- 3 Aralık 2011
- 1.448
- 56
- 113
- 40
- Konu Sahibi semplice_signora
-
- #8.241
nasılsınız kızlar..adet sendromundan dolayı yorum yapmıyordum..bu ayda ümitle çalışmalara başladık..fakat evliliğimizin 16. ayına girmek üzereyiz..rabbime tevekkül ediyorum meryem suremi3. aydır sürekli okuyorum..fakat şeytan sağdan yaklaşıp evham veriyor ve kendimi kötü hissediyorum..topikte rekor bende galiba 16 ayda bebişsiz kalmak..umarım daha fazla beklemem..bu ay olmazsa klomene devam edeceğim tekrar..dua edin lütfen..
bu arada inciden haber yok galiba..
canım sıkma kendini elden birşey gelmıyor işte sağlıklısın bak en azından o belli. Rabbim belirlemiştir. ne zaman olacağını evlendiğinizden beri hiç korunmadınmı keşke bende diyorum dahada önceden gitseydim doktora hakkımızda hayırlsı olsun bizde bir gün anne olacağız
inşallah yasin de okurum..adet olmadığım müddetçe muhakkak hergün kuran okuyorum..allahın kelamı da olmazsa içimizde kocaman bir manevi boşluk olacaktı..sende dua et canım..Yasin suresini okuduğumda bütün vesveselerimden kurtulurum ben.Ne zaman aklıma düşse okurum.Sende oku.Allah kelamı okudukça şeytan başına çöreklenir.Seni alıkoymak için.O yüzdendir Kur'an okurken,okunurken uykumuzun gelmesi...
Merhaba canim. Hic uzulme ben senden daha uzun suredir bekliyorum tam 26 ay oldu. Ben de meryem suresi okuyorum..kendime de esime birsuru kur uyguladim asilama da yaptirdik ama yok..olmuyor..ben de senin gibi dusunuyorum bazen "bu kurler bizden baska herkeste ise yariyor galiba" diyorum. cok bunaldim,sıkıldim artik..daha fazla bekletmez insallah Rabbim..
hiç korunmadık biz canım..bence sen moralini hiç bozma en azından biliyorsun ki prolaktin hormonun yüksek tedavi edilince gebe kalma şansın rabbimde nasip ederse çok yüksek..ben hsg çektirdiğimde sonucun temiz çıktığına bile sevinememiştim..sorun varsa tedavide vardır...ama bende hiç birşey yok ve ne yapacağımı da bilmiyorum..
Allah yardımcın olsun canım tüm arkadaşlarım dualarımdasınız Allahım isteyen herkese tatırsın annelıği . bu kürler tedaviler yoruyor insanı. hiç beklemediğimiz bir anda gelecek meleklerimiz inanıyorum canım
nasılsınız kızlar..adet sendromundan dolayı yorum yapmıyordum..bu ayda ümitle çalışmalara başladık..fakat evliliğimizin 16. ayına girmek üzereyiz..rabbime tevekkül ediyorum meryem suremi3. aydır sürekli okuyorum..fakat şeytan sağdan yaklaşıp evham veriyor ve kendimi kötü hissediyorum..topikte rekor bende galiba 16 ayda bebişsiz kalmak..umarım daha fazla beklemem..bu ay olmazsa klomene devam edeceğim tekrar..dua edin lütfen..
bu arada inciden haber yok galiba..
Kramplar hamilelikte genelde magnezyum eksikliğinden kaynaklanıyor. Doktorum ilk aylarımda magenuzyum ilacına başlatmak istememişti. Onun yerine bademi önermişti. Her gün muhakkak bir avuç badem ye demişti.
Belli bir zamandan sonra artık gece uyuyamaz hale gelince magnezyuma başlamak zorunda kaldım.Magnezyum hamileliğin ilerleyen dönemlerinde de kasılmaları engellemek için veriliyor.
8 gün önce geçirdiğim trafik kazasından sonra kasılmalarım olmasın diye günde 1 defa içtiğim magnezyumu 3 e çıkarttı misal doktorum.
Canim hosgeldin...
Tatlim sikma canini evet uzun sure olmus ama elbet var bir sebebi simdi uzuluyoruz ama inan rabbim bilir en iyi zamani...
Bizimde 8 ayimiz gecti canim bizde tik yok...
Hem siz yeni evlisiniz yaisinda kucuktur... Eminim yakindir zamani sabret canim... Kotu dusunme bol bol dualar et...
Mutlaka gelecektir... Baska seylere odaklanmaya calis... Mesela ben bu ay oyle yapicam... Arada bir dinlenmek gerek dimi... Ozlemin bir lafi var ustune dustukce kacar o sipalar :)))) ne dogru soyluyor bencede cok dusunur olduk canim gelmedikce tedirginlik stres sardi heryerimizi... Rahatlamaya calis canim benim...
Uzulme elbet gelecek...onemli olan saglikli ve hayirlisiyla gelmesi...
