Bol bebiş topiği

Deniyem canım ama cok zor hemde cok biliomusn?
insan napcagnı bile bilemıyor...

kendini bizden daha iyi tanıyorsun
Üzgün zamanlarını düşün
şimdiye kadar ettiğin mücadeleleri
nasılda o durumlardan aydınlığa çıktıklarını
kazandığın zaferlerini düşün..
Kendine güven...
Sakın güvenini kaybetme..
Bu akşam gidebiliyorsan bi arkadaşa dosta git
Ya da beni yanlızlık paklar diyorsan..
Yanlız kal ve kendinle konuş..
sen kendini sakinleştir..
Son ses kulaklıklarla müzik dinle..
Efkarlan,ağla...
Ama sabah uyandığında yepyeni
tertemiz bir güne uyan...
Yeni doğmuş gibi uyan...
.

Bilyrm canım ama olsazsa eşimle yeniden gtsem mi hastaneyi bide doktr yorumlasa testimi cunku bunu yorumluyan orda veznede oturan hani randevu veren kadın dı.

evt canım sabretcez...

gidin tabi canım benim baştan bir kontrolden geçersiniz hem eşinede bakılmış olur
içiniz rahatlar...
herşey çok güzel olucak bozma moralini
kendini toparla canım
hem doktora gidince adetin geçiktiğini testlerde çizft çizgi çıktığını lafan da sor canım
ordaki kadınla olcak şeyler değil
bir bilene tabii iyi birini bulmak lazım
benim gibi oooh prof en iyisi diye gidip başka şeylere bakmasınlar
iyice anlat derdini canım benim...
allaha emanet olun
çıkıyorum bende
cumartesi görüşürüz inşallah
herkese iyiakşmalar....

Merhaba hanımlar umarım hepiniz iyisinizdir.Güzel haberleriniz vardır inşallah bir haftadır yoktum.Bu arada benim kırmızı bugün geldi. 18 şubat'tı ama herneyse. Sizlerden güzel haberler gelir inşallah.Sevgiler.

canım Allah korusun öyle deme yoktur hiçbir şeyin inşallah sağlıkla gelır bebişin.ama türkiyeye gidene kadar olmazsa ( hemen bu ay gelsın bebişinbekletmesin) ozamn hormon testlerini yaptırısın şimdi de kafayı buna takıp stres olma rahat ol canım

İnşallah pınarcım.

Nerelerdesin sen? az önce aklımdan geçtin.

Gelmiyorsun pek.

gelip okuyorum sık sık .. Şubat tatilinde misafirlerim vardı çok kalamıyodum yazamadan çıkıyodum alışkanlık oldu heralde :) Bi de oyuna sardım internette girer girmez onu açıyorum .. Ovulasyın testi aldım seninkiyle aynı marka ama yapmıyorum üşeniyorum onları yapmaya .. Saatlerini denk getiremiyorum sıvı alıyorum filan .. Bıraktım yaa hakkımızda hayırlısı olsun , takvim hesabı filan yok artık ..

Kuzum benimde çok misafirim vardı. Ovulasyon testlerini bende bu ay 4-5 kere yaptım misafir varken yapamadım. Kaçamak oldu bizimki bu ay. Hamiş kalırsam çok büyük süpriz olacak.

Bende bir oyuna sardım. facede. Pet Rescue Saga. 85.ci level deyim. Piskopata bağlandım kocam benle dalga geçiyor bağımlı oldun diye

bende candy crush saga diye onun türevi bi oyuna sardım :) kocama da bulaştırdım karşılıklı oynuyoruz :) sen bayaa iyisin valla 85 ler filan :) hastalık gibi gerçekten yaa

evet bencede beklemeyenlere süpriz oluyorrr
İnşaallah hepimiz için hayırlısı olur

Canımmm seni hep takip ettim bu ay olcak mı müjdeli haber alıcaz mı diye .. Ama öyle sakin karşıladın ki Allah gönlüne göre vericek inşallah bu ay alıcaz güzel haberi :)

Tavsiye ederim o oyunuda çok zevk alıyorum.

Kafam dagılıyor. düşün düşün nereye kadar ama dimi ?

SEnin bat ne zaman pınar ?

Şirinim dur ya hemen telaşlanma. Kızma.. Ultrasonla bakmışlar yumurtalıklara rahime filan işte. Hormon tahlilleri için adetin 3. günü gitmen lazım. Aslında senin gebeliğe hazır olman için yapılmış bunlar. Bu hastalıklara bakılması iyi olmuş. Sonuçta taşıyıcı da olabilirdin ve direk bebeğin de taşıyıcı olabilirdi Allah korusun tabi.Kansızlık önemlidir gebelikte daha da ilerler. TSH troid rahatsızlığı varsa bu da gebeliğe engel olabilir. Bunlar önemli testler. Senin gebeliğe hazır olduğunu gösteren testler. Yumurtalıklar ve rahim de ultrasonla incelenmiş. Sen bir arada gider adetin 3. günü hormon testleri yaptırırsın o kadar.Bozma moralini.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…