Bol bebiş topiği

kizlar sunu merak ediyorum mesela gebeligim 1 hafta 2 hafta geride ve gec dollenme diorlar. aslind bu gec dollenme dedigi gec yumurtlama demi misal ben bu ay 29.gun yumurtladim nerdeyse 1 adet peryodum kadar ozaman bu durumdakiler mi sata gore gerideyim diyor??

canım benim yaa vallahi yumurtluyorsun. Hayırlısı olsun canım ya.
evet canım ya.. Bu ay o kadar kürler yaptım bi de..

Canım benım atla kocın ustune gerekırse buun kaçmazzz
gtmeden kacamak yap hemen duş alınn.

Canım eşim iş yerinde ve gelir gelmez iş arkadaşının arabasıyla gidicez.. Öğlen yemeğinde söyledim eşime o da çok üzüldü. Yarın sabah mı gitsek dedim. Hastaneden kendisi için randevu almış. Doktora görüncem tahlil yaptırcam diyo.
Ne yapsam bilememdim ya...

Kızlar

Beklemek çok zor. Ha oldum ha olacagım korkusu beni yedi yedi :18::18::18::18::18:
Canım benim.İnşallah korktuğun başına gelmez de güzel haberlerle halay çekeriz burda senin için...

Ya geç çatlarsa, siz de o zamana dönmüş olursunuz inşallah Sen merak etme.Allahım isterse denk getirir herşeyi.Tek ilişkiyle bile olur bebeğiniz.

canım ne desem en iyisini siz bilirsiniz olmazsa sabah gidin?

valla cnm ben de geç yumurtladım adetime bir hafta vardı. ultrasona gittim ama kalp sesi duyulmadı. haftaya tekrar gideceğim. gerçi doktor bir şey demedi ama bentahmin ediyorum. normal de adete 14 gün kala yumurtlar herkes ama benim 1 hafta vardı. ordan bir haftayı kaybediyoruz. ama en doğru açıklamayı doktorun verecektir. onlar ultrasondaki ölçümlere göre kaç haftalık olduğunu söylüyorlar.

İnsanları beni sürekli destek veren biri olarak görmelerinden nefret ediyorum.Güzel günlerini başkalarıyla yaşayanlar sorunlarını da onlara anlatsalar ya

aynen ben de ben de sinir oluyorum.

Sanki dünyada sorunu olan tek insan kendisi.Yada ben onun üzüntüsüne onun gibi üzülerek tepki vermek zorundayım.Sanki her aradığında telefonuna çıkmak zorundayım.5 yıl çekersin 2 kez telefonunu açmazsın kötü olursun.EVET BİLEREK AÇMADIM.BUNU DA YÜZÜNE SÖYLEDİM.ÇOK MUTLU Bİ ANDAYDIM SENİNLE KONUŞUP DERTLEŞECEK PSİKOLOJİDE DEĞİLDİM dedim yüzüne.Demek ben kötüyken sen gülebiliyorsun dedi yüzsüzce.Yahu sen kimsin de benim mutluluğuma limon sıkabileceğini sanıyorsun???İnsanlar ne kadar yüzsüz yaa.Ne ailelerinden nede okudukları okullardan ahlak almış bunlar. Sildim telefonunu.Facetende sildim.Defolsun gitsin bencil köpek.Düşünsenize ben daha hamile olduğumu bile paylaşamadım onunla.Onun sorunlarını ve gözyaşlarını dinlemekten bana fırsat gelmiyor çünkü 2 aydır.Dünyanın kendi etrafında döndüğünü sanan insanlardan nefret ediyorum.Koskoca kadın olmuşsun topla kendini azıcık.Ne dediğinin farkında ol.O mızmızlıkla kocan seni boşamıyorsa elini değil ayaklarını öpmelisin o adamın.Seni çekebildiğine göre melektir meleeek

Ayşem canını mı sıktılar yine senin hamile olduğunu bilmiyorlar mı seni dertleriyle niye boğuyorlar kizcammm onlara

