Bol bebiş topiği

evet evet oluyor canım,işte busun ya :)) sanki seni maça hazırlıyorum :))

kendine güven inanki yaparsın,sana gerçekten güveniyorum,sonuçta bu sorunları düşünmen için çok ama çok erken!!!!!!!!!! şimdi çıkmam lazım canım,sonra devam ederiz.

allaha emant ol,dua ve muhabbetle........GÜVENİYORUM SANA.........

merhaba kızlar bende 1,5 yıldır bi bebeğim olsun istiyorum inşallah bu isteğime 2013 te kavuşurum beni de listeye ekleye bilirmisiniz 8 mart adet tarihim. inşallah kadınlar gününde benim hediyem bebek müjdesi olur.ç

Son düzenleme:
doğrusun canım,artık o hale geldik.

olur inşallah demekten başka bişey diyemiyoruz,az kaldı batına heralde 8 diye biliyorum inşallah bu ay hamişsindir canım

sağol canım iyiki varsınız..işte bazen öyle anlar oluyorki kişi kendine yetemiyor..bu esnadada görmeden tanımadan hissettiğim siz arkadaşlarım yoldaş oluyor bana..

sende allaha emanet ol öptüm..

hg cnm ne zamandır yoksun kayboldun ortalıktan burda herkes brbrnden güç alıo gtme inş 8 mart bebişin senle olur

Evet okuyorum her yerde hormon dengesizliğimizin olacağını.Ama malesef insanı çok yoruyor bu duygu değişimleri.Sevdiklerimi de kırıyorum ona üzülüyorum.Daha kötü oluyorum.Sürekli gezmek istiyorum.Ama yarım saat içinde perte çıkıyorum.Arabada uyuyacak hale geliyorum yorgunluktan.Kapalı mekanlar beni boğuyor sanki.Bahar bi gelseydi ((( Bak şimdide havalara sardım Deliriyorum sanırım

slm canlarım nasılsınız inci den haberiniz var mı dün dr a gtcekti giremedim btn gün misafirim vardı napmış ne etmiş

İnci'yi bekliyoruz hepimiz merakla.Hala bi haber yok maalesef.

Kızlar sağlık ocağından difteri tetanoz aşısı yapalım diyolar sizce doktoruma sormalı mıyım? Gebelikte tetanoz aşısı oluyor mu? Yaptıran varmı aranızda bir sakıncası var mı?

selam kızlaaarrr
nasılsınız bakalım?
gördüğüm kadarıyla inci herkezi fıtık etmiş merakla bekliyoruz ama tık yok daha

ben gün sayyorum son 8 gün kaldı Konya ya gitmeme. heyecanla bekliyorum..
minik sıpam ufak ufak hissettirse de kendini,halen tam olarak tekme veya sert hareketler hissetmiyorum.
seyrek ve yumuşak hareketler. olsun o da bişey dimi :)
sağlığı yerinde olsun da.varsın böyle olsun.

bende havanın güzel olmasını fırsat blerek 2 gündür temizliğe vurdum kendimi,
her gün 1 oda yapıyorum.
camlar,perdeler,yerler,koltukların altları...
ohh mis olsu miss. ama daha mutfak yatak odası wc banyo var.
her gün 1 yer yapsam çok yorulmam sanıyorum.

sizlerde neler var neler yok bakalım?

annesini üzmeyecek demekki kıyamıyor tekmelemıyor seni:) bu arada kendine dikkat et temizliği kocan yapsın

hoşgeldin canımm...
evet denk gelemedik bu ara...
iyiyim canım ne yapayım...
bu ayı kendime ayırdım :)
bakıma giriyorum
bebiş bebiş diye diye robotlaştık...
spora başladım... saç bakımı... cilt bakımı...
her bişi yapıyorummmm :)))
azıcıkta abarttım sanırımmm
güzellik uykusuna bile yatar oldum

aaa süperrr :)
siz türkiyede nerdesiniz canım?
eşindemi inş.müh....

bu arada bu btc yi kulananlar baya memnun kaldılar inşallah sende de işe yarar canım... ben az kullandım geçen ay 4 gün yiyebildim...
az kalmış canım son 10 gün... hadi inşallah hiç bir tedaviye gerek kalmadan bu ay gelsin meleğin

Kızlar sağlık ocağından difteri tetanoz aşısı yapalım diyolar sizce doktoruma sormalı mıyım? Gebelikte tetanoz aşısı oluyor mu? Yaptıran varmı aranızda bir sakıncası var mı?
Bana ebe hanım söylemişti seni 16.haftadan sonra arayacağım aşılar için diye.Bi mahsuru yoktur.Çok şüphelendiysen doktoruna danış ne de olsa uzman olan o.

