- Konu Sahibi semplice_signora
-
- #8.541
Günaydın.Hayırlı cumalar ve Kadınlar Günümüz kutlu olsun:)
günaydın kevok geçmiş olsun canım acil şifalar dilerim. ewet bugun haftanın son günü yaşasın:) senınde haftaya umutlu bir başlangıç olsun 2 3 gün daha sabır
Dünya Kadinlar gününüz kutlu olsun... keşke oğlum annesine süpriz yapip bugün doğsa :)
Cook sagol destegin icin. Istahsizlik bunaltiyor ama yapacak bir sey yok. Peki bulanti kusmalar istahsizlik basladiktan sonra mi basladi? En cok o korkutuyor beni o yuzden moralim dusuyor zateb.. Sana da Allah sabir versin insallah canim 12 deniliyor ama insallah 12 dir senin az kalmis..
kizlar desteginizle gaza gelip kalkip tarhana corbasi yapiyorum suan insallah kokusu lezzeti iyi geldi gibi. Allah hepinizden razi olsun tekrar aglamakli halimden yemek yapma moduna geldim:)
Ayyy canım evet ya o son günler bi geçmek bilmiyor valla :) çatlatıyor hepimizi :) inşallah son bekleyişin olsun canım...
Kız bende yeni öğrendim 1.5 su bardağı suyu kaynatıyorsun... Kaynadıktan sonra 2 çay kaşığı tarçın atıyorsun... Sonra azıcık kıkırdatıyorsun... Bir bardağa boşaltıyorsun... İçinede 2 çay kaşığı bal ilave edip içiyorsun... Sabah aç karnına birde akşamlar yatmadan önce içiyorsun... 1 haftada 1 kg garanti ama spor ve diyet yaparsan haftada 3-4 kg verebilirmişsin canım... Ben içiyorum 3 gündür sonucu söylerim yakında :)
((((((((((((((( Kimse de yok topikte akıl soracağımmm
Başka bi drdan randevu aldım belki cinsiyeti görürüz diye.Ama arştırdım çok zormuş kesin sonuç.Değişen çok cinsiyet olmuş.Aman bu ne ya.Nasıl anlatmışım heyecanımı((((((((((((((((((
Aysecigim bu ayda soylenen cinsiyet cogunlukla degisiyor en net 16. Haftada oluyor agustos grubundaki hamileleler hep erkenden sordular cogunun ki degisti onun icin azicik sabret bence degisince insan bir tuhaf oluyor canim..
((((((((((((((( Kimse de yok topikte akıl soracağımmm
Başka bi drdan randevu aldım belki cinsiyeti görürüz diye.Ama arştırdım çok zormuş kesin sonuç.Değişen çok cinsiyet olmuş.Aman bu ne ya.Nasıl anlatmışım heyecanımı((((((((((((((((((
Haklısın kız derler erkek olur yada tam tersi insan tuhaf olur.Ya ne biliyim.Bikaç arkadaş daha belli olmadımı cinsiyeti diyince heyecan sardı hemen başka bi drdan randevu aldım,12+6 olduk bugün cinsiyet belli olurmu dedim. olmaz 16.haftayı bekle dedi.Gitmeyim en iyisi.Sakinleşeyim ben biraz :)
Sen nasılsın?
İnşallahhhh
Sönük kalmadın alışırsın zamanla
selam kızlar.. bugun hastaneye gıttım 22mm olmus we catlamıs yumurtam :))))))
selam kızlarr uzun bi aradan sonra yazmak istedim umarım çok hamiş vardır topikte..
ayşecim beni en son listeye eklemiştin ..
malesef gebeliğim sona erdi çok üzgünüm ..
artık gebe listesinden silebilirsin eğer hala varsam..
Hmmm geçmiş olsun Feyzacım.Tedavisi falan yokmu?Yoksa geçinceye kadar bekleyecekmisin?Pardon msj tekrari olmus.evet canim hangi cinsiyet olsa evladimiz ama insan degisince bir tuhaf oluyor . Erkek cabuk gosterir derler ama beni goruyon 5.ayda belli oldu erkek oldugu cok tanidigim var degisti kendini oyle hazirladiklari icin buruldular .acele etme bencede hayirlisi olur insallah.
Ben de napiyim canim bir oksuruk sardi beni cigerim cikiyor.bebis geceleri hic durmuyor karnimda savas var sanirsin,bir de bu ellerimde uyusma ve karincalanma var geceleri karpel tunel sendromu diyorlar bilekte sinir sikismasi yani cok kotu sabah kalkinca bir mendili tutacak his olmuyor ellerimde.
Hadi inşallah tutar bu ay yumoşun....selam kızlar.. bugun hastaneye gıttım 22mm olmus we catlamıs yumurtam :))))))
Geçmiş olsun canım.Allahım kucağına alacağın sağlıklı bi gebelik verir inşallah sanada..selam kızlarr uzun bi aradan sonra yazmak istedim umarım çok hamiş vardır topikte..
ayşecim beni en son listeye eklemiştin ..
malesef gebeliğim sona erdi çok üzgünüm ..
artık gebe listesinden silebilirsin eğer hala varsam..
çok üzüldüm arkadaşım çok geçmiş olsun sorununu bilmıyorum ama Allahım böyle uygun görmüş belki doğsaydı sağlıksız olacaktı. hayırlsı böyleymiş diyelimAllahım yeniden sağlıklı bir gebelik ve doğum nasip etsin sana
Hmmm geçmiş olsun Feyzacım.Tedavisi falan yokmu?Yoksa geçinceye kadar bekleyecekmisin?
Hadi inşallah tutar bu ay yumoşun....
Geçmiş olsun canım.Allahım kucağına alacağın sağlıklı bi gebelik verir inşallah sanada..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?