Bol bebiş topiği

merhaba kızlar nasılsınız?
biz hamd olsun iyiyiz. dün bütün gün eyüp sultanda ve kaşgari hz. türbesinde gezip dualar ettikten sonra akşam yine çok yorgun bir şekildeydim.ama çok şükür şimdi toparladım kendimi.az sonra sağlık ocagına gidicem.daha hamilelik kayıdı bile yaptırmadım ilaçlarım azaldı yazdırayım.
memlekete gitmeme sonnn 5 günn :)
ayhh zaman yaklaştıkça heyecan artıyorr.
konyammm konyammmmmm
yazı bir başka güzel kışı bir sert soğuk konyam

sizler nasılsınız bakalım ? inşallah herkez iyidir ve herşey yolundadır

evet canım catlamam olmuyordu :) ıgne felan kullanmadım ya ıncır kurunden sanırım yumurtam gelısmıs klomende kullanmamıstım kendılıgınden oldu bol bol ıncır yedım :)

benımde yumurtam kist olmuş geçen ay ama bu ay ne olcak bilemıyorum yumurtlama günlerime bikaç gün var tahminen. ben soğan suyu içiyorum kist için bakalım bu ayda geçsin kistten bir kurtulayım da. bu arada benım prolaktınım de yüksek incir yasak meyve
bilemıyorum belkide her ay aynı şey olmaz takip ettrmek lazım önceden hiç ağrım sızım olmadığı halde. geçe ay ağrı yaptı bu kist. ve reglim yeni bitti ağrılar sürüyor hafif hafif yıne aynı şey olacak diye korkuyorum. senin şansın açık olsun inşallah bebişin tutunsun sana

canım çok geçmiş olsun son zamanlarda seni göremüyorduk bugün yazacaktımki senin mesajını gördüm..canını sıkma bi tanem rabbim inşallah tekrar nasip eder bebeğini..rabbim sağlıklı gebelik nasip etsin..

Merhaba kızlar...
Biraz önce ağrısız sancısız kırmızılar teşrif ettiler.
Ve ilk defa bu ay çok üzüldüm...
Beşinci denememizdi. Daha yolun çok başındayız farkındayım ama bu ay için çok ümitlenmiştim.
Ama bitti artık benim için...
Bu bebiş düşüncesi için hayatımı programlamak istemiyorum...
Biraz uzaklaşmak istiyorum herşeyden...
Uzun bir süre burda olamayabilirim...
Hakkınızı helal edin arkadaşlar...
Kendimi toparlayınca tekrardan dönmeye çalışıcam..
Rabbim herkese gönlündekini nasip etsin inşallah..
Her zaman dualarımda olacaksınız...
Allah hepinizden razı olsun...
Hoşçakalın...
.
.
.

canım benim dediğin gibi daha kendini bu kadar üzmen için çok erken..topiğe uğramamana üzüldüm ama burası öyle birşey ki insanı rahatlattığı gibi malesef bebek fikrini daha çok aklımıza sokuyor..ama ben inanıyorum ki kendini biraz dinleyip toparlnaınca tekrar geleceksin..ve birgün topiğimizin halay başınında halayları çekilecektir..

Toparlan da gel halay başııı.Mendilini sallaya sallaya gel ki senin halayına eklenelim.Hiç sıkma canını.Rabbim böyle uygun görmüş size.Olacak inşallah.Kafanı dağıt,gez toz,hayatında değişiklikler yap bebeğinde gelir o arada.Peşinden koşanı istemiyor sıpalar.Zırt diye çıkacaklar ortaya sürpriz yapacaklar annelerine.Canımsın.Dualarım seninle

selam fıstıklar.bugün topik çok durgun nedense :44:
biz geldik sağlık ocagından.gebelik kartı yazdırdım.mayıs 7 de cagırdılar takip için.
kenanda 5. ayımda 13 kilo almıştım.
şimdi 5. ayımda 5 kilo almışım
Allah'tan çok fazla almamışım.

