- Konu Sahibi semplice_signora
-
- #8.561
canım çok sevindim inşallah hamile olursun sende de yumurtlama sorunu vardı değil mi çatlatma iğnesi falan mı oluyordun
evet canım catlamam olmuyordu :) ıgne felan kullanmadım ya ıncır kurunden sanırım yumurtam gelısmıs klomende kullanmamıstım kendılıgınden oldu bol bol ıncır yedım :)
benımde yumurtam kist olmuş geçen ay ama bu ay ne olcak bilemıyorum yumurtlama günlerime bikaç gün var tahminen. ben soğan suyu içiyorum kist için bakalım bu ayda geçsin kistten bir kurtulayım da. bu arada benım prolaktınım de yüksek incir yasak meyve
bilemıyorum belkide her ay aynı şey olmaz takip ettrmek lazım önceden hiç ağrım sızım olmadığı halde. geçe ay ağrı yaptı bu kist. ve reglim yeni bitti ağrılar sürüyor hafif hafif yıne aynı şey olacak diye korkuyorum. senin şansın açık olsun inşallah bebişin tutunsun sana[
soğan kürünü mutlaka bitir cok faydalıymıs annemlerde cok ısrar edıyor ama en bır gun ıctım bende ates yaptı nedense bende bıraktım ıncır kuru yaptım... bat ne zaman senın kistlere okadar takılma bende de vardı bır kactane gıtmısler her adet donemınde dokuluyormus onlar ara ara olabılıyormus kıst zaten kıst cocuga okadar engel degıl dıye bılıyorum ben öle demıstı burdakı doktorlar nasıp kısmet ısı bazıları kocası üstüne cekıtını atsa hamıle kalıyor bazılarıda amuda kalksa hamıle kalamıyor işte :)))
selam kızlarr uzun bi aradan sonra yazmak istedim umarım çok hamiş vardır topikte..
ayşecim beni en son listeye eklemiştin ..
malesef gebeliğim sona erdi çok üzgünüm ..
artık gebe listesinden silebilirsin eğer hala varsam..
benımde yumurtam kist olmuş geçen ay ama bu ay ne olcak bilemıyorum yumurtlama günlerime bikaç gün var tahminen. ben soğan suyu içiyorum kist için bakalım bu ayda geçsin kistten bir kurtulayım da. bu arada benım prolaktınım de yüksek incir yasak meyve
bilemıyorum belkide her ay aynı şey olmaz takip ettrmek lazım önceden hiç ağrım sızım olmadığı halde. geçe ay ağrı yaptı bu kist. ve reglim yeni bitti ağrılar sürüyor hafif hafif yıne aynı şey olacak diye korkuyorum. senin şansın açık olsun inşallah bebişin tutunsun sana[
soğan kürünü mutlaka bitir cok faydalıymıs annemlerde cok ısrar edıyor ama en bır gun ıctım bende ates yaptı nedense bende bıraktım ıncır kuru yaptım... bat ne zaman senın kistlere okadar takılma bende de vardı bır kactane gıtmısler her adet donemınde dokuluyormus onlar ara ara olabılıyormus kıst zaten kıst cocuga okadar engel degıl dıye bılıyorum ben öle demıstı burdakı doktorlar nasıp kısmet ısı bazıları kocası üstüne cekıtını atsa hamıle kalıyor bazılarıda amuda kalksa hamıle kalamıyor işte :)))
canım valla güldürdün beni doğru diyorsun şu türk filmlerindeki gibi tek seferde hamile kalıyorlar bende diyorum bunu sırrı ne acaba hahaha:)kistin problem yaratmadığını doktorum da söylemişti ama kafama takıldı çatlayamayan yumurta oluşturmuş dedi. o yüzden tedirgin oldum adetim oldu bitti bilmem kistte gitimi?. benım asıl sorun prolaktın ona da ilaç kullanıyorum bu ay sonunda konntrolum var. hayırlsı canım ya ne yapsak boş Allahın işine karışılmaz o kararını vermiştir.
