Bol bebiş topiği

canım benim herşeyde vardır bir hayır. Rabbim sağlık versin. En kısa zamanda bebişine kavuşursun inşallah.
canımmm ama sensiz biz nasıl halay çekeriz. sen bizim enerji kaynağımızdın. nolur bizi sensiz bırakma. tamam hepimiz yaşadık böyle hayal kırıklıkları. Ama Rabbim büyük elbet yazmıştır. Senin de olacak bebeğin. Ama üzerine gidince kaçıyor bu sıpalar. Hayatını yaşamaya bak ama bizide unutma..

şirinim hemen not alıyorum bunlar önemli. hele şu zor günlerimi atlatayım.
sende çok tarifler var galiba :)) ya da sen en iyisi o defteri ver biz fotokopi çektirelim :)
senden öğreneceğim çok şeyvar :)

canım benım soğan suyunu günde iki kez aç karnına içiyormussun ama ben buna pek uyamıyorrum sen sabah aç karnına akşam aç karnına içersin bi engelin yok. öptüm canım

neriim canım Allah yardımcın olsun... Korkma oğumdan...Allah yardım ediyor nefes alacak dinlenecek vakti vermiş Yaradan...Dip not doğumlar genelde gece olur :) Bir selli yağmur dermiş rahmetli anneannem... Gerçekten öyle... Allahın izniyle sağlıkla inşallah kucağına da alır öpüp koklarsın...

Canım benim :) oooo bi sürü var tatlım. Ama hepsi beynimde defter yok kız :) sen sor ben sana hepsini söylerim...
Öpüyorum kocaman :*

canım benım soğan suyunu günde iki kez aç karnına içiyormussun ama ben buna pek uyamıyorrum sen sabah aç karnına akşam aç karnına içersin bi engelin yok. öptüm canım

Melekçim sağolasın canım benim... Yarın başlıyorum hayırlısıyla...
Öpüyorum kocaman iyi akşamlar canlarım...

Canim yeni gordum biraz yukari cikmis dedi dr. Ama beni kasiklarimda son ay sancilari gibi sancilarim var dr a bu ne olaki diye sordum rahim bir sene icinde ikinci kez doguma hazirliyor kendini ondan dedi hic bu kadar agir hamilelik gecirmemistim Mevlam sag salim kucagimiza aldirsin insallah sen ne alemdesin senin ciktimi yukari plasenta

Yapacak hicbirsey yok canim iki bilegime de atel takiyorum yapilacak tek sey bu ilac bile vermiyorlar hamilelik bitince geciyor ama daha cooooooook vaaaaar

Canım üzülme. Rabbim hayırlısını versin.Dualarımız seninle ve bekleyen tüm anne adaylarıyla.Hayırlı geceler herkese...

Günaydınnn günaydınn günaydınnnnn herkeseeee.....
bugün cumartesiiii :)
bir çoğumuzun tatili başladı...
bir kısmımızın son iş günü...
bizimde iş başı
koçişim işe gitti bende sporuma başlamadan bir gelip topiğimizi açayım dedimmm
hayırlı bir gün olsun...
hepinizi öpüyorummmm
gelsinn bebeişlerrrrrrr

bugun bıraz kendı capımda hayal kırıklıgı yasıyorum dun gece birsey olmadı bıraz morelım bozuk bızım yegen evdeydı bıde yorgundu benım kociş :)

Ewet hamileyim 16 mart ta gùnüm doluyor ve sanci bekliyorum :) amin inşallah

Topiğimizde ilk kez doğuma yakın biri oluyor.Hayırla kucağına al inşallah kuzunu.Bebek bekleyenlere dua et olurmu?Onlar bat gördükçe bizler de bebişlerimiz de çok üzülüyoruz

Yapacak hicbirsey yok canim iki bilegime de atel takiyorum yapilacak tek sey bu ilac bile vermiyorlar hamilelik bitince geciyor ama daha cooooooook vaaaaar

Hımmm..Geçmiş olsun inşallah uzun sürmez hemencecik geçiverir

Günaydın şiriiiin
Benim de son iş günüm Belki erken biter bugünüm Cumartesi evde olmak kadar güzel bişey yok.Eve ve işlere dair ne varsa bitirip pazar gününü sadece eşime ayırınca daha bi güzel oluyor pazarlar.

bugun bıraz kendı capımda hayal kırıklıgı yasıyorum dun gece birsey olmadı bıraz morelım bozuk bızım yegen evdeydı bıde yorgundu benım kociş :)

Sen hiç merak etme olacak olduktan sonra 5 gün önceki ilişkiyle bile hamile kalırsın.Burada yaşadık bunu.Arkadaşımızın biri ağrılara ve akıntısına bakarak yumurtam çatladı diye çalıştı sonra 5 gün ara verdi.Doktor muayenesinde yumurtasının daha çatlamadığını öğrendi ve o aydan ümidini kesti.Ama hamile kaldı.Rabbim verecek olduktan sonra herşeyi olumluya çevirir merak etme

sabah sabah agzından bal damlıyor.. bnde öle dusunuyorum aslında olcak olduktan sonra her sekılde olur :) dogru dıyorsun bazen olumlu dusunemıyorum gercekten bu ay bı suprız yapsada bebısım gelse cok ıstıyorum artık 1 yıl oldu halıme sukredıyorum bır an öncede olsun ıstıyorum :)

Kaç yaşındasın?

günaydın kızlar dün bat tı geçti olmadım inşallah da olmam bu ay ilk aşılamamı oldum salı günü test günüm tabii adet olmazsam. inşallah tutmuştur aşılamam rabbim isteyen herkese tez zamanda nasip etsin inşallah. 8 şubat bat tarihim ben kelam eklersen sevinirim

Canim korku yok ama heyecan var. Banada gece gelir gibime geliyor. Doğru demiş bencede. Amin canim benimde dualarim sizinle ALlah hepinizin gönlüne göre versin inşallah!

Eklerim tabi.İnşallah hemen alt tarafa geçersin listemizde.

Gunaydin kizlar. Bugun is yok ama erkenciyim.
Nasilsiniz. Aysem iyi misin? Optum

Çok şükür Özlemcim.Biraz halsizim ama iyiyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…