Bol bebiş topiği

günaydın kevok geçmiş olsun canım acil şifalar dilerim. ewet bugun haftanın son günü yaşasın:) senınde haftaya umutlu bir başlangıç olsun 2 3 gün daha sabır

sağol canım teşekkürler..
İnşallah canım ya...
Bu ay da olmazsa...
Bırakcam artık herşeyi...

kizlar desteginizle gaza gelip kalkip tarhana corbasi yapiyorum suan insallah kokusu lezzeti iyi geldi gibi. Allah hepinizden razi olsun tekrar aglamakli halimden yemek yapma moduna geldim:)

Sen kendine sıkıntı yapmazsan bulantıların hafif oluyor.Olursa da yapacak bişey yok çekeceğim diye kabullendim ben başıma gelecekleri.Allah'a binlerce şükürki çok çok az oldu.Ağzımın tadı yok.Ne yersem yiyim eski tadlarını alamıyorum.Kokular hala bulantı yapıyor.Aç kalmamak için sürekli atıştırıyorum.Çok yağlı yemiyorum.Hatta dün akşam eşim yemeklere biraz daha yağ atsan dedi.Sağlıklı yaşam az yağda dedim.Alışalım az yağlı,az tuzlu yemeye.Olması gereken de bu değil mi? Tarhana çorbası çok mantıklı.Mercimek çorbası yaptım bende dün.Üzerine yağ kızartmadım içine attım.Çok iyi oldu.Kızartmadan ziyade haşlama veya fırında yapıyorum.Hem hafif oluyor hem kokusu az.Bulgur pilavı da çok iyi geliyor dene istersen.Kuru kuru oluyor yağı az olunca ama lezzetli oluyor.Hemde yararları daha çok.Öğlenleri iş yerinde fast-food tarzından gına geldi.Akşam ne kadar sebze varsa yiyesim geliyor.Etsiz yapıyorum çoğunuda.Köfte veya parça etle atlatıyorum protein ihtiyacını da.Çünkü ne zaman kırmızı et yesem midemdeki ve ağzımdaki garip tad çoğalıyor.Hele de koyun etiyse...Tavuğu da teflonda kuru kuru kızartıyorum.Pilav salatayla iyi gidiyor.Bi de haşlanmış fırına verilmiş ürünlere sardım ben.Zaten severdim hepten hoşuma gitmeye başladı.Karnıbaharı öyle yapıyorum.Muhteşem oluyor.Ne kokuyor kızartma gibi ne de ağır oluyor.Ekmeksiz yiyorum bol bol.Sadece haşlanırken camı kapatmıyorumBi de brokolimiz var tabi.Onun da zamanı geçiyor artık Sabah sabah amma yemek muhabbeti yapmışım.Acıktımmı neeeee
Bu arada kahveden kesinlikle uzak dur.Eskiden kahveyi düşük yapmak için kullanırlarmış.Zaten kafein 9 ay uzak durman gereken en önemli şey.Çayı çok açık içmelisin artık.Kahve ve asitli içecekler hepten yasak.Belki ilerde 4-5.aylarda 1 bardak falan kaçamak.Ama kesinlikle devamlı olmamalı.Bebekte kalp ritim bozukluğuna sebep oluyormuş.Aman dikkat et.Hepi topu 9 ay.Onlarsız da olur hayat

Öncelikle dualarımızın kabul olduğu bir Cuma diliyorum tüm müslümanlara.Rabbim sağlıkla kucağımıza alacağımız,hayırlı evlatlar versin hepimize.Tabi gönlümüzdekileri
8 Mart Dünya Kadınlar Günümüz de kutlu olsun.Şiddetin,aldatmanın olmadığı,kadınların 2.sınıf muamele görmediği bi toplum diliyorum Rabbim'den
Bugün 12+6 olduuuukkkkk 3.ayımızı doldurdukkDarısı hepinizin başınaaaaaaaaaaaaa
Cinsiyet tahmini için başka bi doktora kaçamak yapsammı ki diye düşünmüyor değilim :26: Önce bat bekle,sonra kese,sonra kalp,şimdi cinsiyet,yarın kimbilir neye gün sayacağız Rabbim bu güzel heyecanları hepinizin yaşamasını nasip etsin...

