- Konu Sahibi semplice_signora
-
- #7.381
estağfurullah ne kusuru olur mu öyle şey.
sen ben kadar ağrıtamazsın ben daha çok ağrıtıyorum
öğle arası işyerinde kimse yok. açtım telefonda müziği. küçük tospağamla oturduğumuz yerden dans ediyoruz. o da orda oynuyordur eminim
yok kız sen agrtmasın en cok soru soran benım bu topıkte
kız yotumlasana yazdığımı burda tek başıma duşunuyrm degerlenırıyrm delircem heral
basıldık aaaaaaaaaaa
saat 1 olmuş hemen ciddiyetimizi takınalım mesaiye başlayalım.
sabah burda hasta hasta oturuyordum şimdi de dans ediyorum hehehehe sağım solum hiç belli değil.
Hehe evt maşallah sana...
yok kız sen agrtmasın en cok soru soran benım bu topıkte
kız yotumlasana yazdığımı burda tek başıma duşunuyrm degerlenırıyrm delircem heral
tükür tükür tütüütütütütüüüü maşallah...
birazdan başlarım yine hastayımm demeyeeee
nazar boncuğu takacatım ben ya unuttum yine.
kız senin pc benimki gibi engelli de değildir. açsana facebooku. oyun oyna. aç you tube u video izle. aç müzik dinle. biz burda mahrumiyet bölgesi gibi. herşeyimiz kısıtlı. yakında bu siteyi kapatırlar gibi geliyor. bizim pcleri izliyorlar merkezden. yakalanırsam kapatırlar benim pc yi engellerler. hhiç delirme ne delirecen yaw..
değil tabi kız,giriyrm ama oda acmıyor artık....
Bebek istym ben yabana ne negtf umrumda degl belki gec dollendi 12sinde doleense şimdi bile belli olmaz dmi?
Kızlar
Beklemek çok zor. Ha oldum ha olacagım korkusu beni yedi yedi :18::18::18::18::18:
Kızlar
Beklemek çok zor. Ha oldum ha olacagım korkusu beni yedi yedi :18::18::18::18::18:
yok daha belli olmaz. 10 gün olmuş oluyor. Anca pzt salı filan belli olur herhalde.
İncicim stres yapma kendine sakin olmaya çalış. Hayırlısı olsun. İnşallah gelmiştir bebişin.
Yarın sabah bir test yap artık.
ah be kuucum bilirm ben o derdi,bekle az daha olmazsa?
bak benımkı negatf cıktı ama gelen giden yok yeniden bi umudum oldu.
yok daha belli olmaz. 10 gün olmuş oluyor. Anca pzt salı filan belli olur herhalde.
kendimi mi kandırıyorum yoksa buda bi ihtimal mi?
herkese merhaba kızlar
nasılsınız bakemmm
ben iyiyim ama üzgünüm...
Bugün 19. Gün ve ne yazık ki yumurtluyorum
ne yazık ki diyorum çünkü bu akşam kayınbabamlara gitmemiz lazım. Hem halasının kızı vefat etmiş hem de kayınbabam çok hasta. Ve hafta sonu ordayız.. Yani gitti yumoş günleri..
Eki Görüntüle 639552
Herkese merhaba kızlar
Nasılsınız bakemmm
Ben iyiyim ama üzgünüm...
Bugün 19. gün ve ne yazık ki yumurtluyorum
Ne yazık ki diyorum çünkü bu akşam kayınbabamlara gitmemiz lazım. Hem halasının kızı vefat etmiş hem de kayınbabam çok hasta. Ve hafta sonu ordayız.. Yani gitti yumoş günleri..
Eki Görüntüle 639552
Ne olcak halimiz ya
Bekleyip görecez. Belirsizlikte çok kötü.
ahh ahh oyle,gerci benımkı belli negatfte işte umut dunyası benımkıde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?