- 30 Eylül 2012
- 1.182
- 90
- 158
- 39
- Konu Sahibi semplice_signora
-
- #8.341
evet evet oluyor canım,işte busun ya :)) sanki seni maça hazırlıyorum :))
kendine güven inanki yaparsın,sana gerçekten güveniyorum,sonuçta bu sorunları düşünmen için çok ama çok erken!!!!!!!!!! şimdi çıkmam lazım canım,sonra devam ederiz.
allaha emant ol,dua ve muhabbetle........GÜVENİYORUM SANA.........
doğrusun canım,artık o hale geldik.
olur inşallah demekten başka bişey diyemiyoruz,az kaldı batına heralde 8 diye biliyorum inşallah bu ay hamişsindir canım
merhaba kızlar bende 1,5 yıldır bi bebeğim olsun istiyorum inşallah bu isteğime 2013 te kavuşurum beni de listeye ekleye bilirmisiniz 8 mart adet tarihim. inşallah kadınlar gününde benim hediyem bebek müjdesi olur.ç
inci dünden beri girmedi galiba..topik olarak hepimiz merak ediyoruz ama daha cevap alamadık...
Evet okuyorum her yerde hormon dengesizliğimizin olacağını.Ama malesef insanı çok yoruyor bu duygu değişimleri.Sevdiklerimi de kırıyorum ona üzülüyorum.Daha kötü oluyorum.Sürekli gezmek istiyorum.Ama yarım saat içinde perte çıkıyorum.Arabada uyuyacak hale geliyorum yorgunluktan.Kapalı mekanlar beni boğuyor sanki.Bahar bi gelseydiHepinize merhaba arkadaslar bir muddetdir takip ediyorum ama bir türlü yazmaya fırsat bulamadım.inciden hala haber yok galiba hayırlısı.Aysem gerginliğini anlıyorum ben de aynı gerginlik hala var patlicayacak yer arıyorum evdekiler benden 1 adım geri duruyorlarHamileligimin basından beri gerçi basıma gelmeyen kalmadı şimdi de hergün acaba bebeğim yaşıyor mu endişesi taşıyorum hergün kalp atışını takip ediyorum.psikolojim alt üst olmuş durumda Mevlam hepimize hayirlisiyla tamamlayıp kucağıma almak nasip etsin.en büyük şükürüm Allahım Omer Faruk umu bana bağışladı.unutkanlığı ve dikkat eksikliği haricinde maşallah.bu arada bebeğim de maşallah full hareket Hiç durmuyor karnımda her sabah cihazımla kalp atışlarını duyuyorum biraz olsun rahatlıyorum.bir yandan umreye hazırlanıyorum 1 aydan az kaldı.Mevlam bebek isteyen bütün arkadaslara da önce gobuslerini sonra kucaklarını doldursun
slm canlarım nasılsınız inci den haberiniz var mı dün dr a gtcekti giremedim btn gün misafirim vardı napmış ne etmiş
selam kızlaaarrr
nasılsınız bakalım?
gördüğüm kadarıyla inci herkezi fıtık etmişmerakla bekliyoruz ama tık yok daha
ben gün sayyorum son 8 gün kaldı Konya ya gitmeme. heyecanla bekliyorum..
minik sıpam ufak ufak hissettirse de kendini,halen tam olarak tekme veya sert hareketler hissetmiyorum.
seyrek ve yumuşak hareketler. olsun o da bişey dimi :)
sağlığı yerinde olsun da.varsın böyle olsun.
bende havanın güzel olmasını fırsat blerek 2 gündür temizliğe vurdum kendimi,
her gün 1 oda yapıyorum.
camlar,perdeler,yerler,koltukların altları...
ohh mis olsu miss. ama daha mutfak yatak odası wc banyo var.
her gün 1 yer yapsam çok yorulmam sanıyorum.
sizlerde neler var neler yok bakalım?
sirinim ne yapıyon kuzum görüşemiyoruz ne zamandır,btç kürünü yaptım canım bu ay bekliyorum 15-16 martı normalle olmazsa aşılama olucam bu ay iğne vericekmiş dr bide rapor çıkarıcanı söyledi.sen ne alemdesin,nasıl gidiyo?bu arada eşinle meslektaşmışız bende inş.müh.yim.
