- 18 Ekim 2012
- 7.075
- 3.075
- 148
- 42
- Konu Sahibi semplice_signora
-
- #8.261
Etmezmiyim o kadar gönülden ediyorumki.Rabbim isteyen BEKLEYEN herkese nasip etsin bu güzel duyguyu.Mutlu olduğumda da,sıkıntı yaşadığımda da dua ediyorum bol bol.Allahım gönlüne bebek sevgisi düşmüş kimseyi bekletme diyorum.Cümle müslümanla beraber sağlıkla kucağımıza almayı nasip et diyorum.Birgün siteden ayrılır görüşemezsek bile bilinki bi yerlerde bi Ayşe var sizler için dua edeninşallah yasin de okurum..adet olmadığım müddetçe muhakkak hergün kuran okuyorum..allahın kelamı da olmazsa içimizde kocaman bir manevi boşluk olacaktı..sende dua et canım..
canım benim yaa...üzülmemeye çalışıyorum ama engel olamıyorum..sen de korunmadın galiba..aslında ben daha önce aşılama düşünmüyordum ama önümüzdeki ay son kez klomen ve ovitrelle kullanıp olmazsa aşılamaya geçmek istiyorum ama eşim istemiyor..inşallah hiçbirşeye gerek kalmadan rabbim kucağımızı doldurur..evimizi şenlendirir..kurduğumuz hayalleri gerçekleştirmeyi nasip eyler..
Hoşgeldin canım.Öncelikle evliliğin hayırlı olsun.Doktora gitmen konusunda da seni destekliyorum.Adetin 3.günü randevu alıp hormon tahlilleri yaptırmalısın.Gidip bi sıkıntı varmı boşuna mı bekliyorsun baktır.Daha sağlıklı olur.Eğer bi problem varsa bi an önce tedavi olur önlemini alırsın.Belki de boşuna bekliyorsun.Allah korusun inşallah yoktur tabi.İçinin rahat olması açısından.Stresten kaynaklı olabiliyor beklemeler.İnşallah çok bekletmez kuzun seni.bende yeni üye oldum sayılır ve bende bebeğimin olmasını istıyorumm::((((( evleneli 5 ay oldu ama ilk günden beri istiyoruz ama olmadı henüz dr için erken diye düşünüyorum..bide normalde adet olmadan 5 gün önce inanılmaz kasıklarım ağrıyodu her an adet olcakmişim gibi ama bu ay olmadı:.veveeee bide:) acaba kilomdan mı diyede düşünüyorum lütfenn cevapp kızlar:))...
hoşgeldiin aramıza bence doktora rutın kontrole gitmen gerekır illa bebk olmuyor diye gidilecek diye birşey yok jınekoloğa kontrolunu ol eğer allah korusun bir sorun varsa öneceden tedbirini alırsın canım umarım en kısa zamnda bebişine kavuşursun.
şirincim canım benım bana da arkadaş attı videoyu sana da atayım ama nasıl burdan olmaz ki maille falan denerim .benım müdürüm çağırmış uzatmaz umarım. gelınce yazarım
hoşbulduk :))ya ben çok sistiyorum bitane çoçuğumun olmasınııovu testi deniycem inşallah denememe gerek kalmaz::::::::) geçen ay 5 de oldum normalde 4 gün falan öne atıyo bakalım olmadım ayyy eşim hergün soruyo adet belirtin varmı diyee inşallahh vardır bebeğimm:))ve siizndeee allahım bize sağlıklı bebekler versin inşallahh
Sekercim buldum onu :) youtube den izledim canim baya degisik bir yontemmis
3 hareketi benlik :))) yaptim bile :)))
Insallah devaminida getirebilirim
kolay gelsin ozamn sana şirincim sistemlı olarak çalışırsan olur herhalde ama ben tembelim bu işlerde bacağımı bile kaldıramıyırum onlar gibi
Kiz bendekinlerde bacak kaldirma yok :) onlari burda bende yapamam bir tanesi one dogru egiliyorda sirtindaki kemikleri rahatlatiyor gibi bir hareket var onu sevdim birtane yana dagru hareket var simitler icin :) bir tanede sirt ve gogus icin :) onu yapicam baskada yapmam
Simdiden kolarim agardi zaten :)))
Ic bacak icin ve kalca icin biliyorum bir yontem onunyapiyorum zaten hergun 15 tane alistim artik ona artik acimiyor...
Bak soylenyapicaksin...
Bacaklarini paralel aciyorsun ayaktasin ellerini beline koyuyorsun sonra
Sanki bir koltuga oturacakmissin gibi yavasca dizlerini bukerek egiliyorsun ama bedenin dik oturmadan kalkiyorsun :)
Bastan canin yaniyor ama sonra ic bacaklarininnve kalcanin sikilastigini hissediyorsun...
