- Konu Sahibi semplice_signora
-
- #8.521
Canım Rabbim sağlık versin Sana can yoldaşını göndersin...
Yeni okudum üzüldüm keşke yemeye gayret etsen iştahın belki düzelir?
Rabbim şifalar versin...
Tatlım nasılsın? Miden bulanmıyordur inşaallah...
Rabbim sağlık versin canım.
ya ben bişey soracağım bugün kasığımda resmen birisi tekme atıyor hala hissediyorum gümgümgüm diye vuruyor hani kasılma değil anlıyorum.
Ağrı sızı yok sadece atıyor ama beni etkiliyor sanki bebiş tekmeliyor
Hım bide bu ay regl olduğumda aynı böyle atıyordu Hayırlısyla geleydi şu bebişim
kizlar desteginizle gaza gelip kalkip tarhana corbasi yapiyorum suan insallah kokusu lezzeti iyi geldi gibi. Allah hepinizden razi olsun tekrar aglamakli halimden yemek yapma moduna geldim:)
kizlar desteginizle gaza gelip kalkip tarhana corbasi yapiyorum suan insallah kokusu lezzeti iyi geldi gibi. Allah hepinizden razi olsun tekrar aglamakli halimden yemek yapma moduna geldim:)
Aynen canım ya aynı anda yazmışız :))Canim benim kalbiiz birmis bak ben sana yazdimsen de bana yazdin.
Iyi olmaya calisiyorum kuzum. Kusmuyorum ama bulantilar saolsun eksikkalmiyorlar. Ama coksukur bugunumuze. Gecen haftaya gore daha iyiyim aksama kadar kraker kemiriyorum. Cocuk kraker gibi olcakkendimi zorladigimda da cikariyorum. Hain midem eritmiyor. Amabiliyorumki hepsi gececek.
Ayyy caniminsallah bebisin gelir bu ay. Sakin moralini bozma kuzum. Rabbim yazmistir elbet.
Inan bebis de regl de ayni belirtiler veriyor. Insallah bebisin seninledir kuzumsana bu ay surpriz yapar.
Aynen canım ya aynı anda yazmis :))
Hadi bakalım ne olacak durmadı hala inşaallah bebişimdir atan Özlemcim...
Hiç böyle olmamıştı şimdiye kadar 13 mart bat günüm.
Bua y olursa bebişim benim doğum günüme gelecek
Canım tel.den giriyorum ya kaçırmışım cevabını kusura bakma tatlım... Evet canı. Çok haklısın mutlaka gidicem... Bu arada senin soğan kürün nasıl gidiyor tatlım... Bende başlıcam 2 gün sonra... İnşallah içimizi dışımızı temizler :)
kizlar uzun suredir girip takp edemiyorum topigi cunku midem bos ama istahsizligim var yemek istemiyorum hic bir sey. Henuz ultrasondan da haber yok onu gectim bu isteksizlik ne zaman bitcek Allahim yardim et derken agliyorum. Destege cook ihtiyacim var..
Canim benimuyku geldi.tavuk gibiyim her gun erkenden uyuyakaliyorum. Opuyorum seni.iyi bak kendine. Allaha emanet ol. Iyi geceler...
Az kalmis kuzum son 6 gun. Insallah canim. Rabbim bu ay bebisini gondermistir insallah.
Farklilik hissediyorsan ve icine doguyorsa gelmistir. Hem de annesine dogum gunu hediyesi olacak insallah. Rabbim buyuk.
Herkese günaydın kızlar...
Nasılsınız bakemmm..
Ben iyiyim mutluyum...
Bugün mesainin son günü 2 gün tatil(gerçi son 3 haftadır her haftasonu hastanedeyiz kayınpederim hasta)
Olsun genede onu görmekte beni mutlu ediyor..
Cumanız mübarek olsun arkadaşlar... Hayırlara vesile olsun...
Bugün 8 mart dünya emekçi kadınlar günü...
Kadınlar gününüz kutlu olsun...
Üreten,büyüten,emekçi nesillere vesile olsun inşallah...
Bu arada bata son 2 gün :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?