Bana ebe hanım söylemişti seni 16.haftadan sonra arayacağım aşılar için diye.Bi mahsuru yoktur.Çok şüphelendiysen doktoruna danış ne de olsa uzman olan o.Kızlar sağlık ocağından difteri tetanoz aşısı yapalım diyolar sizce doktoruma sormalı mıyım? Gebelikte tetanoz aşısı oluyor mu? Yaptıran varmı aranızda bir sakıncası var mı?
selam kızlaaarrr
nasılsınız bakalım?
gördüğüm kadarıyla inci herkezi fıtık etmişmerakla bekliyoruz ama tık yok daha
ben gün sayyorum son 8 gün kaldı Konya ya gitmeme. heyecanla bekliyorum..
minik sıpam ufak ufak hissettirse de kendini,halen tam olarak tekme veya sert hareketler hissetmiyorum.
seyrek ve yumuşak hareketler. olsun o da bişey dimi :)
sağlığı yerinde olsun da.varsın böyle olsun.
bende havanın güzel olmasını fırsat blerek 2 gündür temizliğe vurdum kendimi,
her gün 1 oda yapıyorum.
camlar,perdeler,yerler,koltukların altları...
ohh mis olsu miss. ama daha mutfak yatak odası wc banyo var.
her gün 1 yer yapsam çok yorulmam sanıyorum.
sizlerde neler var neler yok bakalım?
Canım öldük meraktan.Kendi düşüncelerimi söyliyim acaba diyorum sonuç negatif ve üzüntüden mi gelmiyor bu kız. Yoksa diyorum pozitif olduğu için sevinçten deli oldu buraya gelmeyi mi unuttu :) İhtimaller dahilinde düşünüyorum benim gibi düşününenler de vardır elbet.
Bu arada topicte kimse yok kendi kendime takılıyorum:)
Amin canım inşaallah Gönlündeki güzelliklere kavuşursun en yakın zamandakızlar bugun fidan dikme törenimiz var . şu dünyada dikili bir ağacım olacak mutluyum devamı da gelır umarım. doğmamış bebişim için olsun diye dileyeceğim. bu fidanla birlikte bebişimde olsun büyüsün
Rabbim yarana dermen olsun seni kurtarsın bu sıkıntılardannnnnn hepimizinkiniiiiiiiiiiii:44:rabbime duamda rabbim bebek isteğini kalbimden al diye dua ediyorum..bu nasıl bir özlemdir anlamıyorum yaa..görmediğin hissetmediğin merakla kime benzeyeceğini düşünerek hasretiyle yanıyoruz sıpaların..ama rabbim nasip edecek buna inanıyorum..vereceği zamana kadar da bize sabırlar versin yardımcımız olsun..
Maşaallah canım Allah kabul etsin...Hepinize merhaba arkadaslar bir muddetdir takip ediyorum ama bir türlü yazmaya fırsat bulamadım.inciden hala haber yok galiba hayırlısı.Aysem gerginliğini anlıyorum ben de aynı gerginlik hala var patlicayacak yer arıyorum evdekiler benden 1 adım geri duruyorlarHamileligimin basından beri gerçi basıma gelmeyen kalmadı şimdi de hergün acaba bebeğim yaşıyor mu endişesi taşıyorum hergün kalp atışını takip ediyorum.psikolojim alt üst olmuş durumda Mevlam hepimize hayirlisiyla tamamlayıp kucağıma almak nasip etsin.en büyük şükürüm Allahım Omer Faruk umu bana bağışladı.unutkanlığı ve dikkat eksikliği haricinde maşallah.bu arada bebeğim de maşallah full hareket Hiç durmuyor karnımda her sabah cihazımla kalp atışlarını duyuyorum biraz olsun rahatlıyorum.bir yandan umreye hazırlanıyorum 1 aydan az kaldı.Mevlam bebek isteyen bütün arkadaslara da önce gobuslerini sonra kucaklarını doldursun
Ne güzel tevafuk olmuş ya içinden geçeni Rabbim versin sana canım...kızzllaar ben fidanlarımı diktim geldim. 3 tane fidan aldım elıme çukurlar hazırdı bşladım dikmeye tabi yardımcı oldular birde isimlerimizi yazdık tahta çubuklara. ilk fidanımı doğmamış bebişime diktim. sonra yardımcı olan dedi ki ne kadar kısmetlisin ikili fidan gelmiş sana dedi. aklımdan geçirdim ikiz bebişim olsa keşke diye. hayılrısı tabi tesadüf işte
Bana ebe hanım söylemişti seni 16.haftadan sonra arayacağım aşılar için diye.Bi mahsuru yoktur.Çok şüphelendiysen doktoruna danış ne de olsa uzman olan o.
