Bol bebiş topiği

İnşallah canım hepimiz için iyi olur.

amin amin allah isteyen herkese versin bende öle düsünmustum ama hormonel testler normal cıktı hepsı 3 aydır testlere gırılıyorum hepsının degerlerı cok normal bu yuzden anlayamadım ben .. basınızı agrıttım valla

Yumurta tembelliğin için kür denedin mi hiç?Kür o kadar etkiliki yumurtlamayı olumlu etkilediği defalarca kanıtlandı burda.Yani kürü uyguladığı an muayene olan herkez doktorundan yumurtaların çok güzel gelişmiş cümlesini duydu.Bence denemelisin sende.Belki senin de sebebin bu olur..
BAL TARÇIN ÇÖREKOTU KÜRÜ -Kısaca btç kürü diyoruz biz-
30 gr öğütülmüş çörekotu
10 yemek kaşığı bal
10 çay kaşığı tarçın
Adetin 2.günü sabah başlayıp 10 gün yiyorsun bu karışımı.Sabahları aç karnına 1 tatlı kaşığı,akşamları yatmadan önce 10 tatlı kaşığı.Günü gününe uygularsan güzel sonuç alan çok kişi var.Bende onlardan biriyim mesela.Seninde şifan olur inşallah bu kür.En azından bitkisel bi kür.

Kuzumm hakkımızda hayırlısı olsun. İnşallah bebişine bir dahaki ay kavusursun.

Ne desek boş. Güzel arkadaşım benim hemen toparlan ve bir dahaki aya bomba gibi hazırlan

kızlar prolaktinin kısaltılmışı nasıl?
bende buraya gelirken testler yaptırmıştım ya
bir bakim banada yapılmış o test merak ettim?
böyle bi sürü kısa kısa test adları var anlamadım....

Yok canım olur mu öyle şey. dertleşiyoruz hep birlikte.danışıyoruz birbirimize.

ŞİRİNİİİİİİİM

Çatlaklar için de bi çözümün varmı Doktor Hanım

biliyorum cancağızım :))
ama iki tane var biri zahmetli acıtıyor ama herkes memnun kalıyor bende denerim hep sahilde
deniz kumunu ovustura ovustura sürüyorsun canım çatlak olan yerlerine kese yapar gibi kızarıyor böyle ama
sonra çok prlak ve canlı bir tene sahip oluorsun çatlaklarda azalıyor...

birde kür var evde yapabilmen için
* 1 tatlı kaşığı menekşe yağı,
* 1 yemek kaşığı badem yağı,

* 1 yemek kaşığı susam yağı.
* 1 yemek kaşığı ceviz yağı,

bunları karıştırıyorsun
haftada bir kese yapıyorsun canım göbek basen ve kalça için bir kür...
inşallah işe yarar

Canım çok araştırdım bu kürleri inanki ama bu kürle ilgili aklıma birsey takıldı bunu kullanan bazı kadınlarda kist olusmus bende zaten öle bi ihtimal var kucuk kıstlerım varmıs ama önemsiz dedi. bundan çok korkuyorum sonucta bırseyı bıtırelım derken dıger sorun cıkması kötu olur bıde onun tedavisi of of .. ama sogan ve incir kurunu cok merak edıyorum eşimim testlerıde normal cıktı ama bugun keçiboynuzu aldım içircem ona bende soğanamı aslasam sonra ıncır kurumu yapsam bılemedım ....:)

kızlar prolaktinin kısaltılmışı nasıl?
bende buraya gelirken testler yaptırmıştım ya
bir bakim banada yapılmış o test merak ettim?
böyle bi sürü kısa kısa test adları var anlamadım....

Ya PL ya da PRL olması lazım canım ya aklımda öyle kalmış ama.
FSH yumurtlaması uyaran hormon. LH Litüinleştirici hormon. PRL süt üretimi uyaran hormon.
aklımda kalanlar. yaşlanıyorum artık unutuyorum.

Son düzenleme:

OOOooh valla.Topiğimizin lokman hekimini de buldum.Hayırlı olsun vatana millete

Soğan kürü iltihap temizlemek için.Eğer iltihap sorunun yoksa yumurta destekleyici bi kür yapmalısın.İncir kürü de btç kürü de yumurta destekleyici.Madem kist olayından korkuyorsun incir yap o zaman.Ben 2 ay uyguladım btçyi olmadı bende.Miktarını ve günlerini tam yaparsan bişey olmuyor diye biliyorum.İnciri de çok yedim ben.Kür yapmadan kuru kuru yedim hergün akşam 4-5 tane.Eşime de sperm destekleyici kür yaptım.Çok işe yaradı.Keçiboynuzunu da incir gibi kür yapmadan çatır çutur yedik biz eşimle.İnşallah sana da soğan kürü şifa olur.Benim teyzem yaptı soğanı.Korunduğu halde hamile kaldı o ay.

sağol özlemcim
ama bunların hiçbiri bana yapılmamış ki
bir ton test adı var dur bak yazıcam birazdan ama bunlar yok
bende ohh bende herşey normal diyorum
ayy sinir oldum şimdi
vallahii

teveccühünüz
mersi cicim

yaz bakalım neler bakılmış?Bunlara genelde adetin3. günü ile 21 . günü bakılıyor.

bende yarın başlıycam soğan kürüne daha sonrada incir yaparım inş tutar bu sefer dua edin kızlar bu ayda hüsrana ugramak ıstemıyorum

herkese merhaba kızlar...
nasılsınız bakemm..
Ben de kafamı dağıtmak için ev işlerine vurdum kendimi ondan geç geldim bugün..

Cevo canım benim senin halayını çekeriz bugün diye umudumuz vardı ama nasip değilmiş kuzum ya.. Üzme kendini.. Ama bence doyasıya ağla rahatla..Rabbine şükret.. İyi günde şükrederiz kötü anlarımızda şükretmeyi unuturuz. Şükürler olsun ki sağlıklısın.. Ve eminim ki sağlıklı evlatların olacak. Birgün bu topiğin ilk sayfalarına yazdığımız bu bekleyişi umudumu karamsarlığı okuyunca kendimize gülücez. Ve diycez ki çok güldürmeyin bebiş rahatsız olacak şimdi karnımda:)

Unutma...
Güzel günler zorlu duraklardan geçer...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…