- Konu Sahibi semplice_signora
-
- #7.461
sağol canım benım.Allahıma şükür erken gittim doktora. benım bu maraton biraz yorucu olacak anlaşıldı. ne yapalım ne gelirse allahtan diyorum şükür tedavisi olmayan bir rahatsızlığım yok şimdi haberlerde izliyorum 7 aylık bebeği babası döverek hastanaleik etmiş o kadar bebek bekleyen var
böyle hasta ruhlu insanlar ne bilir evladın kymetını Allahım sen bizlerin de sesini duy bizlerede evlatlar ver.
Cok sukur canim tedavisi var. Rabbim bizimde sesimizi duyuyor. Bunlarin hepsi bir imtihan
Alnimizin akiyla bu sinavdanda gecicez dua edicez. Bnde gecen gun sokak ortasinda kizini acimasizca doven bir kadin gordum kucagindada cocuk vardi. Acimasiz insanlar. Rabbim bizede verecek merak etme tatlim bnm.
Canim skldi. Kimsecikler yok.
İncim, inşallah sen gebesindir... Umutla bekliyorum...
Insallah hamisimdir. Kocis cok umutla bi 10 gun gecsin diyo. Aklina getirip stress olma diyor. Ama aklimdan cikmiyor. Bu ay bir elin parmak sayisini gecmeyecek kadar az calisma oldu. Umutsuzdum acikcasi. Burayada yazip duruyodum umutsuzum diye. Adwtim 3 gun gecince umutlarim yeserdi.Ruyamda gebeyim bi arkadasimla beraber. Bu ay cok umutsuzdum inanamiyorum hamileyim diyodum. Yani ALlah tan umut kesilmez. Beklemeye dewam kuzum. Dua ediyorum herkes icin.
Allahtan umut kesilmez doğru.. Biliyorum bu ay yaşadıklarını olursa sürpriz olacak... Hadi heyecan yap biraz....
bende candy crush saga diye onun türevi bi oyuna sardım :) kocama da bulaştırdım karşılıklı oynuyoruz :) sen bayaa iyisin valla 85 ler filan :) hastalık gibi gerçekten yaa
Canımmm seni hep takip ettim bu ay olcak mı müjdeli haber alıcaz mı diye .. Ama öyle sakin karşıladın ki Allah gönlüne göre vericek inşallah bu ay alıcaz güzel haberi :)
kızlar hamile haberi gelince ben neden üzülüyorum sizde de böle oluyormu? ben 6aylık ewliym hç korunmadım hamıle kalamıorum .bugun görumcemin hamile haberıni aldım gözyaşlarım sel oldu.bendn çok sora ewlendi we hemen kaldı
sen nezamandır istiosun canım.inş.kalırız ya..owulasyon ne işe yarıo .sen kullandın mı
inci dört aylık mı ewlisin cnm.owulasyon güzelmiş eczanelerde kaça
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?