Bende cumartesi drdan gelince o sevinçle temizliğe giriştim ama 15.dkda anladımki tek başıma yapmam mümkün değil.Allah'tan eşim erken geldi de yardım etti.Yoksa pertim çıkacakmış.Bende şimdilik dolap içleri-tozlar-ütü-çamaşırlar falan yapıyorum ufak ufak.Kurban'dan beri camlara el değmedi.Aman ne pismişsim beeeen.Neyse Mayısın ilk haftası kadın gelecek bahar temizliğine.O zamana kadar sabır.Günlük toz alma-süpürme-havalandırma-yerleştirme o kadar şimdilik
Sende yorma kendini canımcım.
günaydınn canımm...
hoşgeldinnn
inşallahh son bekleyişin olur canım
bu ay uğurlu gelir sana ve bebişini getirir canımm
ben napimm spora başlıcam motive oluyorum
müzik falan ayarlıyorum şimdi kendime
başlıcam birazdan
bir aşağı bir yukarı zıplıcamm
hayırlı bir gün olsun canımm...
öpüyorum kocamannn
sorma canikom ya engellediler bütün pcleri. siteye giriyorum ama konuya cevap ver tıklayınca cevapla butonu çıkmıyor. program çıkıyor engellendi diyor. sanki açıkken işimi yapmıyordum.Bugün topik ne kadar sessiz ya...
Şirin spor yapıyor...
Özlem işyerinde engellendi yazamıyor..
Ayşe yoğun galiba gelmedi hala...
Peki diğer kızlar nerde....
Nerelere kayboldunuz bakimmmmm?
kıyamam ayşem sana. sabır kuzucum sabır hepsini atlatacağız bak sen ilk üç ayı bitiriyorsun.Bugün gerginim biraz.
Sinirlerim iyice bozuluyor hamilelikten.Vara yoğa ağlar oldum.Dün eşim meyve tabağını kendime yaptım sen yeme dedi diye 10 dk ağladım. Başka sorunlarımda var.O da beni çok geriyor.Tadım olmadığı için gelsemde lafa giresin gelmiyor.Kusura bakmayın kızlar.İnciyi merak ediyorum.Ve tabi bat günü geçenleri ve yaklaşanları.Belirtilere takılmayın lütfen.Bende hiç olmadı biliyorsunuz.Ne kadar sakin olursanız o kadar çabuk geliyor bebekler.Allahım hiçbirimizi bekletmesin kuzularımıza kavuşmak için.....
ne güzel melekçim. ne mutlu sana. belki de ikiz gelir haa hiç belli olmaz. kısmetin varsa ikiz olur elbet. hayırlısı olsun canım.kızlar bugun fidan dikme törenimiz var . şu dünyada dikili bir ağacım olacak mutluyum devamı da gelır umarım. doğmamış bebişim için olsun diye dileyeceğim. bu fidanla birlikte bebişimde olsun büyüsün
canımcım hamilelik boyunca daha önce hiç aşı olmadıysan iki doz aşı uygulanıyor.Kızlar sağlık ocağından difteri tetanoz aşısı yapalım diyolar sizce doktoruma sormalı mıyım? Gebelikte tetanoz aşısı oluyor mu? Yaptıran varmı aranızda bir sakıncası var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?