- Konu Sahibi semplice_signora
-
- #8.581
:) prolaktın hakkında pek bı bılgıye sahıp degılım ama yorumlarda okuduguma göre tedavı edılebılen bi hastalık olarak bılıyorum ayrıca bıde bugun kafama bırsey takıldı şimdi doktor bugun 22 mm olmus ve catlamıs yumurtan dedı yanı 22mm yumurtan var dedı catlamıs ama dedı yanı catlayan yumurta kuculmuyormuayh ne bılem herseyı dusunuyorum bu ara 22 mm catlamıs ama ilişkiye gırde demedı demekkı bı kac gun önce catladı dıye dusunuyorum ben.. benim adamın basınıda yıyorum hergun bu ara bugun cumaya gıtmıs dua ettınmı dıye sordum heee ettım dedı Nasıl ettın dıye sordum Bu kıza bi cocuk ver beni kurtar allahım diye ettim dedi koptum gülmekten :)))
eşine bence çok yüklenme ters tepki vermesin hepimizin başına gelıyor bu durum onları makıne gibi düşünüyoruz. bu yumurta çatlama işinden pk anlamıyorum henüz o konuya gelmedikcanım hayırlsı hakkımızda
canım benim herşeyde vardır bir hayır. Rabbim sağlık versin. En kısa zamanda bebişine kavuşursun inşallah.selam kızlarr uzun bi aradan sonra yazmak istedim umarım çok hamiş vardır topikte..
ayşecim beni en son listeye eklemiştin ..
malesef gebeliğim sona erdi çok üzgünüm ..
artık gebe listesinden silebilirsin eğer hala varsam..
canımmm ama sensiz biz nasıl halay çekeriz. sen bizim enerji kaynağımızdın. nolur bizi sensiz bırakma. tamam hepimiz yaşadık böyle hayal kırıklıkları. Ama Rabbim büyük elbet yazmıştır. Senin de olacak bebeğin. Ama üzerine gidince kaçıyor bu sıpalar. Hayatını yaşamaya bak ama bizide unutma..Merhaba kızlar...
Biraz önce ağrısız sancısız kırmızılar teşrif ettiler.
Ve ilk defa bu ay çok üzüldüm...
Beşinci denememizdi. Daha yolun çok başındayız farkındayım ama bu ay için çok ümitlenmiştim.
Ama bitti artık benim için...
Bu bebiş düşüncesi için hayatımı programlamak istemiyorum...
Biraz uzaklaşmak istiyorum herşeyden...
Uzun bir süre burda olamayabilirim...
Hakkınızı helal edin arkadaşlar...
Kendimi toparlayınca tekrardan dönmeye çalışıcam..
Rabbim herkese gönlündekini nasip etsin inşallah..
Her zaman dualarımda olacaksınız...
Allah hepinizden razı olsun...
Hoşçakalın...
.
.
.
Canim benim sagolasin... Valla oyle cok iyi geliyor... Kan dolasimi hizlandigi icinde daha dinc ve enerjik hissediyor insan kendisini...
Uyguladigim bir maskeyi paylasayim canim... Yumurta aki ile esmer seker karistirilip yuze suruluyor 20 dk bekleniyir ve yikanrak nemlendirici suruluyor... Cildi parlatiyir ve canlandiriyor...
Herkese guzell gunler :) birde pakmayali bir maskem var :) onuda daha sonra anlatirim
Canim benim bende de bu ay oldu kahve hatta siyaha yakin bir akinti hala var... Bende kistten supheleniyorum zaten sogan kurune yarin basliyorum hayirlisiyla... Ben sabah aksam icmeyi dusunuyorum canim cokmu olur acaba?
Insallah sifamiz olur bu soganlar:)
Emegine saglik leylacim...
AMINN cani gonulden AMINN rabbim hepmizin gonlune gore versin canim...sagolasin....
Canim gozunaydin...
Insallah tuttunur yavrun.... Hayirlisi olsunn canim...bol bol calisma simdi... Unutma catladikdan sonra 4 gun araliksiz olsun diyor herkes aklinda olsun canim...
