- Konu Sahibi semplice_signora
-
- #8.361
Perşembe günü doktor randevum var bebiş neler yapıyormuş bakalım karanlıklarda:) Sonrada memleketime Boluya gidicem ailemin yanına. Annem birazcık baksın bana bahaneyle:) Kaynananalar ne kadar iyi olurlarsa olsunlar şahsi fikrim insan bir tek annesine şımarıp naz yapabiliyor. Şımaracak kimsen kalmadığında da kocaman olgun bir insana dönüşüveriyosun. 27 yaşımdayım ama bebiş karnıma gelmeden annelik ne demekmiş en ufak bir fikrim yokmuş bunu şimdilerde daha iyi anlayabiliyorum.
Kızlar sağlık ocağından difteri tetanoz aşısı yapalım diyolar sizce doktoruma sormalı mıyım? Gebelikte tetanoz aşısı oluyor mu? Yaptıran varmı aranızda bir sakıncası var mı?
Allah'tan baskülümün pili bitti de tartılıp moralmi bozmuyorum
dün gece saat 22.30 da pastane arioduk sokakta
emelime ulaştım ama
aceba kaç kilo aldım die merak etmiyor diilim ama elim varmıyor pil almaya.
iştahım açık ki ne açık. pfff böle giderse oğlumda aldıgım 21 kilo rekorunu kırıcam
oh maşallah. emzirirken verirsin ya. boşver. iyi olun da önemli olan bu.
acaba benim de öyle iştahla yediğim zamanlar gelir mi ki ?
yaklaşık 2-3 haftadır ağzımda garip bir tat var. yediğim hiç bir şeyin tadından zevk alamıyorum.
evet emzirirken gidiyor. kenan'ı tam 2,5 yıl emzirdim
ama çok da almamak lazım.kendine aliosun bebişe deil.
ayy kuzum o haftaları iyi bilirim.benim çok zor geçmişti.sürekli bir bulantı ve çıkarma vardı.agız tatsızlıgı da hiç geçmiyordu.
artık hiç eski halime dönemicem sanıyordum.ama hamd olsun 1 aydır daha iyiyim. gerçi sabahları kahvaltıyı az geç yaparsam çıkartma halen oluyor. ve çok acıkınca. ee kolay değil içinde bir can büyütmek.
Rabbim tüm hamilelere yardım etsin inşallah
Kızlar bat a 4 gün kala testi yaptım.silik de olsa çift çizgi çıktı.çok mutluyum.rabbim isteyen herkese versin ins.
hş bulduk canım inşallah bebiş bu sefer gelmiştir. rabbim hepimize nasip etsin inşallah... inşallah çok sık olmasa da gireceğim topike artık ayrı kalamıyorumhg cnm ne zamandır yoksun kayboldun ortalıktan burda herkes brbrnden güç alıo gtme inş 8 mart bebişin senle olur
Kızlar bat a 4 gün kala testi yaptım.silik de olsa çift çizgi çıktı.çok mutluyum.rabbim isteyen herkese versin ins.
Kan icin bat ı bekleyecegim.doktorlar da öyle diyor.bat günü tekrar idrarda bakarım koyulastıgını da gorurum ins.
Kan icin bat ı bekleyecegim.doktorlar da öyle diyor.bat günü tekrar idrarda bakarım koyulastıgını da gorurum ins.
tebriklerrr umarım kan testinde de çıkarr Allahım sağlıklı bir hamilelik ve bebiş nasip etsin sana. yaşasııın topikte hamiş vaaaaarrr gerisi de çorap söküğü gibi gelsin inşallah herkes hamiş olsuun
canım naber? nasılsın? bugün testi tekrarlayacaksın?
bakıyorum da ingilizceyi çözmüşsün :)
seni çok iyi anlıyorum canım,hatta anlıyoruz.çoğu zaman ne eşin,nede ailen içinde kopanları bilmiyo,o kadar tedavi oldum kesinlikle ailemin veya arkadaşlarımın haberi olmadı hiçbirine anlatmadım anlatsak ne oldu,olumsuz bir sonuçta sana acıyarak ya üzülme olur inşallah demelerini istemedim ve kimseye anlatmadım ama sizlere anlattım,çünkü hepimizin derdi aynı.
sana tavsiye kuzum çevrendekilere sakın ola sakın bu konuda taviz verme,daha düşünmüyoruz de ok?
Ins herkes hamis olur bebislerimize kavusuruz.ben bu ay korunmayı bırakmıstım cok sevindim
Canım tekrarladım aynısı çıktı inşaallah bu ay güzel haberler alırız ya çok isterim süprüz olmasını
Yok tatlım ya 2.kura geçmişim ama konuşmada ingilizcem yavaş yazıda okumada iyiyim ama inaallah 2.kur bitincedaha iyi olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?