Bol bebiş topiği

canım bende duydum bu karbonatı hata mide maden suyu olcak ama sade onun içine bi tutam karbonat atıcaksın hergun 2kere içiceksin oda iyi yağ yaktırıyor haberin olsun.

Yokk kiz sadece karbonat diyorlar... Ben oyle cok iciyordum ki soda hatta arap misalin yuzumu bile soda ile yikar olmustum ama o benim midemi tembellestirdi canim... Bastan iyi geliyorda sonrancok zor hazmettiriyor...
Bunu normal suyun icine koyuptanicmek gerekmis...
Tabi senin dedigin nasil olur bilmiuorum ben sade olarak icmistim.... Karbonat atilinca nasil olur bilmiyorumm. Canim denek lazim...
Yaglar gitsinde :))) nasil giderse gitsin valla :)

Evet evet spor sart ama ben yapamiyorum iste burda ipe baslicam yine atlarim bol bol :)))
Sende birakma sakin sporunu sporsuz zayiflama da iyi degil sarkmasin hicbiryerimiz
Simsiki tas gibi olalim dimi

Ben geldimm :))) bırazcık mutluyum sankı klomen vermedı baslanmıyormus ortasında klomene adetın 2. veya 3. gunu dedı gelırsın eger hamıle kalmassan bakarsın hamıle olarak gelırsın dedı yumurtam 15 mm olmus ama catlarmı bılemem 11. gunumbıde ıltıhaplanmam varmıs bıraz öle dedı vajınal krem ve ftıl verdı ama kullansammı kullanmasammı bılemedım hamıle kalmamı engeller dıye korkuyorum.

Evet evet spor sart ama ben yapamiyorum iste burda ipe baslicam yine atlarim bol bol :)))
Sende birakma sakin sporunu sporsuz zayiflama da iyi degil sarkmasin hicbiryerimiz
Simsiki tas gibi olalim dimi

evt canım ya interneten ebruli yaz yotbe dan falan videoları var plates bari yap kız iyi gelir.

evt canım ya interneten ebruli yaz yotbe dan falan videoları var plates bari yap kız iyi gelir.

Plates sevmiyorum yaaa her yanim agriyo
Gelemem ben oyle yavas haraketlere :) daral gelir bana :)))
Spor aletler olsa sadece kosu bandi bile yeter... Onunla guzel kilo veriyorum ben...
Ama burda yok maalesef
Ip te cok iyi haberin olsun...

Plates sevmiyorum yaaa her yanim agriyo
Gelemem ben oyle yavas haraketlere :) daral gelir bana :)))
Spor aletler olsa sadece kosu bandi bile yeter... Onunla guzel kilo veriyorum ben...
Ama burda yok maalesef
Ip te cok iyi haberin olsun...

Hmm anladım canım olsun o zaman yabncı fitnesscilere bak 20dkalık falan oluyo nete onlardanda yapabilirsin.
evt ip veya yukarı zıplamada cok iyi biliyrm onuda yapıyodum bi ara.

Bal ve Tarçın Kürü

Arkadaşlar bu yazımı mutlaka okuyun..ben bi yakınımdan tarçın ve balın kilo verdirdiğini duydum .kendisi 21 günde 4 kg vermiş ve ben de hemen uygulamaya başladım.5 günde 1 kg vermişim :)

hazırlanışını yazıyorum;
-1 tarçın kabuğunu 1 bardak su ile beraber kaynatın
-bardağınıza 2 çay kaşığı bal koyun
-kaynamış tarçınlı suyu bardağa boşaltın
-sabahları aç karnına ve yatmadan önce olmak üzere,günde 2 kez tüketin.
-1 tarçın kabuğunu sabah yaptıktan sonra akşam da aynısını kullanabilirsiniz.
(yani günde 1 tarçın kabuğunu idare edin)
balın içerisindeki antioksidan tarçın ile birleşince metabolizmayı hızlandırıyor..
Denemenizde yarar var,yarın 6.günüm ve devam ediyorum..
Herkese bol şans.

Arkadaslar bu yaziyi buldum ve bir cok kisi denemis yorumlar super... Herkes kilo vermis :) ben bunuda yapicam :))))

Aynen ayneeenn..Araştırmadımmı,belirsizlik hissettimmi deliriyorum sanki.Herşeyi araştırırım ama kafama takıp da üzülmem.Ya benimde düşerse,ya kötü olursa diye.Olursa hazırlıklıyım.Herkeste oluyor derim.Bazen bende inceleme huyuma sinir olurum.Boşveremem hiçbişeyi.Sorar da sorarım artık
Tam Başak burcuyum anlayacağın

(((((((( Canımsın sabret.Rabbim sınıyor seni.Bana yaklaşacakmı isyanmı edecek diye veriyor üstüste.Allah duasını sevdiği kuluna dert verirmiş bana daha çok dua etsin diye.Dualarım seninle canım.İnşallah hemen atlatırsınız bu kara günleri...

