- Konu Sahibi semplice_signora
-
- #8.461
Allah razı olsun kuzum
aslında bahar temizliği değil de, hormonlarım depreşiyor arada böyle.
evim pismiş gibi geliyor sonra işin yoksa evi dip köşe temizle
ama o temizlik ve iç rahatlıgı herşeye bedel.
bebişim zaten hemen itiraz etmeye başlıyor yorulunca :)
çok hareketleniyor.uzanıyorum dinleniyorum azcık.sonra devam.
ama hamd olsun bitti gibi birşey. yarın ı da atlattımmı tamamdır.
beni tek yoran camlar ve perdeler. gerisi kolay ya.
birde memlekete gidicem haftaya. ordayken evim pis die düşünmek istemem.eve gelince içim rahat açayım kapımı.
biraz takıntılıyım bu konuda.biyere gitmeden temizlik yapıyorum,geldiğimde evim bal dök yala olsun istiyorum.
sen nasılsın şirinim?
hayat nasıl gidiyor?
baklava cennetinde yaşıyorum ama her tatlıcı güllüoğlu gibi yapamıyo bende evde açıyorum bol cevizli süperr oluyo,maşalllahhhhhhh vucudum çok çabuk yaktığı için kolay kolayda kilo almıyorum yiyorum vallahi,bi ara eşimde bende abarttık artık bir haftada 4 defa yapmıştım 4 tepsi felan hafif olduğu için baklava gibi ağır değil yediriyo,gel inşallah antebe yapayım sana kuzum..
inşallah canım bu ay kendiliğinden gelir hiç damarım atmıyo artık o çatala yatıp aşılama olmaya((
Herkese günaydın kızlarrr...
Nasılınız bakemmmmm
Benim bata son 3 günnnn
Ben de tereddüt etmiştim ama bu aşılar önemliymiş. Ne olur ne olmaz.Zaten doktorlara sormadan yaptırmazsak sorun olmaz sanırım. Bebeğe de zararı yoksa bence riske atmamak gerek.
günaydın kevok bugun başım ağrıyor pek iyi değilim umarım sen iyisindir. az kaldı hadi inşallah gelmez batın ağrı sancı varmı
Bugün yine telf. Dan giriyorumbilg. Açmıyor yine onun için bugün çok aktif olmayabilirim
Öncelikle cadiızyyy :)
Tatlım eşimde de sarılık yok bende de yok...AMA Sorun su ki... Hic sarilik Asisi olmamisim ve hic sarilik gecirmedigim icinde... Vucudumun bagisikligi yokmus... Yani mutlaka olmam gerekiyormus dogum da herhangi bir risk olusmamasi icin...
Bakalim TR gidince olucam inşallah...
Ellerine sağlık canım... Güle güle git gel inşallah... Dediğin gibi tertemiz eve gelmek başka...çok iyi yapmışsın canım...
Ben napim :) iyeyim valla bebiş istiyoruz istiyoruz gelmiyor :) bende bu ay saldım gitti :))) kendime bakıyorum bu ay spora verdim kendimi... Bu arada bu öğrendiğim bal tarçın karışımı sanırım işe yarayacak... Tok hissediyorum artık kendimi :) abur cubur yemiyorum 3 gündür :)
Doğumdan sonra kilo vermende yardımcı olacaktır sanırım canım aklında bulunsun... Ben sonucunu yazarım zaten 1 ay sonra :)
Ayyyy canım ya senmi yapıyorsun...
Vallahi brovo sana kız baklava yapmak çok zordur valla takdir ettim seni... İnşallah bir gelirsek Antep'e haberleşiriz belki görüşürüz canım...
Yapmış kadar oldun canım...
Tatlım güzel düşün herşey güzel olsun... İnşallah gelsin canım bu ay meleğin ve gerek kalmasın hiçbirşeye inşallah...
Günaydın tatlımmmm
Şiştim ben :) sporumu yaptım duşumu aldım dualarımı okudum geldim :)
Canım ya bu ay böyle değişik oldu ilk kez senin dimi... Hem Ağrında yok hafif batmaların inşallah bebeğin habercisidir canım... Bir erken gebelik testi yapsan belki çıkar canım...
Çok haklısın tatlım... Çok katılıyorum sana bencede yapılmalı... Tedbirli olmakta fayda var... Allah korusun...