Gecmis olsun canimgercekten cok uzuldum cok zor olmustur rabbim saglik versin canim...
Vardir herseyde bir hayir... Rabbim en sagliklisini en hayirlisini verecktir canim...
Canim benim... Gecmis olsun...
Daha vaktimiz gelmemis canim hemserim
Uzulme demek sacma geliyor daha 1 hafta oncesi ben nasil karalar bagladim herkes biliyor... Sende agla icindeki huzuntuyu akit canim benim sonra rahatlayip gel tekrar... Spora basla sende bu tarcin bal super bisi mutlaka dene... Ben hep burda olucam ozelden de yazabilirsin... Opuyorum seni... Allaha emanet ol canim....
Cok kolay bir dogum gecirmeni dilerim arkadasim...
Hayirlisi olsun saglikla kucagina almayi nasip etsinn rabbim...
canım benim herşeyde vardır bir hayır. Rabbim sağlık versin. En kısa zamanda bebişine kavuşursun inşallah.
canımmm ama sensiz biz nasıl halay çekeriz. sen bizim enerji kaynağımızdın. nolur bizi sensiz bırakma. tamam hepimiz yaşadık böyle hayal kırıklıkları. Ama Rabbim büyük elbet yazmıştır. Senin de olacak bebeğin. Ama üzerine gidince kaçıyor bu sıpalar. Hayatını yaşamaya bak ama bizide unutma..
şirinim hemen not alıyorum bunlar önemli. hele şu zor günlerimi atlatayım.
sende çok tarifler var galiba :)) ya da sen en iyisi o defteri ver biz fotokopi çektirelim :)
senden öğreneceğim çok şeyvar :)
canım benım soğan suyunu günde iki kez aç karnına içiyormussun ama ben buna pek uyamıyorrum sen sabah aç karnına akşam aç karnına içersin bi engelin yok. öptüm canım
günaaaaaaaaydıııııınnnnnnnn
güneşli ve süper bir gün...
ayrıca minik bebişimiz bizi çok sevindirdi dün gece.onun mutlulugu da var.
babası göbüşüme kulagını dayadı ve bebişimizle konuşmaya başladı.
bebegiiiim dedi küüüüt tekmeledi
canım oğluuuum dedi tam kulagının oldugu yere patlattı
ard arda ama,bunlar bir anlaştılar ki sormayın. babasının sesine çok hareketleniyor.
maşallah maşallah. ama dün akşamdan beri hareketleri daha sert ve daha fazla hissediyorum.
hamd olsun Rabbime
minik kuzucugum şu an da sizlere selam tekmecikleri yolluyor teyzeleri
ayrıca dünki temizlik faslından sonra akşam pertim çıkmış bir vaziyetteydim.
bir dünya azar işittim beyfendiden
neymiş de o yapamazmıymış... yapamaz kardeşim. benim içime sinmez kielimle yapmalıyım.
dedim azar azar halledicem böle kendimi yormadan.
bugün mutfaga dalmayı düşünüyorum.ama üst dolaplara felan dokunmucam.oldugu kadar işte.
napalım böyle olsun bu defa da.
sizler nasılsınız ne var ne yok??
şu iştah başa bela.doyurucu beslenmek lazım ayşem.bebiş canavar gibi hemen yediklerimizi eritiyor sanki
diyorum içimde makine var ben yiyince öğütücü gibi çalışıyor.doyamıyorum
ama olsun o kiloların gidecegini biliyorum ya sorun yok ama çok da almamak gerek tabi.
aman yaa eşin de hoş görcek artık.eski hali artık resimlerde ve rüyalarda hatırlasın
çatlaklar zaten bebişlerimizden miras oluyor bize
vücudum bozulmasın die doğurmuyorum diyenlere saçmalıolar diodum ama bir bildikleri varmışharbiden bozuluyo yeaa. amaaan napalım çocuk sahibi olmak kolay mı?
benim eşim sağolsun öyle kilo olayını takmaz.gerçi zaten boydan dolayı çok kilolu durmuyorum.
bebişler sağlıklı olsun da gerisi teferruat
ayyyy kuzucummmm hayırlı olsunnn maşallah sizeee
ama sanki bana kız olcak gibi geliodu yaa :44: göstermemiş felan ya?
kısmett ama süper bişey. Rabbim hepsini hayırlı evlatlar eylesin inşallah...
bu arada plasenta previa durumundan ne haber? yukarı çıktımı plasenta geri???