İşte bende ona şaşırıyorum.7-8.aylarda bebek ağırlaştığı ve kalçalara baskı yaptığı için ağrı olurmuş.Ben daha 1 kg bile almadımki Karnımda çok çok küçük daha.Kasılıp kalıyorum bazen.Hani zorlama falan da yok.Aksine çok yavaş hareket ediyorum.Bakalım geçer inşallah

tesekkür ederim cnm ..iyiki bu siteye uye olmuşum ve aranıza katılmışım kafamı dagıtıyorum sizlerle...

Kızlar bu ay kimler hamile kaldı ilk sayfadan bisey anlayamadim.kimlere kac gun kaldi.benim 5 gunum kaldi bat a ama hicbir belirti yok.adet belirtisi de yok.off beklemek cok zor...

Kramplar hamilelikte genelde magnezyum eksikliğinden kaynaklanıyor. Doktorum ilk aylarımda magenuzyum ilacına başlatmak istememişti. Onun yerine bademi önermişti. Her gün muhakkak bir avuç badem ye demişti.

Belli bir zamandan sonra artık gece uyuyamaz hale gelince magnezyuma başlamak zorunda kaldım. Magnezyum hamileliğin ilerleyen dönemlerinde de kasılmaları engellemek için veriliyor.
8 gün önce geçirdiğim trafik kazasından sonra kasılmalarım olmasın diye günde 1 defa içtiğim magnezyumu 3 e çıkarttı misal doktorum.

Son düzenleme:
Kızlar bu ay kimler hamile kaldı ilk sayfadan bisey anlayamadim.kimlere kac gun kaldi.benim 5 gunum kaldi bat a ama hicbir belirti yok.adet belirtisi de yok.off beklemek cok zor...

Tabloda hamile kalanları en altta hamişler bölümüne aldık.Daha net oldu böyle.iki ayrı liste var orda :)
Benimde hiç belirtim yoktu.İnşallah en aşağıda olur ismin bu ay

Geçmiş olsun kazamı geçirdinnnn Sağlığınız nasıl?İyisiniz değilmi hepiniz?Yani kazayı geçirenler ve bebeğin iyi değilmi? Çok geçmiş olsuun..

Kan tahlillerimde herşey normal çıktı benim.Doktor sadece folikasit yerine başka bi ilaca döndü cumartesi günü.12-15 çeşit vitamin olan bi ilaçmış.

nasılsınız kızlar..adet sendromundan dolayı yorum yapmıyordum..bu ayda ümitle çalışmalara başladık..fakat evliliğimizin 16. ayına girmek üzereyiz..rabbime tevekkül ediyorum meryem suremi3. aydır sürekli okuyorum..fakat şeytan sağdan yaklaşıp evham veriyor ve kendimi kötü hissediyorum..topikte rekor bende galiba 16 ayda bebişsiz kalmak..umarım daha fazla beklemem..bu ay olmazsa klomene devam edeceğim tekrar..dua edin lütfen..

bu arada inciden haber yok galiba..

canım merhaba hoşgeldin uzun zamn olmuş bi sebebi var mı olmayışının bi tedavi falan görüyormusun tez zamnda bebk sahibi olmanı dilerim

canım merhaba hoşgeldin uzun zamn olmuş bi sebebi var mı olmayışının bi tedavi falan görüyormusun tez zamnda bebk sahibi olmanı dilerim

h.b canım..sebebsiz infertilite..eşimdede sorun yok,bende sorun yok,hormonlar yumurtlamam hsg sonucum herşey temiz çıktı ama hala hamile kalamadım..2 ay klomen kullandım 1defada ovitrelle iğne kullandım..ama sonuç yine negatif..stresten olmuyor denecek ama ilk aylarda olup olmayacağını bilmediğimiz için stres bilşe yapmıyorduk..ama artık tedirgin olmaya başladım..rabbim nasip etsen başka birşey elden gelmiyor..

canım sıkma kendini elden birşey gelmıyor işte sağlıklısın bak en azından o belli. Rabbim belirlemiştir. ne zaman olacağını evlendiğinizden beri hiç korunmadınmı keşke bende diyorum dahada önceden gitseydim doktora hakkımızda hayırlsı olsun bizde bir gün anne olacağız

Yasin suresini okuduğumda bütün vesveselerimden kurtulurum ben.Ne zaman aklıma düşse okurum.Sende oku.Allah kelamı okudukça şeytan başına çöreklenir.Seni alıkoymak için.O yüzdendir Kur'an okurken,okunurken uykumuzun gelmesi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…