- Konu Sahibi semplice_signora
-
- #7.261
kızlarr dua ile atlatıcaz inşallah herşeyi .ben de sevk aldım bunaldım işyerinde müdürle de ters düştük o da canımı sıktı sevk aldım bende kimsenin suratını çekemem yarın doktor doktor gezicem devlet hastanaseıne gidicem diyetisyene. zayıflamaya karar verdim. kadın doğuma gidicem ona da gösterıcem tahlılerimi bakalım o ne diyecek ama pazar kendi doktotuma da gidicem. haftaya yeni bir başlangıç olacak benım için hem tedaviye başlarım hem de diyete bir de şu ehliyetı araştırıyorum ama o da benı daha çok stres yapar diye düşündüm stres yapmamam gerekiyormuş o yüzden vazgeçiyor gibiyim.HERŞEY ÇOK GÜZEL OLACAKKK HEPİMİZ İÇİN. BUNA İNANIYORUM
yumurtlama tembelliğinin sebebi hormonal demek ki. yoksa niye hormon tedavisi versin ki doktor.
sonuçta yumurtalıkların uyarılması ve yumurtlama için hormon gerekli. Geçmiş olsun Rabbim en kısa zamanda bebişine kavuştursun.
canım olurmu hiç öyle şey
sevincimizi paylaşıcaz
üzüntümüzüde
ne demişler dertler paylaşıldıkça azalır...
mutluluklar paylaşıldıkça katlanır
herşey gönlündekinden çok daha güzel olsun canımmm
şifa olsun canım
okumuştum bende soğan kürü yaptıkdan sonra hemen hamile kalan çok var
inşallah sende onlardan olursun
rabbim gönlünüze göre versin canım
kesinlikle şirinim benim planım da o. Gerçi benim fazla kilom yok. 48 kiloyum hala 48 kiloyum sporu bıraktım ama içerde fabrika bir yandan alıyor enerjimi.
6 aydan sonra yaza denk geliyor zaten akşam üstleri kocişle beraber yürüyüşlere çıkarız inşallah.hem doğuma da hazırlık olur.yürüyüş karın kaslarını kuvvetlendirdiği için çok önemli.normal doğumu becerebilir miyim gerçi bilmiyorm daAllah büyük hele o zamanlar bir gelsin de.
yerim o sıpayı ben :)))
kız ne kadar zayıfmışsın bizim gelin gibi
45 kg ile hamile kaldı 52 kg doğum yaptı sonra 48 kg indi cabucak
aklında olsun sımsıkı bağladı kuşakla göbeğini
normal doğum yapt
inşallah sende normal yaparsan aklında olsun sen de sar sımsıkı
1 ayda göbek falan kalmıyor valla
allah nasip ederde bende hamile kalırsam eğer :)
bende normal doğum istiyorum
hep aklımda olan 2 şeyden biridir kuşak
doğumdan hemen sonra sarmak gerekmiş
hastanedeyken...
