- 26 Haziran 2009
- 402
- 119
- 133
- Konu Sahibi semplice_signora
-
- #8.321
nasılsınız kızlar..adet sendromundan dolayı yorum yapmıyordum..bu ayda ümitle çalışmalara başladık..fakat evliliğimizin 16. ayına girmek üzereyiz..rabbime tevekkül ediyorum meryem suremi3. aydır sürekli okuyorum..fakat şeytan sağdan yaklaşıp evham veriyor ve kendimi kötü hissediyorum..topikte rekor bende galiba 16 ayda bebişsiz kalmak..umarım daha fazla beklemem..bu ay olmazsa klomene devam edeceğim tekrar..dua edin lütfen..
bu arada inciden haber yok galiba..
selam kizlar yine benkronik sistitim vardi ya doktor 3 aylik tedavi verdi nisanda bitecek ozamana kadarda bebek olmasini yasakladi gun sayiyorum bende artik bende karnimda bebisim olsun cok istiyorum sabirla bekliyorum... yumurtalarimda ve ovulasyonumda hic bir problem yok ama sik sik sisitit oluyorum cok canim yaniyordu yaa neysee iyiym ben sizlerde iyi olun insallah... allah herkesi bebegiyle kavustur....
Güzel Mervanurum benimmmmm bunun için Allaha çok dua et Allahım kafamdan silmek için rahat olmak için bana yardım et de Bak göreceksin Rabbim sana melekleriyle yardımcı gönderecek...
Sırf aklımdan çıkarsın diye gece teheccüdlere kalktım Elhaödülillah Rabbim duamı kabul etti...
Biliyorumki kafadan atınca olacak
İnşaallah takılmadık hiç yumurtlamaya falan
Olacağı varsa tek ilişkiylede olur demiiiiiiiiiiiiiiii
canım nekadar ay klomen kullandın.ve kaç ay bıraktın. ve dr a sordun..onunlamı ayarlıyorsunuz... ve inş bu ay gerek kalmadan gelin meleğinn cnm
Bugün topik ne kadar sessiz ya...
Şirin spor yapıyor...
Özlem işyerinde engellendi yazamıyor..
Ayşe yoğun galiba gelmedi hala...
Peki diğer kızlar nerde....
Nerelere kayboldunuz bakimmmmm?
Kahvaltılık mısır gevreğini süte döküyorum.Üzerine ceviz ve badem parçaları atıyorum.Acıkınca atıştırıyorum.Hem açlığımı geçiştiriyor hem enerji veriyor.Sizce sağlıksız mı yaptığım ?:44:
Sağol canım benim bütün isteyenlerin olsun inşallah...
Hiç belirtim yok ama umut işte...
Ne belirtisiz hamişler gördük
En iyisini yapıyorsun canım...
Bende şu batı geçireyim duruma göre spora başlıycam...
Zaten sabahları işe yürüyerek geliyorum..
Harika oluyor...
Hadi kolay gelsin sana
günaydın canım nasılsınız?
inşallah batlarımızı son görüşümüz olur 9 ay gelmez inşallah...
kızzllaar ben fidanlarımı diktim geldim. 3 tane fidan aldım elıme çukurlar hazırdı bşladım dikmeye tabi yardımcı oldular birde isimlerimizi yazdık tahta çubuklara. ilk fidanımı doğmamış bebişime diktim. sonra yardımcı olan dedi ki ne kadar kısmetlisin ikili fidan gelmiş sana dedi. aklımdan geçirdim ikiz bebişim olsa keşke diye. hayılrısı tabi tesadüf işte
canım yaa ne güzel birşey yapmışssın valla hayırlı olsun fidanların...inşallahh o fidanın te zamanda tutar ve bir tutam filizde göbişine düşer... uğur getirsin inşallahh hem şanslısın iki tane birden gelmiş...
herşey de vardır hikmet... belkide ikizlerin gelicek
serephone yi klomen tedavisi olark vermişti canım,5 gün sabah akşam alıyodum.iğne yerine bu ilacı kullanıyodum,aşılamaya başlayınca kızların kullandığı klomen olark iğne yazıcak dr ve rapor çıkarıcak.
ya ben yine diyorum sana gerçekten çok yenisin,takma kafaya ilerde daha çok sorun haline getirme,bende bu hatayı yaptım hatta evliliğimin 6.ayında başladım bu duruma eşimi kendimi kobay olarak görüyodum eşim anladı artık ilişkiyi çocuk için yaptığımı ve barışmak çokta kolay olmadı bu bi erkeği aşağılamaktır onlara göre,eşim benimle uzun süre beraber olmadı.
sen yapma bari kuzum,boşver de olursa olur olmazsa da benim elimde olan bişey değil de...
bak yaa,kız ben ne diyorum sana boşver aklından çıkar dedikçe daha ovü.testi diyosun.bak ben sana güveniyorum tamam mı,boşver testleri felan sadece güzel zaman geçirmek için kendini adapte et,bahsettiğim testleri ben sadece 3 gün yaptım sonra sıkıldım o kadar test evde boşu boşuna duruyo,neden kendimi kasayım ki,yok testten önce su içme,koyu çizği çıkınca ilişkiyi neden çekilmez hale getireyim ki,gerçekten güveniyorum sana,burda da fazla zaman harcama merak ettiğin şeyleri araştır o ayrı ama çık şimdi gez dolaş akşam eşine güzel güzel yemekler yapmanın hayalini kur,tamamen aklından çıkarrrrrr!!!!!!!!!!!!!!!
ne geziyon kız burda :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?