Merhaba kızlar...
Biraz önce ağrısız sancısız kırmızılar teşrif ettiler.
Ve ilk defa bu ay çok üzüldüm...
Beşinci denememizdi. Daha yolun çok başındayız farkındayım ama bu ay için çok ümitlenmiştim.
Ama bitti artık benim için...
Bu bebiş düşüncesi için hayatımı programlamak istemiyorum...
Biraz uzaklaşmak istiyorum herşeyden...
Uzun bir süre burda olamayabilirim...
Hakkınızı helal edin arkadaşlar...
Kendimi toparlayınca tekrardan dönmeye çalışıcam..
Rabbim herkese gönlündekini nasip etsin inşallah..
Her zaman dualarımda olacaksınız...
Allah hepinizden razı olsun...
Hoşçakalın...
.
canım üzülme heemn karalar bağlamamalıyız. dediğin gibi hayatına bak odak noktamızdan cıksın bebiş fikri rahat olalım ki gelsin. Sende hakkını helal et benden yana bi hak varsa da helal olsun. gezip tozmana hayattan tad almaya bak. öptüm..
Merhaba kızlar...
Beşinci denememizdi. Daha yolun çok başındayız farkındayım ama bu ay için çok ümitlenmiştim.
Hoşçakalın...
.
.
.
Merhaba kızlar...
Hoşçakalın...
.
.
.
günaydın hamilemisiniz yakın sa nırım doğumunuz Allah sağ salım kucağınıza almayı nasip etsin
canım valla güldürdün beni doğru diyorsun şu türk filmlerindeki gibi tek seferde hamile kalıyorlar bende diyorum bunu sırrı ne acaba hahaha:)kistin problem yaratmadığını doktorum da söylemişti ama kafama takıldı çatlayamayan yumurta oluşturmuş dedi. o yüzden tedirgin oldum adetim oldu bitti bilmem kistte gitimi?. benım asıl sorun prolaktın ona da ilaç kullanıyorum bu ay sonunda konntrolum var. hayırlsı canım ya ne yapsak boş Allahın işine karışılmaz o kararını vermiştir.
:) prolaktın hakkında pek bı bılgıye sahıp degılım ama yorumlarda okuduguma göre tedavı edılebılen bi hastalık olarak bılıyorum ayrıca bıde bugun kafama bırsey takıldı şimdi doktor bugun 22 mm olmus ve catlamıs yumurtan dedı yanı 22mm yumurtan var dedı catlamıs ama dedı yanı catlayan yumurta kuculmuyormuayh ne bılem herseyı dusunuyorum bu ara 22 mm catlamıs ama ilişkiye gırde demedı demekkı bı kac gun önce catladı dıye dusunuyorum ben.. benim adamın basınıda yıyorum hergun bu ara bugun cumaya gıtmıs dua ettınmı dıye sordum heee ettım dedı Nasıl ettın dıye sordum Bu kıza bi cocuk ver beni kurtar allahım diye ettim dedi koptum gülmekten :)))
Allahım bu güzel duanın hürmetine beb,işlerimizi bizlere versin canımmmm...Hz. Zekeriyya'ya kısır eşinden, geç yaşında evlat nasip eden Rabbim,
Hz. Meryem validemize bir eş olmadan evlat nasip eden Rabbim,
İlmi olmaksızın hiçbir tohumun çıkmadığı ve hiçbir dişinin gebe kalmadığı Rabbim, (Fussilet/47)
Tüm varlığın başlangıcı olan, doğmamış ve doğrulmamış, herşeye kadir ve kullarına karşı çokça merhametli Rabbim,
Tüm eksiklik ve noksanlıklardan münezzeh, tüm mülkün sahibi, taşıdığımız her bir zerrenin ve her bir uzvun yegane ve asıl sahibi Rabbim,
İnsanlığa bahşettiğin annelik-babalık duygusunu, masum bebeklerle bizlere bahşettiğin cennet kokusunu, rahmimize düştüğü andan itibaren bizi mucizevi duygulara taşıyan evlat aşkını, Sen kalbi evlat hasretiyle yanıp tutuşan, burada bulunan, bulunmayan tüm arkadaşlarım ve eşlerine nasip eyle Rabbim! Yeryüzünde kim ki evlat aşkıyla yanıyor, göz pınarları acısından kuruyorsa Sen onları "yalnız başına bırakma, Sen mirasçıların en hayırlısısın." (Enbiya/89)
Sahip olduğumuz ve Senin bize bahşettiğin onca nimete şükürler olsun Ya Rabbimiz! Duyan kulağımız, gören gözümüz, konuşan dilimiz, koklayan burnumuz, yürüyen ayağımız, işleyen kolumuz ve saymakla bitmeyecek daha nice nimetlerin için binlerce kez şükürler Sana.
