Bol bebiş topiği

hem korkuyorum sevinmekten hemde kalbimde minicik bi kelebek var sanki kanat çırpmasına engel olamıyorum rabbim herkeze göstersin inş 6 ayı geçti kocişim artık dr gidelim diyo ama 1 sene dolmadan bakıcaklarını zannetmiyorum

1,20'den yükselen duydum.Hep 0 çıkıyormuş birinde o ay 1,20 çıkmış beklemiş 3-4 gün sonra tekrar yaptırmış yükselmiş.Gebe.Benimde bi ay 1,20 çıkmıştı ümitlenmiştim.Ama o gece tansiyonum düşünce acilde ilaç-iğne yapıldı kanama başladı.Ya düştü ya da gerçekten bişey yoktu.İmkansız yoktur kuzum.Allah babasız çocuk verdi Hz.Meryem'e..Bizim için imkansız olan O'nun sadece ol demesi.Ümidin hiç bitmesin.Ümitsizliğe düştüğün anda dinden çıkıyorsun biliyormuydun?Çünkü Allah'ın gücünden şüpheye düşüp ümitsizim diyorsun.Haşa şüphemiz yok varlığından,kudretinden.Sadece hüzünleniyoruz beklediğimiz için.Bak bende tek bebek gördüm ama hala ikiz olsun diye dua ediyorum.5-6 aylıkken ikiz olduğunu öğrenenler olmuş.Neden bende de olmasın.Kahrından değil de lütfundan versin Rabbim dileklerimizi.Vermezse de bileceğimki ben ikiz sorumluluğu taşıyamayacakmışım ondan vermedi.Belki maddi belki manevi zorlanacağız eşimle.Sonuçta ikimizde özel sektördeyiz bugün çıkarsalar ikimizde işsiziz yarın.Allah korusun.Rabbim kaldıramayacağımızdan fazla yük vermesin bizlere.
Eğer Allah'ın herşeye gücünün yettiğini hep düşünürsen ve dualarının gerçekleşmediğinin bir hayrı olduğunu kabullenirsen üzüntüden kurtulman çok daha rahat olur.Hiçbir doktor,tedavi,dost,psikolog sana O'ndan daha rahatlatıcı bi his vermez.Hep bi ihtimal daha vardır.Ya kötüyse,ya sakatsa,ya ölürse,ya düşerse,ya boş gebelikse,ya doğumda ben ölürsem vs vs...Bitmez kuruntular.Herşeyimizle O'na teslimiz.O'ndan başka bizi koruyacak yok...

7-8 haftalarda bende akşam 8 gibi uyuyordum.Adam her akşam tek başına kalıyordu ben uyuyunca.Sabah bi kalkıyordum bulaşık mak.yerleştirmiş.Çamaşırları asmış.Bazen ütüyü yapmış.Hakikaten eli öpülesi bi kadın kayınvalidem.Harika bi evlat yetiştirmişO zamanlar eşim zorla tıkıyordu ağzıma ekmeği.Sanırım ilk 3 ay bitmeye yaklaştıya o yüzden hafifledi uyku hali bende.Sendede haftaya hafifler büyük ihtimal.

Ben bebek düşünmeye başlayacağız diye gittim ilk kez dra.Folik asit verdi.Muayene etti.Hormon ve idrar tahlilleri istedi.Herşey temiz bekleyin dedi sadece.Sağlıklı besinler ye dedi.Özele gidersen muayene ederler merak etme.Tedbirli olmak da yarar var.Belki de ufak bi sorun var ve boşuna bekliyorsun tedavi olmadan.Bence eşin haklı git doktora

haklısın gitmekte yarar var ama benim alttan muayeneyle ilgili hiççç güzel anılarım yok birazda korkuyorum sanırım rabbim inş gitmeden göstersin gerek kalmasın hiç

Ne guzel yazmışın canım,inancım tam ama bu sefer canım hepsinden cok daha fazla acıdı halen acaba 100mu kadın mı yanlış soyledi diye duşunuyorum kendimi kandırıyorum belkide zamanla gecicek ama benım canım halen cok acıyor dunden beri içim yanıyo bu ay cok umıtliydım cokk ama olmadfı,şimdide acabalar var hayatımda...
gebelik testıne mi kan testıne mı hangisine guvencem acaba?
kafamda bır suru soru işareti,adet olcaksam oluyum bebek varsada cıksaydı
belirsizlık zor hemde cok zor bole olması,allahım sen bana yardım et bu cuma gunu yuzume bakta ya adetım olsun yada bebeim olsun içimde
bakalım olmazsa haftaya tekrar kan veririm ve kadın doğuma giderim...

haklısın gitmekte yarar var ama benim alttan muayeneyle ilgili hiççç güzel anılarım yok birazda korkuyorum sanırım rabbim inş gitmeden göstersin gerek kalmasın hiç
Bunu doktorunla paylaşırsan sana yardımcı olur.Benim ilk muayenem devlet hastanesinde oldu.Ve ortalığı yıktım acıdan.Kavga falan çıktı annemle-dr arasında.Evleneli 3 gün olmuştu ve adet sancım çoktu kadın öküzlük yaptı.Buz gibi demiri sokmaya çalıştı rahmime.Ben bayılacaktım acıdan.Özeller her zaman narindir.İyi bi dr,İNSAN bi dr mutlaka rahatlatır seni.Ben doktorun elini tuttum lütfen acıtmayın diye.Kadın beni çok rahatlattı öyle korkunca.Sendede bişey olmaz korkma.

