- 7 Haziran 2012
- 2.106
- 2.369
- 333
- Konu Sahibi semplice_signora
-
- #7.421
Bazı insanlar öyle Ayşem. Çok benciller. Sadece kendilerini düşünüyorlar. Boşver en iyisini yapmışsın. Seni üzmesine izin verme.
Ben de sırf bu yüzden bir arkadaşımı hiç aramıyorum. Bir kere aradı açmadım. Çok bencilce davrandı. Bir sabrettim iki sabrettim üçüncü de kopardım ipleri artık. Yemeğimi o vermiyor ya. Bir şey de demedim yüzüne. Sadece telefonu açmadım. Mesaj attım rahatsızım kusura bakma filan dedim sonra görüşürüz dedim. Bir daha da aramadım aramayı da düşünmüyorum. Sürekli sıkıntılarını anlatıyor sabır sabır da bir yere kadar. Bir kere de nasılsın de ya. Beni sor ben anlatayım bir kere de .Hiç fırsat vermez. Sadece kendini düşünen insanları hiç sevmiyorum.
Sıkmaz olurmu Feyza yaa.Daha hamileliğimi bile bilmiyor bu güya YAKIN arkadaşım.Gerizekalı.Ben senin sorunlarını dinleyerek elimden gelen yardımı yapıyorum zaten sana.Ne istiyrsun senle birlikte oturup ağlamamı dövünmemi eve kapanıp depresyonlara girmemimi bekliyorsun.Ağlamadımmı sanki valla ağladım onla birlikte.Dualar ettim geçsin kötü günleri diye.Ama bi insan olumsuzsa dünyanın bütün negatifliklerini üstüne çeker arkadaşım.Sen kötü düşüne düşüne kötü şeyler yaşıyorsun sürekli.Özel bi dönem yaşıyorum ve kendimle ilgilenmek istiyorum ona bile izin vermiyor aptallar.Adet ağrısına kadar arayıp bana ağlar sanki ben doktorum.Tavsiyelerde bulunurum falan.Napıyım yani başka.Benimde 1 haftadır belim ağrıyor burda bile yazmadım kafasını ağrıtmayım arkadaşlarımın diye.Oturamıyorum,kalkamıyorum,yürüyemiyorum.Uykumdan uyandırıyor.Üstelik ben belimden rahatsız olan biriyim ve hamileleiğin daha başındayım.Nasıl korkularım var biliyormusun sen arkadaşım olarak.
ayse demek hamilesin çok sevindim uzun zamandır girmiyordum topiğe tanıdın mı bilmiyorum ama eylül kim kasım topiklerinde dertleşiyorduk sürekli.. ben hala hamile kalamadımdoktora gittim progerteron testi yapıldı ve yumurtlama gercekleşmediğini söyledi doktorum. klomen verdi ve bu ay ilk defa kullanıcam. inş işe yarar rabbim nasip eder bende hamile kalırım..
Canını sıkmaman mümkünmü ya.Bıktım senin yakınmalarından,ağlamalarından,sürekli mızmızlanmandan.Elindekilerin kıymetini bil azıcık ya.Biraz şükretmeyi öğren.34 yaşından sonra öğreneceksen dinini,kitabını öğren bir an öncede etrafa rahatsızlık vermeyi bırak.Ortak arkadaşlarımız bile nasıl çekiyorsun o kızı derler.Desteğe ihtiyacı var diye 5 yıldır sırtımda taşıdım valla.Yeter artık ama.Patronum gitsin bunları aynen böyle yazacağım.Defolsun gitsin hayatımdan.Bencil köpek.
Ben sen gibi susamam.Hakettiğini duysun öyle gitsin.Benim canımı sıktı belki benden sonraki arkadaşlarını kurtarırım bişey kafasına dank ederde.Sildim herşeyini gerizekalının.Numarasını da engelleyeceğim telefonumdan.Oh yaa.İnsan azıcık da karşındakini merak eder.Bugün de o anlatsın der ya.Tam bişey anlatmaya başlarım "ay noldu biliyormusun"diye kendine çevirir konuyu.15 yaşındaki ergenler gibi.Hep benimle ilgilenilsin hep ben gündemde olayım istiyor.Öyle bi çevre yok maalesef bu dünyada.Bunu o fındık beynine soksun o gerizekalılar.
üzülme sakın canım olur mu? hayırlısı olsun. sağlık olsun.
uzulmedim canım gene ay 45gunde olduydu bu ay 36gunde adet oldum sevindim demek ki duzelcek dimi?