birde gebelikte
yüzünüzde leke oluşursa
onun bir tek çaresi varmış
o da
sütten önce gelen beyaz br sıvı oluyormuş
onu hemen bir plastik bardağa alıyorsun canım sağıyorsun sanırım
sonra lekeli olan yerlere sürüyorsun 1 haftada hiç bir leke kalmıyo
şirinden püf noktalarr
birde hamiş kalsam neler neler öğrenecem de
ah bende tam olarak bilsem bi 1 senedir olmuyor iltihaplanmam vardı 5 gün iğne vuruldum antibiyotik iltihap kurutucu o geçti yumurta tembelliği smear testinde ovulasyon bulgusuna rastlanamadı yazıyordu yumurta tembelliğim oluyor hormonlarım ve adetım cok duzenlı günü gününe geliyor artık ne yapacağımı sasırmıs durumdayım eşimdede sorun yok ... şimdiyse hormon tarlusal kullanıyorum 3 ay lık bi tedavi verdi bana hormon tedavisi hormanel bi sorunum olmamasına ragmen hormon ılacı kullanıyorum suan :) ilgin için tesekkurler
amin amin allah isteyen herkese versin bende öle düsünmustum ama hormonel testler normal cıktı hepsı 3 aydır testlere gırılıyorum hepsının degerlerı cok normal bu yuzden anlayamadım ben .. basınızı agrıttım valla
yerim o sıpayı ben :)))
kız ne kadar zayıfmışsın bizim gelin gibi
45 kg ile hamile kaldı 52 kg doğum yaptı sonra 48 kg indi cabucak
aklında olsun sımsıkı bağladı kuşakla göbeğini
normal doğum yapt
inşallah sende normal yaparsan aklında olsun sen de sar sımsıkı
1 ayda göbek falan kalmıyor valla
allah nasip ederde bende hamile kalırsam eğer :)
bende normal doğum istiyorum
hep aklımda olan 2 şeyden biridir kuşak
doğumdan hemen sonra sarmak gerekmiş
hastanedeyken...
birde gebelikte
yüzünüzde leke oluşursa
onun bir tek çaresi varmış
o da
sütten önce gelen beyaz br sıvı oluyormuş
onu hemen bir plastik bardağa alıyorsun canım sağıyorsun sanırım
sonra lekeli olan yerlere sürüyorsun 1 haftada hiç bir leke kalmıyo
şirinden püf noktalarr
birde hamiş kalsam neler neler öğrenecem de
zayıfım ya herkes dalga geçiyor benle. tüysiklet diyene yapayım alamıyorum ben sporu seviyorum yemekle fazla aram yok. aslında kendimi seviyorum iyiyim böyle. tamam güçlü kuvvetli değilim kıyafet bulmak zor oluyor du artık bulurum herhalde özellikle pantolanlar sıkıntıydı ya 34 bedenin kenarları dikerdim. artık gerek kalmayacak inşallah.
kuşak olayını duymuştum annemde hep söyler hatta annemde uyguladık da gerçekten kalmıyor. Annemde doğumdansonra hiç bir şey kalmamıştı. hemen sarmıştı sımsıkı bağlamıştık.. leke olayını dediğin iyi oldu. kulağıma küpe olsun. yüzümde hep sivilceler çıktı öggg çirkin bir şey oldum. senden daha öğreneceğimiz çok şeyler var.
Kuzumm hakkımızda hayırlısı olsun. İnşallah bebişine bir dahaki ay kavusursun.
Ne desek boş. Güzel arkadaşım benim hemen toparlan ve bir dahaki aya bomba gibi hazırlan
ŞİRİNİİİİİİİM
Çatlaklar için de bi çözümün varmı Doktor Hanım
Yumurta tembelliğin için kür denedin mi hiç?Kür o kadar etkiliki yumurtlamayı olumlu etkilediği defalarca kanıtlandı burda.Yani kürü uyguladığı an muayene olan herkez doktorundan yumurtaların çok güzel gelişmiş cümlesini duydu.Bence denemelisin sende.Belki senin de sebebin bu olur..
BAL TARÇIN ÇÖREKOTU KÜRÜ -Kısaca btç kürü diyoruz biz-
30 gr öğütülmüş çörekotu
10 yemek kaşığı bal
10 çay kaşığı tarçın
Adetin 2.günü sabah başlayıp 10 gün yiyorsun bu karışımı.Sabahları aç karnına 1 tatlı kaşığı,akşamları yatmadan önce 10 tatlı kaşığı.Günü gününe uygularsan güzel sonuç alan çok kişi var.Bende onlardan biriyim mesela.Seninde şifan olur inşallah bu kür.En azından bitkisel bi kür.
kızlar prolaktinin kısaltılmışı nasıl?
bende buraya gelirken testler yaptırmıştım ya
bir bakim banada yapılmış o test merak ettim?
böyle bi sürü kısa kısa test adları var anlamadım....
