Bol bebiş topiği

sagol canim destegin icin. Esimle koskoca ulkede yalniziz dualara cok ihtiyacim var. Insallah gecer bu istahsizlik beni bunaltiyor. Canim 8-12 hafta arasi veriyolar ozele de suan gitsek erken diye kese kalp gorukmucek bir de cok cok pahali. Zaten gorulcek zaman 7 haftadan sonra ya o yuzden bekliyorum burda 8den once kalp gorulmez diorlar bilmiyorum valla..

( Benimkinde net değil maalesef.Belki hafta içinde başka bi doktora daha giderim.Doktorumdan çok memnunum ama arada değiştirmekte fayda var diyorlar...

Daha benimki başlamadı teyzesi Valla bizde öldük meraktan ama maalesef haber yok

Canım benim hiç sıkma canını.Netten araştırdığında görürsün bu geçici bi durum hamilelikte.Geçecek hiç merak etme Ben hep açım ama canım hiçbişey yemek istemiyor.İnan meyve manyağı oldum enerji versin vitamin olsun diye.

Son Adet tarihine göre hamilelik takvimi takip etsene hergün.Orada hemen hemen aynı şeyler yazıyor.Sırtım ağrıyor diyorum bakıyorum 1-2 gün sonra yazıyorlar.Sorunlarını yazarsan herkesin başına geldiğini görürsün.Mesela bende sivilce mevzuuna takmıştım.Sonra bi baktım yağlı ciltlerde daha çokmuş bu sorun.Normalmiş.Kuru ciltlerde bile çıkıyormuş.İçim rahatladı.

canim sagol Allah razi olsun destegin icin. Gecici deniyor da kimilerin de gecmiyormus senin 12 hafta geciyor mu? Suan ovulasyondan sonra 24. gunum yani duzeltilmis SAT a gore 5 hafta 4 gun mu oluyor ne bilmiyorum.. Allah herkese kolaylik versin hele ki yalnizsan cok zorr...

Seni çok iyi anlıyorum canım aynı şeyleri yaşıyoruz... Başka bir ülke ve sadece iki kişi gerçekten zor... Rabbim hepimize kolaylık versin canım... Bizim Burda da özeller çok pahalı... İlk geldiğim zaman benim adetim 10 gün geçikmişti test yapmıştım negatifti ama içim içim yiyordu... Benimde o zaman sağlık kartım çıkmamıştı... Eşimin üzerinden bakmıyorlar Neyse ne kadardır ki dedik bi hamilelik testi yapacaklar canım germany hastanesine gidiyoruz cidde de inanırmisin 270 sar istediler... Vazgeçtim tabi :) zaten 2 gün sonra regli oldum... Kartım çıktı şimdi istediğimiz hasteneye gidebiliriz ama şimdide gidecek bir durum yok neyse bende kendi derdimle sıkmayın seni... Çok sıkılma canım bence rahat olmaya çalış Ayşe gibi meyve yemeye çalış tatlım gerçi çok tutmaz ama en azından enerji verir... Kendine iyi bak canım sıkılma... Keyfini çıkarmaya çalış tatlım...

Gozunaydin arkadasim. Ben de senin kizin olacak diye tahminde bulunuyordum. Rabbim gonlune gore versin.

Ipekcim ben hala oyle isthsizim. Ne yesem tat alamiyorum. Agzimda garip bir tat var devamli. Inan aksama kadar kraker yiyorum hep. Makarna ve corba yedigim yemekler de. Cunku baska ne yesem midem eritmiyor. Yumurta et sut tavuk bunlari hic yiyemiyorum. Kokulari ayri dert yesem de sindirmiyor midem. Hemen cikariyorum. Zorlama kendini.kurU bir seyler yemeye calis. Meyve yiyebiliyorsan meyve ye. Ben meyve de yiyemiyorum. Yedigim meyve sadece muz. 12. Haftadan sonra gececek hepsi insallah. Sabir cnm. Seni cok iyi anliyorum inan. Hepsini yasiyorum cunku.

Cook sagol destegin icin. Istahsizlik bunaltiyor ama yapacak bir sey yok. Peki bulanti kusmalar istahsizlik basladiktan sonra mi basladi? En cok o korkutuyor beni o yuzden moralim dusuyor zateb.. Sana da Allah sabir versin insallah canim 12 deniliyor ama insallah 12 dir senin az kalmis..

