- Konu Sahibi semplice_signora
-
- #8.421
ooo ne kadar gurur verici büyüdüklerinde ki tablo canlandı gözümde yakışıklı 3 delikanlı gurur kaynağı aslanlar. Allah hepsine sağlıklı ömür versin tebrik ederim.
Aysecigim benimde cok cikar ben de patlatiyorum hic leke kalmadi bu hamilelige kadar her cilt farkli olur tabi . Ben de dr dan geliyorum simdi hersey yolunda veeeeeee 3.oglum geliyor ben hissetmistim zaten butun takvimler fos cikti hepsi kiz diyordu. Olsun saglikla dogsunda oglan olsun biz de gelinlere kizim deriz artik:)))
Benim de çok açıldı iştahım tubiiiSürekli açım.Büroya yaptığım stoğu gören olağanüstü hal var sanır Mısır gevreği en büyük kurtarıcım.Yoksa peynir-domates-biber-ekmek dörtlüsü başıma bela olacak kilo yüzünden.2 saatte 1 çeyrek yesem 2 ekmeğe varır günde. Çok kilo almak istemiyorum.Eşim şimdiden başladı eskilere döneceksin değilmi demeye.Dikkat etmem lazım.Bebeğim kilo alsın başka bişey istemem zaten.
Aysecigim benimde cok cikar ben de patlatiyorum hic leke kalmadi bu hamilelige kadar her cilt farkli olur tabi . Ben de dr dan geliyorum simdi hersey yolunda veeeeeee 3.oglum geliyor ben hissetmistim zaten butun takvimler fos cikti hepsi kiz diyordu. Olsun saglikla dogsunda oglan olsun biz de gelinlere kizim deriz artik:)))
Allah analı babalı abileriyle büyütsün feyzacım.Benimde sabah geldi aklıma Feyza'nınkinin cinsiyeti neki diye.İçime doğmuş :) Darısı başıma inşallah oğlum geliyor diye haykırırım burdan :106:
Sivilce çıkınca kız olur diyorlar da hep bak senin aslan gibi oğulların var.Yanlış olabiliyor demekki
Günaydınnn kızlarrrr.
Nasılsınız bakemmmm...
Harika bir gün diliyorum...
Bol bebişli haberli bir gün olsun inşallah..
Benim bata son 4 gün...
hayırlısı inşallah...
bu arada ben İnciyi çok merak ediyorum.. Umarım kötü birşey yoktur ya..
Aslında birbiriyle samimi olan bazı kişiler birbirlerine e-mail facebok vb iletişim bilgilerini verse.. Belki daha fazla haber alabiliriz birbirimizden...
sağol canım ewet genelde hep öyle oluyormuş hiç ummadığın anda bakalım bizimki de nezamn gelecek içim kıpır kıpır
bu arada inci bizi meraktan öldürdü aklıma gelıyor hep ne yaptı diye bugun şirinde yok. spora fazla sardı sanırım:)
gunaydın kızlar nasılsınz
oglen oldu bılıyrm sorunlar fln derken giremedım bi yazıyım dedim
cadıozy canım bulantıların tez vakite gecsin
ssirn napıosun
inci den haber varmı
de giğer kızlar sız nasılsınz?
kevok agressifmelek..?
Allah analı babalı abileriyle büyütsün feyzacım.Benimde sabah geldi aklıma Feyza'nınkinin cinsiyeti neki diye.İçime doğmuş :) Darısı başıma inşallah oğlum geliyor diye haykırırım burdan :106:
Sivilce çıkınca kız olur diyorlar da hep bak senin aslan gibi oğulların var.Yanlış olabiliyor demekki
Kız içinize nasıl doğuyor.Benim aklım fikrim erkek de.Kızı da seviyorum ama dualarım hep o olunca içime falan doğmuyor bişeySagol Aysem insallah darisi basina.yok hicbirsey tutmadi eksi yemekten migdem eksidi,one degil yana genisledim hersey kizi gosteriyordu dr net dedi hayirlisi insallah benim oglanlar uzulecekler duyunca hep kiz istiyorlardi benim icime dogan oldu Saglikla dogsun ben baska birsey istemiyorum
benim kenanda cildim çok güzelleşmişti.
