Bol bebiş topiği

Allah analı babalı abileriyle büyütsün feyzacım.Benimde sabah geldi aklıma Feyza'nınkinin cinsiyeti neki diye.İçime doğmuş :) Darısı başıma inşallah oğlum geliyor diye haykırırım burdan :106:
Sivilce çıkınca kız olur diyorlar da hep bak senin aslan gibi oğulların var.Yanlış olabiliyor demekki

günaaaaaaaaydıııııınnnnnnnn
güneşli ve süper bir gün...
ayrıca minik bebişimiz bizi çok sevindirdi dün gece.onun mutlulugu da var.
babası göbüşüme kulagını dayadı ve bebişimizle konuşmaya başladı.
bebegiiiim dedi küüüüt tekmeledi
canım oğluuuum dedi tam kulagının oldugu yere patlattı
ard arda ama,bunlar bir anlaştılar ki sormayın. babasının sesine çok hareketleniyor.
maşallah maşallah. ama dün akşamdan beri hareketleri daha sert ve daha fazla hissediyorum.
hamd olsun Rabbime
minik kuzucugum şu an da sizlere selam tekmecikleri yolluyor teyzeleri

ayrıca dünki temizlik faslından sonra akşam pertim çıkmış bir vaziyetteydim.
bir dünya azar işittim beyfendiden
neymiş de o yapamazmıymış... yapamaz kardeşim. benim içime sinmez ki elimle yapmalıyım.
dedim azar azar halledicem böle kendimi yormadan.
bugün mutfaga dalmayı düşünüyorum.ama üst dolaplara felan dokunmucam.oldugu kadar işte.
napalım böyle olsun bu defa da.

sizler nasılsınız ne var ne yok??

şu iştah başa bela.doyurucu beslenmek lazım ayşem.bebiş canavar gibi hemen yediklerimizi eritiyor sanki
diyorum içimde makine var ben yiyince öğütücü gibi çalışıyor.doyamıyorum
ama olsun o kiloların gidecegini biliyorum ya sorun yok ama çok da almamak gerek tabi.
aman yaa eşin de hoş görcek artık.eski hali artık resimlerde ve rüyalarda hatırlasın
çatlaklar zaten bebişlerimizden miras oluyor bize
vücudum bozulmasın die doğurmuyorum diyenlere saçmalıolar diodum ama bir bildikleri varmış harbiden bozuluyo yeaa. amaaan napalım çocuk sahibi olmak kolay mı?
benim eşim sağolsun öyle kilo olayını takmaz.gerçi zaten boydan dolayı çok kilolu durmuyorum.
bebişler sağlıklı olsun da gerisi teferruat

ayyyy kuzucummmm hayırlı olsunnn maşallah sizeee
ama sanki bana kız olcak gibi geliodu yaa :44: göstermemiş felan ya?
kısmett ama süper bişey. Rabbim hepsini hayırlı evlatlar eylesin inşallah...

bu arada plasenta previa durumundan ne haber? yukarı çıktımı plasenta geri???

benim kenanda cildim çok güzelleşmişti.
ama bu sıpa herşeyi değiştirdi
cildim kurudu,kırmızı kırmızı lekeler oldu,düşün,bu kuru haliyle sivilce çıkıyor.
tabii 1 gün durup hemen yok oluyor.kuru ciltte sivilce fazla barınamaz

Rabbim inşallah gönlüne göre verir ayşemmm

hoşgeldin canımm...
inşallahh bu ay gelsin meleğinnn seninle sevinelim canımmm
ben spora sardım bu ara :)))
çok yapmışım her yanım acıdı :) sonra dinleneyim diye yattım uyuyup gitmişim :) az evvel eşim geldi yemek yedik ve gitti...
bende bir bakim ne var ne yok diye geldim...
birazdan yine yapıcam 2 posta yapmayı düşünüyorum sabah ve öğleden sonra :)
inşallah işe yarar...

