- Konu Sahibi semplice_signora
-
- #7.521
Yeter dimi kuzum. Oyle yapayim.Hmm oda guzel,kiz sen 15dka yap başlangıcta yeter o kadarı
Masallah kuzum sana ya. Ben dogustan tembelim:-D ev gezmeleri bana gore degil. Oturamam canim sikilir. Evde de bos duramam ama bbana en zor gelen sabah erken kalkmak. Mesai onda baslasa super olur. Ben uykuya duskunum yoksa calismak zor gelmiyor.Ben buna katılmıyorum.Evde oturmak bana göre değil.Patlarım sıkıntıdan.Ev gezmeleri,komşuculuk falan sıkar bi saatten sonra beni.Az olsun tatlı olsun:) Temizlik hastası olurum valla ben evde otursam.Doğuruncaya kadar (sağlığım el verirse tabi) çalışacağım ben.Allah izin verirse tabi.1 yaşını da beklemeyeceğim işe dönmek için.Gündüz bakımevi yada bakıcı tutarım evime.Geç giderim erken çıkarım işten ama çalışırım.Ben çalışmak için doğanlardanım :126::126::126::126::126::126::126::126::126:
İnanmıyorum yaaa.Nasıl bi hayat bu....Bugün KABE'ye gideceğim......Bu nasıl bi cümlee......Muhteşemmmm....Anlatılmaz tarifi yok bu durumun....şirin kıymetini bil bugünlerinin.....dünyanın en kutsal yerindesin....Rabbim bütün dualarını kabul etsin....Senin yerinde olmak için ömrümü verirdimmm...............
Günaydın cadiii.sabah seni geçirdim aklımdan.Dün konuşmuştuk ya bneim uykular hafifledi akşama diye.Dün 9da uyudumSabah 6ya kadar deliksiz bi şekilde.Pijama bile giymemişim o derece...
ohh ohh pek güzel acı var ama acıdan sonra güzellikler geleceği için insan mutlu oluyor dimi :)
benim acıyor her yanım mesela oohh ohh diyorum işe yarıyorr
güzel güzel verelim kilolarımızı inşallahhh
inşallahh canımm
oh ne güzel bari iş yerleri saatleri ayarlasalar hamilelere saat 10 mesai başlasa mesela
geç kalkarsın rahat rahat gidersin bulantısız
yapmaları gerek ama bizimkiler hamileleri işten çıkarmaya bakıyo
vallahi gezdik canım yaa sağolsun kocacım ya perşembe akşamdan götürüyor beni yada cuma günü sıkılmayayım diye gezdiriyo sağolsun :
senin içinde gezerim canımm
dün yolda giderken kameraya çektim yolu
birde mekke haram sınır kapısı yapıldı yeni kemerli büyük bir kapı
onu eşim yaptı ayıptır söylemesi :)
onuda kaydedeyim diye açık tuttum kamerayı bi sürü deve de çektim :)
yol boyunca çöl ve dağ bazı yerde dağ kısımlarda yabani deve var
bazı yerlerde çitfliği var deve yetiştiriyorlar :)
bir görseniz kocamn kocamanlar bi sürülerrr :)
çok eğlenceli birgün nasip olursa çöle gidip deveyede binmek istiyoruz :)
slmmm nasılsnız canlarım tetanozdan geldim kolum öyle bi yanıo ki neyse 3 gün kociş bana baksın yuk ona yemekbabalı oğullu uyutmadıkları yetmiomuş gibi sıpa beni benden etti sizler nasılsınız ne var ne yok tubiloshum minik hareket edio artık öyle mi uyutmasında 2,3 hafta snra gör gününü paşan hayırlı olsun bzimkide paşa bakalım erkek çocuğu annesi olmak nasıl bişi:)
Ne güzel :)) Rabbim hepimize göstersin o günleri.
İyiyim canım benim sen nasılsın ?ben balığım valla büyük oglanla uğraştık hep felaket mide yanmalarım var canım hersey ağzımda.benim yavru felaket keyif ehli her seferinde bacak bacak üstüne atıyor göremiyor Dr. 3 boyutluya bile girdim ama nafile saglikliya Allaha şükür balalım ne zaman keyfi gelirse o zaman öğreneceğiz.büyük oğlum kız istiyor,küçük oğlum erkek bakalım hangisinin istediği olacak.