ama bu sıpa herşeyi değiştirdi
cildim kurudu,kırmızı kırmızı lekeler oldu,düşün,bu kuru haliyle sivilce çıkıyor.
tabii 1 gün durup hemen yok oluyor.kuru ciltte sivilce fazla barınamaz
Rabbim inşallah gönlüne göre verir ayşemmm
günaaaaaaaaydıııııınnnnnnnn
güneşli ve süper bir gün...
ayrıca minik bebişimiz bizi çok sevindirdi dün gece.onun mutlulugu da var.
babası göbüşüme kulagını dayadı ve bebişimizle konuşmaya başladı.
bebegiiiim dedi küüüüt tekmeledi
canım oğluuuum dedi tam kulagının oldugu yere patlattı
ard arda ama,bunlar bir anlaştılar ki sormayın. babasının sesine çok hareketleniyor.
maşallah maşallah. ama dün akşamdan beri hareketleri daha sert ve daha fazla hissediyorum.
hamd olsun Rabbime
minik kuzucugum şu an da sizlere selam tekmecikleri yolluyor teyzeleri
ayrıca dünki temizlik faslından sonra akşam pertim çıkmış bir vaziyetteydim.
bir dünya azar işittim beyfendiden
neymiş de o yapamazmıymış... yapamaz kardeşim. benim içime sinmez kielimle yapmalıyım.
dedim azar azar halledicem böle kendimi yormadan.
bugün mutfaga dalmayı düşünüyorum.ama üst dolaplara felan dokunmucam.oldugu kadar işte.
napalım böyle olsun bu defa da.
sizler nasılsınız ne var ne yok??
hoşgeldin tatlım...
ne güzel anlatmısın ya okurken çok etkilendimm...rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin canım...
sağlıkla huzurla gelsin yavrunuz
Hoşgeldin canımın içiii...
Çok güzel haberlerle geldin.İçim ferahladı okurken
Darısı başımıza inşallah.Kilo konusunda normalde bende hassasım aslında.Hani diyet falan yapmam ama dikkat de ederim hamur işlerine falan.Hatta gelinliğimi de nişanlılığımı da satın aldım her evlilik yıldönümünde giyeceğim diyeBu yıl olmaz artık 7 aylık hamileyken Hemde hoş durmaz o ne öyle ıııyyyy Eşimin de almasını istemem.Göbekli hantal bi herif istemem.Tığ gibi olmasada atletik olsun.
Sürekli enerjisi yüksek şeyler yiyorum.Meyvelerin sayısını 2ye çıkardım.2elma+2portakal+2muz+2kivi+2ayva.Hatta akşamları da yiyorum 3-4 bile oluyor bazenEkmeği de mümkün olduğunca az yiyorum.En fazla 2 dilim.Börek-baklava falan gözüm göresi yok zaten.Bi sorunum balık.Yiyemiyorum,kokusuna dayanamıyorum Ton balığına bile.Ne yapacam bilmem.
Bi de bu aralar sivilcelerim azdı.Koca koca cadı gibi burnumda bile çıktı.Patlattım.Dün de totom acıyor baktım aynadan orda çıkmış mendebur kocaman.
hoşbuldum kuşumm
bende aynen senin gibi her evlilik yıldönümünde gelinliğimi ve nişan elbisemi giyerdim.ama kenana hamile kaldıktan sonra çıkmamak üzere rafa kaldırıldı tabi.
