Bol bebiş topiği

ayy inşallah ya bu arada en küçüğünüz benim galiba şimdii bana kızcaksınız belki bu yaşta daha çok erken diye napım çok istiyorum işte :))) yaşim 20

canımm yaa bence çok erken tabi ama sizin bileceğiniz iş...
hazır hissediyorsunuz demek kendinizi ki istiyorsunuz...
karı koca arasına girilmez
hayırlısıyla gelsin inşallah meleğiniz

canım inşallah bebik içindir o çift çizgin...
bu kadar erken arka arka yumurtlama olmuyor diye biliyorum...
2 kez yumurtlayanlar bir adet bitimi arkası 10 gün ile 12 gün diğeride 20. gün ve sonrası oluyormuş diye okumuştum...
inşallah testin hatalı değildir ve bebişinin habercidir canımm
bu ay baya soğudum ben bu testlerden kaç arkadaş üzüldü bu testler yüzünden
hevesimiz boğazımızda kaldı
inşallahh seninki doğru gösteriyordur canımm

İNCİİİİİİİİ :)
kuzum çatladık meraktann
inşallah hayırlı haberlerle gelirsin...
dört gözle seni bekliyoruz bebişinle gel inşallahh

Herkese günaydın kızlarrr
:119::119::119:
Nasılsınız bakemmmm
Dışarda harika bir hava var burda...
İçimde umut tohumları var...
İnşallah bu bahar ayında hepimizin umut tohumları içimizde yeşerir...
Bata son 6 gün...
Sabırsızlıkla bekliyorum...
Rabbim kimseyi bebek arzusuyla çok bekletmesin...
.

günaydınn canımm...
hoşgeldinnn
inşallahh son bekleyişin olur canım
bu ay uğurlu gelir sana ve bebişini getirir canımm
ben napimm spora başlıcam motive oluyorum
müzik falan ayarlıyorum şimdi kendime
başlıcam birazdan
bir aşağı bir yukarı zıplıcamm
hayırlı bir gün olsun canımm...
öpüyorum kocamannn

Sağol canım benim bütün isteyenlerin olsun inşallah...
Hiç belirtim yok ama umut işte...
Ne belirtisiz hamişler gördük
En iyisini yapıyorsun canım...
Bende şu batı geçireyim duruma göre spora başlıycam...
Zaten sabahları işe yürüyerek geliyorum..
Harika oluyor...
Hadi kolay gelsin sana

günaydın kızlar herkes iyi mi? yeni haber yok batı yaklaşanlar var. umarım gelmez o batlar. herkese mutlu günler dilerim.

günaydın canım nasılsınız?
inşallah batlarımızı son görüşümüz olur 9 ay gelmez inşallah...

KEVOK canım az kalmış umarım bu ay son olur bat. ben de inciyi çok merak ettim ama haber yok. hayırlı bir haberle gelse bari. bugun işler yoğun ara ara bakarım size iyi sohbetler

KEVOK canım az kalmış umarım bu ay son olur bat. ben de inciyi çok merak ettim ama haber yok. hayırlı bir haberle gelse bari. bugun işler yoğun ara ara bakarım size iyi sohbetler

evet canım az kaldı.. normalde batım 4 martta ben geç yumurtladım yumurtlamaya göre 10 mart.. bakalım hayırlısı...
bende inciyi çok merak ettim dün gece ara ara girdim gelmiş mi diye ama hiç haber yok...
iyi haberlerle gelsinde geç olsun...

Bugün topik ne kadar sessiz ya...
Şirin spor yapıyor...
Özlem işyerinde engellendi yazamıyor..
Ayşe yoğun galiba gelmedi hala...
Peki diğer kızlar nerde....
Nerelere kayboldunuz bakimmmmm?

Bugün topik ne kadar sessiz ya...
Şirin spor yapıyor...
Özlem işyerinde engellendi yazamıyor..
Ayşe yoğun galiba gelmedi hala...
Peki diğer kızlar nerde....
Nerelere kayboldunuz bakimmmmm?

Bugün gerginim biraz.
Sinirlerim iyice bozuluyor hamilelikten.Vara yoğa ağlar oldum.Dün eşim meyve tabağını kendime yaptım sen yeme dedi diye 10 dk ağladım. Başka sorunlarımda var.O da beni çok geriyor.Tadım olmadığı için gelsemde lafa giresin gelmiyor.Kusura bakmayın kızlar.İnciyi merak ediyorum.Ve tabi bat günü geçenleri ve yaklaşanları.Belirtilere takılmayın lütfen.Bende hiç olmadı biliyorsunuz.Ne kadar sakin olursanız o kadar çabuk geliyor bebekler.Allahım hiçbirimizi bekletmesin kuzularımıza kavuşmak için.....

Bat a 4 gunum var. Testi ne zaman yapsam ay yarin sabah yapsam cıkar mı ki.forumda bi yerde okumustum millet adetine 4-5 gün kala yapmıslar pozitif çıkmıs.ben ümitliyim bakalım.atesim hala yüksek seyrediyor ve adet belirtim yok.normalde cok düzenli adet olan biriyimdir ve 1hafta kala adet belirtileri baslardı

Kahvaltılık mısır gevreğini süte döküyorum.Üzerine ceviz ve badem parçaları atıyorum.Acıkınca atıştırıyorum.Hem açlığımı geçiştiriyor hem enerji veriyor.Sizce sağlıksız mı yaptığım ?:44:

Rabbim huzurlu kolay hamilelik versin canım. Zor bir süreç.. Allah yardımcın olsun..Dün akşam yemekte eşim "daha önce yaptığın daha güzeldi sanki bunda birşey" dedi. bi baktım ağlıyorum bende anlamadım niye ağlıyorum

Kızlar inci den ses yok mu hala sonuç olumlu olsa haber verirdi diye düşünüyorum hayırlısı olsun inşallahh..

bende gittig dan baktım dediğin gibi fiyatı çok uygundu..ahh canım ya keşke kafamızdan silsek te eşlerde kobay olmaktan kurtulsa, kafamıza göre takılsak wawes in gibi tek ilişkiyle bize sürpriz yapsalar..

ben de 2 ay klomen kullandım 1 ay ovitrelle..serephone ne için canım..

Canım ben bilemiyoruzki ne yaşayacağız inşaallah dediğin gibi hevesimiz kursakya kalmaz
Kafama takmıyorum hayırlısı olsun hepimiz için...

amin canım beklediğimiz son ayımız olsun

Ceviz ve badem iyi ama hazır mısır gevreği ne kadar faydalı bilmiyorum canım
Hamilelikte oluyor bu gerginlikler Allahım yardımcın olsun
İnşaallah güzel düşünmeye çalış tatlım
Bu arada inci den haber yok deli olduk meraktannnnnnnn

Güzel Mervanurum benimmmmm bunun için Allaha çok dua et Allahım kafamdan silmek için rahat olmak için bana yardım et de Bak göreceksin Rabbim sana melekleriyle yardımcı gönderecek...
Sırf aklımdan çıkarsın diye gece teheccüdlere kalktım Elhaödülillah Rabbim duamı kabul etti...
Biliyorumki kafadan atınca olacak
İnşaallah takılmadık hiç yumurtlamaya falan
Olacağı varsa tek ilişkiylede olur demiiiiiiiiiiiiiiii

iltihap bende de olmuştu ve antibiyotik kullandıgım için o ayı es geçtik canım..kullan cnm.mevlam büyük...

evet canım hamd olsun verdiğne de vermediğnede nediyelim...duaların için teşekkürler tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…