Bol bebiş topiği

günaydın kızlar. Bugün şirin yok ben açıyorum tükkanı.
Çabucak akşam olsun inşallah hemen tatil başlasın.
Bol bebişli bir gün dileğiyle...

çok şükür canım iyi olmaya çalışıyorum. Sen nasılsın toparlayabildin mi kendini?

Canım bende iyim şukurler olsun,eve gittim agladım agladım acıldı sonra kalktım fitnes dvdimi taktım 30dkalık 3-2-1 diye bi zayıflama tekniği onu yaptım baya iyi geldi sonra bi duş ve eşim geldi iyim yani takmıyrm artık eşimede dedım ne istyosan onu ye kur cay hiç biri yok artık ben zayıflıycam,akşamda gec geldiği için hafif şeyler yedik ekmeğide kestım... Yani hedefım zayıflamak,vaktım oldugunda doktora bi daha gtcem şu tahlilin sonucu ogrencem,sonucta ortadı sekreter o yorumladı testımı... Bakalım hayırlısı olsun...

en güzelini yapmışsın. Spor kesinlikle insana çok iyi geliyor. Deşarj oluyorsun. Rahatlıyorsun. Bunu sık sık yapmaya çalış. Kendini mutlu hissedeceksin eminim. Kesinlikle doktora da göster en azından danışırsın idrar testlerin pozitif çıkıyor filan diye konuşursun cnm.

Biraz araştırdım kg da etkiliymiş cocuk sahibi olmada,o yuzdende yapıcam,her gun duzenli olarak 30dka yapıcam + vaktım oldugundada yuruyuş...
Evt anlam veremedim idrarda positf kanda negatf tuhaf dimi?
Aslında guvenmıyrm bu hastaneye canım bi şey sorcam sana biz ilk koyu cızgıyı gordumuzden hesaplıyoruz ama aslında ne zaman catladı bilmıyruz ya yumurtam eyer 11 de catladıysa yani 11 gun once,sence hamile olma ıhtimalim var mi genede?
neten baktımda 0,100cıkıp bi hafta sonra 146 degeri olanlar varmış?
Yani spor yapıyrm kasıor zorluyor ya yoktur dimi bebek rahmde falan?
kafayı yedim paranoyak oldum sanırım

Kızlar eğer bu ay hamiş kalırsam çok süpriz olacak.

Olmasada sağlık olsunn
İşte bu yaaa.İnşallah gelir bu ay bebeğin

günaydın kızlar. Bugün şirin yok ben açıyorum tükkanı.
Çabucak akşam olsun inşallah hemen tatil başlasın.
Bol bebişli bir gün dileğiyle...

Günaydın canım.Şirin kocasıyla fing atacak Ne güzel tatil yapacak bugün.:106:
Sen nasılsın?Bulantıların nasıl oldu?Hafiflemiştir inşallah

Son düzenleyen: Moderatör:

bilemiyorum ki kuzum ayşe de öyle bir şey demişti. Düşük çıkıp sonradan yükselen. Sen doktora da danışmadın sonucunu. Emin olmak için istersen doktorla bir görüş. Izin alamaz mısın bugün?

bilemiyorum ki kuzum ayşe de öyle bir şey demişti. Düşük çıkıp sonradan yükselen. Sen doktora da danışmadın sonucunu. Emin olmak için istersen doktorla bir görüş. Izin alamaz mısın bugün?

dun aldım diye tavir attı zaten bugun vermez,olsun bakalım sorun değil de olmazsa akşam eşimle giderm acılden girdim ya ordakı doktorda yorumlar onada sorarım,tuhaf olan testlermin positif cıkması ve kanda negatf... Sadece merak ediyrm takıntı yapmıyrm acaba mı diye de işte,ilk defa bende mi oluyor acaba?

işte bu yaaa.inşallah gelir bu ay bebeğin

Günaydın canım.şirin kocasıyla fing atacak Ne güzel tatil yapacak bugün.:106:
Sen nasılsın?bulantıların nasıl oldu?hafiflemiştir inşallah

bugün kendimi iyi hissetmiyorum ayşem ya. Bizim müdür de yok yerine bakan da gelmedi. Izin almayı düşünmüyor değilim. çok halsizim yorgunum. Sanki ateşim var gibi. Dün banyo yaptım üşüdüm mü bilmiyorum ki. Kat kat giyindim ama.geçecek inşallah hepsi. Rabbim bugünümüzü aratmasın. Neyse ben böyleyim işte her gün bir yer arıza vveriyor. Sen nasılsın? Bulantıların geçiyor mu? Ben seni takip ediyorum. önce seninki geçecek sonra da benimki inşallah...

