Bol bebiş topiği

Geçmiş olsun canımm.Darısı başıma inşallah:106:

fmfm kuzu nasılsın????
bebişinin cinsiyeti belli oldumuuuu

İyiyim canım benim sen nasılsın ?ben balığım valla büyük oglanla uğraştık hep felaket mide yanmalarım var canım hersey ağzımda.benim yavru felaket keyif ehli her seferinde bacak bacak üstüne atıyor göremiyor Dr. 3 boyutluya bile girdim ama nafile saglikliya Allaha şükür balalım ne zaman keyfi gelirse o zaman öğreneceğiz.büyük oğlum kız istiyor,küçük oğlum erkek bakalım hangisinin istediği olacak.

Sen de iki oglusun arkasına bir de kız yaparsın artık ,Yaşın genctir bir - iki tane daha yap bence

Arkadaşlar yarın sabah Kıbrısa uçuyorum, uçak fobim nedeniyle sakinleştirici aldım...Bu korkuyla başa çıkmaya çalışıyorum...
Ayrıca dün başka bir doktora gittim.. Anneyim dedim, 8 aydır korunmadığımı söyledim herşey yolunda ama dedim olmuyor...gülüp geçti... Yaş 34 dedim önemsemedi... Kısacası sabrın sonu selamettir demek istedi...Bu konunun üzerinde fazlaca duruyorum sanırım...

hg tatlım iyilik sen napıon nasılsın çalışmalar nasıl gidio bakalım

Kuzum benim BAT 20 siydi. Geçti. normalde 31.günde bir çıkıyor ortalamam. Ona görede 19 şubattı.

Hala olmadım.

Testte yapmadım.Cesaret edemiyorum.
Göğüs uçlarıma dokununca acıyor.

Adet olacakmısım gibide kasıklarım agrıyor.

Bilmiyorum. 3.cü günüm ilk defa bu kadar gecikti.

Kendimi kaptırmakta istemiyorum.

oyy ama incim böyle beklemekte kötü kuzum ya kalk testini yap en azından varsada yoksada bilirsin göğüs uçların acıosa iyi bişi bnm kaldığımdan beri acıo dinmedi iyi belirti bunlar akıntında varsa iyisin test yapmanı öneriorum beklemek stres yapar

Şimdi yaparsam tek çizgi çıkarsa çok üzülürüm yarın yapıcam. Ya bilmiyorum

Seninde adet olacakmış gibi kasıkların agırdı mı hiç ?

Çokta çay içtim. Şimdi yapsam bile çıkar mi ki ?

Çıkmazsa napıcam

valla cnm benim öğrenmem tesadüfen olmuştu phianın sayesinde bnm normalde 5 gün vardı adetime çıkmıştı silik milik bişiydi akıntım çoktu hep wc ye gidiodum adet oldum herhalde die ide idrara çok çıkıodum 10 dkda 1 şaşmazdı cnm yemediğim sevmediğim şeyleri istiodu göğüslerin renkli kısmı varya koyu olan orası kabarcık kabarcık olmuştu eşime söylemiştim hatta bunlar hiç böle olmazdı die snra öğrendik bnlardı bnm sadece

O kabarcıklar bende de var kuzum. Ama geçen aylardada çıkıyordu. Bilmiyorum dayanamayıp test yaparsam sizlerle paylaşırım.

tecrübeli hamişler 25 i gibi flan bat ama bugün çok az pembe sümüksü akıntım var bide sag kasıgıma arada şiddetli bi agrı giriyo 4 5 defa oldu içinizde böle olan varmı

off kızlar off ben daha önce özel muayenehaneye gdip kontrol olmuştum. bir sorun yok yumurtan oluşuyor demişti. test falan yaptırdım prolaktın hormonum çok yüksek çıktı gebeliğe engelmiş. sonuçları doktora gösteremedim izne çıkmış bekleyemedim birde bugun devlet hastanesine gttim tbaşka bir doktroada görüneyım dedim bugunde doktor sağ yumurtalıkta 4,8 cm kist olduğunu söyledi çatala çıktım vajınal muayene etti ultrasonla karnımdan baktılar birde renkli ultrasonla baktılar yüreğim ağzıma geldi takibe alıcaz dedi pazaresi yine çağırdı testler yapacakmış. pazar günü de özel deki doktora gidicektim zaten anlamadım ben bu işi karıştırdıkça daha çok sorun çıkıyor akışına bırakıp beklesemıydım ya da daha kötü şeylerle mi karşılaşırdım bilmiyorum ki . prolaktın hormonu da stresten yükseliyormuş stres yapma dedi hadi yapm da dur. :18:

Kuzum benim.

Bak ne güzel önceden muayene oldun ve problemini ögrendin. Prolaktin içinde bir tedavi varmış zaten. İlaçla sanırım düşürüyorlarmış.

Kistte öyle.

Çok şükür büyük bir sorunun yok.

Ne güzel tedavini olacaksın ve bebişine kavuşacaksın.

Sorununu bilmeden aylarca bebiş bekleyip dahada strese girerdin.

toparlan kuzum. Herşeyin bir çaresi var artık. Öpüyorum seni.

sağol canım benım.Allahıma şükür erken gittim doktora. benım bu maraton biraz yorucu olacak anlaşıldı. ne yapalım ne gelirse allahtan diyorum şükür tedavisi olmayan bir rahatsızlığım yok şimdi haberlerde izliyorum 7 aylık bebeği babası döverek hastanaleik etmiş o kadar bebek bekleyen var
böyle hasta ruhlu insanlar ne bilir evladın kymetını Allahım sen bizlerin de sesini duy bizlerede evlatlar ver.

kizlar bugun adet olcak gibi kasikalr agrimaya basladi heran gelcek gibi ya.. bole mi olmustu size yani adet olmaktan farki yok gibi suan.. kasik batmalarim gecen 4-5gun nce daha barizdi suan yok gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…