Sen de iki oglusun arkasına bir de kız yaparsın artık ,Yaşın genctir bir - iki tane daha yap bence
Kizlar merhaba. Cok sukur gelen giden yok. Gece 1 de filan yine kasiklarim sancidi ama gelmedi. Ruyamdada dedecigimi gordum. Bebek gelcek giyor ruya tabirinde : ) ama test yapmaya gercekten cesaret edemiyorum esim yapma diyor napacam bilemiyorum
Kizlar merhaba. Cok sukur gelen giden yok. Gece 1 de filan yine kasiklarim sancidi ama gelmedi. Ruyamdada dedecigimi gordum. Bebek gelcek giyor ruya tabirinde : ) ama test yapmaya gercekten cesaret edemiyorum esim yapma diyor napacam bilemiyorum
offff, kahvaltının bulaşıkları duruyor,mutfak toplanıcak,ev süpürülücek,çamaşırlar asılıcak,tozlar alınıp yerler silinicek ve ayrıca pazar ve markete çıkılıcak...
nerden başlasammmm
yada hiç başlamayıp pineklemeye devam mı etsem
eşimle hallederiz. şekerlemesini bitirsin de tepesine çökücem yardım et die
Günaydın şekeriimmm
Onlar da olmasa naparız bilmem.Bende sadece lavabo-mufak temizliyorum.makinaları çalıştırıyorum.Yerleştirmeleri bile eşim yapıyor.Ütüyü de paylaşıyoruz.Biraz ben biraz o.Ütüm iyi de Allah'tan çabuk bitiyor,yormuyor.
Allah'tan bizde ütü olmuyor pek.
eşim hep evde olunca eşofman takılıyoz
Ohhh ne güzel.Peşpeşe güzel haberler bekliyoruz inci ile sendenCanlarım biricik dostlarım herşeyimi paylaştığım arkadaşlarım
bugün bat günü bende tıkkkkkkk yok:))))))
göğüslerim acıyo o her ay oluyodu zaten çok önemsemiyorum
kırmızıları allahın izniyle atlattım bu ay:)
allahım verdiğine şükür vermediğine hamd olsun senden gelen herşey kabulum..
Sz neler yapıyosunuz
inci çok sevindim ama sonuçlandır artık merak içindeyim:)
Merhaba periiimerhaba kızlar nasılsınız bakalım
ohhh ne güzel.peşpeşe güzel haberler bekliyoruz inci ile senden
Test yapacak mısın ?
Merhaba periii
Karnım doydu.çay dedikleri açık sarı ona kıvamındaki şekerli sıcak suyumu da aldım geldim topiğimize.bi sürü de işim var emmeeee göynüm yohMahalle imamını çağırsam yetiştirebilirmiki hem öğrenmeyi hem işleri bitirmeyi
Ohhh ne güzel.Peşpeşe güzel haberler bekliyoruz inci ile senden
Test yapacak mısın ?
Merhaba periii
Karnım doydu.Çay dedikleri açık sarı ona kıvamındaki şekerli sıcak suyumu da aldım geldim topiğimize.Bi sürü de işim var emmeeee göynüm yohMahalle imamını çağırsam yetiştirebilirmiki hem öğrenmeyi hem işleri bitirmeyi
az önce bi arkadaştan bişey duydum.merak ettim doğrumudur diye..hergün 2 soda içen hamilenin bebeğinde hiç gaz olmazmış.kadın doğumcusu demiş onada.sizler duydunuz mu böyle bişiii
Az önce bi arkadaştan bişey duydum.Merak ettim doğrumudur diye..Hergün 2 soda içen hamilenin bebeğinde hiç gaz olmazmış.Kadın doğumcusu demiş onada.Sizler duydunuz mu böyle bişiii
bende işlerimi bitirdim oturdum pc nin başına uzun zamandır giremiyorum 15 tatildi felen derken istanbuldan kardeşim geldi azda onla kaldım evime döndüm bende dün doktor kontrolüm vardı kızımı gördüm çok iyiydi 3 lü test yapıldı dün sonucu bugün belli olacak saat 2 de rabbim inşallah hayırlı haberler almayı nasip eder sen nasılsın bakem hamişlik nasıl gidiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?