- 18 Ekim 2012
- 7.075
- 3.075
- 148
- 42
- Konu Sahibi semplice_signora
-
- #7.441
slmmm nasılsnız canlarım tetanozdan geldim kolum öyle bi yanıo ki neyse 3 gün kociş bana baksın yuk ona yemekbabalı oğullu uyutmadıkları yetmiomuş gibi sıpa beni benden etti sizler nasılsınız ne var ne yok tubiloshum minik hareket edio artık öyle mi uyutmasında 2,3 hafta snra gör gününü paşan hayırlı olsun bzimkide paşa bakalım erkek çocuğu annesi olmak nasıl bişi:)
fmfm kuzu nasılsın????
bebişinin cinsiyeti belli oldumuuuu
yumurtlamadan sonra içme. yumurtlamaya kadar iç. seviyorsan eğer. adet döngüleri uzun olanların ve düzensiz olanların adetlerini düzenliyormuş.
Geçmiş olsun canımm.Darısı başıma inşallah:106:
Kızlar
Napıonuz bakem ?
hg tatlım iyilik sen napıon nasılsın çalışmalar nasıl gidio bakalım
Kuzum benim BAT 20 siydi. Geçti. normalde 31.günde bir çıkıyor ortalamam. Ona görede 19 şubattı.
Hala olmadım.
Testte yapmadım.Cesaret edemiyorum.
Göğüs uçlarıma dokununca acıyor.
Adet olacakmısım gibide kasıklarım agrıyor.
Bilmiyorum. 3.cü günüm ilk defa bu kadar gecikti.
Kendimi kaptırmakta istemiyorum.
oyy ama incim böyle beklemekte kötü kuzum ya kalk testini yap en azından varsada yoksada bilirsin göğüs uçların acıosa iyi bişi bnm kaldığımdan beri acıo dinmedi iyi belirti bunlar akıntında varsa iyisin test yapmanı öneriorum beklemek stres yapar
Şimdi yaparsam tek çizgi çıkarsa çok üzülürüm yarın yapıcam. Ya bilmiyorum
Seninde adet olacakmış gibi kasıkların agırdı mı hiç ?
Çokta çay içtim. Şimdi yapsam bile çıkar mi ki ?
Çıkmazsa napıcam
valla cnm benim öğrenmem tesadüfen olmuştu phianın sayesinde bnm normalde 5 gün vardı adetime çıkmıştı silik milik bişiydi akıntım çoktu hep wc ye gidiodum adet oldum herhalde die ide idrara çok çıkıodum 10 dkda 1 şaşmazdı cnm yemediğim sevmediğim şeyleri istiodu göğüslerin renkli kısmı varya koyu olan orası kabarcık kabarcık olmuştu eşime söylemiştim hatta bunlar hiç böle olmazdı die snra öğrendik bnlardı bnm sadece
O kabarcıklar bende de var kuzum. Ama geçen aylardada çıkıyordu. Bilmiyorum dayanamayıp test yaparsam sizlerle paylaşırım.
hayırlısı olsun tatlım mtlaka paylaş olumluda olsa olumsuzda olsa herşeyi rabbim bilir
off kızlar off ben daha önce özel muayenehaneye gdip kontrol olmuştum. bir sorun yok yumurtan oluşuyor demişti. test falan yaptırdım prolaktın hormonum çok yüksek çıktı gebeliğe engelmiş. sonuçları doktora gösteremedim izne çıkmış bekleyemedim birde bugun devlet hastanesine gttim tbaşka bir doktroada görüneyım dedim bugunde doktor sağ yumurtalıkta 4,8 cm kist olduğunu söyledi çatala çıktım vajınal muayene etti ultrasonla karnımdan baktılar birde renkli ultrasonla baktılar yüreğim ağzıma geldi takibe alıcaz dedi pazaresi yine çağırdı testler yapacakmış. pazar günü de özel deki doktora gidicektim zaten anlamadım ben bu işi karıştırdıkça daha çok sorun çıkıyor akışına bırakıp beklesemıydım ya da daha kötü şeylerle mi karşılaşırdım bilmiyorum ki . prolaktın hormonu da stresten yükseliyormuş stres yapma dedi hadi yapm da dur.:18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?