Bol bebiş topiği

Cok sukur canim tedavisi var. Rabbim bizimde sesimizi duyuyor. Bunlarin hepsi bir imtihan
Alnimizin akiyla bu sinavdanda gecicez dua edicez. Bnde gecen gun sokak ortasinda kizini acimasizca doven bir kadin gordum kucagindada cocuk vardi. Acimasiz insanlar. Rabbim bizede verecek merak etme tatlim bnm.

amin canım amin

İncim, inşallah sen gebesindir... Umutla bekliyorum...

Insallah hamisimdir. Kocis cok umutla bi 10 gun gecsin diyo. Aklina getirip stress olma diyor. Ama aklimdan cikmiyor. Bu ay bir elin parmak sayisini gecmeyecek kadar az calisma oldu. Umutsuzdum acikcasi. Burayada yazip duruyodum umutsuzum diye. Adwtim 3 gun gecince umutlarim yeserdi.Ruyamda gebeyim bi arkadasimla beraber. Bu ay cok umutsuzdum inanamiyorum hamileyim diyodum. Yani ALlah tan umut kesilmez. Beklemeye dewam kuzum. Dua ediyorum herkes icin.

Allahtan umut kesilmez doğru.. Biliyorum bu ay yaşadıklarını olursa sürpriz olacak... Hadi heyecan yap biraz....

Amin tatlıımm allah razı olsun ne güzel şeyler yazmışsınnn
İnşaallah hepimizin güzel haberlerini alırız...
Hayırlı zaman gelince olacakkk kaçış yok bizden

slm canım nasılsın görüşmeyeli?şehir dışındaydım buğün geldim pazar günüde misafirlerim geliyo yine yoğun olucam (((

ovü.testine baktım canım ortadaki en koyu olan,umarım o günlerde beraberlik olmuştur

kızlar hamile haberi gelince ben neden üzülüyorum sizde de böle oluyormu? ben 6aylık ewliym hç korunmadım hamıle kalamıorum .bugun görumcemin hamile haberıni aldım gözyaşlarım sel oldu.bendn çok sora ewlendi we hemen kaldı

Canım bende üzülüyorum yani hamile kalamadıgım için. Benimde olsun istiyorum. Rabbim onlara vermiş banada bigün elbet verecek diyorum. Üzülüyorum sonra geçiyor.

6 aylık evliymişsin daha. Çok yenisin.

Olur merak etme. Ovulasyon testi kullanıyormusun? Eğer kullanmadıysan tavsiye ederim.

Sıkma tatlı canını. Herşey Allah tan.

Rabbim herkesin evlatlarını korusun bizlerede nasip etsin inşallah.

Son düzenleme:
ya haklısın canım arkadaşımda,mesela hayatta uçağa binemem binmedimde şimdiye kadar,en son teleferiğe bindim bağırmaktan sesim kısıldı indirin beni diye kalp atışlarım hızlanıyo,elim ayağım zangır zangır titriyo ne bilim çok kötü oluyorum.hayırlısı bakalım valla tıp okusan bu kadar bilğiye sahip olamazsın :)) namazımı kılıyorum canım çok şükür ama şuan hastayım,kuran mealini elimden geldiğince okurum peygamber efendimiz bile bişeyiniz kaybolsa kuranı açıp ordan sorgulayın demiş,toprak konusuna gelince 3-4 tane bitki var ama detaylı ilğilenemiyorum .

bu arada tüp bebek ertelendi canım bu ay süpriz bi şekilde aşılama olucaktım ama nasip değilmiş biraz geç saatte gittim dr a rapor çıkarıcaktı aceleye gelir dedi iğneleri sana göstermem lazım dedi bende aceleye gerek yok dedim gelecek aya kaldı,inşallah 3.aşılamam tutarda tüp bebeğe gerek kalmaz.bu arada o ameliyatları bu ay olmucam aşılama tutmazsa o zaman yaptırıcam temiz çıkarsa ondan sonra tüp bebek yaptırıcam inşallah.iyiki varsın canım ya,iyiki bu topiği tanımışım....

sen nezamandır istiosun canım.inş.kalırız ya..owulasyon ne işe yarıo .sen kullandın mı

Canım benimde bu ay 4.cü ayım.

Ovulasyon senin yumurtlama gününü tespit etmene yarıyor. O günleri değerlendirmen şansını artıracaktın.

Ben bu ay düzenli kullanamadım misafirlerim vardı. Yapamadım.

Ama çok işe yarıyor. İnternette çok ucuza satılıyor. Laboquik marka almanı tavsiye ederim.

canım nasılsın ? Benim bat geçeli 4.cü gün oldu an itibariyle

Çok heyecanlıyım ama sanki adet olacak gibiyim test yapmak istemiyorum.

slm canım nasılsın görüşmeyeli?adetin geçmiş,test yapsana,şuan ne durumdasın tam okuyamadım geçmişi,şehir dışındaydım buğün geldim pazar günüde yine misafir yine yoğunum,inşallah güzel haberlerini bekliyorum kuzum

bu arada benim kisti adette atmışım ve prolaktin değerim çok şükür 36.7 den 25 e düşmüş çok sevindim bu ay aşılamaya başlıcaktık sürpriz bi şekilde rapor işi geç süreceği için gelecek aya kaldı ameliyatlarıda olmadım,sonuç olarak gelecek ay aşılama olucam tutmazsa ameliyatları olucam temiz çıkarsa tüp bebek yaptırıcaz,bu arada adetin 2.günü btç kürüne başladım inşallah vesile olurda aşılamaya da tüp bebeğede gerek kalmaz...

eczanelerde 5 tanesi 18 tl gitti gidiyora üye ol 20 tane ovülasyon testi ve 10 tanede gebelik testi kargo dahil 20 tl canım tavsiye ederim..bu arada kargo evine gelmiyo gidip kargodan alıyosun!!!

iyiyim canım sen nasılsın dicem heyacanlısın burdan belli :)))) vallahi ne zaman kendim aklıma gelsem bebekle ilğili inanki o anda ilk sana dua ediyorum sonra kendime ediyorum,inşallah heyacanın mutlu sonla biter kuzum,çok mutlu olurum,çok sevinirim.yarın bi test yap bakalım.bide senin adetin ya tam gününde yada erken oluyo diye biliyorum????bu kadar geç sürmesi hayra alamet inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…