Bol bebiş topiği

Canum senin adina cok sevindim kistide atmissin prolaktinde normale indi. İnsallah bebisine kavusursun. Bnm bat gecti. 31 gunde bir olarak oluyorum ortalama ona gore bat 19 subat. Ona gorede 5.ci gunum. 32 diye hesap yaparsam 20 subat. Her halukarda gecti. Gogus uclarima dokununca aciyor. İlk defa uclari aciyor sislik yok. Ara ara kasik agrim okuyor adet olacakmis gibi. Batmada oluyo. Anlayacagin hersey var. Ama bi test yapmaya cesaretim yok. Esimde uzulmemem icin bekle diyor. İste boyle cnm.

Allah senden razi olsun. Bende sana ediyorum. Dogru hatirliyirsun ya erken ya gununde geliyor. Biliyosun cok gunler geciriyorum rabbim bana bebisimi verirse bana hayat verecek yuzum gulucek. Stresten gecikio dicem ama ne gunler gordum yinede sekmemisti. Var bisiler bakalim ne

canım sen öncelikle sakin olmaya çalış kendini en kötüsüne alıştır,illaki belirti olucak diye de bişey yok onuda kafandan çıkar,yarın inşallah bi test yap çıkmazsada kan testi yaptır o zaman anlarız olup olmadığını,inşallah bu ay olucak bu arada rüyanda çok güzelmiş,hayır olur inşallah,ya içim kıpırdadı bi anda ayyy inşallah hamilesindir canım yaaa,

evet canım çok şükür kisti atmışım btç kürü inşallah işe yarar da bende gelecek aya hamiş kalırım.

dualrım seninle canım,hesapların doğru yani bu kadar geçmesi normal değil,

bu arada bizim herifler yine yok anlaşılan:)))

Evet yinede olmayabilir diyerek kendimi umitkendirmiyorum kociste oyle diyor. Hersey Allah tan zaten. Olmasada kendimi paralamicam dua edicem bol bol :) insallah sende hamis kalirsin hep beraber buyuturuz. Benim kocis yok ise gitti : ) 50 m . Uzagimda : ) ama hersaat basi geliyoo :))))) senin kocan nerde :)))

işle alakalı bi misafiri varmış onunla ilğileniyo canım,garibim çalışmaktan bi hal oldu bi taraftanda onunla mesajlaşıyorum,liseli aşıklar gibi :)) ne yapıyon,özledim felan :)))

ya sana umut vermek istemiyorum ama inşallah hamişsin kız,bakma şuan senden çok merak ediyorum,hasta olmasam istiareye yatıcam valla,neyse yarın inşallah testi yap negatif çıkarsada kan testi yaptır belki geç döllenmedir.

canım yol yorgunuyum normalde yatmam saat 3 e dörde kadar ama çok yorgunum yatıcam.

öpüyorum kocaman iyi geceler

canim neyi bekleyeceksin ki? hamilelik testi hamileleigi ogrenmek icin sonucta:))...hamile isen bu kadar gecikmeye kesin cikar...negatif cikinca uzuluceksin elbet ama regl oldugun zaman da uzuleceksin, ayni sey...boyle tedirginlik daha kotu bence..test yap ki biran once doktora git, tahlillerin yapilsin...

kuzu bnm 2li taramada oğlan olduğu anlaşılmıştı belki öbr hafta seninde belli olur ama senle ilgili içime oğluş doğuyo sağlıkla gelsinler kız erkek farketmez
Hemen hemen herkez erkek diyor benimle ilgili Patronumun 2 tane oğlu var(24-26 yaşlarında :)) Geliyorlar büroya o kadar hoşuma gidiyorki aslan gibi iki erkek evlatla.Hayran hayran bakıyorum gelişlerine.Babalarına da benziyor oğulları.O kdar güzel görünüyorki.Rabbim gönlümüzdekileri bize hayırlı kılsın.Önce sağlıklı ve hayırlı evlatlar sonra da gönlümüzdeki cinsiyetleriyle....:106:

tecrübeli hamişler 25 i gibi flan bat ama bugün çok az pembe sümüksü akıntım var bide sag kasıgıma arada şiddetli bi agrı giriyo 4 5 defa oldu içinizde böle olan varmı
Az ve açık renkte olması harika bişey.Devamı gelmezse yerleşme kanaması olabilir.Ayy heyecan yaptım kıııızz
Bende olmadı yerleşme kanaması ama doktorumun anlattığı bu şekilde.ŞÜpheli ilişkiden 10-15 gün sonra(adete yakın olur) demişti.Adet sanar kadınlar genelde dedi.

