Bol bebiş topiği

Bugün yine telf. Dan giriyorum bilg. Açmıyor yine onun için bugün çok aktif olmayabilirim
Öncelikle cadiızyyy :)
Tatlım eşimde de sarılık yok bende de yok...AMA Sorun su ki... Hic sarilik Asisi olmamisim ve hic sarilik gecirmedigim icinde... Vucudumun bagisikligi yokmus... Yani mutlaka olmam gerekiyormus dogum da herhangi bir risk olusmamasi icin...
Bakalim TR gidince olucam inşallah...

Ellerine sağlık canım... Güle güle git gel inşallah... Dediğin gibi tertemiz eve gelmek başka...çok iyi yapmışsın canım...
Ben napim :) iyeyim valla bebiş istiyoruz istiyoruz gelmiyor :) bende bu ay saldım gitti :))) kendime bakıyorum bu ay spora verdim kendimi... Bu arada bu öğrendiğim bal tarçın karışımı sanırım işe yarayacak... Tok hissediyorum artık kendimi :) abur cubur yemiyorum 3 gündür :)
Doğumdan sonra kilo vermende yardımcı olacaktır sanırım canım aklında bulunsun... Ben sonucunu yazarım zaten 1 ay sonra :)

Ayyyy canım ya senmi yapıyorsun...
Vallahi brovo sana kız baklava yapmak çok zordur valla takdir ettim seni... İnşallah bir gelirsek Antep'e haberleşiriz belki görüşürüz canım...
Yapmış kadar oldun canım...
Tatlım güzel düşün herşey güzel olsun... İnşallah gelsin canım bu ay meleğin ve gerek kalmasın hiçbirşeye inşallah...

Herkese günaydın kızlarrr...
Nasılınız bakemmmmm
Benim bata son 3 günnnn

Günaydın tatlımmmm
Şiştim ben :) sporumu yaptım duşumu aldım dualarımı okudum geldim :)
Canım ya bu ay böyle değişik oldu ilk kez senin dimi... Hem Ağrında yok hafif batmaların inşallah bebeğin habercisidir canım... Bir erken gebelik testi yapsan belki çıkar canım...

Ben de tereddüt etmiştim ama bu aşılar önemliymiş. Ne olur ne olmaz.Zaten doktorlara sormadan yaptırmazsak sorun olmaz sanırım. Bebeğe de zararı yoksa bence riske atmamak gerek.

Çok haklısın tatlım... Çok katılıyorum sana bencede yapılmalı... Tedbirli olmakta fayda var... Allah korusun...
Bende bir hamil kalabilsen herbirşeyi yaptıracam :))))

günaydın kevok bugun başım ağrıyor pek iyi değilim umarım sen iyisindir. az kaldı hadi inşallah gelmez batın ağrı sancı varmı

Canım günaydınnn
Geçmiş olsun melekçim ya kıyamam sana dün çok yorulmuştun hep pc ye bakıyorum ara vermek istiyorum demiştin büyük ihtimal başının ağrısı dünden canım... Kıyamam sana bir ilaç sen... İyi gelir belki canım...
Çok öpüyorum kolay gelsin melekçim...

canım benım günaydın sağol tatlım evet dünden kalma baş ağrım birde işin içinden çıkamadığım bir durum var hesap kitap ondan yoruldum sanırım. çok azimlisin valla takdir ettim. şu spor işine asıldın kafanı dağıtmış olursun canım iyi yapıyorsun. sarılık olayına gelince nerden anladın olmadığını bende bilmıyorum hiç oldum mu kı okullarda aşı oluyorduk ilkokulda ama ne bileyim ki ne oldum.

Bir açıldım bir kapandım
Bir üzüldüm bir de güldüm hahayt
Eserekli durumumdan mütevellit
Ruh halim berbat

Dile kolay ama zor
Hasretini bana sor
Bu nasıl bir geri sayım
Yerinde sayıyor her gün

Bineyim arabaya
Bir varayım oraya
3 yüz bin yıl gibi geliyor bana
Şu son 3 gün

Yatcaz kalkcaz yatcaz kalkcaz yatcaz kalkcaz
Hoop ordayım

Tatlım bende yasmini bıraktığımda Dr. Gitmiştim anlatmıştım ya testler yapıldı bir sürü... O zaman çıktı hiç bağışıklığım yokmuş.., hiç vurulmamış bana aşısı... Bebekken bile vurulsa o aşı anlaşılırmış... Birde daha önce sarılık geçirdiysende anlaşılıyor... Zaten o zaman gerek kalmıyormuş o aşıya... Bende ikiside yokmuş canım hamile kalınca vurulmanda olur demişti ama olmadan vurulsaydım daha iyimiş... Uzun bir aşı süresi var 3 kez vuruluyor 6 ayda tamamlanıyor... Benim burda yaptırmam imkansız... TR gidince yaptıracam inşallah... Sende tahliller yaptırdın ama canım olsaydı çıkardı herhalde Dr. Uyarırdı mutlaka ama için rahat etmesi için kontrole gittiğinde bir sorarsın canım... Yoksada hemen oluverirsin...

