Bol bebiş topiği

Merhaba canim. Hic uzulme ben senden daha uzun suredir bekliyorum tam 26 ay oldu. Ben de meryem suresi okuyorum..kendime de esime birsuru kur uyguladim asilama da yaptirdik ama yok..olmuyor..ben de senin gibi dusunuyorum bazen "bu kurler bizden baska herkeste ise yariyor galiba" diyorum. cok bunaldim,sıkıldim artik..daha fazla bekletmez insallah Rabbim..

hiç korunmadık biz canım..bence sen moralini hiç bozma en azından biliyorsun ki prolaktin hormonun yüksek tedavi edilince gebe kalma şansın rabbimde nasip ederse çok yüksek..ben hsg çektirdiğimde sonucun temiz çıktığına bile sevinememiştim..sorun varsa tedavide vardır...ama bende hiç birşey yok ve ne yapacağımı da bilmiyorum..

inşallah yasin de okurum..adet olmadığım müddetçe muhakkak hergün kuran okuyorum..allahın kelamı da olmazsa içimizde kocaman bir manevi boşluk olacaktı..sende dua et canım..

canım benim yaa...üzülmemeye çalışıyorum ama engel olamıyorum..sen de korunmadın galiba..aslında ben daha önce aşılama düşünmüyordum ama önümüzdeki ay son kez klomen ve ovitrelle kullanıp olmazsa aşılamaya geçmek istiyorum ama eşim istemiyor..inşallah hiçbirşeye gerek kalmadan rabbim kucağımızı doldurur..evimizi şenlendirir..kurduğumuz hayalleri gerçekleştirmeyi nasip eyler..

Allah yardımcın olsun canım tüm arkadaşlarım dualarımdasınız Allahım isteyen herkese tatırsın annelıği . bu kürler tedaviler yoruyor insanı. hiç beklemediğimiz bir anda gelecek meleklerimiz inanıyorum canım

Canim hosgeldin...
Tatlim sikma canini evet uzun sure olmus ama elbet var bir sebebi simdi uzuluyoruz ama inan rabbim bilir en iyi zamani...
Bizimde 8 ayimiz gecti canim bizde tik yok...
Hem siz yeni evlisiniz yaisinda kucuktur... Eminim yakindir zamani sabret canim... Kotu dusunme bol bol dualar et...
Mutlaka gelecektir... Baska seylere odaklanmaya calis... Mesela ben bu ay oyle yapicam... Arada bir dinlenmek gerek dimi... Ozlemin bir lafi var ustune dustukce kacar o sipalar :)))) ne dogru soyluyor bencede cok dusunur olduk canim gelmedikce tedirginlik stres sardi heryerimizi... Rahatlamaya calis canim benim...
Uzulme elbet gelecek...onemli olan saglikli ve hayirlisiyla gelmesi...
Senin icinde dua edicem insallah rabim duyar sesimizi

Cok gecmis olsun tatlim...
Insallah hafif atlatmissinizdir...
Gelmis gecmis olsun canimm...

inşallah canım yaa iyiki varsınız..kabeye gidince bizlerede dua et vakti zamanı gelmişse kabul olur inşallah..
herşeyi deniyorum..bazen üzülüyorum bazen umursamaz davranıyorum..bazen kendimi çok rahat hissederke bazende kafamda acabalar çoğalıyor..ama o sıpalar gelecek diyorsun ya :) iştebu umut oluyor..dualara tevekküle ve çalışmalara devam..

ya öyleki hani belirtileremi takıldım diyorum..takıntıyla gögüs şişmez galiba :) o bile oldu..afff afff..

benım arkadaşım (daha önce de söylemiştim) bekarken rahatsızlığını farketmiş. kah mı ne unuttum adını o böyle söylüyor yazılışını bilmıyorum . tüylenme başlayınca gitmiş endokrine yönlendirmişler orda testestron hormonu çok çıkmış. başka yerlere gtmiş kortizon kullanmış evlenınce çocuğun olmaz demişerl tedavi olman lazım sonra memur olup atanınca tedavisi kalmış sanırım yarım bırakmış tüm hormonlarım tavan yapmış durumdaydı dedi . ama ben takmadım . korumamalarının 4. ayında hamıle kaldı çocuğa da geöer diye çok korkmuş sanırım kah dedği şey genetik bir rahatsızlık ama maşallah bebek çok iyi allah korumuş. arkadaşımda şuan hormonlarım hala yüksek diyor. rabbim isterse olur

yani, ona bakıncaaa ümitlerim şahlanıyor korkmuyorum o bana çok cesaret veriyor ümit veriyor. çok düşünmemek lazım :)

Son düzenleme:

