- Konu Sahibi semplice_signora
-
- #7.501
Sende hoşgeldin tatlım,iym nolsun kırmızı kartı yedım dun oglenleyın olsun bakalım hayırlısı
bu ay olmadı inşallah onumuzde ki ay
goşgördüm canım benimmm
iyiyim vallahi ama yorgunum birazcık
dün ciddeye gittik koçişimle gezdik tozduk
yol çok yoruyor trafik çok var
geç geldik yatalım edelim aldıklarımızı yerleştreyim derken çok geç oldu
sabah ta çok erken kalkıyoruz
eşimin arkasından da uyumadım
bugün kabeye gitme ihtimalim var allah nasip ederse
gitmeden dünküleri okuyayım ve bir selam vereyim istedim
ve geldim :)
sende ne var yok
seni merak ediyorum varmı gelen giden birşey?
ayy allah ya
çok geçikti ama dimi
olmazsa sende adetinin 3. günü kontrole git tatlım
özel varmı oralarda bilmiyorum ama iyi ilgilencek birilerini vbulsan aslında herşeyini anlatsan
idrar testtinde çıkıyor nasıl bişi oluyor
neden geçiyor falan
yumuşlara baksınlar bi
rabbim çok büyük
sabredicez hayırlıaıyla gelecek canımm
Gunaydin kizlar. Daha yeni kalktim. Aksam 9 da yatip sabah 9 bucukta kalkarak kendi rekorumu kirdimsiz de ne var ne yok? Inci den haber yok herhalde.
Hmm ohh ohh koçişle gezmeler.iyi gelmiştir kız
allah kabul etsin tatlım benim içnde bizim için de dua edermisin?
geldi kız benım kırmızılar dun oglen,agrım var birazcık ama iyim şukur
Gunaydin kizlar. Daha yeni kalktim. Aksam 9 da yatip sabah 9 bucukta kalkarak kendi rekorumu kirdimsiz de ne var ne yok? Inci den haber yok herhalde.
Canım hafta sonuna denk geliyor bide burda doktorlar pek iyi değil işte olmazsa pazartesi sabah bi gideyim diyorum bakalım nasip işte
olsun be kuzucum benim,onumuzde ki ay daha iyi olur inşallah
bende anlam veremedim demek ki testler bozuk canım...
evet vallahi çok iyi geliyor
biraz yoruluyoruz ama her güzelliğin bir bedeli var dimi
etmemmi hiçç
tabikide edicemm inşallahh rabbim duyacak sesimizi
bütüm dualarımızı kabul etsin inşallahhhh
hmm,saol canım
inşallak kabul eder,amin amin
rabbim gönlüne göre versin canımm
inşallah gelecek kuzucuklarımız geç olsunda güç olmasın
başka ne var ne yok sporada başladın hayırlısı olsun
et kesiği oldunmu :)
bende bacak kalça ve basen hareketimi epeydir yapmıyordum :)
dün yaptım alalalalala :)))
şimdi bacağımı kaldıramıyorum desem yeridir
bir garip yürüyorum acıdan :)
evet vallahi çok iyi geliyor
biraz yoruluyoruz ama her güzelliğin bir bedeli var dimi
etmemmi hiçç
tabikide edicemm inşallahh rabbim duyacak sesimizi
bütüm dualarımızı kabul etsin inşallahhhh
hoşgeldin özlemcimmm
ohh ohhh maşallahhh
çok görmemek gerek bebiş var
uyku istiyor annesi
ne var ne yok uyuyunca fazla bulantın olmuyordur dimi?
inciden ses seda yok canım ya
inşallah güzel haberlerle gelir
epeydir hamiş olan yok
inşallah inciyle başla arkasından ben gelirim
kendimede pay çıkarıveriyim aradannnn
saol canım,allah hepimizin gonlune versin...
evt inşallah tez zamanda gelirler,evt başladım canım iyi geliyor
Evt oldu olmaz mı hiç
Benım baldırlarım agrıyor yaa ama olsun guzel olcak sonra
ben belim yuzunden zorlanıyrm baya agrıyor bu sefer
Ama cok fena oluyor dimi :-D yilmak yok spora devam. Ben de yoga cdsi aldim ben de ona basliyayimkadin o kadar yumusak konusuykr ki uykum geliyor :-D
Hmm evt devm etmek gerek sadece bellime dikkat ediyrm zaten agriyor
Valla ben fitnes yapıyrm 30dka ama bole yumşak hareketler yok cok sert geçiyor yani ama super oluyor bide duş alıyorum iyi geliyor
kız bendede var yoga cd si iyi oluyor hata bi kelebek hareketi var o cok iyi geliyormuş gebelere
saol canım,allah hepimizin gonlune versin...
evt inşallah tez zamanda gelirler,evt başladım canım iyi geliyor
Evt oldu olmaz mı hiç
Benım baldırlarım agrıyor yaa ama olsun guzel olcak sonra
ben belim yuzunden zorlanıyrm baya agrıyor bu sefer
Insallah canim inci ayagini iyi surusun
Kesinlikle cnm uyku iyi geliyor. Uyuyunca sabah o kadar bulantiyla uyanmadim. Ama simdi patatesimi yiyorum tuzlu tuzlu sabah iyi geliyor sonra da kahvalti insallah.