Ohh..Güle güle kirletin inşallah güzel günlerde.Bende çok huzursuzum temizlik konusunda.Cam-kapı-perde silmeyince pismiş gibi geliyor hep Cumartesi bi heves başladım yarım saat içinde nefes nefese kaldım.O yüzden mecburen Mayıs'ı bekleyeceğim.Malum nisan ayı dert ayı benim işim için.30 nisan paydos ilk cumartesi de temizlik günü benim için....

Akşam yemeği vakti kimse yok :) Bugün tetanoz aşısı yaptırdım.Şimdilik aşırı bir ağrı yok.Herkese iyi akşamlar...
İnşallah olmaz canım ağrın.Ben daha olmadım aşılardan hiçbirini.Ebe ben seni ararım demişti.Bekliyorum uslu uslu

Herkese günaydın kızlarrr...
Nasılınız bakemmmmm
Benim bata son 3 günnnn

Hadi inşallah SOOOONN 3 gün olur saydığın.Bundan sonra kese görmeye SON 3 GÜN,kalp duymak için SON 3 GÜN,cinsiyete SON 3 GÜN dersin hayırlısıylaa

Günaydın kuzular
Dün 20:30'da uyumuşum Çok bitkin düşüyorum sabah 6da kalktığımız için
Biraz rahatsızım bugün.Her yerim sızlıyor sanki.Bitkinim ve çok sık başım dönüyor artık
Belki eve geçerim erkenden.
İnşallah inci ve diğer bat bekleyenler güzel test sonuçlarıyla döner bugün aramıza.
Topiğimizde uzun süredir halay çekilmiyor.3lü 5li hamişli halaylar çekelim hep beraber

hımm anladım canım benim testlere baktım şimdi benımkıler normal canım kısaltılmışı AST(SGOT) ALT (SGPT ) normal değerlerde doktorda birşey demedi zaten birde şu prolaktın çıktı sende ihmal etme canım benım. türkiyey dönünce çok işin var aman unutma:) sağlık çok önemlı

günaydın ayse geçmiş olsun dinlenirsn geçer inşallah. evet bu arada halay çekemedik nezamndır. gelsin bebişler de halayları çekelım

Ay kız tam bana göre bu şarkı... Kimin şarkısı daha önce duymadım... çok teşekkürler canım... harikasın..

ay inşallah ayşecim ya.. Çok umutluyum bu ay rabbim umudumu boşa çevirmesin inşallah...

Şirin bi heyecan var bu ay içimde.. Rabbim hayırlısını versin inşalalh.. erken gebelik testim yok internetten alıp gelinceye kadar bat günü gelir zaten.. ama çok gergin ve duygusalım bu ay hormonlarım tavan yaptı.

Evt canım okudum yaa uff neden giremıyosun ki?
aman iyi ol tatlım
Saol canım,allah hepimizin yardımcısı olsun.

Hanımlar bi gireyim dedim nasılsınz?Napıosunuz?
Ssrin nasılsın napıosun?
Kevok bata az kaldı hadi bakalım bebiş gelcek inşallah
Ayşem umarım daha iyi hissedersin kendini tez vakitte
inci nerde kız sen? bat olduysada insan gelır soyler,kızıyrm artık sana
Cadıozym inşallah daha iyi olursun
agresifmelek sen nasılsın canım?

ay cevocum sorma ya inci bizi çatlattı meraktan pazartesiden beri haber beklıyoruz. ama yok. inşallah kötü birşey yoktur. ama haber vermek için gelırdı illa ki. belki de internetine bişey olmştur. olumlu düşüneyım .

Bende öyle düşünüyorum.İyi yada kötü mutlaka haber verirdi bize.Beklediğimizi biliyor.Nete giremiyor bence.

Sen nasılsın Feyza?Oğulların nasıl??

Iyiyim canim napiyim ugrasiyorum iste,oglanlar iyi masallah en ufagi karnimda tepinip duruyor sakin sakin dedik sonradan gosterdi kendini dr 5 gun onden gidiyor dedi. Etrafimdakiler pek uzuldu erkek oldugunu duyunca herkes tipime ve gorunusume gore kiz diyordu dr senin topragin erkek diyor.saglikla dogsun benim icin cinsiyet hic onemli degil tabiki kiz olsaydi biraz daha fazla sevinirdim ama dogamadiktan sonra kiz olmus erkek olmus ne onemi var.
Sen nasilsin napiyorsun canim benimki gibi biraz agir geciyor senin hamileliginde gordugum kadariyla bence seninki de erkek:))))

hadi bakalım inşallah güzel haberlerini alırız benim bata son 6 gün
Hayırlısı olsun inşaallah

Bu gece teheccüde kalktım ve hepinize tet tek dua ettim hamilelere sağlıkla doğurmaları için Fmfm sanada rahatsız olan oğlun için sağlıkla doğurman için.
diğer geri kalan kızlarada hayırlısıyla bebişlerimiz gelsin diye dualar ettim...
Gözümü kapattım ve tek tek isimleri hatırlamaya çalıştım Hatırlatan Rabbime Hamd olsun...
Ben gittim görüşürüz kızlar yazamıyorum ama inanın hep okumak için giriyorum özlüyorum sizleriiiiiiiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…