Bol bebiş topiği

Etmezmiyim o kadar gönülden ediyorumki.Rabbim isteyen BEKLEYEN herkese nasip etsin bu güzel duyguyu.Mutlu olduğumda da,sıkıntı yaşadığımda da dua ediyorum bol bol.Allahım gönlüne bebek sevgisi düşmüş kimseyi bekletme diyorum.Cümle müslümanla beraber sağlıkla kucağımıza almayı nasip et diyorum.Birgün siteden ayrılır görüşemezsek bile bilinki bi yerlerde bi Ayşe var sizler için dua eden

Hoşgeldin canım.Öncelikle evliliğin hayırlı olsun.Doktora gitmen konusunda da seni destekliyorum.Adetin 3.günü randevu alıp hormon tahlilleri yaptırmalısın.Gidip bi sıkıntı varmı boşuna mı bekliyorsun baktır.Daha sağlıklı olur.Eğer bi problem varsa bi an önce tedavi olur önlemini alırsın.Belki de boşuna bekliyorsun.Allah korusun inşallah yoktur tabi.İçinin rahat olması açısından.Stresten kaynaklı olabiliyor beklemeler.İnşallah çok bekletmez kuzun seni.

Tamam cicim bekliyorum :)

Canim anliyorum seni hepimiz ayni duygulardayiz canim... Insallah bir bir hepimizin melekleri gelsin canim...
Hersey gonlunce olsun batinda gelmez melegin gelir insallahhh taze gelin seni

Sekercim buldum onu :) youtube den izledim canim baya degisik bir yontemmis
3 hareketi benlik :))) yaptim bile :)))
Insallah devaminida getirebilirim

kolay gelsin ozamn sana şirincim sistemlı olarak çalışırsan olur herhalde ama ben tembelim bu işlerde bacağımı bile kaldıramıyırum onlar gibi

kolay gelsin ozamn sana şirincim sistemlı olarak çalışırsan olur herhalde ama ben tembelim bu işlerde bacağımı bile kaldıramıyırum onlar gibi

Kiz bendekinlerde bacak kaldirma yok :) onlari burda bende yapamam bir tanesi one dogru egiliyorda sirtindaki kemikleri rahatlatiyor gibi bir hareket var onu sevdim birtane yana dagru hareket var simitler icin :) bir tanede sirt ve gogus icin :) onu yapicam baskada yapmam
Simdiden kolarim agardi zaten :)))
Ic bacak icin ve kalca icin biliyorum bir yontem onunyapiyorum zaten hergun 15 tane alistim artik ona artik acimiyor...
Bak soylenyapicaksin...
Bacaklarini paralel aciyorsun ayaktasin ellerini beline koyuyorsun sonra
Sanki bir koltuga oturacakmissin gibi yavasca dizlerini bukerek egiliyorsun ama bedenin dik oturmadan kalkiyorsun :)
Bastan canin yaniyor ama sonra ic bacaklarininnve kalcanin sikilastigini hissediyorsun...
Bu is yerinde bile yapabilirsin gunde 15 kez tekrarlaman yeterli olucaktir canim...
Caktirmadan yaparsin orda :))

Şirincim mesajına ancak cevap yazabiliyorum.. İyiyim canım, benim çalışma dönemim bu aralar 8 ay doldu bende de...Şaşkınım yani hemen bekliyordum :118: Kürleri çocuk düşündüğüm ilk birkaç ay içinde tamamlamıştım..Yaptığım herhangi özel birşey yok artık öyle, kendi haline bıraktım...Yalnız 7 ay oldu folik asit kullanalı...Takdir Allahın...

Bat tarihlerini belirleyen arkadaşlar Şubat 28 i dikkate almayı unutmayın!!!..

ilahi şirin güldürdün beni Allahta seni güldürsün ben burda hareket yapsam bana deli derler erkeklerin içindeyim. hoş evde de yapmıyorum ya öyle böyle değil çok tembelım gerçekten koşuya çıktık eşimle geçen gün koşu parkuru evimin önünde diye çıktım ona da üşenitim normalde . ben kımı kandırıyorsam eşime yetişeyım die kısa yoldan geçiyorum. bitsin diye yol. eve geldik bir uyudum bir uyudum çoook yorulmuşum . ne olcak benım bu halım aletlerlede yapamıyorum ben. heves yok. birinin bana çok şişkosun çok kötüsün falan demesi lazım kı gaza geleyım.) kendim biliyorum da başkasından da duysam yüzüme söyleseler.

Kizz deli caktirmadan yaparsin :) hepmi. Yanindalarki?
Neyse evde yap bari kiz kilo bir sekilde verilirde sikilismak zor canimcim...
Popo saldimi gitti :))) allah muhafaza :))) bu genc yasta salmayalim dimi...
Kosmak yorar insani hizli tempolu yuruyus birebirdir canim 30 dakika yurusen hizli hizli baska birseye gerek kalmaz...
Yaparsin yaparsin kendi kendini gaza getir...kalk eski patalonlarindan birini giy... Yandan cikanlari gorunce sinir olur hemen baslarsin :)))
Ben oyle yapiyorum :)))