Yok canım olur mu öyle şey. dertleşiyoruz hep birlikte.danışıyoruz birbirimize.
zayıfım ya herkes dalga geçiyor benle. tüysiklet diyene yapayım alamıyorum ben sporu seviyorum yemekle fazla aram yok. aslında kendimi seviyorum iyiyim böyle. tamam güçlü kuvvetli değilim kıyafet bulmak zor oluyor du artık bulurum herhalde özellikle pantolanlar sıkıntıydı ya 34 bedenin kenarları dikerdim. artık gerek kalmayacak inşallah.
kuşak olayını duymuştum annemde hep söyler hatta annemde uyguladık da gerçekten kalmıyor. Annemde doğumdansonra hiç bir şey kalmamıştı. hemen sarmıştı sımsıkı bağlamıştık.. leke olayını dediğin iyi oldu. kulağıma küpe olsun. yüzümde hep sivilceler çıktı öggg çirkin bir şey oldum. senden daha öğreneceğimiz çok şeyler var.
ohh ne güzelmiş canım yaaa
yemekle benim aram bir iyidir :) sorma gitsin ağzım hiç boş kalsın sevmiyorum yahu
illa atıştırıcam birşeyler
hareket edince sorun yok
ama buraya gelince 5 kg aldımm valla
takıntılıyımda
göbek olurdu mesela hemen yemekten sonra normal bişi şişiyor sonuçta suyla falan
içime çekerdim ohh mis birşey görünmezdi zaten hazmettikçe inerdi şişlik
ama şimdi çekiyorum çekiyorumgitmiyoo yapıştı valla
canım sıkkın azıcık
keşke benimde iştahım kesilse ne güzel olur :)
bildiklerimi aktarırım canım benim
hem öyle olurmu yahu çirkinlik yok sen şimdi yorgun hissettiğin için kendini beğnemiyorsundur
o bebişin sana nasıl bir güzellik katmıştır kimbilir
karşındakiler anlıyordur onu
OOOooh valla.Topiğimizin lokman hekimini de buldum.Hayırlı olsun vatana milletebiliyorum cancağızım :))
ama iki tane var biri zahmetli acıtıyor ama herkes memnun kalıyor bende denerim hep sahilde
deniz kumunu ovustura ovustura sürüyorsun canım çatlak olan yerlerine kese yapar gibi kızarıyor böyle ama
sonra çok prlak ve canlı bir tene sahip oluorsun çatlaklarda azalıyor...
birde kür var evde yapabilmen için
* 1 tatlı kaşığı menekşe yağı,
* 1 yemek kaşığı badem yağı,

* 1 yemek kaşığı susam yağı.
* 1 yemek kaşığı ceviz yağı,
bunları karıştırıyorsun
haftada bir kese yapıyorsun canım göbek basen ve kalça için bir kür...
inşallah işe yarar
Canım çok araştırdım bu kürleri inanki ama bu kürle ilgili aklıma birsey takıldı bunu kullanan bazı kadınlarda kist olusmus bende zaten öle bi ihtimal var kucuk kıstlerım varmıs ama önemsiz dedi. bundan çok korkuyorum sonucta bırseyı bıtırelım derken dıger sorun cıkması kötu olurbıde onun tedavisi of of .. ama sogan ve incir kurunu cok merak edıyorum eşimim testlerıde normal cıktı ama bugun keçiboynuzu aldım içircem ona bende soğanamı aslasam sonra ıncır kurumu yapsam bılemedım ....:)
Ya PL ya da PRL olması lazım canım ya aklımda öyle kalmış ama.
FSH yumurtlaması uyaran hormon. LH Litüinleştirici hormon. PRL süt üretimi uyaran hormon.
aklımda kalanlar. yaşlanıyorum artık unutuyorum.
