Bol bebiş topiği

Akşam yemeği vakti kimse yok :) Bugün tetanoz aşısı yaptırdım.Şimdilik aşırı bir ağrı yok.Herkese iyi akşamlar...

Hosgeldin canim...
Gecmis olsun. Insallah hic agrin olmaz
Acisiz agrisiz atlatirsin canim...
Benimde aslinda sarilik asisi olmam lazimmis... Test yaptirdigimda bagisikligimin olmadigi cikmisti. Doktor ister simdi yaptir istersen hamile kalinca birsey farketmez demisti... Burda yaptiramiyorum... Tr gidince yaptircam insallah. Oda uzun bir suec 6 ay da tamamlaniyormus 3 defada tamamlanacakmis... Bakalim insallah bir sorun cikmaz...
Herkese vuruluyormu acaba hamilelikte. Bir bilgin varmi canim...

amanınnn ben gibi olma sonra :)
sonra uğraşır durursun azıcık güçleneyim kuvvetleneyim diye.

aslında tetanos 15-49 yaş kadınlara uygulanması gerekiyor.
ben işin içindeyken olmadım ama hamilelikte elim mahkum iki dozu yiycem

Canimm hosgeldin
Kocisim geldi... Yemek yicez o bilg. Birseye bakarken bende bir gireyim dedim :)
Seni gorunce yazmadan cikamadim :)
Opuldun kocaman
Bu arada sarilik asisini sordum arkadasa senin bilgin vardir canim aydinlatirmisin beni... Ben hamile kaldigimda illa vururlarmi o asiyi yoksa kendim mi vurdurmaliyim...
Ciktim simdiliknopuldun bye :)

cevooooommm canım ya işyerinden giremiyorum artık.
evden yazıyorum. çok şükür bugünüme. geçen haftaki kadar kötü durumda değilim ama tamamen de kurtulmuş sayılmam
inşallah sorunlar en kısa zamanda hallolur. Allah yardımcın olsun.

hoşbuldum canımcım
yiyin yemeğinizi afiyet bal şeker olsun. :)
hepatit b aşısından bahsediyorsun demi?
o gebelikte asla yapılmaz. biz evlenen çiftlerde taşıyıcı olanlara 6 ay boyunca aşı olurken korunmayı öneriyoruz.
hepatit b 3 doz aşı. birinci yapıldıktan bir ay sonra ikinci doz 3 ay sonra da 3. doz yapılır.
hamilelikten önce yaptırman faydalı olur tabi. ama yaptırmasan da bir şey olmaz. eşinde taşıyıcılık filan söz konusu değilse.
gebelikte sadece tetanos aşısı yapılıyor. başka aşı yapılmıyor.

1 gundur giremedim.naptiniz kizlar.yeni gebeler var mi.bu ay gebe kalanlar kimler.ay ilk sayfadaki tabloya gore bu ay gebe olan yok.cunku tahmini dogum tarihi ekimde bitmis.ben de heyecan hala dorukta.silik cift cizgiden sonra bisey yapmadim.ara ara kasiklarimda batma seklinde bi durum oluyo.baska da belirti yok

batmalar normal. rahim genişlediği için oluyor. senin tahmini doğum tarihi ne zaman?takvimi yapmayacak mısın?

Allah razı olsun kuzum
aslında bahar temizliği değil de, hormonlarım depreşiyor arada böyle.
evim pismiş gibi geliyor sonra işin yoksa evi dip köşe temizle
ama o temizlik ve iç rahatlıgı herşeye bedel.
bebişim zaten hemen itiraz etmeye başlıyor yorulunca :)
çok hareketleniyor.uzanıyorum dinleniyorum azcık.sonra devam.
ama hamd olsun bitti gibi birşey. yarın ı da atlattımmı tamamdır.
beni tek yoran camlar ve perdeler. gerisi kolay ya.

birde memlekete gidicem haftaya. ordayken evim pis die düşünmek istemem.eve gelince içim rahat açayım kapımı.
biraz takıntılıyım bu konuda.biyere gitmeden temizlik yapıyorum,geldiğimde evim bal dök yala olsun istiyorum.

sen nasılsın şirinim?
hayat nasıl gidiyor?

aslında tetanos 15-49 yaş kadınlara uygulanması gerekiyor.
ben işin içindeyken olmadım ama hamilelikte elim mahkum iki dozu yiycem

tatlım tetanozun yaşla alakası yok 1. sınfa başladığımızda bile tetanoz olduk bu aşının amacı olası mikrobu önlemek geelikte ve özellikle doğumda hastane ortamı mikrobik sonuçta bu nedenle yapılıor tetanoz 2 doz gebeyken 1 dozda doğumdan snra vurulunca 3 sene korurmuş aile hekimim bu şekilde söyledi bana ben ilk dozu 15 gün önce vuruldum 15 gün snra 1 doz daha vurulucam mecbur

kızlar inciden ses seda çıkmadı 2 gündür merak ediyorum acaba regl oldu diyemi girmiyor:44::44::44:

amannnnn boşver da,bu sefer 1.yi doğurursun 2. ne zaman derler,milletin ağzına bakıcak olursak çok elden ayaktan dökülürüz,emin ol onlarında kanayan bi yaraları vardır....

baklava cennetinde yaşıyorum ama her tatlıcı güllüoğlu gibi yapamıyo bende evde açıyorum bol cevizli süperr oluyo,maşalllahhhhhhh vucudum çok çabuk yaktığı için kolay kolayda kilo almıyorum yiyorum vallahi,bi ara eşimde bende abarttık artık bir haftada 4 defa yapmıştım 4 tepsi felan hafif olduğu için baklava gibi ağır değil yediriyo,gel inşallah antebe yapayım sana kuzum..

inşallah canım bu ay kendiliğinden gelir hiç damarım atmıyo artık o çatala yatıp aşılama olmaya ((

günaydın kevok bugun başım ağrıyor pek iyi değilim umarım sen iyisindir. az kaldı hadi inşallah gelmez batın ağrı sancı varmı

Ben de tereddüt etmiştim ama bu aşılar önemliymiş. Ne olur ne olmaz.Zaten doktorlara sormadan yaptırmazsak sorun olmaz sanırım. Bebeğe de zararı yoksa bence riske atmamak gerek.

günaydın kevok bugun başım ağrıyor pek iyi değilim umarım sen iyisindir. az kaldı hadi inşallah gelmez batın ağrı sancı varmı

günaydın canım geçmiş olsun... Şakaklara ve iki kaşın arasına nane yağı sürüp ovalarsan baş ağrısına iyi gelir..
Ben iyiyim şükür.. Son günlerde iş konusunda biraz sıkıntılıyım...Velilerle uğraşmak çok zor...
Bu ay diğer ayların aksine hiç bi belirtim yok.. Önceden kasıklarım çok ağrırdı. Şimdi sadece küçük küçük batmalar oluyor.. Bi yandan ümitleniyorum bi yandan umutsuzluğa düşüyorum. Rabbim hayırlısını versin inşallah..

teşekkür ederim canım işteyim ve bugun iş biraz sıkıntılı kafama çok taktım sanırım ondan dünden beri başım ağrıyor. akşam ilaç almak istemedim zaten prolaktın için ilaç kullanıyorum yan etkileri var. ağrı kesiciden vazgeçtim tabii geçmemiş başımın ağrısı. neyse canım şu haftasonunu da atlat bakalım neler olacak sende test yaparsın şimdi hiç kafana takma belirt melirti .inşallah bebişin seninledir kutlama yaparız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…