- Konu Sahibi semplice_signora
-
- #8.301
ayy inşallah ya bu arada en küçüğünüz benim galibaşimdii bana kızcaksınız belki bu yaşta daha çok erken diye napım çok istiyorum işte :))) yaşim 20
Kızlar bugün girdim hep okuyorum ama müsait değildim birşeyler yazamadım
Hepiniz iyisiniz inşaallah iyi okudum herşeyi
Kızlar benim bugün 19.gün 15.gün ovulasyon testim negatifti 14.gün pozitifi görmüştüm bugün içimden yapmak geldi ve pozitif çıktı 15.günden daha net çıktı 2.çizgi anlamaım ya tekrarmı yumurtam oluşuyor yoksa bebişin işaretimi
Herkese günaydın kızlarrr
:119::119::119:
Nasılsınız bakemmmm
Dışarda harika bir hava var burda...
İçimde umut tohumları var...
İnşallah bu bahar ayında hepimizin umut tohumları içimizde yeşerir...
Bata son 6 gün...
Sabırsızlıkla bekliyorum...
Rabbim kimseyi bebek arzusuyla çok bekletmesin...
.
Sağol canım benim bütün isteyenlerin olsun inşallah...günaydınn canımm...
hoşgeldinnn
inşallahh son bekleyişin olur canım
bu ay uğurlu gelir sana ve bebişini getirir canımm
ben napimm spora başlıcam motive oluyorum
müzik falan ayarlıyorum şimdi kendime
başlıcam birazdan
bir aşağı bir yukarı zıplıcamm
hayırlı bir gün olsun canımm...
öpüyorum kocamannn
günaydın kızlar herkes iyi mi? yeni haber yok batı yaklaşanlar var. umarım gelmez o batlar. herkese mutlu günler dilerim.
Sağol canım benim bütün isteyenlerin olsun inşallah...
Hiç belirtim yok ama umut işte...
Ne belirtisiz hamişler gördük
En iyisini yapıyorsun canım...
Bende şu batı geçireyim duruma göre spora başlıycam...
Zaten sabahları işe yürüyerek geliyorum..
Harika oluyor...
Hadi kolay gelsin sana
günaydın canım nasılsınız?
inşallah batlarımızı son görüşümüz olur 9 ay gelmez inşallah...
KEVOK canım az kalmış umarım bu ay son olur bat. ben de inciyi çok merak ettim ama haber yok. hayırlı bir haberle gelse bari. bugun işler yoğun ara ara bakarım size iyi sohbetler
Bugün topik ne kadar sessiz ya...
Şirin spor yapıyor...
Özlem işyerinde engellendi yazamıyor..
Ayşe yoğun galiba gelmedi hala...
Peki diğer kızlar nerde....
Nerelere kayboldunuz bakimmmmm?
Bugün gerginim biraz.
Sinirlerim iyice bozuluyor hamilelikten.Vara yoğa ağlar oldum.Dün eşim meyve tabağını kendime yaptım sen yeme dedi diye 10 dk ağladım. Başka sorunlarımda var.O da beni çok geriyor.Tadım olmadığı için gelsemde lafa giresin gelmiyor.Kusura bakmayın kızlar.İnciyi merak ediyorum.Ve tabi bat günü geçenleri ve yaklaşanları.Belirtilere takılmayın lütfen.Bende hiç olmadı biliyorsunuz.Ne kadar sakin olursanız o kadar çabuk geliyor bebekler.Allahım hiçbirimizi bekletmesin kuzularımıza kavuşmak için.....
canım gitti gidiyor çok güvenli bir site bende bu siteden aldım kargon 3 günde elinde ama kargoya gidip sen alıyosun eve getirmiyolar site gereği öyleymiş,eczaneden de alabilirsin ama net daha uygun eczanede 5 tanesi 18 tl ama nette benim aldığım 20 ovülasyon,10 tanede gebelik testi kargo dahil 20 tl canım,yinede sen bilirsin.
haktan hayırlısı olsun be kuzum benim en büyük hatam evliliğimin 6.ayında bu psikolojiye başlamış olmam,sen daha yenisin keşke kafanı boşaltabilsen hiç takmasan görbak o zaman nasıl geliyo.
