- Konu Sahibi semplice_signora
-
- #7.341
Tabiki yoktur ama biz kular için vardır,yani değerim 0 sa haftaya yu7kselme ihtimali olur mu?
Spor yapcam hareketlerde karnımı falan zorluyr acıkcası eşimde ya ccook gec dolendyse ve daha 10gunlukse kanda cıkmadıysa diyor aklımı karıştırdı sadece mantıklı duşunmeye çalısıyorum...
Ayşem sen hıc duydun mu degeri sıfır olupta sonradan yukselen?
7-8 haftalarda bende akşam 8 gibi uyuyordum.Adam her akşam tek başına kalıyordu ben uyuyunca.Sabah bi kalkıyordum bulaşık mak.yerleştirmiş.Çamaşırları asmış.Bazen ütüyü yapmış.maşallah canım benim. Sen süpersin ya. Ben şu ara hiç bir şey yapamıyorum. Kafam kalkmıyor ki.yemeği zor yiyorum yerken bile öğürüyorum bazen. Benim de birikti valla. Yapacam inşallah. Hamarat hamiş seni ben de mızmız hamiş
Maşallah 12 ye kadar durabiliyorsun dün akşam 9,30 da yattım valla. Bazen 8 de uyuyakalıyorum
hem korkuyorum sevinmekten hemde kalbimde minicik bi kelebek var sanki kanat çırpmasına engel olamıyorum rabbim herkeze göstersin inş 6 ayı geçti kocişim artık dr gidelim diyo ama 1 sene dolmadan bakıcaklarını zannetmiyorum
7-8 haftalarda bende akşam 8 gibi uyuyordum.Adam her akşam tek başına kalıyordu ben uyuyunca.Sabah bi kalkıyordum bulaşık mak.yerleştirmiş.Çamaşırları asmış.Bazen ütüyü yapmış.Hakikaten eli öpülesi bi kadın kayınvalidem.Harika bi evlat yetiştirmiş O zamanlar eşim zorla tıkıyordu ağzıma ekmeği.Sanırım ilk 3 ay bitmeye yaklaştıya o yüzden hafifledi uyku hali bende.Sendede haftaya hafifler büyük ihtimal.
Ben bebek düşünmeye başlayacağız diye gittim ilk kez dra.Folik asit verdi.Muayene etti.Hormon ve idrar tahlilleri istedi.Herşey temiz bekleyin dedi sadece.Sağlıklı besinler ye dedi.Özele gidersen muayene ederler merak etme.Tedbirli olmak da yarar var.Belki de ufak bi sorun var ve boşuna bekliyorsun tedavi olmadan.Bence eşin haklı git doktora
1,20'den yükselen duydum.Hep 0 çıkıyormuş birinde o ay 1,20 çıkmış beklemiş 3-4 gün sonra tekrar yaptırmış yükselmiş.Gebe.Benimde bi ay 1,20 çıkmıştı ümitlenmiştim.Ama o gece tansiyonum düşünce acilde ilaç-iğne yapıldı kanama başladı.Ya düştü ya da gerçekten bişey yoktu.İmkansız yoktur kuzum.Allah babasız çocuk verdi Hz.Meryem'e..Bizim için imkansız olan O'nun sadece ol demesi.Ümidin hiç bitmesin.Ümitsizliğe düştüğün anda dinden çıkıyorsun biliyormuydun?Çünkü Allah'ın gücünden şüpheye düşüp ümitsizim diyorsun.Haşa şüphemiz yok varlığından,kudretinden.Sadece hüzünleniyoruz beklediğimiz için.Bak bende tek bebek gördüm ama hala ikiz olsun diye dua ediyorum.5-6 aylıkken ikiz olduğunu öğrenenler olmuş.Neden bende de olmasın.Kahrından değil de lütfundan versin Rabbim dileklerimizi.Vermezse de bileceğimki ben ikiz sorumluluğu taşıyamayacakmışım ondan vermedi.Belki maddi belki manevi zorlanacağız eşimle.Sonuçta ikimizde özel sektördeyiz bugün çıkarsalar ikimizde işsiziz yarın.Allah korusun.Rabbim kaldıramayacağımızdan fazla yük vermesin bizlere.
Eğer Allah'ın herşeye gücünün yettiğini hep düşünürsen ve dualarının gerçekleşmediğinin bir hayrı olduğunu kabullenirsen üzüntüden kurtulman çok daha rahat olur.Hiçbir doktor,tedavi,dost,psikolog sana O'ndan daha rahatlatıcı bi his vermez.Hep bi ihtimal daha vardır.Ya kötüyse,ya sakatsa,ya ölürse,ya düşerse,ya boş gebelikse,ya doğumda ben ölürsem vs vs...Bitmez kuruntular.Herşeyimizle O'na teslimiz.O'ndan başka bizi koruyacak yok...