çok kilolu olmasamda eski zayıflıgım yok tabiiki de göğüsler çok aşırı değişim gösteriyor.
hem çevre hemde ön kısım genişliyor.kıyafetlerde fark ediyor. gelinliğim kalıp gibi oturuyordu. şu an göğüs kısmı kesinlikle kapanmıyor.
gerçi uzun süre emzirdiğim için de olabilir tabi...
evet en güzelini yapıyorsun canım. hem sağlıklı hemde kalorisi az meyvelerin.
ama çok uzun süre tok tutmuyor bence :44:
canım benim Kenan paşa acıkmış.ona bişeyler hzırlayayım sonrada temizliğe geççeyim olurmu? ara ara gelir okurum,yazarım. çok çok öpüyorummmm
Kız içinize nasıl doğuyor.Benim aklım fikrim erkek de.Kızı da seviyorum ama dualarım hep o olunca içime falan doğmuyor bişeyBana da hemen hemen herkez erkek diyor.Görüntü yada yediklerimden değil tabi.İçine doğanlar hep erkek.Dün eşim sende kız annesi olacak bi tip var dedi.Çok şaşırdım.İlk kez yorum yaptı bu şekilde.Sivilcelerim çıktı,tatlıyı hayatımda %1e indirdim.Ekşi-acı tavan yaptı.Bakalım benim yumoşum ne gelecek?
Benimki de yağlı cilt hiç eksik olmaz sivilce.Daha bi azdı son haftalarda.
Kızlar cinsiyetler en erken ne zaman görünüyor?16-17.haftada görünürmü?
hoşgeldin tatlım...
ne güzel anlatmısın ya okurken çok etkilendimm...rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin canım...
sağlıkla huzurla gelsin yavrunuz
gunaydın kızlar nasılsınz
oglen oldu bılıyrm sorunlar fln derken giremedım bi yazıyım dedim
cadıozy canım bulantıların tez vakite gecsin
ssirn napıosun
inci den haber varmı
de giğer kızlar sız nasılsınz?
kevok agressifmelek..?
Insallah canım benim hepimizin meleği tez vakitte gelsin inşallah. Bende kirmizilari görürsem spora basliycam. Sen iyi çalışıyorsun maşallah. Yorulmuyon mu kizhoşgeldin canımm...
inşallahh bu ay gelsin meleğinnnseninle sevinelim canımmm
ben spora sardım bu ara :)))
çok yapmışım her yanım acıdı :) sonra dinleneyim diye yattım uyuyup gitmişim :) az evvel eşim geldi yemek yedik ve gitti...
bende bir bakim ne var ne yok diye geldim...
birazdan yine yapıcam 2 posta yapmayı düşünüyorum sabah ve öğleden sonra :)
inşallah işe yarar...
tünaydın canım benım sorunlarını bilmıyrum ama en kısa sürede atlatırsınız umarım hiçbirşey için sıkma kendini yüreğini ferah tut.
. inciden haber yok meraktan çatlattı bizi herkes bişeylerle uğraşıyor ben işteyim öğle yemeğini beklıyorum
sen de iyi ol emi?
canım bende hiççç hissetmiyorum cinsiyet. ne kız ne erkek. hatta oğlum diyerek sevemiyorum göbüşümü. bebeğimm diyorum.
hissedemiyorum ki bişey.
cinsiyet de bebişe göre alında görünüyor. bazıları göstermiyor. ama normal şartlarda 16-17 değil 14-15 de bile görünür.
benim kenanda 12+4 de dr söylemişti erkek oldugunu.
hoşbuldum şirinimm
Allah razı olsun güzel duaların için tatlım.
darısı başına inşallahhhh
Insallah canım benim hepimizin meleği tez vakitte gelsin inşallah. Bende kirmizilari görürsem spora basliycam. Sen iyi çalışıyorsun maşallah. Yorulmuyon mu kiz
yaşasınnn mutfak da bittiii
bugünlük de molaya çekildim.
yarın yatak odası ve banyoyu da bitirdimmi tamamdııırrr...
gözümde büyüttüğüm kadar diilmiş ya.kolay bitti hamd olsun.
sizler naptınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?