Zaten adet 10gün geçince mutlaka dra gidin diyorlar drlar. O zaman gider kadın doğumcuya muayene olursun.Tüm gün izin alırsın tahliller falan yaptırırsın.İnşallah gerek kalmaz da mucizen gelir bu ay

Zaten adet 10gün geçince mutlaka dra gidin diyorlar drlar. O zaman gider kadın doğumcuya muayene olursun.Tüm gün izin alırsın tahliller falan yaptırırsın.İnşallah gerek kalmaz da mucizen gelir bu ay[/QUOTE]

Evt canım oyle yapcam,hakaten bu koca 0 dan sonra mucize olur...

bu hafta bulantılarım arttı özellikle. Iştahım hiç yok. Hiç bir şey yiyesim gelmiyor. Gırtlağıma kadar dolu gibi oluyor. çok değişik yani. Ben 2-3 hafta daha çekerim diye düşünüyorum. Benim bebiş de geriden geliyordu büyük ihtimal. Adete yakın yumurtladım çünkü. Atlatacağız inşallah hepsini. Onların kokusunu içimize çektik mi hepsi unutulacak.

zaten muayene için asla devlete gitmem bu ay adetimin içinde gidicem olmazsa bakalım inş hayırlısı olur belkide sırf kafama taktıgım için olmuyo rabbim hayırlısını versin

Günaydın güzel anneler ve anne adayları

Kocişim bugün izinli. Kahvaltımızı doyasıya yapıcaz. Ohh özlemişim ya. Tek başıma hiçbişi yiyesim gelmiyordu.

Beni merak edenler kırmızılar gelmedi.

Rabbime güveniyorum ona sıgınıyorum.

İnşallah bir evlat sahibi yapar bizleri.

Ama dediğim gibi olmasada üzülmicem çünkü herşeyde bir hayır vardır.

Son düzenleme:

İnşallah 9 ay sonra gelir o batasıca

günaydın cnm. Hadi inşallah gelmez o kırmızılar da sende başlarsın benim gibi uyuklamaya
Ohhh afiyet bal şeker olsun. Güzel güzel kahvaltınızı yapın.rabbim tez zamanda bebişine kavuştursun inşallah.

İnşallah 9 ay sonra gelir o batasıca

İnşallah kızlar Rabbim tez zamanda yuvamızı senlendirecek neşe kaynagımızı bize nasip eder. bende uyuklamak, aşermek, duygusallaşmak, öğürmek istiyorum.

kızlar ben geldim...

Hoşgeldin kuzum. Nasılsın

inşallah kızlar rabbim tez zamanda yuvamızı senlendirecek neşe kaynagımızı bize nasip eder. Bende uyuklamak, aşermek, duygusallaşmak, öğürmek istiyorum.

Hoşgeldin kuzum. Nasılsın

hiştttt inciii kaşınma öyle göründüğü gibi kolay değil. Rabbim sağlıklı gebelik nasip etsin.

canım ben meraktan ölüyorum bir test yapıverseydin bari:) ben kendimi sabırlı bilirdim ama maşallah sende de iyi sabır varmış.

evt zor olabilir kuzucum ama hamile kalamamakta cok zor,keşke bende ogrsem kusam heryerde uyusam...

anlıyorum canım benim. Rabbim hayırlı ve sağlıklı gebelik nasip etsin. Hayırlı ve sağlıklı doğum hayırlı ve sağlıklı evlat nasip etsin. Her zaman böyle dua ediyorum. 9 ay hastanede olmak da var. Sürekli serum yiyen hamişler de var. Allahım korusun bebeğini kaybedenler de var.
çok şükür rabbime bugünümüzü aratmasın.
Hamile kalacaksın rabbim sağlık versin. Dünyada bir ölüme çare yok. Inan kimler kimler bebiş sahibi oldu siz de olacaksınız elbet. Sabretmek lazım. Tedavi gerekiyorsa tedavi olup allaha bırakmak lazım. Rabbim ol dediğinde olacak inan. Daha gençsiniz işiniz gücünüz var iyi kötü para kazanıyorsunuz. Bak yurtdışında ailen var. Burayı sevmedin ordaki doktorlara gidersin. Yani senin imkanların var herşeyden önce.
önünde uzun bir yaşam var. Geçen zaman geri gelmiyor. Kendini üzüp hayatını karartma.

canım sende biliyosun ki kafandan atmadığın sürece bu bebişler gelivermiyor.
Ben 12 ay boyunca olmayacak bebeğimin hayalini kurdum. Eşime gerçek anlamda eş olamamanın bunalıyımıyla beraber o evlat hasreti de eklenince öyle bir koyar ki anlatamam. Evlendikten sonra hiç aklıma gelmeyen bir durum vajinismus sorunuyla karşılaştım. 12 aydan sonra o saflıkla hemen oluverecek zannettim ama bir 7 ay daha bekletti beni yavruşum.
Sonunda mutluluğu yakalayınca o çektiğin sıkıntılarında uçup gidecek inan bana. Hepimizin imtihanı başka. Rabbim hayırlı zamanı bekliyordur senin için. İstediğin zaman oluvermiyorsa onda da bir hayır vardır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…