- Konu Sahibi semplice_signora
-
- #8.481
Bu gece teheccüde kalktım ve hepinize tet tek dua ettim hamilelere sağlıkla doğurmaları için Fmfm sanada rahatsız olan oğlun için sağlıkla doğurman için.
diğer geri kalan kızlarada hayırlısıyla bebişlerimiz gelsin diye dualar ettim...
Gözümü kapattım ve tek tek isimleri hatırlamaya çalıştım Hatırlatan Rabbime Hamd olsun...
Ben gittim görüşürüz kızlar yazamıyorum ama inanın hep okumak için giriyorum özlüyorum sizleriiiiiiiiii
ay cevocum sorma ya inci bizi çatlattı meraktan pazartesiden beri haber beklıyoruz. ama yok. inşallah kötü birşey yoktur. ama haber vermek için gelırdı illa ki. belki de internetine bişey olmştur. olumlu düşüneyım .
Bu gece teheccüde kalktım ve hepinize tet tek dua ettim hamilelere sağlıkla doğurmaları için Fmfm sanada rahatsız olan oğlun için sağlıkla doğurman için.
diğer geri kalan kızlarada hayırlısıyla bebişlerimiz gelsin diye dualar ettim...
Gözümü kapattım ve tek tek isimleri hatırlamaya çalıştım Hatırlatan Rabbime Hamd olsun...
Ben gittim görüşürüz kızlar yazamıyorum ama inanın hep okumak için giriyorum özlüyorum sizleriiiiiiiiii
selam herkese :) aranızda biraz sönük kaldım yazamadım ama idare edin benide arada.. :):) bu arada benim yumurtam galıba catladı 2 gun önce bel agrısı ve kasık agrısından öldum adet sancısı gıbıydı tabı degerlendırdım o gunu ama bakalım nasıp kısmet bu arada bat a 10 gun kaldı
merhaba hadi bakalım inşallah başarılı olmuşsundur güzel haberlerle gelirsin umarım 10 gün dedğin çabucak geçsin yüzün gülsün:)
Şirin bi heyecan var bu ay içimde.. Rabbim hayırlısını versin inşalalh.. erken gebelik testim yok internetten alıp gelinceye kadar bat günü gelir zaten.. ama çok gergin ve duygusalım bu ay hormonlarım tavan yaptı.
Hanımlar bi gireyim dedim nasılsınz?Napıosunuz?
Ssrin nasılsın napıosun?
Kevok bata az kaldı hadi bakalım bebiş gelcek inşallah
Ayşem umarım daha iyi hissedersin kendini tez vakitte
inci nerde kız sen? bat olduysada insan gelır soyler,kızıyrm artık sana
Cadıozym inşallah daha iyi olursun
agresifmelek sen nasılsın canım?
selam herkese :) aranızda biraz sönük kaldım yazamadım ama idare edin benide arada.. :):) bu arada benim yumurtam galıba catladı 2 gun önce bel agrısı ve kasık agrısından öldum adet sancısı gıbıydı tabı degerlendırdım o gunu ama bakalım nasıp kısmet bu arada bat a 10 gun kaldı
Ay canım inşallah ya gönlüne doğan olsun inşallah... Az kaldı Pazartesi öğreniriz hayırlısıyla ... İnşallah bu ay senin ayın olacak canım...
Tatlım hoşgeldin
Ben yine giremiyorum bilg.dan telden girebildiğim kadar işte... İyiyim valla hamdolsun:) bol bol spor :) tarçın ve bal :) çok tok tutuyor abur Cuburu kestim nerdeyse hiç yemedim 3 gündür :) eşimde öğlen yüzün süzüldü karıcım diyor :) daha 3 gün oldu :) sanırım işe yarıyor :)
Sen nasılsın canım...
Allah kabul etsin canım...
Bizide düşündüğün için çok sağol tatlım... Rabbim gönlüne göre versin inşallah...
Hadi seninde az kaldı bata kevok la senin ayın olsun inşallah bu ay...
Canım hoşgeldin...
Oh ne güzel yakalamışsınız tam gününü... Hayırlısı olsun canım inşallah tutunsun yavrun sana...
Iyiyim canim napiyim ugrasiyorum iste,oglanlar iyi masallah en ufagi karnimda tepinip duruyor sakin sakin dedik sonradan gosterdi kendini dr 5 gun onden gidiyor dedi. Etrafimdakiler pek uzuldu erkek oldugunu duyunca herkes tipime ve gorunusume gore kiz diyordu dr senin topragin erkek diyor.saglikla dogsun benim icin cinsiyet hic onemli degil tabiki kiz olsaydi biraz daha fazla sevinirdim ama dogamadiktan sonra kiz olmus erkek olmus ne onemi var.
Sen nasilsin napiyorsun canim benimki gibi biraz agir geciyor senin hamileliginde gordugum kadariyla bence seninki de erkek:))))
hosbulduk :) sende hosgeldın ins tutturmaya calıstık bakalım 10 gun say say bıtmıyor
Tatlım hoşgeldin
Ben yine giremiyorum bilg.dan telden girebildiğim kadar işte... İyiyim valla hamdolsun:) bol bol spor :) tarçın ve bal :) çok tok tutuyor abur Cuburu kestim nerdeyse hiç yemedim 3 gündür :) eşimde öğlen yüzün süzüldü karıcım diyor :) daha 3 gün oldu :) sanırım işe yarıyor :)
Sen nasılsın canım...
canım ne guzelde bi şey sorcam o ne tarcın bal dediğin bende yapıyım?
tarıfıne ne nasıl yapılcak?
Topicimiz yine bomboş. Kızlar bugün doktor randevum vardı. bebişim 12+3 günlük tam gününe göre gelişmiş çok şükür. Eve gelince hemen elimdeki resimle nub teorisine baktım ona göre kız gözüküyor. Eğer öyleyse tam gönlüme göre olur:)
Topicimiz yine bomboş. Kızlar bugün doktor randevum vardı. bebişim 12+3 günlük tam gününe göre gelişmiş çok şükür. Eve gelince hemen elimdeki resimle nub teorisine baktım ona göre kız gözüküyor. Eğer öyleyse tam gönlüme göre olur:)
hımm anladım canım benim testlere baktım şimdi benımkıler normal canım kısaltılmışı AST(SGOT) ALT (SGPT ) normal değerlerde doktorda birşey demedi zaten birde şu prolaktın çıktı sende ihmal etme canım benım. türkiyey dönünce çok işin var aman unutma:) sağlık çok önemlı
kizlar uzun suredir girip takp edemiyorum topigi cunku midem bos ama istahsizligim var yemek istemiyorum hic bir sey. Henuz ultrasondan da haber yok onu gectim bu isteksizlik ne zaman bitcek Allahim yardim et derken agliyorum. Destege cook ihtiyacim var..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?