- Konu Sahibi semplice_signora
-
- #8.381
ne kadar sanslısın tek seferde tuttu. demek
karapisso canım ne testi ben kaçırdım mı gebelık testi mi?
oh oh maşallah şirinim. ne güzel ya aynen devam. incecik olacaksın manken gibi. boy da var ohh..
sorma canikom ya engellediler bütün pcleri. siteye giriyorum ama konuya cevap ver tıklayınca cevapla butonu çıkmıyor. program çıkıyor engellendi diyor. sanki açıkken işimi yapmıyordum.
ama beni kimse topikten alıkoyamaz. ben de evden yazarım. özledim sizleri.
kıyamam ayşem sana. sabır kuzucum sabır hepsini atlatacağız bak sen ilk üç ayı bitiriyorsun.
ne güzel melekçim. ne mutlu sana. belki de ikiz gelir haa hiç belli olmaz. kısmetin varsa ikiz olur elbet. hayırlısı olsun canım.
canımcım hamilelik boyunca daha önce hiç aşı olmadıysan iki doz aşı uygulanıyor.
birisi 16. hafta diğeri de sanırım 20. hafta civarı. koruma amaçlı bence olmanda fayda var. zararı olmaz. bütün gebelere yapılıyor sağlık ocaklarında.
h.b canım bende iyiyim saol.
oooo maşallah,bakım felan vallahi en güzelini yapmışın spor hepsinden faydalı,yazada giriyoruz formda giricen yani :)))
evet canım türkiyedeyiz g.antepte oturuyorum ben maraşlıyım,eşim antepli ve ticaretle uğraşıyo,ben inş.müh.yim.eşim aynı zamanda yüksek lisans yapıyo.
kürden şöyle memnun kaldım yumurtlama günümü daha net anladım o sırada kendilğinden geldi zaten ateşle barut :))) güne bağlı beraberlik olmadı :)))
kısmet artık az kaldı sayılır inşallah aşılamaya gerek kalmadan hamiş kalırım.
sırf inci için girdim nete ama malesef bi cevap yok,şimdiye olumlu bi sonuç olsaydı haber verirdi bize,inşallah yanılırım...
Gunaydin ozlemcimmm :)
Evettttt :)))
Insallah hevesim kacmaz ...
Cok keyifli suan :)
Insallah canim hevesim kacmazsa su bir kac kg verince cok rahatlicam...
Oo antep kiz baklavanin cennetinde yasiyorsun :))) valla kuru baklavaya bayiliyorummm :)))
Canim insallah bu ay gelir yavrun... Az kalmis son 9 gun :)
Guzel haberlerin bekliyorum tatlimm
Gorusuruz canimm
Yok canım ya ovulasyon testim 14.gün pozitifti 15.gün negatir ve 19.gün tekrar pozitif çokınca dedim acaba neden pozitif diye.
İnş bebişimden dolyıdır.
Aynen dediğin gibi diğer arkadaş tek seferde vurmuş turnayıMaşaallah diyeyim
Darısı bizlere
Canım tebrik ederim hayırlı sağlıklı olsun inşallah..Kızlar bat a 4 gün kala testi yaptım.silik de olsa çift çizgi çıktı.çok mutluyum.rabbim isteyen herkese versin ins.
Gunaydin kizlar. Bugun erkenciyim. Ise gitmeden yazayim dedim.
Kahvaltim haslanmis patates :-( hala bulantilar gecmedi.
Az kaldi sabir. Rabbim tum hamislere yardim etsin.
Ben de haberler boyle. Opuyorum herkesi.
Takipteyim. Bol bebisli gunler....
Yok canım ya ovulasyon testim 14.gün pozitifti 15.gün negatir ve 19.gün tekrar pozitif çokınca dedim acaba neden pozitif diye.
İnş bebişimden dolyıdır.
Aynen dediğin gibi diğer arkadaş tek seferde vurmuş turnayıMaşaallah diyeyim
Darısı bizlere
günaaaydııınn topikdaşlarım
canım günaydın..
İnşallah ikinci kez gördüğün çizgi bebişin habercisidir...
Rabbim gönlündekini nasip etsin inşallah...
Günaydın canım nasılsın?
günaydın canım iyiym yine mesai başladı haftayı yarıladık seni sormalı sen nasılsın
aay ben de okul öncesi öğretmeni olmak isterdim eşimde öğretmen hiç uymuyor tatilimiz falan ne güzel gül gibi geçinir giderdik şimdi de öyle ama ozamn tadından yenmezdi:) öğretmen eş erkekler için en ideali :)
ewet beylerde genmel anlamda öyle bir kanı var. ne güzel mutluluklar size canım. ben eşimi liseden beri tanırım gelecek için planlar yaparken bizde öyle derdik o öğretmen oldu ama ben memur oldum . o da bu konuda hep espri yapar bu saatten sonra da değiştirilmez ki diye. allaha şükür birbirimize uyum sağlıyoruz. sana kolaylıklar dilerim bende 8-5 çalışıyorum ama rutine alştım ev işi iş hayatı derken sistem oturdu artık tabii bebiş gelince sistem mistem kalmayacak olsuuun gelsinde meleğim varsın altüst etsin sistemleri :)
ay ewet sizin daha bir sene olmamış taze evlisiniz. Mutluluklar canım ben satınalma memuruyum canım bir k.i.t' te .rahat çalışma ortamım ihalelere bakıyorum.Sağol canım benim..
Rabbim ayrılık vermesin.. Biz daha yeni evliyiz çiçeği burnunda:)
Evet onlar gelince zor olacak ama değer bu zorluğa...
Sen ne üzerine çalışıyorsun canım?
ay ewet sizin daha bir sene olmamış taze evlisiniz. Mutluluklar canım ben satınalma memuruyum canım bir k.i.t' te .rahat çalışma ortamım ihalelere bakıyorum.
amin canım benim..
İhale uzmanıyım:)
5 yıl ihale muhabirliği yaptım.. Hatta ege bölge yöneticisi oldum sonra:)
oo uzun yıllar ilgilenmişsin. ben 3 yıllık memurum 3 yıldır işin içindeyim zor ve tehlikeli işler:) okulla ilgili miydi senin çalışmalar
yok canım.. ben erken yaşta başladım çalışmaya liseden sonra çalıştım.. getir götür işleri için girdim ajansa 5 yılın sonunda yönetici oldum. Çok azimliyimdir. Bizim iş inşaat ihaleleri üzerineydi.. 2886 kanun zamanında girdim işe sonra 4734 sayılı kanun oldu. çok ciddi şeyler gördüm bu işte çok tehlikeli...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?