Olsun tatlim onemli degil... Kalplerimiz bir olsun
Bizimde ayni canim yaa 8. Ayimizdi bu ay olmadi...
Ne yapalim dedigin gibi taktir allahtan...
Kiz bende 8 aydir kullaniyorum su folik asidi agaci cikacak yakinda icimde
Birakiyorum artik...
Zaten yeni bitti... Icmicem bebis gelene kadar sistim yahu :)
Zaten ara veriyorum ben bu ay :) kendime bakicam :)))
Sende en iyisini yapmissin canim birakalim kendi haline o zaman gelecek o sipacikar :)
O zaman isiririz totolarindan

Tamam cicim bekliyorum :)

Canim anliyorum seni hepimiz ayni duygulardayiz canim... Insallah bir bir hepimizin melekleri gelsin canim...
Hersey gonlunce olsun batinda gelmez melegin gelir insallahhh taze gelin seni

ayy inşallah ya bu arada en küçüğünüz benim galiba şimdii bana kızcaksınız belki bu yaşta daha çok erken diye napım çok istiyorum işte :))) yaşim 20

Sürekli acıkıyorum...
Sürekli tuvaletim geliyor....
Sigara kokusundan içim bulanıyor....
Hiç bi yerde sohbet edecek arkadaş bulamadım....
Oooooofffffff ooooooofffffff............

kızlarrrr benımmmm bat bugunduuuuu adet olmadım daha ama bugunle beraber 3gundurr kasıklarıma ara ara kısa kısa adet agrısı gıbı agrılar gırıyo oldum olucam derken hala olmadım testte yapmadım hıc burda bı rakadas kımysal duuskten sonraa gecıkme olebılrı dmeıstı oyzuden yapmıyorum testtt bakalım nolcka bu ay pek umduum yok ama beklemedeyım yınedee

aynı ben bende öyle yaaaaaa nolcak bizim halmizizzzz

sabah 7de kahvaltı
8de 1 bardak su
9da 1 elma
10da 1 bardak çay
11de 1 avuç ceviz+badem
12de yemek
13de 1 bardak çay
14de 1 muz
15de 1 kivi
16da 1 portakal
17de 1 paket çıbık.
portakal eve kaldı
Az geliyor.Menüyü büyütmem lazım.
Bi test yapsan belki çıkar.Çıkmazsa da gecikme deriz,geç döllenme deriz.Hadi kıııızzz bi test yap.Çıkar belkiii.Ara ara kısa ağrı diyorsun.....Hafif ağrılar oluyor adet dönemlerinde.Yarın sabah ilk idrarla yapsan...

ya bende öyle daha az önce yedim hala açım kilo almaktan korkuyorum zaten kilom var yasak hayırlısı artık

Selam kızlar artık eskisi kadar çok giremiyorum topige özlüyorum sizi ya. İsim bitmiyor bir türlü. Benim yumurtlamaya göre tahmini batima son 6 gün. Pazar günü yumurtlamadan sonraki 14. gün. İlk Testimi cumartesi sabah yapıcam. Bu ay çok umitliyim. Ama hiç belirtim yok. Eskiden adete yakın daha çok belirtim olurdu. Rabbim hayirlisini versin inşallah. Bu arada inciden hala haber yok. İyi haberlerle gelir inşallah. Bu Mart ayında kediler gibi hepimiz hamis olalım inşallah.

Testm yok evde aksam alrsam krmzlarda gelmzse sbaha yaparm belki:)

Canım, magnezyum eksikliğini tahlilde takip edemezsin.
Doktoruna kramplarını söylersen muhtemelen magnezyum takviyesi verecektir. Ya da bol badem ye şimdilik. Verdiği ilaç elevit olabilir mi? Oysa onun içinde de magnezyum var.

Kazaya gelince, sarhoşun teki hiç fren yapmadan arkadan bize vurdu bizde önümüzdekine. Araba pert oldu hala serviste. Biz iyiyiz çok şükür ama çok korktuk. Hastanedeydik o gün. Nst ye falan bağladılar hemen, sancılarım yoktu çok şükür. Bir tek dizlerimi vurduğum için dizlerim bandajlıydı yeni çıktı.

Ertesi günde kontroldeydik ama çok şükür bebeğim tosun gibi. Rabbim korudu bizi.

Cok gecmis olsun tatlim...
Insallah hafif atlatmissinizdir...
Gelmis gecmis olsun canimm...

Teşekkür ederim canım. Geldi geçti inşallah.

Son düzenleme:
Kızlar bugün girdim hep okuyorum ama müsait değildim birşeyler yazamadım
Hepiniz iyisiniz inşaallah iyi okudum herşeyi
Kızlar benim bugün 19.gün 15.gün ovulasyon testim negatifti 14.gün pozitifi görmüştüm bugün içimden yapmak geldi ve pozitif çıktı 15.günden daha net çıktı 2.çizgi anlamaım ya tekrarmı yumurtam oluşuyor yoksa bebişin işaretimi

selam kızlar. malum işyerinde yazamıyorum artık. Sistemi kapattılar ama okuyabiliyorum. akşama kadar aranızdaydım. yazılanları hep okudum.
Çok şükür bugün bulantım olmadı ama yarın kesin olur :) Sizler de iyisiniz inşallah.
Karapisso canım acaba bebişten mi o pozitiflik yoksa iki kez mi yumurtluyorsun?
İnciden hala haber yok sanırım. Hayırlı haberlerle gelir inşallah.
Kevok ve eğlenceli sizlerden de güzel haberler gelir inşallah.
Rabbim en yakınzamanda bebişinize kavuştursun inşallah.
Öpüyorum hepinizi.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…