Bol bebiş topiği

hayırlısı cnm.bizide bilgilendir emi.ortasında klomene başlanabiliyormu. ben iki ay kullandımbişe olmadı.zaten beni kıntrole falanda çagırmadı.bu ay dr değiştirmeyi düşünüyorum kızlar..bu gün kırmızılRIN SON günü

Insallah bizi bekletmeden gelir kuzucuklarimiz ben evlendikten sonra çok kilo aldım 6 ayda 8 kilo. Bu ay bebis olmazsa bende spora başlıca ilk kez 38 beden giydim. Çok istahim açılmış deli gibi yiyorum. Bu gidişle daha çok bedenim değişir

vee kızlar bu ay hiç bir istediğim yolunda gitmiyor..bebişim gelmedi.... eşimin işi istediğimiz gibi sonuçlanmadı.. bebişim gelmiyor... kilo aldım... kendi işimde stresli bir dönemde yim çok yogun günler beni bekliyor... bebişim gelmiyor....

daha önce kaç bedendin cnm sen öyle 8 kilo ile 38 beden olmuşsun.bende aldım çok ve 40 a merdiven dayadım.. kimi kalıplarda 40 kiminde 38 giyiyorum...bu gün değilmi senin kırmızıların günü.. inşş gelmezz cnm

şirincim ne güzel sana başarılar inş. kılolarından kurtulursun bilmıyorum kılolumusun ama seni gözümde uzun boylu zayıf bir hatun olarak canlandırıyorum

kevokcum sanada başarılar ama inşallah bebişleriniz gelir.ben 48 kılo olarak bekar bir bayanken şuan 62 kılo evli bir hatunum bir de hamile kalırsam eşim yanımda oğlum gibi kalacak diye korkuyorum. bir şu kiloları boşveriyorum takmıyorum yani zor gelıyor açlık abur cubursuzluk. hamile olsam da bari millet ne şişko demesin geçenlerde yazmıştım spora başladım diye ama yapamıyorum karnımın içi acıyor mekik çektım de biraz. zora acıya da hiç gelemem

Allah yardımcınız olsun tatlım umarım en ksa zmanda atlatırsınız kötü günleri

canım inşallah güzel haberlerini alırız bugün. Bu kadar gecikme olacak iş değil diye düşünüyorum kesin var birşeyler

Ayşeciğim gebelikte olurmuş ben de doğumdan sonra öğrendim...Yel girmesi derlermiş o sancıya bende de olurdu doğuma yakın ara ara kalçamın kontrolünü kaybeder, ipi çekilmiş kukla gibi yavaşça yere bırakırdım kendimi... Muz yemeni tavsiye ederim Ayşeciğim krampları önlüyor... :128:

Şirin canım, sıkılma bu ay olur inşallah bak gittikçe yaklaşıyoruz mutlu haberlere ben öyle diyorum artık...:44:

Insallahh canimm

Evet canim yaa evlenince aliniyor kilo sende yeni evli taze gelin olarak :) kilo alman normal canim bende ilk aylarda 4 kg almistim sonra verdim ama buraya geldim yine aldim bir veriyorum bir aliyorum ne olcak bilmiyorum :)))
Insallah vericez canim yaa yeterki isteyelim dimi

Canimm uzulmee
Her serde mutlaka bir hayir vardir... Unutma canim
Eger isiniz olmadiysa... Emin ol ki cok daha iyi birsey sizin karsiniza cikacak...
Bebginizinde bir zamani var canim benim dusunme kotu seyler rabbim yeterki saglikli ve hayirlisini versin
Bizimde 8 ayimiz oldu gelmedi...
Bende ara vermeye karar verdim...
Bu ay sogan kuru yapicam icimi bir temizleyim diyorum... Ve ayni zamanda su yapisip kalan yaglardan kurtulucam :)))
Ondan sonrasi allah kerim
Gec olsunda guc olmasin arkadasim
Uzulme... Hersey duzelir... Yeterli saglikli olalim

Canimm cok tesekkur ederimm
Insallahh tatlimm hayirlisiyla gelsinler...
Bu ay ben kendime bakicam :))))
Iyi bir bakima ihtiyacim varrr :)
Bebek yapicaz diye robotlastik vallahi
Kur uygulamayi dusunuyorum canim bu ay icimi bir temizleyim...
Sonra kg vericem kararliyim 1 ayda iyi bir diyet
Saclarima iyi bir bakim
Cildim icin maskeler peelinglerr :)))
Kokularda alicam degisik degisik :)))
Kendime ayiriyorum bu ayi :)))
Insallahh tedavisiz rabbim nasip eder bizede hayirlisiyla gelir yavrumuz...
Sende ne var yok...
Nasilsin canim...