kenan'ı kaldırmam kesinlikle yasakmış birde ağır iş yapma dedi.plasenta previa dolayısıyla.
temizlik yaptıgımı sölemedim bile

kenan paşamın da takibi yapıldı.15,5 kilo olmuş kuşum.94 cm de boyu ay nasıl sevindim :)
bir ara 13 den yukarı hiç çıkmıyordu.
hamd olsun Rabbime herşey yolunda.
hızını alamadı eşim bile tartıldı
o da kilo almış 4-5 kilo. benle yarışıyor heralde

deepp geçmiş olsun canım cok cok üzüldüm ..Allahın taktıre ol dıyınce oluyor olma dıyınce olmuyor Allah olacak cocuklarını sana bagıslasın

Rabbim isteyen herkese evlat nAsip etsin. Kizlar sabredin rabbim doğru zamanda nasip etsin yavrularinizi. Bu evreler insana sabir etmeyi öğretiyor varin öğrenin. Sonucuna değiyor sanirim

Allahım bu güzel duanın hürmetine beb,işlerimizi bizlere versin canımmmm...
En içten dualarımla AMİNNNNN diyorum...

Allah Kabul Etsin canım okumama vesile oldun AllAh senden de razı olsun. TÜM KALBİMLE AMİİN
Amin canım cümlemizden razı olsun...
Günaydın.Hayırlı cumalar ve Kadınlar Günümüz kutlu olsun:)
seninde canım

Kadınlar günümüz kutlu olsun arkadaşlar
İnşaallah Ayşecim darısı bize...
Hepinizin kadınlar günü kutlu olsun...
Canım geçmişler olsun tekrarında kucağına alırsın inşaallah...

Üzülme canım inşaallah bu ay...

Canim benim sagolasin... Valla oyle cok iyi geliyor... Kan dolasimi hizlandigi icinde daha dinc ve enerjik hissediyor insan kendisini...
Uyguladigim bir maskeyi paylasayim canim... Yumurta aki ile esmer seker karistirilip yuze suruluyor 20 dk bekleniyir ve yikanrak nemlendirici suruluyor... Cildi parlatiyir ve canlandiriyor...
Herkese guzell gunler :) birde pakmayali bir maskem var :) onuda daha sonra anlatirim

Canim benim bende de bu ay oldu kahve hatta siyaha yakin bir akinti hala var... Bende kistten supheleniyorum zaten sogan kurune yarin basliyorum hayirlisiyla... Ben sabah aksam icmeyi dusunuyorum canim cokmu olur acaba?
Insallah sifamiz olur bu soganlar:)

Emegine saglik leylacim...
AMINN cani gonulden AMINN rabbim hepmizin gonlune gore versin canim...sagolasin....

selam kızlar.. bugun hastaneye gıttım 22mm olmus we catlamıs yumurtam :))))))

Canim gozunaydin...
Insallah tuttunur yavrun.... Hayirlisi olsunn canim...bol bol calisma simdi... Unutma catladikdan sonra 4 gun araliksiz olsun diyor herkes aklinda olsun canim...

Gecmis olsun canim gercekten cok uzuldum cok zor olmustur rabbim saglik versin canim...
Vardir herseyde bir hayir... Rabbim en sagliklisini en hayirlisini verecktir canim...

Canim benim... Gecmis olsun...
Daha vaktimiz gelmemis canim hemserim
Uzulme demek sacma geliyor daha 1 hafta oncesi ben nasil karalar bagladim herkes biliyor... Sende agla icindeki huzuntuyu akit canim benim sonra rahatlayip gel tekrar... Spora basla sende bu tarcin bal super bisi mutlaka dene... Ben hep burda olucam ozelden de yazabilirsin... Opuyorum seni... Allaha emanet ol canim....

Rabbim isteyen herkese evlat nAsip etsin. Kizlar sabredin rabbim doğru zamanda nasip etsin yavrularinizi. Bu evreler insana sabir etmeyi öğretiyor .varin öğrenin. Sonucuna değiyor sanirim

Cok kolay bir dogum gecirmeni dilerim arkadasim...
Hayirlisi olsun saglikla kucagina almayi nasip etsinn rabbim...

Biri kurbağa öper,
biri yüzyıllarca uyur,
biri 7 cüceyle yaşar,
biri kuleye kapatılır.
Bir masal prensesi olsan bile kadınlık zor.

GÜNÜMÜZ KUTLU OLSUN..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…