Bol bebiş topiği

ayse demek hamilesin çok sevindim uzun zamandır girmiyordum topiğe tanıdın mı bilmiyorum ama eylül kim kasım topiklerinde dertleşiyorduk sürekli.. ben hala hamile kalamadım doktora gittim progerteron testi yapıldı ve yumurtlama gercekleşmediğini söyledi doktorum. klomen verdi ve bu ay ilk defa kullanıcam. inş işe yarar rabbim nasip eder bende hamile kalırım..

Ben sen gibi susamam.Hakettiğini duysun öyle gitsin.Benim canımı sıktı belki benden sonraki arkadaşlarını kurtarırım bişey kafasına dank ederde.Sildim herşeyini gerizekalının.Numarasını da engelleyeceğim telefonumdan.Oh yaa.İnsan azıcık da karşındakini merak eder.Bugün de o anlatsın der ya.Tam bişey anlatmaya başlarım "ay noldu biliyormusun"diye kendine çevirir konuyu.15 yaşındaki ergenler gibi.Hep benimle ilgilenilsin hep ben gündemde olayım istiyor.Öyle bi çevre yok maalesef bu dünyada.Bunu o fındık beynine soksun o gerizekalılar.

Boşver kuzum boşver. canını sıkmana değmez. hayatından çıkarırsın olur biter. Bencil insanlar için kendini üzmene değmez...

Tanımaz olurmuyum canım benim.İnşallah ilk ve son olur ilaç kullanımın.Hemen gelir kuzun.Aslında yumurta destekleyici kür yapsan o da iyi olur.

Canım haklısın boyle ınsanlar hep vardır,herkezin sıkıntısı vardır sorunukendinle ailesiyle işiyle,hepimiz zor zamanlar geciriyoruz ama sonra geciyor,ama kimi insanlar mutsuz olduğunda etrafındakılerinde mutsuz olması istiyorlar,yani o dertiyse sende agla uzul surekli onla ama o iyiyken seni aramaz,hep vardır boyleleri
sen tatlı canını uzme bitanesi at msjı kurtul bidaha da beni rahatsz etme de olsun btsin..

Fındık kadar olsa iyi de bence hiç yok. beyinsiz.

Tanımaz olurmuyum canım benim.İnşallah ilk ve son olur ilaç kullanımın.Hemen gelir kuzun.Aslında yumurta destekleyici kür yapsan o da iyi olur.

Hayit tohumu aldim demleyip iciyorum. Incirde alicam onu kaynatip icince iyi oluyormus sanirim baska bildigim birsey yok. Klomenide icicem. Dua et hamilesin nasil olsa rabbim senin dualarini kabul eder

Hayit tohumu aldim demleyip iciyorum. Incirde alicam onu kaynatip icince iyi oluyormus sanirim baska bildigim birsey yok. Klomenide icicem. Dua et hamilesin nasil olsa rabbim senin dualarini kabul eder

Etmezmiyim?Ederim hepinize.Rabbim kimseyi eli boş çevirmesin huzurundan.Bekletmesin sizleri...
İncir kürünün tarifini bilmiyorum.Vardır topiklerde mutlaka.Ben bal tarçık çörekotu kürü yaptım.o da yumurta destekleyici.İnciri kuru kuru da yiyebilirsin.Ben öyle de yapmıştım.

Bal tarcin corekotunuda yapayim.rabbim herseyin hayirlisini nasip etsin Ins hersey yolunda gider 1 yildir ugrasiyoruz hayirlisiyle bi evlat nasip etse rabbim olmayan herkese daha ne istenir ki

Canım benim bir huyum var işe yaramayan, boş, lüzumsuz şeyleri hiç tutmam hemen atarım. Bu eşya olsun, telefonumun rehberi olsun, hayatımdaki bir kişi olsun lüzumsuzsa at gitsin fazlalık iyi değildir

Sana o kadar içten katılıyorum ki arkadasım sürekli mizmizlanan ,hiç bir derdi olmadıgı halde hep dert yanan insanlara uyuz oluyorum etrafımda da görmek istemiyorum .dertse hepimizin derdi var bende alası var ama kimseye sürekli dert yanmıyorum buna da şükür diyorum Allahım beterinden korusun diyorum.kimseyi kendi derdimle üzmek istemiyorum.ama yooooooook öyle insanlar var ki en büyük dert kendilerinin ki sanıyorlar hep onları dinle istiyorlar.kafam hiçbirşeyi kaldırmıyor kimsenin derdini taşımak istemiyorum deyip kesip atıyorum sen de eniyisini yapmışsın canım benim hiç sıkma canini

selam kızlarr nasılsınızz??

bebişim artık hareket ediyor şükürler olsunnn
ama tekme veya kayma değil.
çok altta ve sanki elleriyle mıncıklıyor gibi.
bu nasıl bir çocuk yaa
sezeryan dikişinin oldugu yerde hareket ediyor. çok aşagıda.
hamd olsun hareketleri hissediyorum ya gerisi önemli değil
sizlerde ne var ne yok?

fmfm kuzu nasılsın????
bebişinin cinsiyeti belli oldumuuuu

Kimseye yaranamıyorsun ki? Bi de kötü sen oluyorsun.Mesajı attım numarasını da engelledim Oh be rahatladım valla.Uyuz sinek gibi vızvızvızvızvız o neydi öyle ya.Onun aradığını gördüğümde yüzüm düşüyordu artık ya.O derece.Önce ne kadar şanssız diye üzülüyordum ama gördümki bütün olumsuzlukları üzerine çekmek bazı insanların özelliği olmuş.Namaz kıl,dua et,değişiklik yap hayatında,biraz Kuran dinle demekten ben usandım o usanmadı valla.Git başka yerde pışpışlasınlar seni.Benden bu kadar.

slmmm nasılsnız canlarım tetanozdan geldim kolum öyle bi yanıo ki neyse 3 gün kociş bana baksın yuk ona yemek babalı oğullu uyutmadıkları yetmiomuş gibi sıpa beni benden etti sizler nasılsınız ne var ne yok tubiloshum minik hareket edio artık öyle mi uyutmasında 2,3 hafta snra gör gününü paşan hayırlı olsun bzimkide paşa bakalım erkek çocuğu annesi olmak nasıl bişi:)

Ne güzel :)) Rabbim hepimize göstersin o günleri.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…