- Konu Sahibi semplice_signora
-
- #7.481
slm canım nasılsın görüşmeyeli?adetin geçmiş,test yapsana,şuan ne durumdasın tam okuyamadım geçmişi,şehir dışındaydım buğün geldim pazar günüde yine misafir yine yoğunum,inşallah güzel haberlerini bekliyorum kuzum
bu arada benim kisti adette atmışım ve prolaktin değerim çok şükür 36.7 den 25 e düşmüş çok sevindim bu ay aşılamaya başlıcaktık sürpriz bi şekilde rapor işi geç süreceği için gelecek aya kaldı ameliyatlarıda olmadım,sonuç olarak gelecek ay aşılama olucam tutmazsa ameliyatları olucam temiz çıkarsa tüp bebek yaptırıcaz,bu arada adetin 2.günü btç kürüne başladım inşallah vesile olurda aşılamaya da tüp bebeğede gerek kalmaz...
iyiyim canım sen nasılsın dicem heyacanlısın burdan belli :)))) vallahi ne zaman kendim aklıma gelsem bebekle ilğili inanki o anda ilk sana dua ediyorum sonra kendime ediyorum,inşallah heyacanın mutlu sonla biter kuzum,çok mutlu olurum,çok sevinirim.yarın bi test yap bakalım.bide senin adetin ya tam gününde yada erken oluyo diye biliyorum????bu kadar geç sürmesi hayra alamet inşallah..
canım sen öncelikle sakin olmaya çalış kendini en kötüsüne alıştır,illaki belirti olucak diye de bişey yok onuda kafandan çıkar,yarın inşallah bi test yap çıkmazsada kan testi yaptır o zaman anlarız olup olmadığını,inşallah bu ay olucak bu arada rüyanda çok güzelmiş,hayır olur inşallah,ya içim kıpırdadı bi anda ayyy inşallah hamilesindir canım yaaa,
evet canım çok şükür kisti atmışım btç kürü inşallah işe yarar da bende gelecek aya hamiş kalırım.
dualrım seninle canım,hesapların doğru yani bu kadar geçmesi normal değil,
bu arada bizim herifler yine yok anlaşılan:)))
Canum senin adina cok sevindim kistide atmissin prolaktinde normale indi. İnsallah bebisine kavusursun. Bnm bat gecti. 31 gunde bir olarak oluyorum ortalama ona gore bat 19 subat. Ona gorede 5.ci gunum. 32 diye hesap yaparsam 20 subat. Her halukarda gecti. Gogus uclarima dokununca aciyor. İlk defa uclari aciyor sislik yok. Ara ara kasik agrim okuyor adet olacakmis gibi. Batmada oluyo. Anlayacagin hersey var. Ama bi test yapmaya cesaretim yok. Esimde uzulmemem icin bekle diyor. İste boyle cnm.
Hemen hemen herkez erkek diyor benimle ilgilikuzu bnm 2li taramada oğlan olduğu anlaşılmıştı belki öbr hafta seninde belli olur ama senle ilgili içime oğluş doğuyo sağlıkla gelsinler kız erkek farketmez
Az ve açık renkte olması harika bişey.Devamı gelmezse yerleşme kanaması olabilir.Ayy heyecan yaptım kıııızztecrübeli hamişler 25 i gibi flan bat ama bugün çok az pembe sümüksü akıntım var bide sag kasıgıma arada şiddetli bi agrı giriyo 4 5 defa oldu içinizde böle olan varmı
Prolaktini yüksek olup da hamile kalanlar var tanıdığım.