Senin icinde dua ediceminsallah rabim duyar sesimizi
inşallah yasin de okurum..adet olmadığım müddetçe muhakkak hergün kuran okuyorum..allahın kelamı da olmazsa içimizde kocaman bir manevi boşluk olacaktı..sende dua et canım..
canım benim yaa...üzülmemeye çalışıyorum ama engel olamıyorum..sen de korunmadın galiba..aslında ben daha önce aşılama düşünmüyordum ama önümüzdeki ay son kez klomen ve ovitrelle kullanıp olmazsa aşılamaya geçmek istiyorum ama eşim istemiyor..inşallah hiçbirşeye gerek kalmadan rabbim kucağımızı doldurur..evimizi şenlendirir..kurduğumuz hayalleri gerçekleştirmeyi nasip eyler..
ben de bir video var bale hareketleri gibi kılo kaybetmesende vücudun sıkılaşıyor böylelıkle bedenın küçülüyormuş bir ay gibi kısa bir sürede dün bir baktım yapılabilir kolay görünüyor
işte burda http://www.kadinlarkulubu.com/egzersizler/578600-callanetics-egzersizleri-yapanlar-buraya.html
Ben seni cok iyi anliyorum canim..bu duyguyu yasamayan bilemez..ben 4 seneyi doldurdum evlilikte. 2 sene korunduk. 2 yil 2 aydir da korunmuyoruz. Benim hormonlar sikintiliydi,duzeldi ama esimin de ileri hizlisi dusuk cikti.simdi ona takviye yapiyoruz insallah duzelir.ben 4 kez klomen kullandim, 1 kez de asilama yaptirdim. Olmadi.esimin degerleri biraz daha duzelince 2.asilamayi dusunuyorum. Ama biz artik yaza kadar olmazsa tup yaptirmayi planliyoruz gercektn ben de esim de cok yorulduk. Para biriktiriyoruz tup bebe icin. Bence 16 ay olduysa sen de asilama dusun canim.cunku sebepsiz infertilitede asilama tutma orani daha yuksek canim. Bi arastir istersen. Yani bekleme,tedavini ol, ne gerekiyorsa yaptir canim..insallah en yakin zamanda hayirli haberler aliriz..
bende yeni üye oldum sayılır ve bende bebeğimin olmasını istıyorumm::((((( evleneli 5 ay oldu ama ilk günden beri istiyoruz ama olmadı henüz dr için erken diye düşünüyorum..bide normalde adet olmadan 5 gün önce inanılmaz kasıklarım ağrıyodu her an adet olcakmişim gibi ama bu ay olmadı:.veveeee bide:) acaba kilomdan mı diyede düşünüyorum lütfenn cevapp kızlar:))...
bende yeni üye oldum sayılır ve bende bebeğimin olmasını istıyorumm::((((( evleneli 5 ay oldu ama ilk günden beri istiyoruz ama olmadı henüz dr için erken diye düşünüyorum..bide normalde adet olmadan 5 gün önce inanılmaz kasıklarım ağrıyodu her an adet olcakmişim gibi ama bu ay olmadı:.veveeee bide:) acaba kilomdan mı diyede düşünüyorum lütfenn cevapp kızlar:))...
üyeliğin hayırlı olsun canım..daha yeni evlisin ama bebek düşünüyorsunuz madem bence dr a görünmende fayda var..bende 5 aylık evliyken ilk kez dr a gitmiştim ve hiçbir sorunumun olmadığını söylemişlerdi 16 ay oldu hala sorun yok bebekte yok..umarım sende de sorun yoktur..en azından kafan rahat etmiş olur acabalarla boğuşmazsın..
Kizz melek catlicam simdi :)))
Acilmiyor kiz bende:)) deli oldum...
Baska yerden aratayim bakim merakta ettim gormessem catlarim :)))
Sen denedinmi biliyormusun bunu...
tşk ederim.evet haklısın allah herşeyin hayırlısını versin.yani okuyorum işte burda ve ben bukadar zor bebek oldugunu bilmiyodum :)yani eskiler nasıl yapıyolarmiş okadar çoçuk.bence birazda psıkolojık heralde oluruna bırakılsa belki hemen olcak ,işte ama önemli olan onu yapabilmek((((
Canim hosgeldinn...
Dur kizz saha yeni evlenmissin :) bu acele niyebiz ablalarinza yol verin once dimi
Saka saka:)))
Allah gonlunuze gore versin tatlim...
Ama daha cok erken dr. Icin olucaktir canim...
Yumurtlama zamanini kaciriyorsunuzdur belki... Dicem ama yeni evli olunca onun kacmasi pek mumkunde olmaz
Ama yinede ovu testi kullan istersen emin olursun gununden daha bir dikkat etmis olursunuz canim...
Ama belkide gerek kalmaz insallah bu ay gelmistir melegin...
Bat ne zaman tatlim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?