Canım 34 ile 36 arasiydim. Hayatımda ilk defa 50 kiloyu gördüm. Suanda 56 kiloyum. Evet bugün bat günü geç yumurtladigim için gelmiycek biliyorum. Ben 10 martı bekliyorum

Canimsinn yaaa :)))
Ne guzelll tahmin etmissin tesekkur ederimm :))
Evet canim uzunum 1.75 boyuncayim 54 kg ile evlendim ama sonra 58 oldum sonra verdim yine aldim simdi burda da aldim biraz fazlam var ama burda habire yiyorum :))) sonrada yan geli yatiyorum nasil vercem bilmem:)) cok tembellestim cokkk :)
Insallah hepmiz veririz bu ay kilolarimizi....
Bak birsey ogrendim simdi...
Arastirmalara basladim hizli kg vermek icin...
Yag yakimini kolaytirmsnin tek ve en hizli yolu....
****** KARBONAT******
Daha once duydunuzmu bilmiyorum ama ictigimiz suyun icersine katiyoruz ve gun boyu sadece bu sudan iciyoruz...
Ve yaglarimizdan kurtuluyoruz...
Ben denicem tabii burda karbonat bulabilirsem
Tavsiye ederim canim... Uzman birinin bilgisi. Cok kisi denemis ozellikle bel ve gobek golgesinde yumusak yaglarin yakiminda bire birmis....
Haberin ola :)

tutturdum demek ne güzel. karbonatı hiç duymamıştım ben de araştırayım bakalım neler yapılır

Karbonatlı su ile zayıflama olayı ülkemizde Diyetisyen Gül kaynak ile popülerlik kazanmıştır. Gül Kaynak katıldığı bir tv programında karbonatlı su ile zayıflama tarifi verdikten sonra zayıflamak isteyenlerin sıkça başvurduğu bir zayıflama yöntemi karbonatlı su olmuştur.

Tarife göre günde ortalama 4 litre su içilmelidir ve içilecek suya karbonat katılması gerekmektedir. Dozaj olarak 1 litre suya 2-3 çay kaşığı karbonat eklemeniz yeterlidir.

Karbonat içtiğimiz suyun pH değerini artırır. Tükettiğimiz gıdalardan geçen asitleri ve atık maddeleri pH değeri yükseltilmiş su içerek vücudumuzdan atabiliriz. Normal suyun pH değeri içine karbonat eklenerek yükseltilebilir.

Bu bilgiyi kilo kontrolü ve zayıflama içinde kullanabiliriz çünkü vücudumuzdaki yağları toksinleri karbonatlı su ile atabiliriz. Karbonatlı suyun hazımsızlık için de kullanıldığını herkes bilir. Karbonatlı Su Yediklerimizi daha rahat sindirmemize de yardımcı olur.

arkadaşlar birde vucudunuzda odem varsa...odemden de kurtuluyoruz....
Hepimize sifa olsun insallahhhh
Saglikli gunler bizim:))))

canım saol umarım gecer
bu ara vefatlar hastalar,moral bozuklukları sorunlar cok kotu geciyor ama şukur ne diyim,
doktra gtm midem için stress ve sinirden diyor haklıda sınırden mideme vurdu ne yesem geri cıkarıyrm nerdeyse
ac gezer oldum bi akşam yiyrm o kdr,bu arada 2kg da vermişim sanırım yuzum falan süzuldu resmen.
Canım seninde kırmızılar gelmiş olsun bakalım hayırlısı

Bayadır bebiş haberi yok sanırım umarım bu ara birisi hamiş olurda mutlu oluruz...

canım bende duydum bu karbonatı hata mide maden suyu olcak ama sade onun içine bi tutam karbonat atıcaksın hergun 2kere içiceksin oda iyi yağ yaktırıyor haberin olsun.

Himm anladim canim
Basinizsagolsun tatlim...
Hasta yakinlarinizada acil sifalar insallahh
Kiyamam sana ya sikintiyla oluyor hersey dikkat et kendine allah korusun mide hakkikaten cok hassas... Hersey etkileniyor yesek uzulsek mideye vuruyo ...
Cabucak gecsin insallah sikintilarin canim...
Evet yaa geldi benimkiler :))) hic bekletmezler beni sagolsunlar :)))
Bende mola veriyorum bu ay bakima giricem cicim :)))
Moral olur azicik hemde kilo verirsem keyiflenirim kendimi iyi hissederim...
Opuyorum kocaman dikkat et kendine

Dikk etmeye calısıyrm canım saol,
olsun gec gelmesindense erken gelmesi daha iyi bence,en azından gunu şaşmıyor,hmm ayni ben gbi evt bakıma grmek en guzeli
bende spora devm etcem,zaten bi şey yiyemıyrm o yuzden bu ay kg vercem gbi gelıyor
inşallah tez vakitte sende kg verirsin.Bende seni opuyorm balım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…