OOOooh valla.Topiğimizin lokman hekimini de buldum.Hayırlı olsun vatana millete
Soğan kürü iltihap temizlemek için.Eğer iltihap sorunun yoksa yumurta destekleyici bi kür yapmalısın.İncir kürü de btç kürü de yumurta destekleyici.Madem kist olayından korkuyorsun incir yap o zaman.Ben 2 ay uyguladım btçyi olmadı bende.Miktarını ve günlerini tam yaparsan bişey olmuyor diye biliyorum.İnciri de çok yedim ben.Kür yapmadan kuru kuru yedim hergün akşam 4-5 tane.Eşime de sperm destekleyici kür yaptım.Çok işe yaradı.Keçiboynuzunu da incir gibi kür yapmadan çatır çutur yedik biz eşimle.İnşallah sana da soğan kürü şifa olur.Benim teyzem yaptı soğanı.Korunduğu halde hamile kaldı o ay.
Yok canım olur mu öyle şey. dertleşiyoruz hep birlikte.danışıyoruz birbirimize.
ohh ne güzelmiş canım yaaa
yemekle benim aram bir iyidir :) sorma gitsin ağzım hiç boş kalsın sevmiyorum yahu
illa atıştırıcam birşeyler
hareket edince sorun yok
ama buraya gelince 5 kg aldımm valla
takıntılıyımda
göbek olurdu mesela hemen yemekten sonra normal bişi şişiyor sonuçta suyla falan
içime çekerdim ohh mis birşey görünmezdi zaten hazmettikçe inerdi şişlik
ama şimdi çekiyorum çekiyorumgitmiyoo yapıştı valla
canım sıkkın azıcık
keşke benimde iştahım kesilse ne güzel olur :)
bildiklerimi aktarırım canım benim
hem öyle olurmu yahu çirkinlik yok sen şimdi yorgun hissettiğin için kendini beğnemiyorsundur
o bebişin sana nasıl bir güzellik katmıştır kimbilir
karşındakiler anlıyordur onu
boşver canım ya hiç sıkma canını. İstersen verirsin 5 kilo ne ki. Çok değil. Hele hamiş kal bak yediklerin nasıl tat alıyorsun böyle bir yiyesin geliyor ki sormaZaten otomatik kilo veriyorsun. İştah miştah hak getire. Yemekten konuşmak bile istemiyorum.
Sizi de göreceğiz yakında. O zaman işte anlayacaksınız beni.İnşallah önümüzdeki ay da sıra sende.
Kızlar bugun evde yanlızım ustelik ve kendimide kotu hisedyrm... of of aglıyasım var
Kuzum niye yalnızsın ki eşin nerde?
sağol özlemcim
ama bunların hiçbiri bana yapılmamış ki
bir ton test adı var dur bak yazıcam birazdan ama bunlar yok
bende ohh bende herşey normal diyorum
ayy sinir oldum şimdi
vallahii
teveccühünüz
mersi cicim
OOOooh valla.Topiğimizin lokman hekimini de buldum.Hayırlı olsun vatana millete
Soğan kürü iltihap temizlemek için.Eğer iltihap sorunun yoksa yumurta destekleyici bi kür yapmalısın.İncir kürü de btç kürü de yumurta destekleyici.Madem kist olayından korkuyorsun incir yap o zaman.Ben 2 ay uyguladım btçyi olmadı bende.Miktarını ve günlerini tam yaparsan bişey olmuyor diye biliyorum.İnciri de çok yedim ben.Kür yapmadan kuru kuru yedim hergün akşam 4-5 tane.Eşime de sperm destekleyici kür yaptım.Çok işe yaradı.Keçiboynuzunu da incir gibi kür yapmadan çatır çutur yedik biz eşimle.İnşallah sana da soğan kürü şifa olur.Benim teyzem yaptı soğanı.Korunduğu halde hamile kaldı o ay.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?