- 18 Ekim 2012
- 7.075
- 3.075
- 148
- 42
- Konu Sahibi semplice_signora
-
- #8.401
Kimseye (anneme bile) naz yapmak istemiyorum.Kırgınım herkese.Kendi kendime çekerim sıkıntımı.Eşim var yanımda sağolsun.Kimseyi aramıyorum da.Arayan olursa da anlatmıyorum sıkıntılarımı...Yarama parmak basmışsınPerşembe günü doktor randevum var bebiş neler yapıyormuş bakalım karanlıklarda:) Sonrada memleketime Boluya gidicem ailemin yanına. Annem birazcık baksın bana bahaneyle:) Kaynananalar ne kadar iyi olurlarsa olsunlar şahsi fikrim insan bir tek annesine şımarıp naz yapabiliyor. Şımaracak kimsen kalmadığında da kocaman olgun bir insana dönüşüveriyosun. 27 yaşımdayım ama bebiş karnıma gelmeden annelik ne demekmiş en ufak bir fikrim yokmuş bunu şimdilerde daha iyi anlayabiliyorum.
Onu bende duydum canım.Bi ara eve stok yapacağım madensuyundan.Kızılayı ve sadesini duydum bende.Hatta çocuk doğar doğmaz ilk sütten önce 1 tatlı kaşığı soda vermek gaz sorununu çözüyormuş.1 ay sonra doğuracak bi tandığım deneyecek.Sonuçları yazarım buraya da...kuzum hani sen kasılmalarım var diyordun. ben bugün maden suyunu araştırıyordum gebelikte içilmesi zararlı mı filan diye.
kasılmalar için maden suyunu öneriyorlar. ama meyveli olanları zararlı onlarda koruyucu madde varmış.
sade olanında içebilirsin. ben su içemediğim için arada içiyorum maden suyunu. özellikle kızılayın maden suyunu öneriyorlar.
içeriğinde mineraller filan olduğu için çoğu hamileye son dönemlerinde doktor tavsiye etmiş.klüpte yazıyordu.
Benim de çok açıldı iştahım tubiiiAllah'tan baskülümün pili bitti de tartılıp moralmi bozmuyorum
dün gece saat 22.30 da pastane arioduk sokakta
emelime ulaştım ama
aceba kaç kilo aldım die merak etmiyor diilim ama elim varmıyor pil almaya.
iştahım açık ki ne açık. pfff böle giderse oğlumda aldıgım 21 kilo rekorunu kırıcam
Kızlar bat a 4 gün kala testi yaptım.silik de olsa çift çizgi çıktı.çok mutluyum.rabbim isteyen herkese versin ins.
Kimseye (anneme bile) naz yapmak istemiyorum.Kırgınım herkese.Kendi kendime çekerim sıkıntımı.Eşim var yanımda sağolsun.Kimseyi aramıyorum da.Arayan olursa da anlatmıyorum sıkıntılarımı...Yarama parmak basmışsın
Onu bende duydum canım.Bi ara eve stok yapacağım madensuyundan.Kızılayı ve sadesini duydum bende.Hatta çocuk doğar doğmaz ilk sütten önce 1 tatlı kaşığı soda vermek gaz sorununu çözüyormuş.1 ay sonra doğuracak bi tandığım deneyecek.Sonuçları yazarım buraya da...
Benim de çok açıldı iştahım tubiiiSürekli açım.Büroya yaptığım stoğu gören olağanüstü hal var sanır Mısır gevreği en büyük kurtarıcım.Yoksa peynir-domates-biber-ekmek dörtlüsü başıma bela olacak kilo yüzünden.2 saatte 1 çeyrek yesem 2 ekmeğe varır günde. Çok kilo almak istemiyorum.Eşim şimdiden başladı eskilere döneceksin değilmi demeye.Dikkat etmem lazım.Bebeğim kilo alsın başka bişey istemem zaten.
Hayırlı olsun canımmm.Allah kucağına da aldırsın inşallah.
günaydın aysecim umarım bebişin ve sen i,iyisinizdir. şu maden suyu olayını bende duydum ayrıca bir 2 damla nar suyu da olur. denemiş ve onaylanmıştr. ben de yapacağım.