Sen iyi gezmissin benim yerime de gez cnm. Benim enerji bitiveriyor gezemiyorum.
Bugun bizim yerimize de dua et.
Allah kabul etsin insallah. Siradan herkes hamis olsun.
Bennim ki de hamielere yoga. Anam cok uzun 1 saatten fazla. 10 dakka yapsam yetmez mi :-D
Ben buna katılmıyorum.Evde oturmak bana göre değil.Patlarım sıkıntıdan.Ev gezmeleri,komşuculuk falan sıkar bi saatten sonra beni.Az olsun tatlı olsun:) Temizlik hastası olurum valla ben evde otursam.Doğuruncaya kadar (sağlığım el verirse tabi) çalışacağım ben.Allah izin verirse tabi.1 yaşını da beklemeyeceğim işe dönmek için.Gündüz bakımevi yada bakıcı tutarım evime.Geç giderim erken çıkarım işten ama çalışırım.Ben çalışmak için doğanlardanım :126::126::126::126::126::126::126::126::126:Ben şu anlık yoğun değilim canım keşke evimizde olsak bizde ya
İnanmıyorum yaaa.Nasıl bi hayat bu....Bugün KABE'ye gideceğim......Bu nasıl bi cümlee......Muhteşemmmm....Anlatılmaz tarifi yok bu durumun....şirin kıymetini bil bugünlerinin.....dünyanın en kutsal yerindesin....Rabbim bütün dualarını kabul etsin....Senin yerinde olmak için ömrümü verirdimmm...............kızlar bugün öğlen yada yarın sabahtan KABE ye gidicem allah nasip ederse... bir aksilik çıkmazsaaa
hepiniz için bir bir duala edicem
rabbim o güzel o şerefli KABE'de ediceğim dularımı kabul eder İNŞALLAHHHHHH
Günaydın cadiii.sabah seni geçirdim aklımdan.Dün konuşmuştuk ya bneim uykular hafifledi akşama diye.Dün 9da uyudumGunaydin kizlar. Daha yeni kalktim. Aksam 9 da yatip sabah 9 bucukta kalkarak kendi rekorumu kirdimsiz de ne var ne yok? Inci den haber yok herhalde.
ohh ohh pek güzel acı var ama acıdan sonra güzellikler geleceği için insan mutlu oluyor dimi :)
benim acıyor her yanım mesela oohh ohh diyorum işe yarıyorr
güzel güzel verelim kilolarımızı inşallahhh
Evt canım... guzel olur inşallah
verelim de o sıpalarda gelsın bende şu 38bedene geri duşsem iyi olcak
Ben buna katılmıyorum.Evde oturmak bana göre değil.Patlarım sıkıntıdan.Ev gezmeleri,komşuculuk falan sıkar bi saatten sonra beni.Az olsun tatlı olsun:) Temizlik hastası olurum valla ben evde otursam.Doğuruncaya kadar (sağlığım el verirse tabi) çalışacağım ben.Allah izin verirse tabi.1 yaşını da beklemeyeceğim işe dönmek için.Gündüz bakımevi yada bakıcı tutarım evime.Geç giderim erken çıkarım işten ama çalışırım.Ben çalışmak için doğanlardanım :126::126::126::126::126::126::126::126::126:
Canım ben evde oturalım demedim ama cumartesi pazar tatil olsa,cumarteside calışmasak diyorum...
Benimde calışmam lazım evde depresyona giriyorum ben.
Ama bugun evde olmak isterdım belim cok agrıyor.
Ben buna katılmıyorum.Evde oturmak bana göre değil.Patlarım sıkıntıdan.Ev gezmeleri,komşuculuk falan sıkar bi saatten sonra beni.Az olsun tatlı olsun:) Temizlik hastası olurum valla ben evde otursam.Doğuruncaya kadar (sağlığım el verirse tabi) çalışacağım ben.Allah izin verirse tabi.1 yaşını da beklemeyeceğim işe dönmek için.Gündüz bakımevi yada bakıcı tutarım evime.Geç giderim erken çıkarım işten ama çalışırım.Ben çalışmak için doğanlardanım :126::126::126::126::126::126::126::126::126:
İnanmıyorum yaaa.Nasıl bi hayat bu....Bugün KABE'ye gideceğim......Bu nasıl bi cümlee......Muhteşemmmm....Anlatılmaz tarifi yok bu durumun....şirin kıymetini bil bugünlerinin.....dünyanın en kutsal yerindesin....Rabbim bütün dualarını kabul etsin....Senin yerinde olmak için ömrümü verirdimmm...............
Günaydın cadiii.sabah seni geçirdim aklımdan.Dün konuşmuştuk ya bneim uykular hafifledi akşama diye.Dün 9da uyudumSabah 6ya kadar deliksiz bi şekilde.Pijama bile giymemişim o derece...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?