Bol bebiş topiği

WBC PH
NEU NİTRİT
NFU DANSİTE
LYM AST
MONO ALT
LOS BILIRUBIN (INDIREKT)
BASO BILIRUBIN (TOTAL)
RBC TSH
HGB KETON
HCT HBSAG
MCV VDRL-RPR
MCH ANTİ HBS
MCHC ANTİ RUBELLA IGM
PDW ANTİ HCV
RDW
PLT
MPV
PCT

Bildiklerimi yazmadım ama bunlar gebelik tahlili diye yapıldı...
hepsi normal değerlerde çıktı
ama o prolaktin yok sanırım dimi kızlar

WBC PH
NEU NİTRİT
NFU DANSİTE
LYM AST
MONO ALT
LOS BILIRUBIN (INDIREKT)
BASO BILIRUBIN (TOTAL)
RBC TSH
HGB KETON
HCT HBSAG
MCV VDRL-RPR
MCH ANTİ HBS
MCHC ANTİ RUBELLA IGM
PDW ANTİ HCV
RDW
PLT
MPV
PCT
.PH
NİTRİT
DANSİTE
AST
ALT
BILIRUBIN (INDIREKT)
BILIRUBIN (TOTAL)
TSH
KETON
HBSAG
VDRL-RPR
ANTİ HBS
ANTİ RUBELLA IGM
ANTİ HCV

Bildiklerimi yazmadım ama bunlar gebelik tahlili diye yapıldı...
hepsi normal değerlerde çıktı
ama o prolaktin yok sanırım dimi kızlar

canım benım prolaktın yazıyordu direkt yanında da alt ve üst sınırı yazıyor 3-24 H diye yazıyor yanında high yüksek demek anlamında herhalde

Kuzum niye yalnızsın ki eşin nerde?[/QUOTE]

kuzum bi gun erkenci bi gun gec bugun 9dan once gelmez,evde yanlız olcam ona uzuluyrm bugun ona sarılıp aglamak ısterdim ama oda olmuycak

saol canım nasıp,benım halay sonra olcak herhalde herkez hamiş olup dogurur bende olmaz daha...
inşallah cocugum olur...

canım kan sayımına bakılmış. Diğer hepatit c hepatit b kızamıkçık troid yani guatr hormonu var.idrar tahlili de yapmışlar sanırım. Vdrl yani bel soğukluğu cinsel yolla bulaşan bir hastalık. Alt ast filan karaciğer enzimleri.
Diğerleri de kan değerlerin. Yani kansızlık filan var mı diye bakılanlar.
Ama yumurtlama hormonları yok burda.sadece bulaşıcı hastalığın var mı diye bakılmış troid önemli .gebeliğe engel olur bazıları.bu kadar bildiğim canım

saol canım nasıp,benım halay sonra olcak herhalde herkez hamiş olup dogurur bende olmaz daha...
Inşallah cocugum olur...

bak hala ne diyor ya benim yengem 40 yaşında tüp bebekle doğurdu ya sen ne diyorsun o kadar uğraştılar doktor doktor dolaştılar. Ama nasip kısmet işte en sonunda kavuştu bebişine. Hem de sarışın mavi gözlü oldu.
Onlarda sorun vardı ikisinde de. Bak sen en azından sağlıklısın. Doktora gitmişsin hepsine bakılmış.

canım benım prolaktın yazıyordu direkt yanında da alt ve üst sınırı yazıyor 3-24 H diye yazıyor yanında high yüksek demek anlamında herhalde

o zaman bende yok canım ya
vallahi bana bakmamnışlar
sinir oldum şimdi vallahi
birde gebelik öncesi olması gereken herşey oldu merak etmeyin bende seviniyorum saf saf

inşallah cocugum olur...

umutsuzluk karamsarlık yok canım.. O bize yakışmaz. Biz şükretmesini ve hayrın da şerrinde Rabbimden geldiğini bilen insanlarız...

