- Konu Sahibi semplice_signora
-
- #8.281
Testm yok evde aksam alrsam krmzlarda gelmzse sbaha yaparm belki:)
bugün bana da birşey oldu akşama kadar yedim :)Sürekli açıııııııımmmmmm
:125::125::125::125::125::125::125::125::125::125::125::125:
cevooomm kuzum üzülme. Allah sağlık versin. Beterinden korusun. Her karanlığın sonu aydınlık.kızlar gunaydın giremıyrm bu ara,sinirlerm bozuk yolunda gtmıyr hıc bi şey
umarım sız iyisinizdir.
Inci den haber yok mu hala
İnşaallah bebiştendirselam kızlar. malum işyerinde yazamıyorum artık. Sistemi kapattılarama okuyabiliyorum. akşama kadar aranızdaydım. yazılanları hep okudum.
Çok şükür bugün bulantım olmadı ama yarın kesin olur :) Sizler de iyisiniz inşallah.
Karapisso canım acaba bebişten mi o pozitiflik yoksa iki kez mi yumurtluyorsun?
İnciden hala haber yok sanırım. Hayırlı haberlerle gelir inşallah.
Kevok ve eğlenceli sizlerden de güzel haberler gelir inşallah.
Rabbim en yakınzamanda bebişinize kavuştursun inşallah.
Öpüyorum hepinizi.
yok hala gelmedi :44::44:
aynen canım inanki pc yi açıyorum korkumdan buraya giremiyodum inci yüzünden meraktan çatlıyorum,ama dediğin gibi ya mutluluktan bizi unuttu,yada o berbat sonucu görüp morali çok bozuldu,,ayyyyyyyyyyyy bu vesvese öldürecek beni inci çık artık ortaya be gülümmmmmmmmmmm
canım beni geçememişin ben 30 aylık evliyim ve hiç korunmadım benimkide sebebsiz infertilite bu ay btç kürünü yaptım bakalım sonuç iyi olursa şiddetle sana da tavsiye ederim 15-16 martı bekliyorum olmazsa 3.aşılamamı olucam((
canım beni geçememişin ben 30 aylık evliyim ve hiç korunmadım benimkide sebebsiz infertilite bu ay btç kürünü yaptım bakalım sonuç iyi olursa şiddetle sana da tavsiye ederim 15-16 martı bekliyorum olmazsa 3.aşılamamı olucam((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?