Tanımaz olurmuyum canım benim.İnşallah ilk ve son olur ilaç kullanımın.Hemen gelir kuzun.Aslında yumurta destekleyici kür yapsan o da iyi olur.
Hayit tohumu aldim demleyip iciyorum. Incirde alicam onu kaynatip icince iyi oluyormus sanirim baska bildigim birsey yok. Klomenide icicem. Dua et hamilesin nasil olsa rabbim senin dualarini kabul eder
Etmezmiyim?Ederim hepinize.Rabbim kimseyi eli boş çevirmesin huzurundan.Bekletmesin sizleri...
İncir kürünün tarifini bilmiyorum.Vardır topiklerde mutlaka.Ben bal tarçık çörekotu kürü yaptım.o da yumurta destekleyici.İnciri kuru kuru da yiyebilirsin.Ben öyle de yapmıştım.
düzelecek canım inşallah. adaçayı da adeti düzenler diye duymuştum. gerçi kür olarak yapıyorlar yani hergün içiyorlar onu. sen kür yapmıyacaksın kanına girmiyeyim..
Sıkmaz olurmu Feyza yaa.Daha hamileliğimi bile bilmiyor bu güya YAKIN arkadaşım.Gerizekalı.Ben senin sorunlarını dinleyerek elimden gelen yardımı yapıyorum zaten sana.Ne istiyrsun senle birlikte oturup ağlamamı dövünmemi eve kapanıp depresyonlara girmemimi bekliyorsun.Ağlamadımmı sanki valla ağladım onla birlikte.Dualar ettim geçsin kötü günleri diye.Ama bi insan olumsuzsa dünyanın bütün negatifliklerini üstüne çeker arkadaşım.Sen kötü düşüne düşüne kötü şeyler yaşıyorsun sürekli.Özel bi dönem yaşıyorum ve kendimle ilgilenmek istiyorum ona bile izin vermiyor aptallar.Adet ağrısına kadar arayıp bana ağlar sanki ben doktorum.Tavsiyelerde bulunurum falan.Napıyım yani başka.Benimde 1 haftadır belim ağrıyor burda bile yazmadım kafasını ağrıtmayım arkadaşlarımın diye.Oturamıyorum,kalkamıyorum,yürüyemiyorum.Uykumdan uyandırıyor.Üstelik ben belimden rahatsız olan biriyim ve hamileleiğin daha başındayım.Nasıl korkularım var biliyormusun sen arkadaşım olarak.
Sana o kadar içten katılıyorum ki arkadasım sürekli mizmizlanan ,hiç bir derdi olmadıgı halde hep dert yanan insanlara uyuz oluyorum etrafımda da görmek istemiyorum .dertse hepimizin derdi var bende alası var ama kimseye sürekli dert yanmıyorum buna da şükür diyorum Allahım beterinden korusun diyorum.kimseyi kendi derdimle üzmek istemiyorum.ama yooooooook öyle insanlar var ki en büyük dert kendilerinin ki sanıyorlar hep onları dinle istiyorlar.kafam hiçbirşeyi kaldırmıyor kimsenin derdini taşımak istemiyorum deyip kesip atıyorum sen de eniyisini yapmışsın canım benim hiç sıkma canini
Hmm canım kur yapmam ama burda adacayı cok her sabah bitane içerim olmazsa
Sana o kadar içten katılıyorum ki arkadasım sürekli mizmizlanan ,hiç bir derdi olmadıgı halde hep dert yanan insanlara uyuz oluyorum etrafımda da görmek istemiyorum .dertse hepimizin derdi var bende alası var ama kimseye sürekli dert yanmıyorum buna da şükür diyorum Allahım beterinden korusun diyorum.kimseyi kendi derdimle üzmek istemiyorum.ama yooooooook öyle insanlar var ki en büyük dert kendilerinin ki sanıyorlar hep onları dinle istiyorlar.kafam hiçbirşeyi kaldırmıyor kimsenin derdini taşımak istemiyorum deyip kesip atıyorum sen de eniyisini yapmışsın canım benim hiç sıkma canini
selam kızlarr nasılsınızz??
bebişim artık hareket ediyor şükürler olsunnn
ama tekme veya kayma değil.
çok altta ve sanki elleriyle mıncıklıyor gibi.
bu nasıl bir çocuk yaa
sezeryan dikişinin oldugu yerde hareket ediyor. çok aşagıda.
hamd olsun hareketleri hissediyorum ya gerisi önemli değil
sizlerde ne var ne yok?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?