İlaçla düşürülüp hamile kalanlar da var.Dermansız bi sıkıntı değilki bu.Ya daha kötü bişey çıksaydı.Başka doktorlara da git.Kesinlikle olmaz diyen drların yanında o kadar da önemli değil diyenler de oluyor.Deneyimli bi doktora daha git bence.Belki de küçük basit bi durum diyecek.Stresten de uzak durmak kolay değil ama en azından içini rahatlatan bi dr ile konuşursan sakinleşirsin canım benimoff kızlar off ben daha önce özel muayenehaneye gdip kontrol olmuştum. bir sorun yok yumurtan oluşuyor demişti. test falan yaptırdım prolaktın hormonum çok yüksek çıktı gebeliğe engelmiş. sonuçları doktora gösteremedim izne çıkmış bekleyemedim birde bugun devlet hastanesine gttim tbaşka bir doktroada görüneyım dedim bugunde doktor sağ yumurtalıkta 4,8 cm kist olduğunu söyledi çatala çıktım vajınal muayene etti ultrasonla karnımdan baktılar birde renkli ultrasonla baktılar yüreğim ağzıma geldi takibe alıcaz dedi pazaresi yine çağırdı testler yapacakmış. pazar günü de özel deki doktora gidicektim zaten anlamadım ben bu işi karıştırdıkça daha çok sorun çıkıyor akışına bırakıp beklesemıydım ya da daha kötü şeylerle mi karşılaşırdım bilmiyorum ki . prolaktın hormonu da stresten yükseliyormuş stres yapma dedi hadi yapm da dur.:18:
Batmalarım sık olmamıştı benim.Kasık ve bel ağrım olmuştu adet olacak gibi.Ama çok şiddetli değildi.Sakin ol sen.Gelmez inşallahkizlar bugun adet olcak gibi kasikalr agrimaya basladi heran gelcek gibi ya.. bole mi olmustu size yani adet olmaktan farki yok gibi suan.. kasik batmalarim gecen 4-5gun nce daha barizdi suan yok gibi
Üzülmen kıskandığın anlamına gelmiyor bence.Sadece kendi bekleyişlerin aklına geliyor.Doğum ve ölüm anlarını ne bir dk geriye alabilirsin ne bir dk ileriye.Daha vakti var demekki senin kuzunun...kızlar hamile haberi gelince ben neden üzülüyorum sizde de böle oluyormu? ben 6aylık ewliym hç korunmadım hamıle kalamıorum .bugun görumcemin hamile haberıni aldım gözyaşlarım sel oldu.bendn çok sora ewlendi we hemen kaldı
İnşallah tüpe falan gerek kalmaz da inancınla hamiş kalırsın bu ayya haklısın canım arkadaşımda,mesela hayatta uçağa binemem binmedimde şimdiye kadar,en son teleferiğe bindim bağırmaktan sesim kısıldı indirin beni diye kalp atışlarım hızlanıyo,elim ayağım zangır zangır titriyo ne bilim çok kötü oluyorum.hayırlısı bakalım valla tıp okusan bu kadar bilğiye sahip olamazsın :)) namazımı kılıyorum canım çok şükür ama şuan hastayım,kuran mealini elimden geldiğince okurum peygamber efendimiz bile bişeyiniz kaybolsa kuranı açıp ordan sorgulayın demiş,toprak konusuna gelince 3-4 tane bitki var ama detaylı ilğilenemiyorum .
bu arada tüp bebek ertelendi canım bu ay süpriz bi şekilde aşılama olucaktım ama nasip değilmiş biraz geç saatte gittim dr a rapor çıkarıcaktı aceleye gelir dedi iğneleri sana göstermem lazım dedi bende aceleye gerek yok dedim gelecek aya kaldı,inşallah 3.aşılamam tutarda tüp bebeğe gerek kalmaz.bu arada o ameliyatları bu ay olmucam aşılama tutmazsa o zaman yaptırıcam temiz çıkarsa ondan sonra tüp bebek yaptırıcam inşallah.iyiki varsın canım ya,iyiki bu topiği tanımışım....
Hamilelik takvimimde yazanları okuyunca ağlamaya başladım.Bugünleri görecek miydim ben((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((( Tırnakları,saç dipleri oluşacak kadar büyüdümü şimdi içimdeki mucize (((((((((((((((((((((((((((((((
Hüngür hüngür ağlıyorum işyerimde.Kimse yok da rahatca ağlayabiliyorum.İnanın ekranı zor görüyorum şu an(((((((((((((((((((((((((((( ALLAHIM KİMSEYİ BEKLETME.TANIDIĞIM TANIMADIĞIM BÜTÜN MÜSLÜMANLAR YAŞASIN BU DUYGUYU....
