Bol bebiş topiği

selam kizlar yine ben kronik sistitim vardi ya doktor 3 aylik tedavi verdi nisanda bitecek ozamana kadarda bebek olmasini yasakladi gun sayiyorum bende artik bende karnimda bebisim olsun cok istiyorum sabirla bekliyorum... yumurtalarimda ve ovulasyonumda hic bir problem yok ama sik sik sisitit oluyorum cok canim yaniyordu yaa neysee iyiym ben sizlerde iyi olun insallah... allah herkesi bebegiyle kavustur....

canım nekadar ay klomen kullandın.ve kaç ay bıraktın. ve dr a sordun..onunlamı ayarlıyorsunuz... ve inş bu ay gerek kalmadan gelin meleğinn cnm

geçmiş olsun Allah şifa versin ben de ömrü hayatımda bir kez yakalandım o derde çok şükür tekrarlamadı berbat birşey kendine dikkat et. çabucak bebeğine kavuşman dileğiyle

rabbime duamda rabbim bebek isteğini kalbimden al diye dua ediyorum..bu nasıl bir özlemdir anlamıyorum yaa..görmediğin hissetmediğin merakla kime benzeyeceğini düşünerek hasretiyle yanıyoruz sıpaların..ama rabbim nasip edecek buna inanıyorum..vereceği zamana kadar da bize sabırlar versin yardımcımız olsun..

kızlar bugun fidan dikme törenimiz var . şu dünyada dikili bir ağacım olacak mutluyum devamı da gelır umarım. doğmamış bebişim için olsun diye dileyeceğim. bu fidanla birlikte bebişimde olsun büyüsün

canım nekadar ay klomen kullandın.ve kaç ay bıraktın. ve dr a sordun..onunlamı ayarlıyorsunuz... ve inş bu ay gerek kalmadan gelin meleğinn cnm

inşallah canım..
2 ay klomenn kullandım..dr kontrolünde kullanılıyor adetin 5. günü başlanıp 5 gün kullanıyor..günde 1 taneyle başlanıyor..daha sonraki aylar günde 2 ve 3 tablet olarak devam ediyor..kullanılan 5 günden sonra dr yumurta oluşup oluşmadığına bakıyor..istediği boyuta gelmişsede ovitrelle çatlatma iğnesi yaptırıyor..

bende 2 defa klomen 1 defada ovitrelle vuruldum..geçen ay hsg çektirdim..bu ayda gitmediğim belki doğal yolla olur diye..bu ay olmazsa önümüzdeki ay klomene devam..daha sonrada aşılama dedi doktorum

Hepinize merhaba arkadaslar bir muddetdir takip ediyorum ama bir türlü yazmaya fırsat bulamadım.inciden hala haber yok galiba hayırlısı.Aysem gerginliğini anlıyorum ben de aynı gerginlik hala var patlicayacak yer arıyorum evdekiler benden 1 adım geri duruyorlar Hamileligimin basından beri gerçi basıma gelmeyen kalmadı şimdi de hergün acaba bebeğim yaşıyor mu endişesi taşıyorum hergün kalp atışını takip ediyorum.psikolojim alt üst olmuş durumda Mevlam hepimize hayirlisiyla tamamlayıp kucağıma almak nasip etsin.en büyük şükürüm Allahım Omer Faruk umu bana bağışladı.unutkanlığı ve dikkat eksikliği haricinde maşallah.bu arada bebeğim de maşallah full hareketHiç durmuyor karnımda her sabah cihazımla kalp atışlarını duyuyorum biraz olsun rahatlıyorum.bir yandan umreye hazırlanıyorum 1 aydan az kaldı.Mevlam bebek isteyen bütün arkadaslara da önce gobuslerini sonra kucaklarını doldursun

Bugün topik ne kadar sessiz ya...
Şirin spor yapıyor...
Özlem işyerinde engellendi yazamıyor..
Ayşe yoğun galiba gelmedi hala...
Peki diğer kızlar nerde....
Nerelere kayboldunuz bakimmmmm?