Sıkmaz olurmu Feyza yaa.Daha hamileliğimi bile bilmiyor bu güya YAKIN arkadaşım.Gerizekalı.Ben senin sorunlarını dinleyerek elimden gelen yardımı yapıyorum zaten sana.Ne istiyrsun senle birlikte oturup ağlamamı dövünmemi eve kapanıp depresyonlara girmemimi bekliyorsun.Ağlamadımmı sanki valla ağladım onla birlikte.Dualar ettim geçsin kötü günleri diye.Ama bi insan olumsuzsa dünyanın bütün negatifliklerini üstüne çeker arkadaşım.Sen kötü düşüne düşüne kötü şeyler yaşıyorsun sürekli.Özel bi dönem yaşıyorum ve kendimle ilgilenmek istiyorum ona bile izin vermiyor aptallar.Adet ağrısına kadar arayıp bana ağlar sanki ben doktorum.Tavsiyelerde bulunurum falan.Napıyım yani başka.Benimde 1 haftadır belim ağrıyor burda bile yazmadım kafasını ağrıtmayım arkadaşlarımın diye.Oturamıyorum,kalkamıyorum,yürüyemiyorum.Uykumdan uyandırıyor.Üstelik ben belimden rahatsız olan biriyim ve hamileleiğin daha başındayım.Nasıl korkularım var biliyormusun sen arkadaşım olarak.

Sen benim yaşadıklarımı soruyormusun hiç haberin varmı sıkıntılarımdan diyip telefonu kapamıştım.Mesaj atmış haklısın özür dilerim sürekli başını ağrıtıyorum ama sen bana iyi geliyorsun, sen nasılsın diye.Özür dilemekle kapanmıyor maalesef konu.İçine ettiğin moralimin,günlerce sızlanmalarını ve BİTMEK TÜKENMEK BİLMEYEN UMUTSUZLUĞUNDAN bıktım senin.Aynen böyle yazacağım az sonra mesajda.Yeter artık ya.

ayşecim uzulme aynı dert bende de var insanlar bencıl benımde arkadaşım en guzel gunlerimi bozar,sevgililer gununde kocamla başbaşaydık aryr acmadm aradı aradı aradı msj attı bizde o gun bozuştuk neymış sevgilisi ykmuş nolcakmış...
Canım bak gereksız lusumsuz aptal insanlardan uzak dur,senınde canını sıkarlar boş ver goruşme olsun bitsin,oyle olcagına yakın arkadaş hıç olmasın daha iyi.
Annesi uzme kendini bebeğinde uzulur,yapma boyle
hadi elini karnına koy ve sev eleğini

Bazı insanlar öyle Ayşem. Çok benciller. Sadece kendilerini düşünüyorlar. Boşver en iyisini yapmışsın. Seni üzmesine izin verme.
Ben de sırf bu yüzden bir arkadaşımı hiç aramıyorum. Bir kere aradı açmadım. Çok bencilce davrandı. Bir sabrettim iki sabrettim üçüncü de kopardım ipleri artık. Yemeğimi o vermiyor ya. Bir şey de demedim yüzüne. Sadece telefonu açmadım. Mesaj attım rahatsızım kusura bakma filan dedim sonra görüşürüz dedim. Bir daha da aramadım aramayı da düşünmüyorum. Sürekli sıkıntılarını anlatıyor sabır sabır da bir yere kadar. Bir kere de nasılsın de ya. Beni sor ben anlatayım bir kere de .Hiç fırsat vermez. Sadece kendini düşünen insanları hiç sevmiyorum.

Canını sıkmaman mümkünmü ya.Bıktım senin yakınmalarından,ağlamalarından,sürekli mızmızlanmandan.Elindekilerin kıymetini bil azıcık ya.Biraz şükretmeyi öğren.34 yaşından sonra öğreneceksen dinini,kitabını öğren bir an öncede etrafa rahatsızlık vermeyi bırak.Ortak arkadaşlarımız bile nasıl çekiyorsun o kızı derler.Desteğe ihtiyacı var diye 5 yıldır sırtımda taşıdım valla.Yeter artık ama.Patronum gitsin bunları aynen böyle yazacağım.Defolsun gitsin hayatımdan.Bencil köpek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…