inşallah kür işe yarar bende size tavsiye ederim,ama belli ediyo inan yumurtlama günümü daha net anladım,ince ince sızlıyo ne bilim anlıyosun,bence sende başla,ovülasyon testinden daha etkili emin ol.
hmm ben ortalama 3 ay klomen kullandm canım hatta serephone kullandım iğne yazmadı dr çatlatma iğnesi kullandım oda ovitrelleydi
Canım ben bilemiyoruzki ne yaşayacağız inşaallah dediğin gibi hevesimiz kursakya kalmazcanımm yaa bence çok erken tabi ama sizin bileceğiniz iş...
hazır hissediyorsunuz demek kendinizi ki istiyorsunuz...
karı koca arasına girilmez
hayırlısıyla gelsin inşallah meleğiniz
canım inşallah bebik içindir o çift çizgin...
bu kadar erken arka arka yumurtlama olmuyor diye biliyorum...
2 kez yumurtlayanlar bir adet bitimi arkası 10 gün ile 12 gün diğeride 20. gün ve sonrası oluyormuş diye okumuştum...
inşallah testin hatalı değildir ve bebişinin habercidir canımm
bu ay baya soğudum ben bu testlerdenkaç arkadaş üzüldü bu testler yüzünden
hevesimiz boğazımızda kaldı
inşallahh seninki doğru gösteriyordur canımm
İNCİİİİİİİİ :)
kuzum çatladık meraktann
inşallah hayırlı haberlerle gelirsin...
dört gözle seni bekliyoruzbebişinle gel inşallahh
amin canım beklediğimiz son ayımız olsunHerkese günaydın kızlarrr
:119::119::119:
Nasılsınız bakemmmm
Dışarda harika bir hava var burda...
İçimde umut tohumları var...
İnşallah bu bahar ayında hepimizin umut tohumları içimizde yeşerir...
Bata son 6 gün...
Sabırsızlıkla bekliyorum...
Rabbim kimseyi bebek arzusuyla çok bekletmesin...
.
Kahvaltılık mısır gevreğini süte döküyorum.Üzerine ceviz ve badem parçaları atıyorum.Acıkınca atıştırıyorum.Hem açlığımı geçiştiriyor hem enerji veriyor.Sizce sağlıksız mı yaptığım ?:44:
bende gittig dan baktım dediğin gibi fiyatı çok uygundu..ahh canım ya keşke kafamızdan silsek te eşlerde kobay olmaktan kurtulsa, kafamıza göre takılsak wawes in gibi tek ilişkiyle bize sürpriz yapsalar..
ben de 2 ay klomen kullandım 1 ay ovitrelle..serephone ne için canım..
Ben geldimm :))) bırazcık mutluyum sankı klomen vermedı baslanmıyormus ortasında klomene adetın 2. veya 3. gunu dedı gelırsın eger hamıle kalmassan bakarsın hamıle olarak gelırsın dedı yumurtam 15 mm olmus ama catlarmı bılemem11. gunumbıde ıltıhaplanmam varmıs bıraz öle dedı vajınal krem ve ftıl verdı ama kullansammı kullanmasammı bılemedım hamıle kalmamı engeller dıye korkuyorum.
Aynen ayneeenn..Araştırmadımmı,belirsizlik hissettimmi deliriyorum sanki.Herşeyi araştırırım ama kafama takıp da üzülmem.Ya benimde düşerse,ya kötü olursa diye.Olursa hazırlıklıyım.Herkeste oluyor derim.Bazen bende inceleme huyuma sinir olurum.Boşveremem hiçbişeyi.Sorar da sorarım artık
Tam Başak burcuyum anlayacağın
(((((((( Canımsın sabret.Rabbim sınıyor seni.Bana yaklaşacakmı isyanmı edecek diye veriyor üstüste.Allah duasını sevdiği kuluna dert verirmiş bana daha çok dua etsin diye.Dualarım seninle canım.İnşallah hemen atlatırsınız bu kara günleri...
İşte bende ona şaşırıyorum.7-8.aylarda bebek ağırlaştığı ve kalçalara baskı yaptığı için ağrı olurmuş.Ben daha 1 kg bile almadımkiKarnımda çok çok küçük daha.Kasılıp kalıyorum bazen.Hani zorlama falan da yok.Aksine çok yavaş hareket ediyorum.Bakalım geçer inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?