evet şekercim :)) geldim ben sen gitmişsin :)
baya bir terledim çok iyi geldi rahatladım...
eşimde geldi öğlen yemeğimizide yedik :)
şimdi kestircem biraz
sana kolay gelsin tatlım öğleden sonra görüşürüz canım

canım benim hamilelikten nasıl olsa bu hassasiyetin geçicek hepsi... allahtan anlayışlı ve sana destek olan bir eşin var öyle değilmi
geçicek hepsi...
bu arada bence gayet sağlıklı canım zaten süt başlı başına yeter içine birde badem ceviz full enerji deposu... hem kiloda aldırmaz... bence çok iyi ama birde dr. sor istersen...
muhtemelen birşey demez ama için rahat eder canım...
dikkat et kendine allaha emanet ol canım

benim 12 günüm kaldı :) bol bol calısmalara devam inşşşşşşşşşş herkes bu ay hamile kalır allah herkese hayırlı evlatlar versın

kızzllaar ben fidanlarımı diktim geldim. 3 tane fidan aldım elıme çukurlar hazırdı bşladım dikmeye tabi yardımcı oldular birde isimlerimizi yazdık tahta çubuklara. ilk fidanımı doğmamış bebişime diktim. sonra yardımcı olan dedi ki ne kadar kısmetlisin ikili fidan gelmiş sana dedi. aklımdan geçirdim ikiz bebişim olsa keşke diye. hayılrısı tabi tesadüf işte

canım yaa ne güzel birşey yapmışssın valla hayırlı olsun fidanların...inşallahh o fidanın te zamanda tutar ve bir tutam filizde göbişine düşer... uğur getirsin inşallahh hem şanslısın iki tane birden gelmiş...
herşey de vardır hikmet... belkide ikizlerin gelicek

ay şrincim herşeyden bir anlam cıkarır oldum bebeğe dair anlamlar. sağol tatlım güzel dileklerin için. inşallah öyledir en büyük dileğim bu. fidanlar bizim için küçük çekirdek ailemizin uğuru olsun umuyorum.

serephone yi klomen tedavisi olark vermişti canım,5 gün sabah akşam alıyodum.iğne yerine bu ilacı kullanıyodum,aşılamaya başlayınca kızların kullandığı klomen olark iğne yazıcak dr ve rapor çıkarıcak.

ya ben yine diyorum sana gerçekten çok yenisin,takma kafaya ilerde daha çok sorun haline getirme,bende bu hatayı yaptım hatta evliliğimin 6.ayında başladım bu duruma eşimi kendimi kobay olarak görüyodum eşim anladı artık ilişkiyi çocuk için yaptığımı ve barışmak çokta kolay olmadı bu bi erkeği aşağılamaktır onlara göre,eşim benimle uzun süre beraber olmadı.

sen yapma bari kuzum,boşver de olursa olur olmazsa da benim elimde olan bişey değil de...

canım çok haklısın biraz kendimize zaman tanımamız lazım..ovularla devam ederim olursa olur olmazsada yapacak birşey yok..

sirinim ne yapıyon kuzum görüşemiyoruz ne zamandır,btç kürünü yaptım canım bu ay bekliyorum 15-16 martı normalle olmazsa aşılama olucam bu ay iğne vericekmiş dr bide rapor çıkarıcanı söyledi.sen ne alemdesin,nasıl gidiyo?bu arada eşinle meslektaşmışız bende inş.müh.yim.

bak yaa,kız ben ne diyorum sana boşver aklından çıkar dedikçe daha ovü.testi diyosun.bak ben sana güveniyorum tamam mı,boşver testleri felan sadece güzel zaman geçirmek için kendini adapte et,bahsettiğim testleri ben sadece 3 gün yaptım sonra sıkıldım o kadar test evde boşu boşuna duruyo,neden kendimi kasayım ki,yok testten önce su içme,koyu çizği çıkınca ilişkiyi neden çekilmez hale getireyim ki,gerçekten güveniyorum sana,burda da fazla zaman harcama merak ettiğin şeyleri araştır o ayrı ama çık şimdi gez dolaş akşam eşine güzel güzel yemekler yapmanın hayalini kur,tamamen aklından çıkarrrrrr!!!!!!!!!!!!!!!

iliklerime kadar işlemiş..ama tamam artık kafamdan silmeye çalışacağımdaha yaşımızda genç keyfini çıkaralım yani..

slm canlarım nasılsınız inci den haberiniz var mı dün dr a gtcekti giremedim btn gün misafirim vardı napmış ne etmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…