Bende bir hamil kalabilsen herbirşeyi yaptıracam :))))
Canım günaydınnn
Geçmiş olsun melekçim yakıyamam sana dün çok yorulmuştun hep pc ye bakıyorum ara vermek istiyorum demiştin büyük ihtimal başının ağrısı dünden canım... Kıyamam sana bir ilaç sen... İyi gelir belki canım...
Çok öpüyorum kolay gelsin melekçim...
canım benım günaydın sağol tatlım evet dünden kalma baş ağrım birde işin içinden çıkamadığım bir durum var hesap kitap ondan yoruldum sanırım. çok azimlisin valla takdir ettim. şu spor işine asıldın kafanı dağıtmış olursun canım iyi yapıyorsun. sarılık olayına gelince nerden anladın olmadığını bende bilmıyorum hiç oldum mu kı okullarda aşı oluyorduk ilkokulda ama ne bileyim ki ne oldum.
Ohh..Güle güle kirletin inşallah güzel günlerde.Bende çok huzursuzum temizlik konusunda.Cam-kapı-perde silmeyince pismiş gibi geliyor hepyaşasınnn mutfak da bittiii
bugünlük de molaya çekildim.
yarın yatak odası ve banyoyu da bitirdimmi tamamdııırrr...
gözümde büyüttüğüm kadar diilmiş ya.kolay bitti hamd olsun.
sizler naptınız?
İnşallah olmaz canım ağrın.Ben daha olmadım aşılardan hiçbirini.Ebe ben seni ararım demişti.Bekliyorum uslu usluAkşam yemeği vakti kimse yok :) Bugün tetanoz aşısı yaptırdım.Şimdilik aşırı bir ağrı yok.Herkese iyi akşamlar...
Herkese günaydın kızlarrr...
Nasılınız bakemmmmm
Benim bata son 3 günnnn
Tatlım bende yasmini bıraktığımda Dr. Gitmiştim anlatmıştım ya testler yapıldı bir sürü... O zaman çıktı hiç bağışıklığım yokmuş.., hiç vurulmamış bana aşısı... Bebekken bile vurulsa o aşı anlaşılırmış... Birde daha önce sarılık geçirdiysende anlaşılıyor... Zaten o zaman gerek kalmıyormuş o aşıya... Bende ikiside yokmuş canım hamile kalınca vurulmanda olur demişti ama olmadan vurulsaydım daha iyimiş... Uzun bir aşı süresi var 3 kez vuruluyor 6 ayda tamamlanıyor... Benim burda yaptırmam imkansız... TR gidince yaptıracam inşallah... Sende tahliller yaptırdın ama canım olsaydı çıkardı herhalde Dr. Uyarırdı mutlaka ama için rahat etmesi için kontrole gittiğinde bir sorarsın canım... Yoksada hemen oluverirsin...
Günaydın kuzular
Dün 20:30'da uyumuşumÇok bitkin düşüyorum sabah 6da kalktığımız için
Biraz rahatsızım bugün.Her yerim sızlıyor sanki.Bitkinim ve çok sık başım dönüyor artık
Belki eve geçerim erkenden.
İnşallah inci ve diğer bat bekleyenler güzel test sonuçlarıyla döner bugün aramıza.
Topiğimizde uzun süredir halay çekilmiyor.3lü 5li hamişli halaylar çekelim hep beraber
Bir açıldım bir kapandım
Bir üzüldüm bir de güldüm hahayt
Eserekli durumumdan mütevellit
Ruh halim berbat
Dile kolay ama zor
Hasretini bana sor
Bu nasıl bir geri sayım
Yerinde sayıyor her gün
Bineyim arabaya
Bir varayım oraya
3 yüz bin yıl gibi geliyor bana
Şu son 3 gün
Yatcaz kalkcaz yatcaz kalkcaz yatcaz kalkcaz
Hoop ordayım
Ohh..Güle güle kirletin inşallah güzel günlerde.Bende çok huzursuzum temizlik konusunda.Cam-kapı-perde silmeyince pismiş gibi geliyor hepCumartesi bi heves başladım yarım saat içinde nefes nefese kaldım.O yüzden mecburen Mayıs'ı bekleyeceğim.Malum nisan ayı dert ayı benim işim için.30 nisan paydos ilk cumartesi de temizlik günü benim için....
