- Konu Sahibi semplice_signora
-
- #8.221
canım bende duydum bu karbonatı hata mide maden suyu olcak ama sade onun içine bi tutam karbonat atıcaksın hergun 2kere içiceksin oda iyi yağ yaktırıyor haberin olsun.
Dikk etmeye calısıyrm canım saol,
olsun gec gelmesindense erken gelmesi daha iyi bence,en azından gunu şaşmıyor,hmm ayni ben gbi evt bakıma grmek en guzeli
bende spora devm etcem,zaten bi şey yiyemıyrm o yuzden bu ay kg vercem gbi gelıyor
inşallah tez vakitte sende kg verirsin.Bende seni opuyorm balım
hayırlısı cnm.bizide bilgilendir emi.ortasında klomene başlanabiliyormu. ben iki ay kullandımbişe olmadı.zaten beni kıntrole falanda çagırmadı.bu ay dr değiştirmeyi düşünüyorum kızlar..bu gün kırmızılRIN SON günü
Evet evet spor sart ama ben yapamiyorum iste burda ipe baslicam yine atlarim bol bol :)))
Sende birakma sakin sporunu sporsuz zayiflama da iyi degil sarkmasin hicbiryerimiz
Simsiki tas gibi olalim dimi
evt canım ya interneten ebruli yaz yotbe dan falan videoları var plates bari yap kız iyi gelir.
Plates sevmiyorum yaaa her yanim agriyo
Gelemem ben oyle yavas haraketlere :) daral gelir bana :)))
Spor aletler olsa sadece kosu bandi bile yeter... Onunla guzel kilo veriyorum ben...
Ama burda yok maalesef
Ip te cok iyi haberin olsun...
Aynen ayneeenn..Araştırmadımmı,belirsizlik hissettimmi deliriyorum sanki.Herşeyi araştırırım ama kafama takıp da üzülmem.Ya benimde düşerse,ya kötü olursa diye.Olursa hazırlıklıyım.Herkeste oluyor derim.Bazen bende inceleme huyuma sinir olurum.Boşveremem hiçbişeyi.Sorar da sorarım artıkayse ben de çok kontrolcüyüm herşeyi bilmek isterim derinlemesine araştırırım. planlar yaparım plansızlık sinirlendiri beni çoğu zaman ve böyle olmam eşimi de kızdırıyor. temkinli davranmak isterim hep o da rahattır. akışına bırakmayı bilmıyorum. belki de arada cahillik iyidir böyle olmaktansa der. çok karıştırıp kendini üzüyorsun hakkımızda hayorlısı dikkat et kendine bebişine
vee kızlar bu ay hiç bir istediğim yolunda gitmiyor..bebişim gelmedi.... eşimin işi istediğimiz gibi sonuçlanmadı.. bebişim gelmiyor... kilo aldım... kendi işimde stresli bir dönemde yim çok yogun günler beni bekliyor... bebişim gelmiyor....
Ayşeciğim gebelikte olurmuş ben de doğumdan sonra öğrendim...Yel girmesi derlermiş o sancıya bende de olurdu doğuma yakın ara ara kalçamın kontrolünü kaybeder, ipi çekilmiş kukla gibi yavaşça yere bırakırdım kendimi... Muz yemeni tavsiye ederim Ayşeciğim krampları önlüyor... :128:
Şirin canım, sıkılma bu ay olur inşallah bak gittikçe yaklaşıyoruz mutlu haberlere ben öyle diyorum artık...:44:
Insallahh canimm
Evet canim yaa evlenince aliniyor kilo sende yeni evli taze gelin olarak :) kilo alman normal canim bende ilk aylarda 4 kg almistim sonra verdim ama buraya geldim yine aldimbir veriyorum bir aliyorum ne olcak bilmiyorum :)))
Insallah vericez canim yaa yeterki isteyelim dimi
Canimm uzulmee
Her serde mutlaka bir hayir vardir... Unutma canim
Eger isiniz olmadiysa... Emin ol ki cok daha iyi birsey sizin karsiniza cikacak...
