Bol bebiş topiği

Bugün, 10:02 cikolta, Gebelik bölümündeki HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle) konusuna cevap yazdı.
günaydınnnnnn kızlaaarrr var mı batları yaklaşanlar,tarihe baktım ayın 9 u.benim bat 15 i heyecan bastı birdennnnn hadi bakalım ya bu ay yüzümüz gülsünnnnn

fmfm daha oncede bı yakınızmızdan duymuştum hamıleyken aynı senn gıbı ellerını kullanamaz olmuş sülük tedavisine gıtmiş ve sağlığına kavuşmuş sen de bı araştır derım tavsıyede ederım ehline gıtmek lazım birde Aallh şifa versın. faydasını görursun inşallah ben hacamat tedavisine başladım hem kuvvetli bır sunnet hem de madddı manevı hastalıklar korunmak ve arınmak için cok memnun kaldım devam etmeyı de düşünüyorum hacamat tedavısının içinde sülük uygulamaları da var ne derdımız varsa vücumuzda bırıken kirli kanlardan kaynaklanıyor ve vücumuzda bırıken toksit maddelerden hem bebişe de hazırlık yapıorum vucudumu temizleyerek soğan kürüne de başladım bakalım şu ara acayıp bır şilik var göğüslerımde üzerıne yatamıyorum.adetten önce olurdu hep hassasiyet bu sefer sonrasında oldu aklımda deli soruşar acaba hamıle olabilirmiyim diye amaaa (

bat 18 canım :) 9 gunum kaldııııııııııııııı gelmesinnnnnnnnnnnnn

bat 20 11 gün kaldı her yerım şiş :)) karnım göğsüm..

bende hiç bi belirti yok bilmiyorum :) zaten cok erken degılmı ya 11 gunun varmıs daha hemen böle erkenden belli oluyormu ben sadece bu ara acayıp duygusalım dokunsalar aglıcak gıbıyım herseye gözlerim doluyor neden bılmıyorum ılk defa bukadar duygusal oldum .

benımde adetten bır hafta önce başlardı sıkıntılarım ama son adetımde hıc bı belırtı yaşamadım adetım bıttı hemen hassasiyet ve şişlikler belırdı anlamadım bende yormayaım dıyorum baska seylere hamişliğe felan ama acabası oluyo ınsanın off beklemekk cok zormuş ..

Ay kızlar ikiniz de hamişsinizdir inşallah bu ay İki koca göbek adayı daha gelsin topiğimize.....

atel tekıyorum derken ne rahatsızlığın var acaba ?

Canim son 3 hamileligimde basima geliyor benim bilekte sinir sikismasi deniyor ya hamilelerde ya da ellerini ciok kullanan hamur, bilgisayar kullanan kadinlarda oluyormus hamilelik bitince geciyor hatta diger iki hamileligim olu dogumla sonuclaninca ben ikisi arasinda baglanti kuruyorum ve korkuyorum ama dr hic alakasi yok diyor. Suluk tedavisi hamile ikenyapmiyorlar canim yapsalar ben rahim agzi kanseri icin yaptiracaktim kesin sifa dediler ama dogum sonrasini bekliyorum bakalim Hayirlisi

sence öylemıdır hamiş mıyızdır sen bilirsın atglattın hasssasıyetın nasıl olmustu herkese farklı oluyormuş ama

Ay kızlar ikiniz de hamişsinizdir inşallah bu ay İki koca göbek adayı daha gelsin topiğimize.....

Insallah oleyizdir cok umutlu olmamaya calisiyorum husrana ugramayayim diye umudimide kaybetmiyorum tabi insallah bu ay olmayanlara da olanlara allah bebegimizi sag salim kucagimiza almayi nasip eder adet oncesi belli edermi kendini bide test yapsak bukadar erken sonuc verirmi bilmiyorum

benım o tnıdığımda hamile iken sülük tedavısne gıtmişti belkı yapılış yerıne göre değişebilir sen yıne bı sor derım uzun süre aynı zorlukla yaşamak kolay değil. belkı yapmadıkları rahim ağzı kanserı içindir sen bence bır kerede daha sor umarım şifa bulursun

Tesekkur ederim canim arastiracagim cok kotu gercekten Mevlam kimsye vermesin .

ya ben tedaviyle yumurtam 28 şubatta çatladı ve bugün 9 mart.bebiş olmş mu olmamış mı en erken ne zaman idrar testinde çıkar blgsi olan var mı?????

sence öylemıdır hamiş mıyızdır sen bilirsın atglattın hasssasıyetın nasıl olmustu herkese farklı oluyormuş ama
Bende hiç belirti olmadı.Ben rahattım o ay.Ondan önce çok kasıyordum kendimi.Sonradan bırakıverdim oluruna.Göğüsler,batmalar hep adet geçtikten sonra başladı bende.Batmalar çok çok azdı belirti bile denmezdi yani.Takma kafana belirtileri.Hiç ilgilenme vücudunla.

Yumurtanın çatladığı tarihi az çok biliyorsan 12-14 gün geçmeden idrarda çıkmıyor.Ben 12.gün öğrendim.O da tesadüfen 5-6 saat sonra çıkan silik çizgiyle.Bata 5 gün vardı.Ertesi gün ilk idrarla daha netti çizgi.Kana gittim 22.Gebelik yok dese de aile hekimim sabırla bekledim ve 1 gün arayla değerim 98 çıktı.Çok yeniymiş ben öğrendiğimde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…