- Konu Sahibi semplice_signora
-
- #8.441
Akşam yemeği vakti kimse yok :) Bugün tetanoz aşısı yaptırdım.Şimdilik aşırı bir ağrı yok.Herkese iyi akşamlar...
AMİNNNN canım İNŞALLAHHHH :)
kız yoruldum valla :)))
öğleden sonra sızıp kaldım yine :)))
setler artınca canım çıktı
koçişimde bu akşam fitnesse giecek o gelene kadar bende akşam sporumu yapıcam :) başlarım şimdi :)
durmak yok 1-2 hoppp :))))
ohh ohhh maşallahh canımm
çok hamaratsın allah nazarlardan korusun
ama çok yorma bence kendini yorulmasın bebişin canım bir oraya uzan bir buraya uzan
az da kaldı bebişin gelmesine... bahar temizliğinemi kalıkıştın canım böyle...
valla ellerine sağlık canımm güle güle oturun mis gibide olmuştur... ohhh :) keyifini sürersiniz haftasonu
Hosgeldin canim...
Gecmis olsun. Insallah hic agrin olmaz
Acisiz agrisiz atlatirsin canim...
Benimde aslinda sarilik asisi olmam lazimmis... Test yaptirdigimda bagisikligimin olmadigi cikmisti. Doktor ister simdi yaptir istersen hamile kalinca birsey farketmez demisti... Burda yaptiramiyorum... Tr gidince yaptircam insallah. Oda uzun bir suec 6 ay da tamamlaniyormus 3 defada tamamlanacakmis... Bakalim insallah bir sorun cikmaz...
Herkese vuruluyormu acaba hamilelikte. Bir bilgin varmi canim...
gunaydın kızlar nasılsınz
oglen oldu bılıyrm sorunlar fln derken giremedım bi yazıyım dedim
cadıozy canım bulantıların tez vakite gecsin
ssirn napıosun
inci den haber varmı
de giğer kızlar sız nasılsınz?
kevok agressifmelek..?
Canimm hosgeldin
Kocisim geldi... Yemek yicez o bilg. Birseye bakarken bende bir gireyim dedim :)
Seni gorunce yazmadan cikamadim :)
Opuldun kocaman
Bu arada sarilik asisini sordum arkadasa senin bilgin vardir canim aydinlatirmisin beni... Ben hamile kaldigimda illa vururlarmi o asiyi yoksa kendim mi vurdurmaliyim...
Ciktim simdiliknopuldun bye :)
1 gundur giremedim.naptiniz kizlar.yeni gebeler var mi.bu ay gebe kalanlar kimler.ay ilk sayfadaki tabloya gore bu ay gebe olan yok.cunku tahmini dogum tarihi ekimde bitmis.ben de heyecan hala dorukta.silik cift cizgiden sonra bisey yapmadim.ara ara kasiklarimda batma seklinde bi durum oluyo.baska da belirti yok
ohh ohhh maşallahh canımm
çok hamaratsın allah nazarlardan korusun
ama çok yorma bence kendini yorulmasın bebişin canım bir oraya uzan bir buraya uzan
az da kaldı bebişin gelmesine... bahar temizliğinemi kalıkıştın canım böyle...
valla ellerine sağlık canımm güle güle oturun mis gibide olmuştur... ohhh :) keyifini sürersiniz haftasonu
aslında tetanos 15-49 yaş kadınlara uygulanması gerekiyor.
ben işin içindeyken olmadım ama hamilelikte elim mahkum iki dozu yiycem
Hosgeldin canim...
Gecmis olsun. Insallah hic agrin olmaz
Acisiz agrisiz atlatirsin canim...
Benimde aslinda sarilik asisi olmam lazimmis... Test yaptirdigimda bagisikligimin olmadigi cikmisti. Doktor ister simdi yaptir istersen hamile kalinca birsey farketmez demisti... Burda yaptiramiyorum... Tr gidince yaptircam insallah. Oda uzun bir suec 6 ay da tamamlaniyormus 3 defada tamamlanacakmis... Bakalim insallah bir sorun cikmaz...
Herkese vuruluyormu acaba hamilelikte. Bir bilgin varmi canim...
günaydın kevok bugun başım ağrıyor pek iyi değilim umarım sen iyisindir. az kaldı hadi inşallah gelmez batın ağrı sancı varmı
günaydın canım geçmiş olsun... Şakaklara ve iki kaşın arasına nane yağı sürüp ovalarsan baş ağrısına iyi gelir..
Ben iyiyim şükür.. Son günlerde iş konusunda biraz sıkıntılıyım...Velilerle uğraşmak çok zor...
Bu ay diğer ayların aksine hiç bi belirtim yok.. Önceden kasıklarım çok ağrırdı. Şimdi sadece küçük küçük batmalar oluyor.. Bi yandan ümitleniyorum bi yandan umutsuzluğa düşüyorum. Rabbim hayırlısını versin inşallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?