Prolaktini yüksek olup da hamile kalanlar var tanıdığım.İlaçla düşürülüp hamile kalanlar da var.Dermansız bi sıkıntı değilki bu.Ya daha kötü bişey çıksaydı.Başka doktorlara da git.Kesinlikle olmaz diyen drların yanında o kadar da önemli değil diyenler de oluyor.Deneyimli bi doktora daha git bence.Belki de küçük basit bi durum diyecek.Stresten de uzak durmak kolay değil ama en azından içini rahatlatan bi dr ile konuşursan sakinleşirsin canım benim

kizlar bugun adet olcak gibi kasikalr agrimaya basladi heran gelcek gibi ya.. bole mi olmustu size yani adet olmaktan farki yok gibi suan.. kasik batmalarim gecen 4-5gun nce daha barizdi suan yok gibi
Batmalarım sık olmamıştı benim.Kasık ve bel ağrım olmuştu adet olacak gibi.Ama çok şiddetli değildi.Sakin ol sen.Gelmez inşallah

Üzülmen kıskandığın anlamına gelmiyor bence.Sadece kendi bekleyişlerin aklına geliyor.Doğum ve ölüm anlarını ne bir dk geriye alabilirsin ne bir dk ileriye.Daha vakti var demekki senin kuzunun...

İnşallah tüpe falan gerek kalmaz da inancınla hamiş kalırsın bu ay
Stres ve korkuların için nefes egzersizi araştır derim ben.Psikologumun tavsiyesiyle araştırmıştım 3 yıl önce.O zamandan beri çok sinirlendiğimde,korktuğumda ve çaresizken nefes egzersizleri yaparım çok işe yarar.Hepimizin korkuları var.Ben de karanlık fobisi var mesela.Bayılma noktasına geliyorum ve ses çıkaramıyorum o an.Ellerim soğuyor.Nefesim kesiliyor.Çakılıp kalıyorum olduğum yere.Tansiyonum düşüyor.Ağlamaya başlıyorum geçincede...Ama tedbirler alarak karanlıkta kalmamaya çalışıyorum.Evimde heryer el feneri,mum,çakmak.Cebimde cep tlf ile dolaşırım evde.Işık olsun diye.Allah'tan bu evim cadde üstünde de az çok ışık süzüyor içeri.Perdeleri de kapatmıyorum ışık alsın diye.Bazı akşamlar eşimden önce eve giremeyip sitenin bekleme salonunda oturduğumu bilirim.Ki evimde hırsızlık anlamında ihtimal bile yok.
Çok konuştum yine:26: Konu nefes egzersiziydi.Araştır derim bunu.Kitaplar al.Videolar izle.En azından korkunla nasıl başa çıkacağını öğrenirsin.Bu da bi başlangıçtır.

Hamilelik takvimimde yazanları okuyunca ağlamaya başladım.Bugünleri görecek miydim ben ((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((( Tırnakları,saç dipleri oluşacak kadar büyüdümü şimdi içimdeki mucize (((((((((((((((((((((((((((((((
Hüngür hüngür ağlıyorum işyerimde.Kimse yok da rahatca ağlayabiliyorum.İnanın ekranı zor görüyorum şu an (((((((((((((((((((((((((((( ALLAHIM KİMSEYİ BEKLETME.TANIDIĞIM TANIMADIĞIM BÜTÜN MÜSLÜMANLAR YAŞASIN BU DUYGUYU....

Amin canım benim amin inşallah bizde yaşarız o duyduyu...
kız duygasılık yapmişin sen maşallah
Agla rahatlarsın ama cok aglama kuzucum,nasılsın ıyımisin?

sağol melekçim
inşallah canım yaa
rabbim büyük inşallah herşeyin hayırlısını zamanı geliğinde verecektir hepimize

vallahi özlemcim hiç bilmiyordum ki doktorda demedi hormonlar için gel bakalım adetin 3. günü
neyde diğerleri iyi diyorsan biraz daha rahatladım
o gün eşimede anlattım çok üzüldü acaba birşeymi var diye bir şey düştü içimize
inşallah herşey yolundadır değilsede bile yapıcak birşey yok tr dönünde iyice bir muayeneden geçicez...
çok teşekür ederim canım ilgin için

ay canım ya çok ters olmuş
yeni gördüm yazılanları malum cuma günleri yokum...
ne yaptınız akşam döndüğünüzde birşeyle yapsaydınız keşke
ertesi gün falan inşallah bugünü değerlendirme şansınız olur canım...