canım melekçimm...
tünaydın canımm
evet valla iyi bilmişssin sen tutturuyon benim şeyleri
bugünkü setleri arttırdım baya canım yandı :)
dinleneyim derken uyumuşum pek iyi gelmiş :)
yemeğimide yedim geldim :)
sende ne var yok tatlım...
bu ay sanırım biz yakınız... gerçi ben bu ay takip etmicem ama bellimi olur belki üstün düşmeyince gelir
bakmıcam hiç ovu günüm mü yoksa şugünmü diye keyfe keder aşkımı yaşıcam bu ay :) bebiş için değill yani

hoşgeldin tatlımm...
kuzum senin uzun sürdü sıkıntıların biran önce biter inşallah rahatlarsın canım...
ben iyiyim valla spor yapıyorum bakım falan derken zaman geçiyor :)
senin işler yogun sanırım bu aralar...

canım tebrik ederimmm
çok güzl yaa rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canımm...
3 yakışıklı erkek annesi :) ne güzel yaa erkekler çok daha düşkündür annelerine çok kıymetli olucaksın büyükdüklerinde çok şanslısın canımm
hayırlısı olsun...

Sagol Aysem insallah darisi basina.yok hicbirsey tutmadi eksi yemekten migdem eksidi,one degil yana genisledim hersey kizi gosteriyordu dr net dedi hayirlisi insallah benim oglanlar uzulecekler duyunca hep kiz istiyorlardi benim icime dogan oldu Saglikla dogsun ben baska birsey istemiyorum

Hoşgeldin canımın içiii...
Çok güzel haberlerle geldin.İçim ferahladı okurken
Darısı başımıza inşallah.Kilo konusunda normalde bende hassasım aslında.Hani diyet falan yapmam ama dikkat de ederim hamur işlerine falan.Hatta gelinliğimi de nişanlılığımı da satın aldım her evlilik yıldönümünde giyeceğim diye Bu yıl olmaz artık 7 aylık hamileykenHemde hoş durmaz o ne öyle ıııyyyy Eşimin de almasını istemem.Göbekli hantal bi herif istemem.Tığ gibi olmasada atletik olsun.

Sürekli enerjisi yüksek şeyler yiyorum.Meyvelerin sayısını 2ye çıkardım.2elma+2portakal+2muz+2kivi+2ayva.Hatta akşamları da yiyorum 3-4 bile oluyor bazen Ekmeği de mümkün olduğunca az yiyorum.En fazla 2 dilim.Börek-baklava falan gözüm göresi yok zaten.Bi sorunum balık.Yiyemiyorum,kokusuna dayanamıyorumTon balığına bile.Ne yapacam bilmem.
Bi de bu aralar sivilcelerim azdı.Koca koca cadı gibi burnumda bile çıktı.Patlattım.Dün de totom acıyor baktım aynadan orda çıkmış mendebur kocaman.

Kız içinize nasıl doğuyor.Benim aklım fikrim erkek de.Kızı da seviyorum ama dualarım hep o olunca içime falan doğmuyor bişey Bana da hemen hemen herkez erkek diyor.Görüntü yada yediklerimden değil tabi.İçine doğanlar hep erkek.Dün eşim sende kız annesi olacak bi tip var dedi.Çok şaşırdım.İlk kez yorum yaptı bu şekilde.Sivilcelerim çıktı,tatlıyı hayatımda %1e indirdim.Ekşi-acı tavan yaptı.Bakalım benim yumoşum ne gelecek?

Benimki de yağlı cilt hiç eksik olmaz sivilce.Daha bi azdı son haftalarda.