Bebginizinde bir zamani var canim benim dusunme kotu seyler rabbim yeterki saglikli ve hayirlisini versin
Bizimde 8 ayimiz oldu gelmedi...
Bende ara vermeye karar verdim...
Bu ay sogan kuru yapicam icimi bir temizleyim diyorum... Ve ayni zamanda su yapisip kalan yaglardan kurtulucam :)))
Ondan sonrasi allah kerim
Gec olsunda guc olmasin arkadasim
Uzulme... Hersey duzelir... Yeterli saglikli olalim
İşte bende ona şaşırıyorum.7-8.aylarda bebek ağırlaştığı ve kalçalara baskı yaptığı için ağrı olurmuş.Ben daha 1 kg bile almadımkiKarnımda çok çok küçük daha.Kasılıp kalıyorum bazen.Hani zorlama falan da yok.Aksine çok yavaş hareket ediyorum.Bakalım geçer inşallah
Kızlar bu ay kimler hamile kaldı ilk sayfadan bisey anlayamadim.kimlere kac gun kaldi.benim 5 gunum kaldi bat a ama hicbir belirti yok.adet belirtisi de yok.off beklemek cok zor...
Tabloda hamile kalanları en altta hamişler bölümüne aldık.Daha net oldu böyle.iki ayrı liste var orda :)
Benimde hiç belirtim yoktu.İnşallah en aşağıda olur ismin bu ay
Kramplar hamilelikte genelde magnezyum eksikliğinden kaynaklanıyor. Doktorum ilk aylarımda magenuzyum ilacına başlatmak istememişti. Onun yerine bademi önermişti. Her gün muhakkak bir avuç badem ye demişti.
Belli bir zamandan sonra artık gece uyuyamaz hale gelince magnezyuma başlamak zorunda kaldım.Magnezyum hamileliğin ilerleyen dönemlerinde de kasılmaları engellemek için veriliyor.
8 gün önce geçirdiğim trafik kazasından sonra kasılmalarım olmasın diye günde 1 defa içtiğim magnezyumu 3 e çıkarttı misal doktorum.
nasılsınız kızlar..adet sendromundan dolayı yorum yapmıyordum..bu ayda ümitle çalışmalara başladık..fakat evliliğimizin 16. ayına girmek üzereyiz..rabbime tevekkül ediyorum meryem suremi3. aydır sürekli okuyorum..fakat şeytan sağdan yaklaşıp evham veriyor ve kendimi kötü hissediyorum..topikte rekor bende galiba 16 ayda bebişsiz kalmak..umarım daha fazla beklemem..bu ay olmazsa klomene devam edeceğim tekrar..dua edin lütfen..
bu arada inciden haber yok galiba..
canım merhaba hoşgeldin uzun zamn olmuş bi sebebi var mı olmayışının bi tedavi falan görüyormusun tez zamnda bebk sahibi olmanı dilerim
h.b canım..sebebsiz infertilite..eşimdede sorun yok,bende sorun yok,hormonlar yumurtlamam hsg sonucum herşey temiz çıktı ama hala hamile kalamadım..2 ay klomen kullandım 1defada ovitrelle iğne kullandım..ama sonuç yine negatif..stresten olmuyor denecek ama ilk aylarda olup olmayacağını bilmediğimiz için stres bilşe yapmıyorduk..ama artık tedirgin olmaya başladım..rabbim nasip etsen başka birşey elden gelmiyor..
nasılsınız kızlar..adet sendromundan dolayı yorum yapmıyordum..bu ayda ümitle çalışmalara başladık..fakat evliliğimizin 16. ayına girmek üzereyiz..rabbime tevekkül ediyorum meryem suremi3. aydır sürekli okuyorum..fakat şeytan sağdan yaklaşıp evham veriyor ve kendimi kötü hissediyorum..topikte rekor bende galiba 16 ayda bebişsiz kalmak..umarım daha fazla beklemem..bu ay olmazsa klomene devam edeceğim tekrar..dua edin lütfen..
bu arada inciden haber yok galiba..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?