Bol bebiş topiği

Testm yok evde aksam alrsam krmzlarda gelmzse sbaha yaparm belki:)

hadi sabah güzel haberler ver bize eğlenceliii ...

Sürekli açıııııııımmmmmm

:125::125::125::125::125::125::125::125::125::125::125::125:
bugün bana da birşey oldu akşama kadar yedim :)
sanırım bulantılar azaldı bugün ondan oldu. yiyeceklerden tat almak çok güzel bir şey. iki haftadır ot gibiydim valla. ne yediğimi biliyordum ne içtiğimi. ama fazla sevinmeyeyim yarın yine gelir benim kanka bulantı
çok şükür bugünümüze.
kızlar gunaydın giremıyrm bu ara,sinirlerm bozuk yolunda gtmıyr hıc bi şey
umarım sız iyisinizdir.
cevooomm kuzum üzülme. Allah sağlık versin. Beterinden korusun. Her karanlığın sonu aydınlık.
öpüyorum seni.

Son düzenleme:
İnşaallah bebiştendir
İkinci kez yumurtlamaysada hayırlısıyla tutsunnnnnnn
Bilmiyorumki canım bakalım testi tekrarlayacağım yarın nasıl çıkacak merakla bekliyorum...
Bulantılar sana uğramasın inşaallah
Kiss me

Son düzenleme:
canım beni geçememişin ben 30 aylık evliyim ve hiç korunmadım benimkide sebebsiz infertilite bu ay btç kürünü yaptım bakalım sonuç iyi olursa şiddetle sana da tavsiye ederim 15-16 martı bekliyorum olmazsa 3.aşılamamı olucam ((

aynen canım inanki pc yi açıyorum korkumdan buraya giremiyodum inci yüzünden meraktan çatlıyorum,ama dediğin gibi ya mutluluktan bizi unuttu,yada o berbat sonucu görüp morali çok bozuldu,,ayyyyyyyyyyyy bu vesvese öldürecek beni inci çık artık ortaya be gülümmmmmmmmmmm

kuzum bidenem nerdesin ya,aynı şehirde olsak koşa koşa gelirim vallahi,bi haber ver be gülüm hepimiz seni merak ediyoruz,hakkında hayırlısı olsun

sabah ola hayrola artık yarın girer sanırım. güzel haberle gelır umarım

Canım Rabbim sana en güzelini verecek oyüzden bekletiyor inşaallah en kısa zamanda bebişinize kavuşursunuz
İNCİDE bence mutluluktam uçuştuğu için giremedi nete
İnşaallah öyledir...

canım benim yaa..inşallah bu ay bebişin seninledir..aslında bu ay ovu testi kullanmak istedim ama eşim netten kredi kartıyla alışverişe karşı..sorduğum eczanede de yoktu..sen btçden sonuç alırsan bende denerim..kaç ay klomeen kullandın canım..bu ay tutarda 3. aşılamaya gerek kalmaz..aşılamada ayrı bir stresdir muhtemelen..

canım bu saatte senin için girdim ama yoksun..umarım canını sıkan bir durum yoktur..hayırlı haberlerle dönüp bizlerede umut olursun inşallah..

Kizlar iyi aksamlar hepinize :)) saat itibariyle bat gunumun icindeyim :)) fakat hic belirti yok niye acaba:) dun test yaptim negatifti ben neye inansam kii???

bende öyle umut ediyorum canım inşallah mutluluktan sevinçten fırsat bulup girememiştir.

rabbim hepimize nasip etsin canım,hepimize en güzelini en hayırlı evlatları nasip etsin.....

canım gitti gidiyor çok güvenli bir site bende bu siteden aldım kargon 3 günde elinde ama kargoya gidip sen alıyosun eve getirmiyolar site gereği öyleymiş,eczaneden de alabilirsin ama net daha uygun eczanede 5 tanesi 18 tl ama nette benim aldığım 20 ovülasyon,10 tanede gebelik testi kargo dahil 20 tl canım,yinede sen bilirsin.

haktan hayırlısı olsun be kuzum benim en büyük hatam evliliğimin 6.ayında bu psikolojiye başlamış olmam,sen daha yenisin keşke kafanı boşaltabilsen hiç takmasan görbak o zaman nasıl geliyo.

inşallah kür işe yarar bende size tavsiye ederim,ama belli ediyo inan yumurtlama günümü daha net anladım,ince ince sızlıyo ne bilim anlıyosun,bence sende başla,ovülasyon testinden daha etkili emin ol.
hmm ben ortalama 3 ay klomen kullandm canım hatta serephone kullandım iğne yazmadı dr çatlatma iğnesi kullandım oda ovitrelleydi

Son düzenleme:
Günayyyddıııııın şekerleeriiiiimmmm herkesler uyansıın gözlerini ovalaya ovalaya açsın sayfamızııı günümüze merhaba diyelimm :) bugün havada çok güzell güneşliii heee bide bat tarihimin tam üstüne basmaktayım hala bir belirti yokkk :) güzel haber yolda mı yoksa gecikme mi yaşıyorum..
Ekinci benim bat ortağım gel hadi sende durumlar ne alemde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…