylar çekeceğiz burda.. Umutsuzluğa düşmek yok. Stres en büyük düşman bebişleri kaçırıyor çünkü.
Ben ben gripten hiç düşünmedim bebiş var mı yok mu . meğersem gelmiş. Grip olmasaydım belki de stresden kaçacaktı.
Kuzum sen bir daha test yapmadın dimi? İstersen yarın git kan tahliline?
canim saol yorumun icin hemen gaza gelmek istemiyorum aslinda ydisinda yasadigim icin de kana adet gecip idrarda kesin cizgi gormeden sanirim yapmazlar test burda da kana deil de idrara guveniolar nedense:)
bakalim haftasonu gecsin hele daha adet 4 gun fln var..
Nerdesinki kuzum sen
Nasil bakmazlar kiz kana ne sacma
Ama daha 4 gun varken boyke cikiyorsa bu test hayirlisiyla gelmistir bence canimmm
Rabbim gonlune gore versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?