Bende nar suyunu deneyeceğim.Eylülde bulamam diye bu pazar nar alıp buzluğa atacağım.Taze olsun :)
Arkadaş sodayı bi denesin bakalım sonuç ne olacak?
ewet canım maalesef bizde çok büyük işler yapıyoruz. Dikkat etmeye çalışıyorum. Allah korusun olumsuz birşey olmasın diye. sana da maşallah azminden dolayı. şuan ki mesleğinde de başarılar canım kaç yaşındasın bu arada
etrafa tembih etmek gerek sen o an hangisini hatrlayacaksın kı değil mi arkadaşın ailesi nar suyu vermiş ama hemşireler kızmış. çaktırmadan olmalı:)
Onlara neymiş canım.Biz kalabalığız çaktırmadan veririz :) Narı doğum çantasına atarım.Kardeşime de tembih ederim.Unutmaz o...
bazen bu amiyane tabirle "kocakarı ilacı" dedikleri şeyler işe yarıyor sağlıkçılar pek onaylamasa da ben de yaparım çocuğum olunca
Kesinlikle.Herşeye inanmamak lazım ama kocakarı ilacı dedikleri şeyler tıbbın alt yapısını oluşturuyor zaten.Sadece etki süresini kısaltmak için kimyasallar ekleniyor.O da bi yeri yaparken bi yeri bozuyor tabiri caizse.Ben çok severim alternatif tıbbı.Öksürük şurubuyla da iyi oluyorsun 1 hafta yiyeceğin zencefilli balla da.
ewet canım annelerimiz bizi hep doktora mı götürdü sanki doğanın kendisi ilaç zaten otlar bitkiler hep öyle büyüdük.
Aynen.Doktorum da bunu söyledi geçen gittiğimde.Eskiden bu kadar dikkat edilirmiymiş sanki.Tehlikeli bi durum yok önlem almamız gereken.Ne istersen ye ama az dedi kestirdi attı.Sadece hazır gıdalardan uzak dur dedi.Süt ve süt ürünleri ağırlıklı olsun dedi.Yok şu saatte şu,bugün bu.Aman bu kesinlikle yasak demem hazır gıdalar hariç dedi.Sağlıklı bi insan gibi beslen yeter dedi :) Sakınan göze çöp batarmış.O yüzden fazla takılmamak lazım ayrıntıya.Bitki çayı,kahve ve asitten uzağım sadece.Ama meyve çayı kaynatıp içiyorum arada.Çok güzel oluyor.Elma-portakal-limon kabukları,ayva yaprağı.1 tutamda nane.Hep içtiğim şeydir :) İnşallah bu ay gelir senin kuzunda sende peşimizden gelirsin sağlıklı beslenerek
ne güzel canım Allah herkese sağlıklı bir gebelik ve evlat nasip etsin en büyük hazinemiz sağlımız. kaybedince anlıyoruz kıymetını ama iş işten geçiyor. yediğimize içtiğimize dikkat etmek gerek. tedbiri almak gerek. umarım bende bu ay size yetişirim. ovuş günlerime az kaldı ama sıkıntı yapmıcam kendime ve eşime akışına bırakmayı öğrenmem gerek.hayırlısı gezip tozmalara başladık kafamı dağıtıyorum böylelikle arkadşlarla toplanıyoruz ama kıme gidiyorsam onlarda bebek aklımdan cıkmıyor ki heheh
Hamile kaldığım ay bende öyle yapmıştım.Gezdim,dolaştım,eğlendim.Ne kadar kafamda olsa da bebek düşüncesi konusunu açmayınca daha rahatlıyor insan.Hergün ilişki mevzuuna da girmedik.ovu gününden sonra 4 gün oldu sadece.Rahat olduğunda geliyor o sıpa.İnşallah sizinki de hemen gelir..
gunaydın kızlar nasılsınz
oglen oldu bılıyrm sorunlar fln derken giremedım bi yazıyım dedim
cadıozy canım bulantıların tez vakite gecsin
ssirn napıosun
inci den haber varmı
de giğer kızlar sız nasılsınz?
kevok agressifmelek..?
Aysecigim benimde cok cikar ben de patlatiyorum hic leke kalmadi bu hamilelige kadar her cilt farkli olur tabi . Ben de dr dan geliyorum simdi hersey yolunda veeeeeee 3.oglum geliyor ben hissetmistim zaten butun takvimler fos cikti hepsi kiz diyordu. Olsun saglikla dogsunda oglan olsun biz de gelinlere kizim deriz artik:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?