Kızlar cinsiyetler en erken ne zaman görünüyor?16-17.haftada görünürmü?

hoşbuldum kuşumm

bende aynen senin gibi her evlilik yıldönümünde gelinliğimi ve nişan elbisemi giyerdim.ama kenana hamile kaldıktan sonra çıkmamak üzere rafa kaldırıldı tabi.
çok kilolu olmasamda eski zayıflıgım yok tabiiki de göğüsler çok aşırı değişim gösteriyor.
hem çevre hemde ön kısım genişliyor.kıyafetlerde fark ediyor. gelinliğim kalıp gibi oturuyordu. şu an göğüs kısmı kesinlikle kapanmıyor.
gerçi uzun süre emzirdiğim için de olabilir tabi...

evet en güzelini yapıyorsun canım. hem sağlıklı hemde kalorisi az meyvelerin.
ama çok uzun süre tok tutmuyor bence :44:

canım benim Kenan paşa acıkmış.ona bişeyler hzırlayayım sonrada temizliğe geççeyim olurmu? ara ara gelir okurum,yazarım. çok çok öpüyorummmm

Arada uğra özletme kendini

canım bende hiççç hissetmiyorum cinsiyet. ne kız ne erkek. hatta oğlum diyerek sevemiyorum göbüşümü. bebeğimm diyorum.
hissedemiyorum ki bişey.
cinsiyet de bebişe göre alında görünüyor. bazıları göstermiyor. ama normal şartlarda 16-17 değil 14-15 de bile görünür.
benim kenanda 12+4 de dr söylemişti erkek oldugunu.

hoşgeldin tatlım...
ne güzel anlatmısın ya okurken çok etkilendimm...rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin canım...
sağlıkla huzurla gelsin yavrunuz

hoşbuldum şirinimm
Allah razı olsun güzel duaların için tatlım.
darısı başına inşallahhhh

İyiyim canım benim sen nasılsın. İnşallah en kısa zamanda çözüm bulursun sorunlarına. Rabbim yardimcin olsun.

Canım hayırlı sağlıklı olsun inşallah. Benim eşim de 5 erkek kardeşler. Arkadaş gibi hepsi. Sağlıklı olsun da cinsiyet ikinci planda.

Insallah canım benim hepimizin meleği tez vakitte gelsin inşallah. Bende kirmizilari görürsem spora basliycam. Sen iyi çalışıyorsun maşallah. Yorulmuyon mu kiz

bugun daha iyim canım saol
inciden haber etsin artık yaa nerde bu kız?

mesainin bitmesine daha bir saat var benim de pc ye bakmaktan gözlerim bozulcak başıma da ağrı girdi. hem iş yapıyorum arada da buraya bakıyorum. ara vermem gerek ama gece gündüz pcdeyiz.

yaşasınnn mutfak da bittiii
bugünlük de molaya çekildim.
yarın yatak odası ve banyoyu da bitirdimmi tamamdııırrr...
gözümde büyüttüğüm kadar diilmiş ya.kolay bitti hamd olsun.

sizler naptınız?

AMİNNNN canım İNŞALLAHHHH :)

Insallah canım benim hepimizin meleği tez vakitte gelsin inşallah. Bende kirmizilari görürsem spora basliycam. Sen iyi çalışıyorsun maşallah. Yorulmuyon mu kiz

kız yoruldum valla :)))
öğleden sonra sızıp kaldım yine :)))
setler artınca canım çıktı
koçişimde bu akşam fitnesse giecek o gelene kadar bende akşam sporumu yapıcam :) başlarım şimdi :)
durmak yok 1-2 hoppp :))))

ohh ohhh maşallahh canımm
çok hamaratsın allah nazarlardan korusun
ama çok yorma bence kendini yorulmasın bebişin canım bir oraya uzan bir buraya uzan
az da kaldı bebişin gelmesine... bahar temizliğinemi kalıkıştın canım böyle...
valla ellerine sağlık canımm güle güle oturun mis gibide olmuştur... ohhh :) keyifini sürersiniz haftasonu

Akşam yemeği vakti kimse yok :) Bugün tetanoz aşısı yaptırdım.Şimdilik aşırı bir ağrı yok.Herkese iyi akşamlar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…