İnsanları beni sürekli destek veren biri olarak görmelerinden nefret ediyorum.Güzel günlerini başkalarıyla yaşayanlar sorunlarını da onlara anlatsalar ya

ayşecimm seni çok kızdırmışlar
ve bu konuda sonuna kadar haklısın
tatlım tutma böyle insanları hayatında
def et gitsin
ben hiç kimseye nazlanmıyorum
nazlanınıda istemiyorum
vallahi çekemem kimseyi o kadar çok
bir olur iki olur neyse hepmi olur yahu
sil gitsin
seni kimsenin üzmesine izin verme sen iki canlısın belkide 3
kimseyi takma canım
2 martta da yaklaştı strese girme canım benimm...

canım benimm yaa
üst üstte öğrendin sende hepsini yordu seni ama en azından çok başında bir çok şeyi biliyorsun çareside var
sıkma canını tatlım
bu kisti aldırınca çok daha çabuk hamile kalacaksın gör bak
bizim bir akrabamızın kızı 1 yıl hamile kalamadı öyle gitti doktotra onunda kisti çıktı alınması gerek dediler hemn aldılar 1 ay sonra hamile kaldı
senin gibi erkenden öğrenseydi ve aldırsaydı belki 1 yıl hiç beklemeyecekti...
sen çok iyi yaptın herşeye baktırmakla
üzülme tatlım...
inşallah tez zamanda da bebiğin gelecek canım benim

hoşgeldin leylacım
evet canım değerlendirdik o günleri lakin...
tam koyulaşmadığı için yumurtanın oluştuğundan şüpheliyim yani buay pek ümitli değilim canım...
hayırlısı artık...
rabbim ne zaman ol derse o zaman olacak beklicez ve sabredicez napalım dimi:)

canım kistinin yok olmasına çok sevindim canım temizlendi ohh çok şükür
şimdi belkide tüp bebeğe bile gerek kalmadan gelecek bebeğin
herşeyde vardır bir hayır
bu ay başlanmamasında da vardır bir hikmet
inşallahh sana bir mucize dokunur ve meleğin bu ay gelir canımm

Kız şiriiiinnn
Neden konuşmuyorsun?Günaydın canımmmm

AYŞEMMMM GÜNAYDINNNN
canımm benimmm öyle konuşulmuş ki yokluğum da :)
oku oku bitiremedim
atlamakta istemedim
senin geldiğinide gördüm ama yazamandım hemen kayolmasın yazılar diye
kusura bakma canım benim...

canımsınn yaaa
kız ben bile okuyorum sizin isimlerinizin altında çıkanları nasıl birşey dimi
rabbim ne büyük
nasıl bir bir oluşum gerçekleşiyor
gerçekten mucize bunlar
sen şimdi çok daha fazla etlikelniyorsundur tabii içinde bir can yada 2 can var
inşallahh sağlıkla alıcaksın canım kucağına yavrularını

ne var ne yok?
nasılsın canım...
bugün baya bir duygusallık var sanırsam ve çok doğal hamişliğin verdiği bir psikoloji olsa gerek
başka neler var neler yok canımcım
baya kızdırmışlar seni
okudum gerçi yukarda da yazdım ama
çok haklısın kızmakta
ama boşver öyle insanları...
biz varız burda

Amin canım benim amin inşallah bizde yaşarız o duyduyu...
kız duygasılık yapmişin sen maşallah
Agla rahatlarsın ama cok aglama kuzucum,nasılsın ıyımisin?

hoşgeldin cevocumm
nasılsın tatlım
ne var ne yok?
alıntı yaptığın yazıyı okudum neler oluyor işte rabbim yeterki ol desin
sende durumlar nedir varmı gelen giden...
inşallah sende bir mucize yaşarsın canım bu ay

kızlar bugün öğlen yada yarın sabahtan KABE ye gidicem allah nasip ederse... bir aksilik çıkmazsaaa
hepiniz için bir bir duala edicem
rabbim o güzel o şerefli KABE'de ediceğim dularımı kabul eder İNŞALLAHHHHHH

Sende hoşgeldin tatlım,iym nolsun kırmızı kartı yedım dun oglenleyın olsun bakalım hayırlısı
bu ay olmadı inşallah onumuzde ki ay

goşgördüm canım benimmm
iyiyim vallahi ama yorgunum birazcık
dün ciddeye gittik koçişimle gezdik tozduk
yol çok yoruyor trafik çok var
geç geldik yatalım edelim aldıklarımızı yerleştreyim derken çok geç oldu
sabah ta çok erken kalkıyoruz
eşimin arkasından da uyumadım
bugün kabeye gitme ihtimalim var allah nasip ederse
gitmeden dünküleri okuyayım ve bir selam vereyim istedim
ve geldim :)
sende ne var yok
seni merak ediyorum varmı gelen giden birşey?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…