Biliyoruz Biz kulların günahkarız. Biz kulların belki de hak ettiğimizden çok nimete sahipken bir de Senden başka bir mucize bekliyoruz. Rabbimiz, Sen çokça bağışlayansın, kullarına merhamet edensin. Sen bizi bağışla. Sen bize mağfiret eyle.
Biz, biliyoruz ki Rabbim, Sen birşeyin olmasını dilediğin zaman "ona yalnızca 'Ol' demekten ibarettir" herşey, "o da hemen oluverir." (Nahl/40) Ve biz yine biliyoruz ki, "sıkıntı ve ihtiyaç içinde olana, kendisine dua ettiği zaman icabet eden" (Neml, 62) Sensin.
Burada birçok arkadaşımız evlat sahibi olma yolunda ve uğruna, hayırlı evlatlar yetiştirerek, Müslüman ümmüte bir insan daha katabilmek adına, Senin yolunda ve Sana teslim olarak çareler aramakta, bu yolda acı çekmekte, yılmakta, küllerinden tekrar ayağa kalkmakta, koşmakta, tekrar yorulmakta, ağlamakta, ümitlenmekte, tüm karışık duygularla kalbi sıkışırken, nihayetinde yine Sana yönelerek, Senden dilemekte, bir tek Senin kapında medet ummakta. Hepimizin kalbinde bir ayet, müsterih ve huzurluyuz. Çünkü biliyoruz ki;
"Kullarım Beni sana soracak olursa, muhakkak ki Ben (onlara) pek yakınım. Bana dua ettiği zaman dua edenin duasına cevap veririm. Öyleyse, onlar Benim çağrıma cevap versinler ve Bana iman etsinler. Umulur ki irşat olurlar." (Bakara, 186)
Ya Rabbi! Ya Şafi! Ya Halık! Ya Musavvir! Ya Mucib! Ya Varis! Ya Mecid! Ya Semi'!
ALLAHIM ELLERİMİ AÇTIK SANA YALVARIYORUZ; Sen burada kalbi evlat için çarpan, yüreğindeki tüm kanayan derdi avuçlarının içine doldurarak, avuçlarını Sana doğru açan ve hacetini dile getiren tüm arkadaşlarım ve eşlerinin evlat dileğini geri çevirme Ya Rab! Sen burada meleğine kavuşmak isteyen herkese o cennet kokusunu yaşat Ya Allah!
daha önce bir yerden okumuştum paylaşmak istedim ALLAH KABUL ETSİN AMİN....