İNCİİİİİİİİİ kız valla saçını başını yolacağım senin.Nerdesin anam 5 gün oldu

hmmm anladım canım araştırıyım bi,kuzum bende yapıyım bu akşam bakalım nolcak,sende soyle sonucu mutlaka

((((((((((((((( Kimse de yok topikte akıl soracağımmm
Başka bi drdan randevu aldım belki cinsiyeti görürüz diye.Ama arştırdım çok zormuş kesin sonuç.Değişen çok cinsiyet olmuş.Aman bu ne ya.Nasıl anlatmışım heyecanımı ((((((((((((((((((

Aysecigim bu ayda soylenen cinsiyet cogunlukla degisiyor en net 16. Haftada oluyor agustos grubundaki hamileleler hep erkenden sordular cogunun ki degisti onun icin azicik sabret bence degisince insan bir tuhaf oluyor canim..

Aysecigim bu ayda soylenen cinsiyet cogunlukla degisiyor en net 16. Haftada oluyor agustos grubundaki hamileleler hep erkenden sordular cogunun ki degisti onun icin azicik sabret bence degisince insan bir tuhaf oluyor canim..

Haklısın kız derler erkek olur yada tam tersi insan tuhaf olur.Ya ne biliyim.Bikaç arkadaş daha belli olmadımı cinsiyeti diyince heyecan sardı hemen başka bi drdan randevu aldım,12+6 olduk bugün cinsiyet belli olurmu dedim. olmaz 16.haftayı bekle dedi.Gitmeyim en iyisi.Sakinleşeyim ben biraz :)

Sen nasılsın?

Pardon msj tekrari olmus.evet canim hangi cinsiyet olsa evladimiz ama insan degisince bir tuhaf oluyor . Erkek cabuk gosterir derler ama beni goruyon 5.ayda belli oldu erkek oldugu cok tanidigim var degisti kendini oyle hazirladiklari icin buruldular .acele etme bencede hayirlisi olur insallah.
Ben de napiyim canim bir oksuruk sardi beni cigerim cikiyor.bebis geceleri hic durmuyor karnimda savas var sanirsin,bir de bu ellerimde uyusma ve karincalanma var geceleri karpel tunel sendromu diyorlar bilekte sinir sikismasi yani cok kotu sabah kalkinca bir mendili tutacak his olmuyor ellerimde.

selam kızlarr uzun bi aradan sonra yazmak istedim umarım çok hamiş vardır topikte..
ayşecim beni en son listeye eklemiştin ..
malesef gebeliğim sona erdi çok üzgünüm ..
artık gebe listesinden silebilirsin eğer hala varsam..

hamişcanlar 13,14,15. haftadan snra hayata geri dönersiniz mrk etmeyin bu belirtilerinizin en beterini yaşayan bri olarak içiniz rahat etsin herbişeyi yemeye başlıosunuz 16dan snra özellikle ben şafak tablosu yapmıştım buzdolabımın üstüne hergün bi çizik attım 16ya kdr :) 3 ay kustum ama şmdide kendimi durduramıorum tosun oğlan bnm ne var ne yok süpürüo snra gece kalk yemek ver dio tepikleriyle hadi kalk bi daha ye işin yoksa snra ezanla uyuyos işte sizde yaşıycaksınız ve burdaki herkes zamanla yaşıycak öpüorum hepiciğinizi kendinize iyi bakın minnaklara yumoşlara da :)

çok üzüldüm arkadaşım çok geçmiş olsun sorununu bilmıyorum ama Allahım böyle uygun görmüş belki doğsaydı sağlıksız olacaktı. hayırlsı böyleymiş diyelim Allahım yeniden sağlıklı bir gebelik ve doğum nasip etsin sana

Hmmm geçmiş olsun Feyzacım.Tedavisi falan yokmu?Yoksa geçinceye kadar bekleyecekmisin?

selam kızlar.. bugun hastaneye gıttım 22mm olmus we catlamıs yumurtam :))))))
Hadi inşallah tutar bu ay yumoşun....

Geçmiş olsun canım.Allahım kucağına alacağın sağlıklı bi gebelik verir inşallah sanada..

saol canım aminn inşallah cümlemize..

inşallah ayşecim saol ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…