- 18 Ekim 2012
- 7.075
- 3.075
- 148
- 42
- Konu Sahibi semplice_signora
-
- #7.361
İYim canım şukur sen nasılsın?
kırmızılar gelmemiş şimdi okudum ohh ohh maşallah,test yapmıycan mı kız?
canım ben meraktan ölüyorum bir test yapıverseydin bari:) ben kendimi sabırlı bilirdim ama maşallah sende de iyi sabır varmış.
ayşe sana bu konuda öyle bir katılıyorum ki nasıl tarif edeceğimi bilemedim şu an:)
Hele bir çıkarsınlar sokak kenarlarında çöp bidonlarının diplerine:)
Allahım millet bakıyordu aklıma geldikçe utanıyorum:)
anlıyorum canım benim. Rabbim hayırlı ve sağlıklı gebelik nasip etsin. Hayırlı ve sağlıklı doğum hayırlı ve sağlıklı evlat nasip etsin. Her zaman böyle dua ediyorum. 9 ay hastanede olmak da var. Sürekli serum yiyen hamişler de var. Allahım korusun bebeğini kaybedenler de var.
çok şükür rabbime bugünümüzü aratmasın.
Hamile kalacaksın rabbim sağlık versin. Dünyada bir ölüme çare yok. Inan kimler kimler bebiş sahibi oldu siz de olacaksınız elbet. Sabretmek lazım. Tedavi gerekiyorsa tedavi olup allaha bırakmak lazım. Rabbim ol dediğinde olacak inan. Daha gençsiniz işiniz gücünüz var iyi kötü para kazanıyorsunuz. Bak yurtdışında ailen var. Burayı sevmedin ordaki doktorlara gidersin. Yani senin imkanların var herşeyden önce.
önünde uzun bir yaşam var. Geçen zaman geri gelmiyor. Kendini üzüp hayatını karartma.
canım sende biliyosun ki kafandan atmadığın sürece bu bebişler gelivermiyor.
Ben 12 ay boyunca olmayacak bebeğimin hayalini kurdum. Eşime gerçek anlamda eş olamamanın bunalıyımıyla beraber o evlat hasreti de eklenince öyle bir koyar ki anlatamam. Evlendikten sonra hiç aklıma gelmeyen bir durum vajinismus sorunuyla karşılaştım. 12 aydan sonra o saflıkla hemen oluverecek zannettim ama bir 7 ay daha bekletti beni yavruşum.
Sonunda mutluluğu yakalayınca o çektiğin sıkıntılarında uçup gidecek inan bana. Hepimizin imtihanı başka. Rabbim hayırlı zamanı bekliyordur senin için. İstediğin zaman oluvermiyorsa onda da bir hayır vardır.
Bakma kız sen bu delilere.Yok kusayım,öğüreyim falan.Ben görürüm onları da aman ne zormuş diye topiğe uğrayamaz olurlar.Beklemenin verdiği sıkıntıyla konuşuyor bunlar Yarabbim.Sen bebeklerini yolla diğer sıkıntılarını verme onlara.Kolay zannediyorlar o mide bulantısını.Limondan acıya,tatlıdan ekmeğe herşeyi yiyip de hiçbirinin tadını alamadıklarında göreceğim ben onları
kızlar alıntıdır bunlar:
adetimi 3 gün geçmişti yaptırdım 0,3 çıktı yani negatif...adetimi 1 hafta geçtikten sonra yaptık 165,4 çıktı yani pozitif şimdi 1,5 aylık hamileyim allahım sanada ve isteyen herkese versinn.
Adet günümde 0.1 çıkmıştı
hamile değilim diye düşündüm belirti fln da yoktu
adetim 8.günü dr a gittim değer 1200 çıktı hatta keseyi de görmüştük
arkadaşlar adetiniz geçtiyse hamilelik şüphesi var demektir.benim başıma da geldi bu durum sizlerle paylaşmak istedim.beklenen adet tarihim geçtikten sonra birer hafta arayla 2 kere kan testi yaptırdım negatif çıktı hemde 0.01 tam negatif yani...17.gün doktora gittim ve doktorum birdaha kan testi yaptıralım olmazsa adet söktürücü kullanacağız dedi ve 3. Kan tahlilimde adet tarihimi 17 gün geçtikten sonra pozitif sonucu gördüm.kan testleri kesin sonucu gösteriyor ama geç yumurtlama olabiliyor.evet beklemek çok zor oluyor ama adet söktürücü kullanmanızı tavsiye etmem arkadaşlar mümkünse adetinizin yada bebeğinizin kendiliğinden gelmesini bekleyin derim:))allah hepinize hayırlısıyla nasip eder inşallah.
Sizce benimde bi şansim varmı?
rabbim ol dediğin olur işte en güzel örnekleri. Olabilir canım neden olmasın.
o zaman kırmızıları gorene kdr ben dikk etmeye devam etmeliyim.