Hmmm geçmiş olsun Feyzacım.Tedavisi falan yokmu?Yoksa geçinceye kadar bekleyecekmisin?
Hadi inşallah tutar bu ay yumoşun....
Geçmiş olsun canım.Allahım kucağına alacağın sağlıklı bi gebelik verir inşallah sanada..
yuklenmıyorum ama bız kadınlar daha duygusalız bu konularda :)eşine bence çok yüklenme ters tepki vermesin hepimizin başına gelıyor bu durum onları makıne gibi düşünüyoruz. bu yumurta çatlama işinden pk anlamıyorum henüz o konuya gelmedikcanım hayırlsı hakkımızda
Ewet hamileyim 16 mart ta gùnüm doluyor ve sanci bekliyorum :) amin inşallah
Yapacak hicbirsey yok canim iki bilegime de atel takiyorum yapilacak tek sey bu ilac bile vermiyorlar hamilelik bitince geciyor ama daha cooooooook vaaaaar
Günaydınnn günaydınn günaydınnnnn herkeseeee.....
bugün cumartesiiii :)
bir çoğumuzun tatili başladı...
bir kısmımızın son iş günü...
bizimde iş başı
koçişim işe gitti bende sporuma başlamadan bir gelip topiğimizi açayım dedimmm
hayırlı bir gün olsun...
hepinizi öpüyorummmm
gelsinn bebeişlerrrrrrr
bugun bıraz kendı capımda hayal kırıklıgı yasıyorum dun gece birsey olmadıbıraz morelım bozuk bızım yegen evdeydı bıde yorgundu benım kociş :)
Sen hiç merak etme olacak olduktan sonra 5 gün önceki ilişkiyle bile hamile kalırsın.Burada yaşadık bunu.Arkadaşımızın biri ağrılara ve akıntısına bakarak yumurtam çatladı diye çalıştı sonra 5 gün ara verdi.Doktor muayenesinde yumurtasının daha çatlamadığını öğrendi ve o aydan ümidini kesti.Ama hamile kaldı.Rabbim verecek olduktan sonra herşeyi olumluya çevirir merak etme
sabah sabah agzından bal damlıyor.. bnde öle dusunuyorum aslında olcak olduktan sonra her sekılde olur :) dogru dıyorsun bazen olumlu dusunemıyorum gercekten bu ay bı suprız yapsada bebısım gelse cok ıstıyorum artık 1 yıl oldu halıme sukredıyorum bır an öncede olsun ıstıyorum :)
neriim canım Allah yardımcın olsun... Korkma oğumdan...Allah yardım ediyor nefes alacak dinlenecek vakti vermiş Yaradan...Dip not doğumlar genelde gece olur :) Bir selli yağmur dermiş rahmetli anneannem... Gerçekten öyle... Allahın izniyle sağlıkla inşallah kucağına da alır öpüp koklarsın...
Kaç yaşındasın?
Eklerim tabi.İnşallah hemen alt tarafa geçersin listemizde.günaydın kızlar dün bat tı geçti olmadım inşallah da olmam bu ay ilk aşılamamı oldum salı günü test günüm tabii adet olmazsam. inşallah tutmuştur aşılamam rabbim isteyen herkese tez zamanda nasip etsin inşallah.8 şubat bat tarihim ben kelam eklersen sevinirim
Gunaydin kizlar. Bugun is yok ama erkenciyim.
Nasilsiniz. Aysem iyi misin? Optum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?