İnşallah olmaz canım ağrın.Ben daha olmadım aşılardan hiçbirini.Ebe ben seni ararım demişti.Bekliyorum uslu uslu
Hadi inşallah SOOOONN 3 gün olur saydığın.Bundan sonra kese görmeye SON 3 GÜN,kalp duymak için SON 3 GÜN,cinsiyete SON 3 GÜN dersin hayırlısıylaa
Ay kız tam bana göre bu şarkı... Kimin şarkısı daha önce duymadım... çok teşekkürler canım... harikasın..
Bugün yine telf. Dan giriyorumbilg. Açmıyor yine onun için bugün çok aktif olmayabilirim
Öncelikle cadiızyyy :)
Tatlım eşimde de sarılık yok bende de yok...AMA Sorun su ki... Hic sarilik Asisi olmamisim ve hic sarilik gecirmedigim icinde... Vucudumun bagisikligi yokmus... Yani mutlaka olmam gerekiyormus dogum da herhangi bir risk olusmamasi icin...
Bakalim TR gidince olucam inşallah...
Ellerine sağlık canım... Güle güle git gel inşallah... Dediğin gibi tertemiz eve gelmek başka...çok iyi yapmışsın canım...
Ben napim :) iyeyim valla bebiş istiyoruz istiyoruz gelmiyor :) bende bu ay saldım gitti :))) kendime bakıyorum bu ay spora verdim kendimi... Bu arada bu öğrendiğim bal tarçın karışımı sanırım işe yarayacak... Tok hissediyorum artık kendimi :) abur cubur yemiyorum 3 gündür :)
Doğumdan sonra kilo vermende yardımcı olacaktır sanırım canım aklında bulunsun... Ben sonucunu yazarım zaten 1 ay sonra :)
Ayyyy canım ya senmi yapıyorsun...
Vallahi brovo sana kız baklava yapmak çok zordur valla takdir ettim seni... İnşallah bir gelirsek Antep'e haberleşiriz belki görüşürüz canım...
Yapmış kadar oldun canım...
Tatlım güzel düşün herşey güzel olsun... İnşallah gelsin canım bu ay meleğin ve gerek kalmasın hiçbirşeye inşallah...
Günaydın tatlımmmm
Şiştim ben :) sporumu yaptım duşumu aldım dualarımı okudum geldim :)
Canım ya bu ay böyle değişik oldu ilk kez senin dimi... Hem Ağrında yok hafif batmaların inşallah bebeğin habercisidir canım... Bir erken gebelik testi yapsan belki çıkar canım...
Çok haklısın tatlım... Çok katılıyorum sana bencede yapılmalı... Tedbirli olmakta fayda var... Allah korusun...
Bende bir hamil kalabilsen herbirşeyi yaptıracam :))))
Canım günaydınnn
Geçmiş olsun melekçim yakıyamam sana dün çok yorulmuştun hep pc ye bakıyorum ara vermek istiyorum demiştin büyük ihtimal başının ağrısı dünden canım... Kıyamam sana bir ilaç sen... İyi gelir belki canım...
Çok öpüyorum kolay gelsin melekçim...
cevooooommm canım ya işyerinden giremiyorum artık.
evden yazıyorum. çok şükür bugünüme. geçen haftaki kadar kötü durumda değilim ama tamamen de kurtulmuş sayılmam
inşallah sorunlar en kısa zamanda hallolur. Allah yardımcın olsun.
Hanımlar bi gireyim dedim nasılsınz?Napıosunuz?
Ssrin nasılsın napıosun?
Kevok bata az kaldı hadi bakalım bebiş gelcek inşallah
Ayşem umarım daha iyi hissedersin kendini tez vakitte
inci nerde kız sen? bat olduysada insan gelır soyler,kızıyrm artık sana
Cadıozym inşallah daha iyi olursun
agresifmelek sen nasılsın canım?
ay cevocum sorma ya inci bizi çatlattı meraktan pazartesiden beri haber beklıyoruz. ama yok. inşallah kötü birşey yoktur. ama haber vermek için gelırdı illa ki. belki de internetine bişey olmştur. olumlu düşüneyım .
Sen nasılsın Feyza?Oğulların nasıl??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?