Benim annemin 6 yıl olmamış çocuğu, çalmadık kapısı kalmış.. Sonra olunca da artık gebe kalmamak için çareler arıyormuş. sprialle bile hamile kalıyormuş... Yani ne zaman ne yaşarız nasip kısmet...

Rabbim hayırlı zamanda nasip etsin inşallah..

o kdr kotu hissedyrm ki kendimi,napcamı bilmıyrum
bılıomusun keşke bi yanlışlık olsa dyrm belkide sonradan yukselir degerın dyrm bekle dyrm kendime,ama blyrm sadece kendimi kandırdığımı,13 aydır umutsuzluk her seferınde bi yıkıntı kalkıp geri toparlanmak o kdr acı ki...

ayy özlemmcim bir sürü tüp tüp kan verdim idrarda verdim
baka baka nelere bakmışlar ayy allahım yaaa
sinir oldum vallahi
yumurtalıkları incelemişlerdi değişik bir alet var kameralı bişi sanırım olunla ekrandan görüyorlar
birde ultrasonla bakmışlardı
çok teşekkür ederim canım
demekki bana da hastane yolu göründü
türkiyeye gider gitmez bir daha doktora artık
burda baya bilinçlendim sayenizde teşekkür ederim canım

sağol kevokcum
teşekkür ederim canım
iyice bir inceleyim :*

canım benımde nerdeyse bir bucuk senedir olmuyor,evlendiğim gunden beri korunmadım ama olmuyor,annemde teyzemdede bi sorun yok neden bende var anlamıyrm...

o zaman bende yok canım ya
vallahi bana bakmamnışlar
sinir oldum şimdi vallahi
birde gebelik öncesi olması gereken herşey oldu merak etmeyin bende seviniyorum saf saf

şirincim her laboratuvarın ayrıdır belki yazılış şekli ne bileyım anlayamıyorum kı prolaktın kısa sı var mı nedir. bi araştır bakalım yoksa sende hormon testleri yaptırcam dersin gidince öle yaptr

kıyamam sana
çok iyi anlıyorum canım seni
akşam eşin gelene kadar ağla içini bir boşat sonra bir duş al rahatla
otur bir namaz kıl dualar et canım
inan çok rahatlıcaksın
herşeyde bir hayır var canım
unutma rabbim herşeyin en hayırlısını en iyisini bilir
biz ne istiyoruz sağlıklı ve hayırlı olmasını dimi
o zaman demekki daha gelmemiş
sabretcez canımm
sabırla kazanıcaz herşeyi

cevo canım hatırlar mısın bilmiyorum ama bundan 2-3 ay önce adetim gecikince doktora gidip kan tahlili verdim ve değerim 3550 çıkmıştı. Cumartesi günüydü ve biz ailelerimize söyledik değer yüksek olunca. Pazartesi günü kanamam oldu doktora gittim düşük yapıyorum diye. Meğersem adet oluyormuşum ve hamile değilmişim. Tahliller karışmış hastane. Yaşadığım şoku düşünebiliyor musun. Hayal kırıklığı üzüntü... Kaç gün ağladım.. ve bir çok kişi öğrenmişti onlara da durumu izah ettik ailelerimizde çok üzüldü..
Kendine bir uğraş edin ve kafanı dağıtmaya çalış canım..

vallahi canım izmire gider gitmez o kadını bir güzel paylıcam yanii
çok sinirlendim anlatmam yaa
gide gide nelere bakmış yahu gebeliğe engel birşey varmı diye baksana
hastaklıklara bakmış
cadiozy anlıyor canım sağlıkçı ya sağolsun yazmış anlatmış
ama hormon testleri yok vallahi
bende yırtıyorum kendimi olacak diye
bakalım neler neler çıkacak bende

Deniyem canım ama cok zor hemde cok biliomusn?
insan napcagnı bile bilemıyor...

Bilyrm canım ama olsazsa eşimle yeniden gtsem mi hastaneyi bide doktr yorumlasa testimi cunku bunu yorumluyan orda veznede oturan hani randevu veren kadın dı.

evt canım sabretcez...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…