bizim burda acilde yüzüne bakmıyor doktorlar. Uzmana gidebilsen daha iyi olur kadın doğumcuya.
Acil doktoru pratisyen. Sana pek bilgi vermez. Ama yine de sen bilirsin.
Keyfinden izin almıyorsun ya sağlık için alıyorsun. Patronları anlamak zoor hakikaten. Ben de hiç sevmiyorum izin almayı..

günaydınnn kızlar demin çok az sümüksü pembe akıntım vardı ama peçeteye geldi çok az ya gelio kırmızılar yada hamişler size böle bişey oldumu

canım ben de hiç lekelenme olmadı ama yerleşme kanaması olabilir.

oglumda olmuştu ama bilmiyorum bi daha olurmu gerçi bu ay ev taşıdık olsada düşerdi okadar agır şeyler kaldırdım yoruldum ama allah büyüktür ol derse her türlü olur bakalım bugün belli olur zaten inş vardır

günaydınnn kızlar demin çok az sümüksü pembe akıntım vardı ama peçeteye geldi çok az ya gelio kırmızılar yada hamişler size böle bişey oldumu
Günaydın seyidecim.Bende olmadı ama doktorumun dediğini aktarayım sana.Açık renkte ve az miktarda gelir 2 günden az sürerse yerleşme kanamasıdır demişti.İnşallah gelmez seninkinin devamı:106:

İnşallah biri gelirde sende gider evine dinlenirsin.
Bulantılar hafif çok şükür.Şu sigara illeti de olmasa daha rahat olacağım.Beni çok rahatsız ediyor kokusu
Bende bikaç gündür yorgun uyanıyorum.12de falan yatıyorum ondanda olabilir.Ev iyice öğrenci evine döndü.Hergün bi odayı toparlıyorum,düzenliyorum.Sinir oluyorum yeterince düzenli olamayınca.Temizliği eşim yapıyor sağolsun.Bende düzenlemeler,dolaplar falan ufak işleri yapıyorum.Temmuzda taşındım bu eve ben.Daha yerleşebilmiş değilim.Neresi pratik gelirse oraya alıyorum eşyaları.
Bi de börek-kek-kurabiye gibi atıştırmalıklar hep olsun istiyorum evde.Yoksa hazır bisküvi,corn flakese dayanıyorum çok acıkınca.Sağlıksız onlarda.Ama napıyım bi anda deli gibi acıkıyorum.Ne bulursam yiyesim geliyor:26:
Ütü falan dağ gibi oldu bu akşam da onu yapacağım.Allah'tan ütüm harika da 1 saat sürmüyor 20 parçadan fazla eşya.
Baya sıkıntılıymışım yahu Okuyunca anladım.Neyse gözümde büyütmeyim.Bugün ütü yaparım.O arada da kek yaparım pişedurur.1 saatte çıkarım işin içinden.

Allah için imkansız var mıdır?

Allah için imkansız var mıdır?

Tabiki yoktur ama biz kular için vardır,yani değerim 0 sa haftaya yu7kselme ihtimali olur mu?
Spor yapcam hareketlerde karnımı falan zorluyr acıkcası eşimde ya ccook gec dolendyse ve daha 10gunlukse kanda cıkmadıysa diyor aklımı karıştırdı sadece mantıklı duşunmeye çalısıyorum...
Ayşem sen hıc duydun mu degeri sıfır olupta sonradan yukselen?

maşallah canım benim. Sen süpersin ya. Ben şu ara hiç bir şey yapamıyorum. Kafam kalkmıyor ki.yemeği zor yiyorum yerken bile öğürüyorum bazen. Benim de birikti valla. Yapacam inşallah. Hamarat hamiş seni ben de mızmız hamiş
Maşallah 12 ye kadar durabiliyorsun dün akşam 9,30 da yattım valla. Bazen 8 de uyuyakalıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…