Bugn ateşim 36,7ydi ama ustum acılmiş bıraz uşumuşm 0,1 derece duştu...
Illa sabıt mı kalması gerekıyor yoksa bole de olsa iyi mi?
canım valla vücut ısını etkiler üşümen. üstün açılmıştır ne bileyim terlemişsindir bunlar senin dereceni etkiler. 0,1 lik bir düşüs çok değil. Kaçla adet görüyorsun?
Ay ne kadar zor olmuştur senin için.Ama kınamamak gerek böyle birini görünce.Ben dolmuşta kusanı gördüm,ağaç kenarlarında kusanı gördüm.Sadece kadın değil koca koca adamlar,gençler.Benim arkadaşım (erkekti) benim yanımda kustu yolun ortasına.Yardım edenler oldu hemen.Üşütmüş garibim.Bi an önce atlatırız şu günleri inşallah..ayşe sana bu konuda öyle bir katılıyorum ki nasıl tarif edeceğimi bilemedim şu an:)
Hele bir çıkarsınlar sokak kenarlarında çöp bidonlarının diplerine:)
Allahım millet bakıyordu aklıma geldikçe utanıyorum:)
Nub teorisi avrupada kullanılan bi yöntemmiş.Ama Tr'de doktorlarımız net konuşmuyorlarmış.Kız olabilir erkek olabilir diyorlar ya o yüzdenmiş.Ben iple çekiyorum 2 martı...canım ben en son 6 şubatta gittim. 7 mart randevu günüm o zamanı bekliyorum sabırsızlıkla. O zamana yeni resmimi alayım eklerim hemencik. 3 aylıkken net olarak göremez herhalde cinsiyetini.
Neden olmasın???4.ayına kadar düzenli adet görmüş kadınlar var duyduğum.Onlar ne yapsın ya?kızlar alıntıdır bunlar:
Adetimi 3 gün geçmişti yaptırdım 0,3 çıktı yani negatif...Adetimi 1 hafta geçtikten sonra yaptık 165,4 çıktı yani pozitif şimdi 1,5 aylık hamileyim Allahım sanada ve isteyen herkese versinn.
adet günümde 0.1 çıkmıştı
hamile değilim diye düşündüm belirti fln da yoktu
adetim 8.günü dr a gittim değer 1200 çıktı hatta keseyi de görmüştük
Arkadaşlar adetiniz geçtiyse hamilelik şüphesi var demektir.Benim başıma da geldi bu durum sizlerle paylaşmak istedim.Beklenen adet tarihim geçtikten sonra birer hafta arayla 2 kere kan testi yaptırdım negatif çıktı hemde 0.01 tam negatif yani...17.gün doktora gittim ve doktorum birdaha kan testi yaptıralım olmazsa adet söktürücü kullanacağız dedi ve 3. kan tahlilimde adet tarihimi 17 gün geçtikten sonra pozitif sonucu gördüm.Kan testleri kesin sonucu gösteriyor ama geç yumurtlama olabiliyor.Evet beklemek çok zor oluyor ama adet söktürücü kullanmanızı tavsiye etmem arkadaşlar mümkünse adetinizin yada bebeğinizin kendiliğinden gelmesini bekleyin derim:))Allah hepinize hayırlısıyla nasip eder inşallah.
sizce benimde bi şansim varmı?
o zaman kırmızıları gorene kdr ben dikk etmeye devam etmeliyim.
Bugn ateşim 36,7ydi ama ustum acılmiş bıraz uşumuşm 0,1 derece duştu...
illa sabıt mı kalması gerekıyor yoksa bole de olsa iyi mi?
Hmm bi umut var yani,ayşem ben ayın 4de gordum koyu cizgiyi sonra bi daha yapmadım ama ayın 12 sene kdr sancı cektım ben 4de dolenme olduysa dıye hesaplıyrdum ama eyer 11-12sinde dolenme olduysa o zaman cıkmaması ve adet olmamam normal dimi?
12sinde çatladıysa yumurtan dediğin doğru.Neden 4den sonra yapmadınki testi?Yapsaydın en azından ne zaman silikleştiğini görürdün.Ben silikleştiği tarihten itibaren 12.günde gördüm çizgiyi
canım ovu testım btmesin onumuzdeki ayda lazım olur hamiş olmasam dye sakladım
ayın 4,5,7,9,11,12,13 çalışma oldu surekli sonrada yapmadık varsa tutunsun dye ama ben hep 4den hesapladım evt koyu cızgı grdum ama ilk gundur,onceden ovu kullandıgımde 4gun oyu gorduydum sonra silik olduydu,belki umut var ateşimde sabıt bi bugun 0,1 derce duştu...
normalde hamile olmayanda deger 0,01 olurmuş benımkıde 0,100muş
kızlar sizinde kafanızı karıştrdım ve agrıtıysam k bakmayın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?