Bu is yerinde bile yapabilirsin gunde 15 kez tekrarlaman yeterli olucaktir canim...
Caktirmadan yaparsin orda :))
ilahi şirin güldürdün beni Allahta seni güldürsün ben burda hareket yapsam bana deli derler erkeklerin içindeyim.hoş evde de yapmıyorum ya öyle böyle değil çok tembelım gerçekten koşuya çıktık eşimle geçen gün koşu parkuru evimin önünde diye çıktım ona da üşenitim normalde . ben kımı kandırıyorsam eşime yetişeyım die kısa yoldan geçiyorum. bitsin diye yol. eve geldik bir uyudum bir uyudum çoook yorulmuşum . ne olcak benım bu halım aletlerlede yapamıyorum ben. heves yok. birinin bana çok şişkosun çok kötüsün falan demesi lazım kı gaza geleyım.) kendim biliyorum da başkasından da duysam yüzüme söyleseler.
Şirincim mesajına ancak cevap yazabiliyorum.. İyiyim canım, benim çalışma dönemim bu aralar 8 ay doldu bende de...Şaşkınım yani hemen bekliyordum :118: Kürleri çocuk düşündüğüm ilk birkaç ay içinde tamamlamıştım..Yaptığım herhangi özel birşey yok artık öyle, kendi haline bıraktım...Yalnız 7 ay oldu folik asit kullanalı...Takdir Allahın...
Bat tarihlerini belirleyen arkadaşlar Şubat 28 i dikkate almayı unutmayın!!!..
Tamam cicim bekliyorum :)
Canim anliyorum seni hepimiz ayni duygulardayiz canim... Insallah bir bir hepimizin melekleri gelsin canim...
Hersey gonlunce olsunbatinda gelmez melegin gelir insallahhh taze gelin seni
Sürekli acıkıyorum...
Sürekli tuvaletim geliyor....
Sigara kokusundan içim bulanıyor....
Hiç bi yerde sohbet edecek arkadaş bulamadım....
Oooooofffffff ooooooofffffff............
aynı ben bende öyle yaaaaaa nolcak bizim halmizizzzz
kızlarrrr benımmmm bat bugunduuuuu adet olmadım daha ama bugunle beraber 3gundurr kasıklarıma ara ara kısa kısa adet agrısı gıbı agrılar gırıyo oldum olucam derken hala olmadım testte yapmadım hıc burda bı rakadas kımysal duuskten sonraa gecıkme olebılrı dmeıstı oyzuden yapmıyorum testtt bakalım nolcka bu ay pek umduum yok ama beklemedeyım yınedee
ya bende öyle daha az önce yedim hala açım kilo almaktan korkuyorum zaten kilom var yasak hayırlısı artık
sabah 7de kahvaltı
8de 1 bardak su
9da 1 elma
10da 1 bardak çay
11de 1 avuç ceviz+badem
12de yemek
13de 1 bardak çay
14de 1 muz
15de 1 kivi
16da 1 portakal
17de 1 paket çıbık.
portakal eve kaldı
Az geliyor.Menüyü büyütmem lazım.
Bi test yapsan belki çıkar.Çıkmazsa da gecikme deriz,geç döllenme deriz.Hadi kıııızzz bi test yap.Çıkar belkiii.Ara ara kısa ağrı diyorsun.....Hafif ağrılar oluyor adet dönemlerinde.Yarın sabah ilk idrarla yapsan...
sabah 7de kahvaltı
8de 1 bardak su
9da 1 elma
10da 1 bardak çay
11de 1 avuç ceviz+badem
12de yemek
13de 1 bardak çay
14de 1 muz
15de 1 kivi
16da 1 portakal
17de 1 paket çıbık.
portakal eve kaldı
Az geliyor.Menüyü büyütmem lazım.
Bi test yapsan belki çıkar.Çıkmazsa da gecikme deriz,geç döllenme deriz.Hadi kıııızzz bi test yap.Çıkar belkiii.Ara ara kısa ağrı diyorsun.....Hafif ağrılar oluyor adet dönemlerinde.Yarın sabah ilk idrarla yapsan...
Geçmiş olsun kazamı geçirdinnnn Sağlığınız nasıl?İyisiniz değilmi hepiniz?Yani kazayı geçirenler ve bebeğin iyi değilmi? Çok geçmiş olsuun..
Kan tahlillerimde herşey normal çıktı benim.Doktor sadece folikasit yerine başka bi ilaca döndü cumartesi günü.12-15 çeşit vitamin olan bi ilaçmış.
Cok gecmis olsun tatlim...
Insallah hafif atlatmissinizdir...
Gelmis gecmis olsun canimm...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?