Bol bebiş topiği

ne kadar sanslısın tek seferde tuttu. demek

karapisso canım ne testi ben kaçırdım mı gebelık testi mi?

Yok canım ya ovulasyon testim 14.gün pozitifti 15.gün negatir ve 19.gün tekrar pozitif çokınca dedim acaba neden pozitif diye.
İnş bebişimden dolyıdır.
Aynen dediğin gibi diğer arkadaş tek seferde vurmuş turnayı Maşaallah diyeyim
Darısı bizlere

Gunaydin ozlemcimmm :)
Evettttt :)))
Insallah hevesim kacmaz ...
Cok keyifli suan :)

Insallah canim hevesim kacmazsa su bir kac kg verince cok rahatlicam...
Oo antep kiz baklavanin cennetinde yasiyorsun :))) valla kuru baklavaya bayiliyorummm :)))
Canim insallah bu ay gelir yavrun... Az kalmis son 9 gun :)
Guzel haberlerin bekliyorum tatlimm
Gorusuruz canimm

Gunaydin sirinim kacmaz kacmaz devam.

Gunaydin kizlar. Bugun erkenciyim. Ise gitmeden yazayim dedim.
Kahvaltim haslanmis patates :-( hala bulantilar gecmedi.
Az kaldi sabir. Rabbim tum hamislere yardim etsin.
Ben de haberler boyle. Opuyorum herkesi.
Takipteyim. Bol bebisli gunler....

gunaydın canım inşallah öyledir yüzün güler umuyorum sen testi tekrarla bizide haberdar et

Kızlar bat a 4 gün kala testi yaptım.silik de olsa çift çizgi çıktı.çok mutluyum.rabbim isteyen herkese versin ins.
Canım tebrik ederim hayırlı sağlıklı olsun inşallah..
İnşallah testin koyulaşır sonra da kan tahlili ile taçlandırırsın bu haberi

Günaydın canım...
Allah yardımcın olsun..
Rabbim kolay hamilelilk nasip etsin...
Bi yerde okumuştum zencefil pastili hamile bulantılarına çok iyi geliyormuş
İstersen bi doktoruna danış önerirse O da kullanırsın..

canım günaydın..
İnşallah ikinci kez gördüğün çizgi bebişin habercisidir...
Rabbim gönlündekini nasip etsin inşallah...

günaaaydııınn topikdaşlarım

Günaydın canım nasılsın?

Günaydınnn kızlarrrr.
Nasılsınız bakemmmm...
Harika bir gün diliyorum...
Bol bebişli haberli bir gün olsun inşallah..
Benim bata son 4 gün...
hayırlısı inşallah...

bu arada ben İnciyi çok merak ediyorum.. Umarım kötü birşey yoktur ya..
Aslında birbiriyle samimi olan bazı kişiler birbirlerine e-mail facebok vb iletişim bilgilerini verse.. Belki daha fazla haber alabiliriz birbirimizden...

aay ben de okul öncesi öğretmeni olmak isterdim eşimde öğretmen hiç uymuyor tatilimiz falan ne güzel gül gibi geçinir giderdik şimdi de öyle ama ozamn tadından yenmezdi:) öğretmen eş erkekler için en ideali :)

Eşimde der ki seninle tanışınca öğretmen olduğunu öğrenince gözlerim daha bi parladı :) O da hep bi öğretmenle evlenmek istermiş.. Nasip işte..
Bu sene bi de yarım gün çalışıyorum.. Mis gibi oluyorda... Sabah çok erken kalktığım için... İş ev yemek misafir bazen akşama halim kalmıyo:)

ewet beylerde genmel anlamda öyle bir kanı var. ne güzel mutluluklar size canım. ben eşimi liseden beri tanırım gelecek için planlar yaparken bizde öyle derdik o öğretmen oldu ama ben memur oldum . o da bu konuda hep espri yapar bu saatten sonra da değiştirilmez ki diye. allaha şükür birbirimize uyum sağlıyoruz. sana kolaylıklar dilerim bende 8-5 çalışıyorum ama rutine alştım ev işi iş hayatı derken sistem oturdu artık tabii bebiş gelince sistem mistem kalmayacak olsuuun gelsinde meleğim varsın altüst etsin sistemleri :)

Sağol canım benim..
Rabbim ayrılık vermesin.. Biz daha yeni evliyiz çiçeği burnunda:)
Evet onlar gelince zor olacak ama değer bu zorluğa...
Sen ne üzerine çalışıyorsun canım?

Sağol canım benim..
Rabbim ayrılık vermesin.. Biz daha yeni evliyiz çiçeği burnunda:)
Evet onlar gelince zor olacak ama değer bu zorluğa...
Sen ne üzerine çalışıyorsun canım?
ay ewet sizin daha bir sene olmamış taze evlisiniz. Mutluluklar canım ben satınalma memuruyum canım bir k.i.t' te .rahat çalışma ortamım ihalelere bakıyorum.

ay ewet sizin daha bir sene olmamış taze evlisiniz. Mutluluklar canım ben satınalma memuruyum canım bir k.i.t' te .rahat çalışma ortamım ihalelere bakıyorum.

amin canım benim..
İhale uzmanıyım:)
5 yıl ihale muhabirliği yaptım.. Hatta ege bölge yöneticisi oldum sonra:)

oo uzun yıllar ilgilenmişsin. ben 3 yıllık memurum 3 yıldır işin içindeyim zor ve tehlikeli işler:) okulla ilgili miydi senin çalışmalar

yok canım.. ben erken yaşta başladım çalışmaya liseden sonra çalıştım.. getir götür işleri için girdim ajansa 5 yılın sonunda yönetici oldum. Çok azimliyimdir. Bizim iş inşaat ihaleleri üzerineydi.. 2886 kanun zamanında girdim işe sonra 4734 sayılı kanun oldu. çok ciddi şeyler gördüm bu işte çok tehlikeli...

ewet canım maalesef bizde çok büyük işler yapıyoruz. Dikkat etmeye çalışıyorum. Allah korusun olumsuz birşey olmasın diye. sana da maşallah azminden dolayı. şuan ki mesleğinde de başarılar canım kaç yaşındasın bu arada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…