Bol bebiş topiği

Hmm oda guzel,kiz sen 15dka yap başlangıcta yeter o kadarı
Yeter dimi kuzum. Oyle yapayim.
Masallah kuzum sana ya. Ben dogustan tembelim:-D ev gezmeleri bana gore degil. Oturamam canim sikilir. Evde de bos duramam ama bbana en zor gelen sabah erken kalkmak. Mesai onda baslasa super olur. Ben uykuya duskunum yoksa calismak zor gelmiyor.
Duydu senin bebis. Annemi bugun uyutayim da gorsun dedi.:-D

Ne guzel cnm ne mutlu sana. Allahtan devletteyim yoksa isim zor hakikaten insanlar firsat bilip hemen kapidisari ediyorlar. Hadi bakalim sana iyi gezmeler.

Kizlar merhaba. Cok sukur gelen giden yok. Gece 1 de filan yine kasiklarim sancidi ama gelmedi. Ruyamdada dedecigimi gordum. Bebek gelcek giyor ruya tabirinde : ) ama test yapmaya gercekten cesaret edemiyorum esim yapma diyor napacam bilemiyorum

Günaydın kızlaaarrrr nasılsınız?
hamd olsun çok güzel bir gün.
güneşli,ılık..
bebişim kıpır kıpır :)
dıştan bakınca göbüşümün oynadıgı belli oluyor
Rabbim isteyen herkeze nasip etsin inşşallah bu güzel duygularııııı

gvn canım evet artık kendini bayaa belli ediyor maşallah.
gce uyanıyorum bazen onun hareketlerine.
kız çocuk annesi olmayı bilmem de erkek çocuk annesi olmak mükemmel bişey ya.
gerçi evlat sahibi olmak mükemmel.kız erkek fark etmez.yeterki sağlıklı ve hayırlı evlat olsunlar...

Ne güzel :)) Rabbim hepimize göstersin o günleri.

aminnn canım benim.
maşallah seninki de büyüdü baya.

kıpırtıları hissetmene çok bişi kalmadı

ayyy tatlım o kız benceee :)
maşallah sizee.kız göstermez derler ya?
ben hemen yaparmıyım bilmiyorum 3. çocugu. yaşım 24 ama bu 9.hamileliğim.
7 yıllık evliyim ama bukadar hamilelik geçirmek kolay deil. ara veririm heralde 5-6 yıl.
Gerçi Rabbim daha iyi bilir. o ne derse o olur.
herşeyin hayırlısı....

Kizlar merhaba. Cok sukur gelen giden yok. Gece 1 de filan yine kasiklarim sancidi ama gelmedi. Ruyamdada dedecigimi gordum. Bebek gelcek giyor ruya tabirinde : ) ama test yapmaya gercekten cesaret edemiyorum esim yapma diyor napacam bilemiyorum

canımcım test yapsanaa??
boşuna bekliyorsun. eger bebiş varsa hemen dr a gidip vitaminlerine vs. başlarsın.
neden 10 gün bekliyorsun ki?
eger bebişin seninleyse bunu bilmek hakkın. varsa veya yoksa ona göre hareket edersin bence
testin vardır senin
netten ov aliosun.yanında gbelik testi hediye ediolar. 1 tanesini yapsan nolcak ki

offff, kahvaltının bulaşıkları duruyor,mutfak toplanıcak,ev süpürülücek,çamaşırlar asılıcak,tozlar alınıp yerler silinicek ve ayrıca pazar ve markete çıkılıcak...
nerden başlasammmm
yada hiç başlamayıp pineklemeye devam mı etsem
eşimle hallederiz. şekerlemesini bitirsin de tepesine çökücem yardım et die

Kız hadi bi cesaret yap şu testi.Belirtiler rüyalar falan da çok güzel.Nolcak yoksa da beklersin 10gün.Üzülme sadece.Hadi varsa boşuna bekliyorsan.Nolcak bi testten.Seni üzmesin bi çizgi.

Günaydın şekeriimmm
Onlar da olmasa naparız bilmem.Bende sadece lavabo-mufak temizliyorum.makinaları çalıştırıyorum.Yerleştirmeleri bile eşim yapıyor.Ütüyü de paylaşıyoruz.Biraz ben biraz o.Ütüm iyi de Allah'tan çabuk bitiyor,yormuyor.

ayşemmm naber kuzumm?
nasılsın bakalım?
sabah duygusallaşmışsın?
hormonlar iyi çalışıyor demekki
ben de aynı durumdaydım. çıkarıyordum,ağlıyordum... gebelik takvimini okuyordum ağlıyordum...
eşime sarılıyordum,ağlıyordum... şimdilerde az daha iyiyim sanki. ama filmler,ilahiler,şarkılar beni ağlatmaya birebir.
bu günümüze de hamd olsun.
içimizde Rabbimizin mucizeleri büyüyor.
kolay mı anne olmak...

Allah'tan bizde ütü olmuyor pek.
eşim hep evde olunca eşofman takılıyoz

Canlarım biricik dostlarım herşeyimi paylaştığım arkadaşlarım

bugün bat günü bende tıkkkkkkk yok:))))))

göğüslerim acıyo o her ay oluyodu zaten çok önemsemiyorum

kırmızıları allahın izniyle atlattım bu ay:)

allahım verdiğine şükür vermediğine hamd olsun senden gelen herşey kabulum..

Sz neler yapıyosunuz

inci çok sevindim ama sonuçlandır artık merak içindeyim:)

Ohhh ne güzel.Peşpeşe güzel haberler bekliyoruz inci ile senden
Test yapacak mısın ?
merhaba kızlar nasılsınız bakalım
Merhaba periii
Karnım doydu.Çay dedikleri açık sarı ona kıvamındaki şekerli sıcak suyumu da aldım geldim topiğimize.Bi sürü de işim var emmeeee göynüm yoh Mahalle imamını çağırsam yetiştirebilirmiki hem öğrenmeyi hem işleri bitirmeyi

Az önce bi arkadaştan bişey duydum.Merak ettim doğrumudur diye..Hergün 2 soda içen hamilenin bebeğinde hiç gaz olmazmış.Kadın doğumcusu demiş onada.Sizler duydunuz mu böyle bişiii

yapsammı karar veremedim

hemde bi sorayım dedim size yapsammı yoksa pazartesiyimi beklesem?

bende işlerimi bitirdim oturdum pc nin başına uzun zamandır giremiyorum 15 tatildi felen derken istanbuldan kardeşim geldi azda onla kaldım evime döndüm bende dün doktor kontrolüm vardı kızımı gördüm çok iyiydi 3 lü test yapıldı dün sonucu bugün belli olacak saat 2 de rabbim inşallah hayırlı haberler almayı nasip eder sen nasılsın bakem hamişlik nasıl gidiyor

Az önce bi arkadaştan bişey duydum.Merak ettim doğrumudur diye..Hergün 2 soda içen hamilenin bebeğinde hiç gaz olmazmış.Kadın doğumcusu demiş onada.Sizler duydunuz mu böyle bişiii

evet canım doğru bende hergün mümkün olduğunca 1 tane içiyorum benim oğlum çok gazlıydı ondan biliyorum bide bebek doğduğunda anne sütü almadan ağzına 1 çay kaşığı maden suyu veya şerbet verilirsede gaz olmuyor çocukta

Benim yengem dogar dogmaz agzina ilk maden suyu verdi birdamla kadar. Gaz olmamasi icin. Maden suyunun bir hikmeti var demek ki. Hamileyken mi icmeli yoksa dogar dogmaz bebege mi icirmeli bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…