Bunu doktorunla paylaşırsan sana yardımcı olur.Benim ilk muayenem devlet hastanesinde oldu.Ve ortalığı yıktım acıdan.Kavga falan çıktı annemle-dr arasında.Evleneli 3 gün olmuştu ve adet sancım çoktu kadın öküzlük yaptı.Buz gibi demiri sokmaya çalıştı rahmime.Ben bayılacaktım acıdan.Özeller her zaman narindir.İyi bi dr,İNSAN bi dr mutlaka rahatlatır seni.Ben doktorun elini tuttum lütfen acıtmayın diye.Kadın beni çok rahatlattı öyle korkunca.Sendede bişey olmaz korkma.haklısın gitmekte yarar var ama benim alttan muayeneyle ilgili hiççç güzel anılarım yok birazda korkuyorum sanırım rabbim inş gitmeden göstersin gerek kalmasın hiç
Zaten adet 10gün geçince mutlaka dra gidin diyorlar drlar. O zaman gider kadın doğumcuya muayene olursun.Tüm gün izin alırsın tahliller falan yaptırırsın.İnşallah gerek kalmaz da mucizen gelir bu ayNe guzel yazmışın canım,inancım tam ama bu sefer canım hepsinden cok daha fazla acıdı halen acaba 100mu kadın mı yanlış soyledi diye duşunuyorum kendimi kandırıyorum belkide zamanla gecicek ama benım canım halen cok acıyor dunden beri içim yanıyo bu ay cok umıtliydım cokk ama olmadfı,şimdide acabalar var hayatımda...
gebelik testıne mi kan testıne mı hangisine guvencem acaba?
kafamda bır suru soru işareti,adet olcaksam oluyum bebek varsada cıksaydı
belirsizlık zor hemde cok zor bole olması,allahım sen bana yardım et bu cuma gunu yuzume bakta ya adetım olsun yada bebeim olsun içimde
bakalım olmazsa haftaya tekrar kan veririm ve kadın doğuma giderim...
7-8 haftalarda bende akşam 8 gibi uyuyordum.adam her akşam tek başına kalıyordu ben uyuyunca.sabah bi kalkıyordum bulaşık mak.yerleştirmiş.çamaşırları asmış.bazen ütüyü yapmış.hakikaten eli öpülesi bi kadın kayınvalidem.harika bi evlat yetiştirmiş o zamanlar eşim zorla tıkıyordu ağzıma ekmeği.sanırım ilk 3 ay bitmeye yaklaştıya o yüzden hafifledi uyku hali bende.sendede haftaya hafifler büyük ihtimal.
Ben bebek düşünmeye başlayacağız diye gittim ilk kez dra.folik asit verdi.muayene etti.hormon ve idrar tahlilleri istedi.herşey temiz bekleyin dedi sadece.sağlıklı besinler ye dedi.özele gidersen muayene ederler merak etme.tedbirli olmak da yarar var.belki de ufak bi sorun var ve boşuna bekliyorsun tedavi olmadan.bence eşin haklı git doktora
Günaydın güzel anneler ve anne adayları
Kocişim bugün izinli. Kahvaltımızı doyasıya yapıcaz. Ohh özlemişim ya. Tek başıma hiçbişi yiyesim gelmiyordu.
Beni merak edenler kırmızılar gelmedi.
Rabbime güveniyorum ona sıgınıyorum.
İnşallah bir evlat sahibi yapar bizleri.
Ama dediğim gibi olmasada üzülmicem çünkü herşeyde bir hayır vardır.
günaydın güzel anneler ve anne adayları
Kocişim bugün izinli. Kahvaltımızı doyasıya yapıcaz. Ohh özlemişim ya. Tek başıma hiçbişi yiyesim gelmiyordu.
Beni merak edenler kırmızılar gelmedi.
Rabbime güveniyorum ona sıgınıyorum.
Inşallah bir evlat sahibi yapar bizleri.
Ama dediğim gibi olmasada üzülmicem çünkü herşeyde bir hayır vardır.
günaydın cnm. Hadi inşallah gelmez o kırmızılar da sende başlarsın benim gibi uyuklamaya
Ohhh afiyet bal şeker olsun. Güzel güzel kahvaltınızı yapın.rabbim tez zamanda bebişine kavuştursun inşallah.
İnşallah 9 ay sonra gelir o batasıca
kızlar ben geldim...
İYim canım şukur sen nasılsın?
kırmızılar gelmemiş şimdi okudum ohh ohh maşallah,test yapmıycan mı kız?
inşallah kızlar rabbim tez zamanda yuvamızı senlendirecek neşe kaynagımızı bize nasip eder. Bende uyuklamak, aşermek, duygusallaşmak, öğürmek istiyorum.
Hoşgeldin kuzum. Nasılsın
hiştttt inciii kaşınma öyle göründüğü gibi kolay değil. Rabbim sağlıklı gebelik nasip etsin.
evt zor olabilir kuzucum ama hamile kalamamakta cok zor,keşke bende ogrsem kusam heryerde uyusam...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?