Ben adetime bir hafta kala yumurtlamistim. son adet tarihime gore 8+ 2 de duydum kalp atisini. Ama doktor ultrason gelisimine gore 7+ 6 dedi. Geriden geliyor benim bebisim.
Uzulme cnm. Hepsi gececek inan. Anne olacaksin icinde bir can. Sen uzulursen o da uzulur. Guclu olman lazim.

Hic bunalma canim. Inan ben de ayniyim. Bak benimki 10 haftalik oluyor. Hala hicbirsey yiyemiyorum.
5. Haftamda hafif bulanti vardi ama oyle rahatsiz etmiyordu. Istahim yoktu. 6. Hafta bulantilar belirginlesmeye basladi. Ac dursam bulaniyodu yessem bulaniyordu. Kafayi yemek uzereydim. Inan sadece haslanmis patates yedim hala da yiyorum. 8. Haftamda artik kusuyordum resmen. Inan sadece krakeri cikarmadim. Yedigim haslanmis patateslerbile cikti bir de isyerinde dusun. kosarak gittim tuvalete. 9. Hafta biraz hafiflediama hala istahsizim. Agzimda garip tat hep var. Ot gibi. Sadece bos kalinaca midem rahatsiz oluyor o yuzden devamli kraker yiyorum. Haa onu da isteyerek yemiyorummidemi bastirsi da bulanmasin diye yiyorum.
Benim durum boyle cnm. Hicuzme kendini. Bak bende ayniyim. Kilo verdim. Ama normal bunlar. Benim arkdasim 6. Ayakadar et sut yumurta balik yiyemedim diyor. Devamlikustu. Ama bebisi masallah tosun gibi tamam.sakin uzmekendini. Bebisini dusun. Hic yiyemiyorsan kuru ekmek ye. Miden bulanmasin.

Son düzenleme:

canim sagol insallah hepimiz icin hayirlisi olur. Ben de 29. gun yumurtladim canim.Yumurtlamaya gore 3 hafta 4 gun oldu.. Geriden gelen sonradan kapatiyor arayi. sen uan 10 haftasin demi gec yumurtlamaya gore mi o?

canim sagol insallah hepimiz icin hayirlisi olur. Ben de 29. gun yumurtladim canim.Yumurtlamaya gore 3 hafta 4 gun oldu.. Geriden gelen sonradan kapatiyor arayi. sen uan 10 haftasin demi gec yumurtlamaya gore mi o?

Yok canim bugun 8+6. Yarin tam 9 haftayi dolduruyoruz cnm. Son adete gore aslinda sali gunu doldurmam lazimdi. Canim ben 18 yada 19 ocakta yumurtaldim. Bebegimin kalp atisini 28 subatta duydum. Yani 5 hafta gecmis hatta 6 hafta olmak uzereyken duymusum. Ama tabi karindan. Vajinal yapilirsa hemen duyuluyormus. Ben kabul etmedim. Kabul etseydim bir hafta once bakacakti doktor.

takviminde 10 hafta yaziyor o SAT a gore sanirim. Ben de 10 subat yumurtlama daha erken sanirim..

Kiyamam aysem gecmis olsun. Hepsini atlatacagiz insallah. Ben de bugun oyle uyur gezerdim. Benim yuzumde carsamba pazarina dondu valla cnm. Ellemiyeyim diyorum amaelimgidiyor. Ah bu sipalar. Neler ediyorbize

takviminde 10 hafta yaziyor o SAT a gore sanirim. Ben de 10 subat yumurtlama daha erken sanirim..

O icinde bulunulann haftayi yaziyor kuzum. Yarindan sonra 10. Haftanin icinde olacagim canim. 9 haftayi yarin dolduruyoruz.. ertesi gun 10. Haftaya girmsis oluyoruz iste.

ayy canım Allah razı olsun güzel gönlündn geçenler için teşekkür ederim arkadaşım. Allah dualrımızı kabul etsin

Canım cok tşkur ederim dua ettiğin için allah kabul etsin tatlimm

Rabbim kabul eder inşaallah hiçbirimiz birbirimizi tanımıyoruz burdan tanıştığımız kadar ama öyle içten dua ediyorozki Rabbim geri çevirmeyecek eminim....

İnanki unutmadım ve hep dua ediyorum...
Rabbim tedaviye birakmadan versin meleğinizi...
Sende bizi unutma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…