Ben seni cok iyi anliyorum canim..bu duyguyu yasamayan bilemez..ben 4 seneyi doldurdum evlilikte. 2 sene korunduk. 2 yil 2 aydir da korunmuyoruz. Benim hormonlar sikintiliydi,duzeldi ama esimin de ileri hizlisi dusuk cikti.simdi ona takviye yapiyoruz insallah duzelir.ben 4 kez klomen kullandim, 1 kez de asilama yaptirdim. Olmadi.esimin degerleri biraz daha duzelince 2.asilamayi dusunuyorum. Ama biz artik yaza kadar olmazsa tup yaptirmayi planliyoruz gercektn ben de esim de cok yorulduk. Para biriktiriyoruz tup bebe icin. Bence 16 ay olduysa sen de asilama dusun canim.cunku sebepsiz infertilitede asilama tutma orani daha yuksek canim. Bi arastir istersen. Yani bekleme,tedavini ol, ne gerekiyorsa yaptir canim..insallah en yakin zamanda hayirli haberler aliriz..

bende yeni üye oldum sayılır ve bende bebeğimin olmasını istıyorumm::((((( evleneli 5 ay oldu ama ilk günden beri istiyoruz ama olmadı henüz dr için erken diye düşünüyorum..bide normalde adet olmadan 5 gün önce inanılmaz kasıklarım ağrıyodu her an adet olcakmişim gibi ama bu ay olmadı:.veveeee bide:) acaba kilomdan mı diyede düşünüyorum lütfenn cevapp kızlar:))...

Kizz melek catlicam simdi :)))
Acilmiyor kiz bende:)) deli oldum...
Baska yerden aratayim bakim merakta ettim gormessem catlarim :)))
Sen denedinmi biliyormusun bunu...

rabbim gönlünüze göre verir inşallah canım..eşinin değerleride en kısa zamanda düzelirde biriktirdiğiniz parayla aşılama tüp bebek değil de bebek odanızı yaparsınız inşallah..bende önümüzdeki aydan sonra eşimi ikna etmeye çalışacağım..benden sonra 4 kuzenim evlendi 3ü hamile 1i doğum yaptı..gözler benim üzerimde herkesten bunaldım..ve kimseyi kırmayan ben üzülmektense üzmeyi tercih ediyorum artık..kimsenin bu konuyu açmalarına müsade etmiyorum..aşılamanın maliyeti ne kadar canım..

üyeliğin hayırlı olsun canım..daha yeni evlisin ama bebek düşünüyorsunuz madem bence dr a görünmende fayda var..bende 5 aylık evliyken ilk kez dr a gitmiştim ve hiçbir sorunumun olmadığını söylemişlerdi 16 ay oldu hala sorun yok bebekte yok..umarım sende de sorun yoktur..en azından kafan rahat etmiş olur acabalarla boğuşmazsın..

Canim hosgeldinn...
Dur kizz saha yeni evlenmissin :) bu acele niye biz ablalarinza yol verin once dimi
Saka saka:)))
Allah gonlunuze gore versin tatlim...
Ama daha cok erken dr. Icin olucaktir canim...
Yumurtlama zamanini kaciriyorsunuzdur belki... Dicem ama yeni evli olunca onun kacmasi pek mumkunde olmaz
Ama yinede ovu testi kullan istersen emin olursun gununden daha bir dikkat etmis olursunuz canim...
Ama belkide gerek kalmaz insallah bu ay gelmistir melegin...
Bat ne zaman tatlim...

tşk ederim.evet haklısın allah herşeyin hayırlısını versin.yani okuyorum işte burda ve ben bukadar zor bebek oldugunu bilmiyodum :)yani eskiler nasıl yapıyolarmiş okadar çoçuk.bence birazda psıkolojık heralde oluruna bırakılsa belki hemen olcak ,işte ama önemli olan onu yapabilmek((((

hoşgeldiin aramıza bence doktora rutın kontrole gitmen gerekır illa bebk olmuyor diye gidilecek diye birşey yok jınekoloğa kontrolunu ol eğer allah korusun bir sorun varsa öneceden tedbirini alırsın canım umarım en kısa zamnda bebişine kavuşursun.

Kizz melek catlicam simdi :)))
Acilmiyor kiz bende:)) deli oldum...
Baska yerden aratayim bakim merakta ettim gormessem catlarim :)))
Sen denedinmi biliyormusun bunu...

şirincim canım benım bana da arkadaş attı videoyu sana da atayım ama nasıl burdan olmaz ki maille falan denerim .benım müdürüm çağırmış uzatmaz umarım. gelınce yazarım

canım organik beslenmeden 5 10 tane yapıyorlardı eskiler korunmayı bizde çocuk yapmayı beceremedik..bizimki daha çok GDO lu gıdalardan olsa gerek..

hoşbulduk :))ya ben çok sistiyorum bitane çoçuğumun olmasınıı ovu testi deniycem inşallah denememe gerek kalmaz::::::::) geçen ay 5 de oldum normalde 4 gün falan öne atıyo bakalım olmadım ayyy eşim hergün soruyo adet belirtin varmı diyee inşallahh vardır bebeğimm:))ve siizndeee allahım bize sağlıklı bebekler versin inşallahh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…