Amin canım benim amin inşallah bizde yaşarız o duyduyu...
kız duygasılık yapmişin sen maşallah
Agla rahatlarsın ama cok aglama kuzucum,nasılsın ıyımisin?
İyi ağladım sabah sabah.Allah'tan kimse yoktu büroda.İyiyim çok şükür.Sen nasılsın?
İyim canım şukurler olsun biraz ağrım var adetten dolayı ama idare ediyorum,kimseler yok bugun topikte herkez gezmelerde sanırım...
Sanırım.Her cumartesi böyle olur zaten.Ben de çok yoğunum aslında sabah miskinliği yapıyorum.
canım Allah korusun öyle deme yoktur hiçbir şeyin inşallah sağlıkla gelır bebişin.ama türkiyeye gidene kadar olmazsa ( hemen bu ay gelsın bebişinbekletmesin) ozamn hormon testlerini yaptırısın şimdi de kafayı buna takıp stres olma rahat ol canım
Şirinim dur ya hemen telaşlanma. Kızma.. Ultrasonla bakmışlar yumurtalıklara rahime filan işte. Hormon tahlilleri için adetin 3. günü gitmen lazım. Aslında senin gebeliğe hazır olman için yapılmış bunlar. Bu hastalıklara bakılması iyi olmuş. Sonuçta taşıyıcı da olabilirdin ve direk bebeğin de taşıyıcı olabilirdi Allah korusun tabi.Kansızlık önemlidir gebelikte daha da ilerler. TSH troid rahatsızlığı varsa bu da gebeliğe engel olabilir. Bunlar önemli testler. Senin gebeliğe hazır olduğunu gösteren testler. Yumurtalıklar ve rahim de ultrasonla incelenmiş. Sen bir arada gider adetin 3. günü hormon testleri yaptırırsın o kadar.Bozma moralini.
Herkese merhaba kızlar
Nasılsınız bakemmm
Ben iyiyim ama üzgünüm...
Bugün 19. gün ve ne yazık ki yumurtluyorum
Ne yazık ki diyorum çünkü bu akşam kayınbabamlara gitmemiz lazım. Hem halasının kızı vefat etmiş hem de kayınbabam çok hasta. Ve hafta sonu ordayız.. Yani gitti yumoş günleri..
Eki Görüntüle 639552
İnsanları beni sürekli destek veren biri olarak görmelerinden nefret ediyorum.Güzel günlerini başkalarıyla yaşayanlar sorunlarını da onlara anlatsalar ya
Sanki dünyada sorunu olan tek insan kendisi.Yada ben onun üzüntüsüne onun gibi üzülerek tepki vermek zorundayım.Sanki her aradığında telefonuna çıkmak zorundayım.5 yıl çekersin 2 kez telefonunu açmazsın kötü olursun.EVET BİLEREK AÇMADIM.BUNU DA YÜZÜNE SÖYLEDİM.ÇOK MUTLU Bİ ANDAYDIM SENİNLE KONUŞUP DERTLEŞECEK PSİKOLOJİDE DEĞİLDİM dedim yüzüne.Demek ben kötüyken sen gülebiliyorsun dedi yüzsüzce.Yahu sen kimsin de benim mutluluğuma limon sıkabileceğini sanıyorsun???İnsanlar ne kadar yüzsüz yaa.Ne ailelerinden nede okudukları okullardan ahlak almış bunlar. Sildim telefonunu.Facetende sildim.Defolsun gitsin bencil köpek.Düşünsenize ben daha hamile olduğumu bile paylaşamadım onunla.Onun sorunlarını ve gözyaşlarını dinlemekten bana fırsat gelmiyor çünkü 2 aydır.Dünyanın kendi etrafında döndüğünü sanan insanlardan nefret ediyorum.Koskoca kadın olmuşsun topla kendini azıcık.Ne dediğinin farkında ol.O mızmızlıkla kocan seni boşamıyorsa elini değil ayaklarını öpmelisin o adamın.Seni çekebildiğine göre melektir meleeek