Bende cumartesi drdan gelince o sevinçle temizliğe giriştim ama 15.dkda anladımki tek başıma yapmam mümkün değil.Allah'tan eşim erken geldi de yardım etti.Yoksa pertim çıkacakmış.Bende şimdilik dolap içleri-tozlar-ütü-çamaşırlar falan yapıyorum ufak ufak.Kurban'dan beri camlara el değmedi. Aman ne pismişsim beeeen.Neyse Mayısın ilk haftası kadın gelecek bahar temizliğine.O zamana kadar sabır.Günlük toz alma-süpürme-havalandırma-yerleştirme o kadar şimdilik
Sende yorma kendini canımcım.

Canım öldük meraktan.Kendi düşüncelerimi söyliyim acaba diyorum sonuç negatif ve üzüntüden mi gelmiyor bu kız. Yoksa diyorum pozitif olduğu için sevinçten deli oldu buraya gelmeyi mi unuttu :) İhtimaller dahilinde düşünüyorum benim gibi düşününenler de vardır elbet.
Bu arada topicte kimse yok kendi kendime takılıyorum:)

Ya Wawescim sonuç ne ollursa olsun onu beklediğimizi biliyor girip durumu söylemesi lazımdı.
Acaba nettemi problem varda giremedi ?
Neyse artık bekliyoruz Rabbim güzelş haberlerini almayı nasip etsin

Amin canım inşaallah Gönlündeki güzelliklere kavuşursun en yakın zamanda

Rabbim yarana dermen olsun seni kurtarsın bu sıkıntılardannnnnn hepimizinkiniiiiiiiiiiii:44:
En kısa zamanda hasretini giderecek bebişlerin olsun Mervanurr
Maşaallah canım Allah kabul etsin...
İnşaallah bebişini Rabbim korur sağlıkla kucağına alırsın...
Diğer oğlunada şifalar versin...
Ne güzel tevafuk olmuş ya içinden geçeni Rabbim versin sana canım...
tıpkı ikili fidan verdiği gibi

aman ya dursun herşey siz kendinize bebişinize iyi bakın yeter bu zamanlarda yorulmamak gerek,Gerçi her işini yapıp doğuranlarda var ama Siz sağlama alın işinizi
bizim bir tanıdık eve temizlikçi çağırdığı zman kadının önünde çok dolanmış bebeği yorulmuştu doktor rapor vermişti dinlenmesi için çalışan-madı kaç hafta Allah muhafaza

Perşembe günü doktor randevum var bebiş neler yapıyormuş bakalım karanlıklarda:) Sonrada memleketime Boluya gidicem ailemin yanına. Annem birazcık baksın bana bahaneyle:) Kaynananalar ne kadar iyi olurlarsa olsunlar şahsi fikrim insan bir tek annesine şımarıp naz yapabiliyor. Şımaracak kimsen kalmadığında da kocaman olgun bir insana dönüşüveriyosun. 27 yaşımdayım ama bebiş karnıma gelmeden annelik ne demekmiş en ufak bir fikrim yokmuş bunu şimdilerde daha iyi anlayabiliyorum.

oh oh maşallah şirinim. ne güzel ya aynen devam. incecik olacaksın manken gibi. boy da var ohh..

Bugün topik ne kadar sessiz ya...
Şirin spor yapıyor...
Özlem işyerinde engellendi yazamıyor..
Ayşe yoğun galiba gelmedi hala...
Peki diğer kızlar nerde....
Nerelere kayboldunuz bakimmmmm?
sorma canikom ya engellediler bütün pcleri. siteye giriyorum ama konuya cevap ver tıklayınca cevapla butonu çıkmıyor. program çıkıyor engellendi diyor. sanki açıkken işimi yapmıyordum.
ama beni kimse topikten alıkoyamaz. ben de evden yazarım. özledim sizleri.
kıyamam ayşem sana. sabır kuzucum sabır hepsini atlatacağız bak sen ilk üç ayı bitiriyorsun.

ne güzel melekçim. ne mutlu sana. belki de ikiz gelir haa hiç belli olmaz. kısmetin varsa ikiz olur elbet. hayırlısı olsun canım.

canımcım hamilelik boyunca daha önce hiç aşı olmadıysan iki doz aşı uygulanıyor.
birisi 16. hafta diğeri de sanırım 20. hafta civarı. koruma amaçlı bence olmanda fayda var. zararı olmaz. bütün gebelere yapılıyor sağlık ocaklarında.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…