- Konu Sahibi semplice_signora
-
- #7.301
Kızlar ben kaçar iyi akşamlarrr....
Akşam buralarda olurum belki uyumazsam
Deniyem canım ama cok zor hemde cok biliomusn?
insan napcagnı bile bilemıyor...
Bilyrm canım ama olsazsa eşimle yeniden gtsem mi hastaneyi bide doktr yorumlasa testimi cunku bunu yorumluyan orda veznede oturan hani randevu veren kadın dı.
evt canım sabretcez...
Canım gelen giden yoktur inşallah..
Kızlar eğer bu ay hamiş kalırsam çok süpriz olacak.
Olmasada sağlık olsunn
testin varsa yarin sabah idrariyla denese canim.. merakta kaldikk
canım testim var ama ben yarında geçsin istiyorum. 2 ay öncede 2 gün gecikmişti 3.cü gün gelmişti. O yüzden erken davranmak istemiyorum.
vallahi canım izmire gider gitmez o kadını bir güzel paylıcam yanii
çok sinirlendim anlatmam yaa
gide gide nelere bakmış yahu gebeliğe engel birşey varmı diye baksana
hastaklıklara bakmış
cadiozy anlıyor canım sağlıkçı ya sağolsun yazmış anlatmış
ama hormon testleri yok vallahi
bende yırtıyorum kendimi olacak diye
bakalım neler neler çıkacak bende
Kızlar eğer bu ay hamiş kalırsam çok süpriz olacak.
Olmasada sağlık olsunn
Beklemediği ay hamile olduğunu öğrenen kişiler bekleyenlerden daha fazla bence :) olcak inşallah Allahın izniyle :)
İnşallah pınarcım.
Nerelerdesin sen? az önce aklımdan geçtin.
Gelmiyorsun pek.
gelip okuyorum sık sık .. Şubat tatilinde misafirlerim vardı çok kalamıyodum yazamadan çıkıyodum alışkanlık oldu heralde :) Bi de oyuna sardım internette girer girmez onu açıyorum .. Ovulasyın testi aldım seninkiyle aynı marka ama yapmıyorum üşeniyorum onları yapmaya .. Saatlerini denk getiremiyorum sıvı alıyorum filan .. Bıraktım yaa hakkımızda hayırlısı olsun , takvim hesabı filan yok artık ..
Beklemediği ay hamile olduğunu öğrenen kişiler bekleyenlerden daha fazla bence :) olcak inşallah Allahın izniyle :)
Kuzum benimde çok misafirim vardı. Ovulasyon testlerini bende bu ay 4-5 kere yaptım misafir varken yapamadım. Kaçamak oldu bizimki bu ay. Hamiş kalırsam çok büyük süpriz olacak.
Bende bir oyuna sardım. facede. Pet Rescue Saga. 85.ci level deyim. Piskopata bağlandım kocam benle dalga geçiyor bağımlı oldun diye
evet bencede beklemeyenlere süpriz oluyorrr
İnşaallah hepimiz için hayırlısı olur
bende candy crush saga diye onun türevi bi oyuna sardım :) kocama da bulaştırdım karşılıklı oynuyoruz :) sen bayaa iyisin valla 85 ler filan :) hastalık gibi gerçekten yaa
Canımmm seni hep takip ettim bu ay olcak mı müjdeli haber alıcaz mı diye .. Ama öyle sakin karşıladın ki Allah gönlüne göre vericek inşallah bu ay alıcaz güzel haberi :)
ayy özlemmcim bir sürü tüp tüp kan verdim idrarda verdim
baka baka nelere bakmışlar ayy allahım yaaa
sinir oldum vallahi
yumurtalıkları incelemişlerdi değişik bir alet var kameralı bişi sanırım olunla ekrandan görüyorlar
birde ultrasonla bakmışlardı
çok teşekkür ederim canım
demekki bana da hastane yolu göründü
türkiyeye gider gitmez bir daha doktora artık
burda baya bilinçlendim sayenizde teşekkür ederim canım
sağol kevokcum
teşekkür ederim canım
iyice bir inceleyim :*
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?