Bol bebiş topiği

ayy canım Allah razı olsun güzel gönlündn geçenler için teşekkür ederim arkadaşım. Allah dualrımızı kabul etsin

Canım cok tşkur ederim dua ettiğin için allah kabul etsin tatlimm

selam herkese :) aranızda biraz sönük kaldım yazamadım ama idare edin benide arada.. :):) bu arada benim yumurtam galıba catladı 2 gun önce bel agrısı ve kasık agrısından öldum adet sancısı gıbıydı tabı degerlendırdım o gunu ama bakalım nasıp kısmet bu arada bat a 10 gun kaldı

merhaba hadi bakalım inşallah başarılı olmuşsundur güzel haberlerle gelirsin umarım 10 gün dedğin çabucak geçsin yüzün gülsün:)

merhaba hadi bakalım inşallah başarılı olmuşsundur güzel haberlerle gelirsin umarım 10 gün dedğin çabucak geçsin yüzün gülsün:)

gülcek inş allahtan okadar cok ıstıyorum ki böle düşününce bile mutlu oluyorum :)) hamıle kaldıgımı görsem neyaparım bılmem düser bayılırım heralde oldugum yere sevıncten

Ay canım inşallah ya gönlüne doğan olsun inşallah... Az kaldı Pazartesi öğreniriz hayırlısıyla ... İnşallah bu ay senin ayın olacak canım...

Tatlım hoşgeldin
Ben yine giremiyorum bilg.dan telden girebildiğim kadar işte... İyiyim valla hamdolsun:) bol bol spor :) tarçın ve bal :) çok tok tutuyor abur Cuburu kestim nerdeyse hiç yemedim 3 gündür :) eşimde öğlen yüzün süzüldü karıcım diyor :) daha 3 gün oldu :) sanırım işe yarıyor :)
Sen nasılsın canım...

Allah kabul etsin canım...
Bizide düşündüğün için çok sağol tatlım... Rabbim gönlüne göre versin inşallah...
Hadi seninde az kaldı bata kevok la senin ayın olsun inşallah bu ay...

Canım hoşgeldin...
Oh ne güzel yakalamışsınız tam gününü... Hayırlısı olsun canım inşallah tutunsun yavrun sana...

hosbulduk :) sende hosgeldın ins tutturmaya calıstık bakalım 10 gun say say bıtmıyor

Tatlım hoşgeldin
Ben yine giremiyorum bilg.dan telden girebildiğim kadar işte... İyiyim valla hamdolsun:) bol bol spor :) tarçın ve bal :) çok tok tutuyor abur Cuburu kestim nerdeyse hiç yemedim 3 gündür :) eşimde öğlen yüzün süzüldü karıcım diyor :) daha 3 gün oldu :) sanırım işe yarıyor :)
Sen nasılsın canım...

canım ne guzelde bi şey sorcam o ne tarcın bal dediğin bende yapıyım?
tarıfıne ne nasıl yapılcak?

İnşallahhhh

Sönük kalmadın alışırsın zamanla

slmlar nasılsınız canlarım hamişler nasıl gidio tepik yemeye başlamış çoğu :) tkmelerimiz daim olsun bnm ki sol tarafımı çökertti artık darbe indirmekten neyseee inciden haberi olan var mı kızçeler mrk ettim bu gacı nerde

Topicimiz yine bomboş. Kızlar bugün doktor randevum vardı. bebişim 12+3 günlük tam gününe göre gelişmiş çok şükür. Eve gelince hemen elimdeki resimle nub teorisine baktım ona göre kız gözüküyor. Eğer öyleyse tam gönlüme göre olur:)

hosbulduk :) sende hosgeldın ins tutturmaya calıstık bakalım 10 gun say say bıtmıyor

Ayyy canım evet ya o son günler bi geçmek bilmiyor valla :) çatlatıyor hepimizi :) inşallah son bekleyişin olsun canım...

Kız bende yeni öğrendim 1.5 su bardağı suyu kaynatıyorsun... Kaynadıktan sonra 2 çay kaşığı tarçın atıyorsun... Sonra azıcık kıkırdatıyorsun... Bir bardağa boşaltıyorsun... İçinede 2 çay kaşığı bal ilave edip içiyorsun... Sabah aç karnına birde akşamlar yatmadan önce içiyorsun... 1 haftada 1 kg garanti ama spor ve diyet yaparsan haftada 3-4 kg verebilirmişsin canım... Ben içiyorum 3 gündür sonucu söylerim yakında :)

Gözünaydın canım...ne mutlu sana...
Hayırlısı olsun tatlım...
İnşallah gönlüne göre olur...
En önemlisi çok sağlıklı büyüyor olması.herşey gönlüne göre olsun tatlım...

canım m çok sevindim sonuna kadar sağlıkla inşallah. Allah gönlüne göre versin

Canım tel.den giriyorum ya kaçırmışım cevabını kusura bakma tatlım... Evet canı. Çok haklısın mutlaka gidicem... Bu arada senin soğan kürün nasıl gidiyor tatlım... Bende başlıcam 2 gün sonra... İnşallah içimizi dışımızı temizler :)

benim adımı hatırladın mı kız dua ederken

dua ettiysende teşekkür ederim,edemediysende teşekkür ederim canım...

en kısa zamanda hamiş kalmak ümidi ile....

çok şükür canım için daha çok rahatlamıştır şimdi.ya gerçekten sağlıklı sıhhatli olsunda kız,yada erkek farketmez....

kizlar uzun suredir girip takp edemiyorum topigi cunku midem bos ama istahsizligim var yemek istemiyorum hic bir sey. Henuz ultrasondan da haber yok onu gectim bu isteksizlik ne zaman bitcek Allahim yardim et derken agliyorum. Destege cook ihtiyacim var..

Canım hamilelikten olabilir canım...sonuçta her yaptığın test pozitifti canım... Üzülme bebeğin var içinde canım onun için bu iştahsızlık bir çok yeni hamile arkadaş aynı şeyleri yaşadı.eminim sana daha detaylı bilgi vereceklerdir canım. Zorlama kendini canının istediği birşey varsa onu ye sadece tatlım. Nasıl olsa ilk başlarda bebeğin senin yediklerinden beslenmicek... Ne zaman canım ultrason ne uzun bir zamana veriyorlar ne saçma ya özel hastanede de aynımı acaba ? Keşke hemen öğrenebilsen için rahatlasa...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…