Amin canım cümlemizden razı olsun...Allah Kabul Etsin canım okumama vesile oldun AllAh senden de razı olsun. TÜM KALBİMLE AMİİN
seninde canımGünaydın.Hayırlı cumalar ve Kadınlar Günümüz kutlu olsun:)
Öncelikle dualarımızın kabul olduğu bir Cuma diliyorum tüm müslümanlara.Rabbim sağlıkla kucağımıza alacağımız,hayırlı evlatlar versin hepimize.Tabi gönlümüzdekileri
8 Mart Dünya Kadınlar Günümüz de kutlu olsun.Şiddetin,aldatmanın olmadığı,kadınların 2.sınıf muamele görmediği bi toplum diliyorum Rabbim'den
Bugün 12+6 olduuuukkkkk3.ayımızı doldurdukk Darısı hepinizin başınaaaaaaaaaaaaa
Cinsiyet tahmini için başka bi doktora kaçamak yapsammı ki diye düşünmüyor değilim :26: Önce bat bekle,sonra kese,sonra kalp,şimdi cinsiyet,yarın kimbilir neye gün sayacağızRabbim bu güzel heyecanları hepinizin yaşamasını nasip etsin...
İNCİİİİİİİİİ kız valla saçını başını yolacağım senin.Nerdesin anam 5 gün oldu
İnşaallah Ayşecim darısı bize...Kadınlar günümüz kutlu olsun arkadaşlar
Canım geçmişler olsun tekrarında kucağına alırsın inşaallah...selam kızlarr uzun bi aradan sonra yazmak istedim umarım çok hamiş vardır topikte..
Merhaba kızlar...
Hoşçakalın...
.
.
.
Kizlar sizleri cokozledim. Gunduz isyerinden yazamiyorum. Ben de aksamlari arayi kapatmaya calisiyorum..
Kevokcum cnm son uc gun. Hadi insallah gelecek bebisin. senin halayi cekecegiz insallah. Ne zaman test yapacaksin.
Cevom kuzum iyi misin? Ben iyi olmaya calisiyorum. Cok sukur.
Melekcim cnm Allah kolaylik versin.isin zor..
Sirinim hop bir iki uc zip zip zip. Sporw devam. En guzelini yapiyorsun. Guzellikmaskelerini bize de anlatirsin artik.
Inciden hala haber yok. Sanirim internetinde sorun var.yoksa gelirdi.
Opuyorum hepinizi.
iyi akşamlar eskiden akşamları nette takılmazdım şimdide sizleri merak ediyorum belki güzel haberler alırım diye bakıyorum..
şirincim soğan kürünü dün unutmuşum gece yatmadan nce içiyorum canım bir bardak bakalım işe yarayacakmı adetimde kahverengi akıntıyla başladı bende kistten olduğunu düşündüm. ama ağrım devam ediyor hafiften sanırım tamamen atamadım bu ay belki bidahakı adetlerde atarım. .hayatımda ilk kez ağrılı regl geçirdim bakalım ne olcak sonumuz .yine de soğan suyuna devam.
ipekçim canım olumlu şeyler düşün bebişin ilk etapta seni üzüyor ama sonrası çok güzel olacak sık dişini sabret biraz daha sanalda olsa herzamn destekçiniz. güzel günler seni beklıyor. eşine sımsıkı sarıl onunla birlikte atlatacaksın bu günleri tatlım. öpüyorum.
Hz. Zekeriyya'ya kısır eşinden, geç yaşında evlat nasip eden Rabbim,
Hz. Meryem validemize bir eş olmadan evlat nasip eden Rabbim,
İlmi olmaksızın hiçbir tohumun çıkmadığı ve hiçbir dişinin gebe kalmadığı Rabbim, (Fussilet/47)
Tüm varlığın başlangıcı olan, doğmamış ve doğrulmamış, herşeye kadir ve kullarına karşı çokça merhametli Rabbim,
Tüm eksiklik ve noksanlıklardan münezzeh, tüm mülkün sahibi, taşıdığımız her bir zerrenin ve her bir uzvun yegane ve asıl sahibi Rabbim,
İnsanlığa bahşettiğin annelik-babalık duygusunu, masum bebeklerle bizlere bahşettiğin cennet kokusunu, rahmimize düştüğü andan itibaren bizi mucizevi duygulara taşıyan evlat aşkını, Sen kalbi evlat hasretiyle yanıp tutuşan, burada bulunan, bulunmayan tüm arkadaşlarım ve eşlerine nasip eyle Rabbim! Yeryüzünde kim ki evlat aşkıyla yanıyor, göz pınarları acısından kuruyorsa Sen onları "yalnız başına bırakma, Sen mirasçıların en hayırlısısın." (Enbiya/89)
Sahip olduğumuz ve Senin bize bahşettiğin onca nimete şükürler olsun Ya Rabbimiz! Duyan kulağımız, gören gözümüz, konuşan dilimiz, koklayan burnumuz, yürüyen ayağımız, işleyen kolumuz ve saymakla bitmeyecek daha nice nimetlerin için binlerce kez şükürler Sana.