off kızlar off ben daha önce özel muayenehaneye gdip kontrol olmuştum. bir sorun yok yumurtan oluşuyor demişti. test falan yaptırdım prolaktın hormonum çok yüksek çıktı gebeliğe engelmiş. sonuçları doktora gösteremedim izne çıkmış bekleyemedim birde bugun devlet hastanesine gttim tbaşka bir doktroada görüneyım dedim bugunde doktor sağ yumurtalıkta 4,8 cm kist olduğunu söyledi çatala çıktım vajınal muayene etti ultrasonla karnımdan baktılar birde renkli ultrasonla baktılar yüreğim ağzıma geldi takibe alıcaz dedi pazaresi yine çağırdı testler yapacakmış. pazar günü de özel deki doktora gidicektim zaten anlamadım ben bu işi karıştırdıkça daha çok sorun çıkıyor akışına bırakıp beklesemıydım ya da daha kötü şeylerle mi karşılaşırdım bilmiyorum ki . prolaktın hormonu da stresten yükseliyormuş stres yapma dedi hadi yapm da dur.:18:
slm canım nasılsın görüşmeyeli?şehir dışındaydım buğün geldim pazar günüde misafirlerim geliyo yine yoğun olucam(((
ovü.testine baktım canım ortadaki en koyu olan,umarım o günlerde beraberlik olmuştur
ya haklısın canım arkadaşımda,mesela hayatta uçağa binemem binmedimde şimdiye kadar,en son teleferiğe bindim bağırmaktan sesim kısıldı indirin beni diye kalp atışlarım hızlanıyo,elim ayağım zangır zangır titriyo ne bilim çok kötü oluyorum.hayırlısı bakalım valla tıp okusan bu kadar bilğiye sahip olamazsın :)) namazımı kılıyorum canım çok şükür ama şuan hastayım,kuran mealini elimden geldiğince okurum peygamber efendimiz bile bişeyiniz kaybolsa kuranı açıp ordan sorgulayın demiş,toprak konusuna gelince 3-4 tane bitki var ama detaylı ilğilenemiyorum .
bu arada tüp bebek ertelendi canım bu ay süpriz bi şekilde aşılama olucaktım ama nasip değilmiş biraz geç saatte gittim dr a rapor çıkarıcaktı aceleye gelir dedi iğneleri sana göstermem lazım dedi bende aceleye gerek yok dedim gelecek aya kaldı,inşallah 3.aşılamam tutarda tüp bebeğe gerek kalmaz.bu arada o ameliyatları bu ay olmucam aşılama tutmazsa o zaman yaptırıcam temiz çıkarsa ondan sonra tüp bebek yaptırıcam inşallah.iyiki varsın canım ya,iyiki bu topiği tanımışım....
Kız şiriiiinnn
Neden konuşmuyorsun?Günaydın canımmmm
Hamilelik takvimimde yazanları okuyunca ağlamaya başladım.Bugünleri görecek miydim ben((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((( Tırnakları,saç dipleri oluşacak kadar büyüdümü şimdi içimdeki mucize (((((((((((((((((((((((((((((((
Hüngür hüngür ağlıyorum işyerimde.Kimse yok da rahatca ağlayabiliyorum.İnanın ekranı zor görüyorum şu an(((((((((((((((((((((((((((( ALLAHIM KİMSEYİ BEKLETME.TANIDIĞIM TANIMADIĞIM BÜTÜN MÜSLÜMANLAR YAŞASIN BU DUYGUYU....
Amin canım benim amin inşallah bizde yaşarız o duyduyu...
kız duygasılık yapmişin sen maşallah
Agla rahatlarsın ama cok aglama kuzucum,nasılsın ıyımisin?
hoşgeldin cevocumm
nasılsın tatlım
ne var ne yok?
alıntı yaptığın yazıyı okudum neler oluyor işte rabbim yeterki ol desin
sende durumlar nedir varmı gelen giden...
inşallah sende bir mucize yaşarsın canım bu ay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?