Biliyoruz Biz kulların günahkarız. Biz kulların belki de hak ettiğimizden çok nimete sahipken bir de Senden başka bir mucize bekliyoruz. Rabbimiz, Sen çokça bağışlayansın, kullarına merhamet edensin. Sen bizi bağışla. Sen bize mağfiret eyle.
Biz, biliyoruz ki Rabbim, Sen birşeyin olmasını dilediğin zaman "ona yalnızca 'Ol' demekten ibarettir" herşey, "o da hemen oluverir." (Nahl/40) Ve biz yine biliyoruz ki, "sıkıntı ve ihtiyaç içinde olana, kendisine dua ettiği zaman icabet eden" (Neml, 62) Sensin.
Burada birçok arkadaşımız evlat sahibi olma yolunda ve uğruna, hayırlı evlatlar yetiştirerek, Müslüman ümmüte bir insan daha katabilmek adına, Senin yolunda ve Sana teslim olarak çareler aramakta, bu yolda acı çekmekte, yılmakta, küllerinden tekrar ayağa kalkmakta, koşmakta, tekrar yorulmakta, ağlamakta, ümitlenmekte, tüm karışık duygularla kalbi sıkışırken, nihayetinde yine Sana yönelerek, Senden dilemekte, bir tek Senin kapında medet ummakta. Hepimizin kalbinde bir ayet, müsterih ve huzurluyuz. Çünkü biliyoruz ki;
"Kullarım Beni sana soracak olursa, muhakkak ki Ben (onlara) pek yakınım. Bana dua ettiği zaman dua edenin duasına cevap veririm. Öyleyse, onlar Benim çağrıma cevap versinler ve Bana iman etsinler. Umulur ki irşat olurlar." (Bakara, 186)
Ya Rabbi! Ya Şafi! Ya Halık! Ya Musavvir! Ya Mucib! Ya Varis! Ya Mecid! Ya Semi'!
ALLAHIM ELLERİMİ AÇTIK SANA YALVARIYORUZ; Sen burada kalbi evlat için çarpan, yüreğindeki tüm kanayan derdi avuçlarının içine doldurarak, avuçlarını Sana doğru açan ve hacetini dile getiren tüm arkadaşlarım ve eşlerinin evlat dileğini geri çevirme Ya Rab! Sen burada meleğine kavuşmak isteyen herkese o cennet kokusunu yaşat Ya Allah!
daha önce bir yerden okumuştum paylaşmak istedim ALLAH KABUL ETSİN AMİN....
selam kızlar.. bugun hastaneye gıttım 22mm olmus we catlamıs yumurtam :))))))
selam kızlarr uzun bi aradan sonra yazmak istedim umarım çok hamiş vardır topikte..
Merhaba kızlar...
Biraz önce ağrısız sancısız .kırmızılar teşrif ettiler.
Beşinci denememizdi. Daha yolun çok başındayız farkındayım ama bu ay için çok ümitlenmiştim..
Hoşçakalın...
.
.
.
Rabbim isteyen herkese evlat nAsip etsin. Kizlar sabredin rabbim doğru zamanda nasip etsin yavrularinizi. Bu evreler insana sabir etmeyi öğretiyor .varin öğrenin. Sonucuna değiyor sanirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?