- Konu Sahibi semplice_signora
-
- #8.601
Eklerim tabi.İnşallah hemen alt tarafa geçersin listemizde.
Çok şükür Özlemcim.Biraz halsizim ama iyiyim.
Canim korku yok ama heyecan var. Banada gece gelir gibime geliyor. Doğru demiş bencede. Amin canim benimde dualarim sizinle ALlah hepinizin gönlüne göre versin inşallah!
yapacak hicbirsey yok canim iki bilegime de atel takiyorum yapilacak tek sey bu ilac bile vermiyorlar hamilelik bitince geciyor ama daha cooooooook vaaaaar
fmfm daha oncede bı yakınızmızdan duymuştum hamıleyken aynı senn gıbı ellerını kullanamaz olmuş sülük tedavisine gıtmiş ve sağlığına kavuşmuş sen de bı araştır derım tavsıyede ederım ehline gıtmek lazım birde Aallh şifa versın. faydasını görursun inşallah ben hacamat tedavisine başladım hem kuvvetli bır sunnet hem de madddı manevı hastalıklar korunmak ve arınmak için cok memnun kaldım devam etmeyı de düşünüyorum hacamat tedavısının içinde sülük uygulamaları da var ne derdımız varsa vücumuzda bırıken kirli kanlardan kaynaklanıyor ve vücumuzda bırıken toksit maddelerden hem bebişe de hazırlık yapıorum vucudumu temizleyerek soğan kürüne de başladım bakalım şu ara acayıp bır şilik var göğüslerımde üzerıne yatamıyorum.adetten önce olurdu hep hassasiyet bu sefer sonrasında oldu aklımda deli soruşar acaba hamıle olabilirmiyim diye amaaaPardon msj tekrari olmus.evet canim hangi cinsiyet olsa evladimiz ama insan degisince bir tuhaf oluyor . Erkek cabuk gosterir derler ama beni goruyon 5.ayda belli oldu erkek oldugu cok tanidigim var degisti kendini oyle hazirladiklari icin buruldular .acele etme bencede hayirlisi olur insallah.
Ben de napiyim canim bir oksuruk sardi beni cigerim cikiyor.bebis geceleri hic durmuyor karnimda savas var sanirsin,bir de bu ellerimde uyusma ve karincalanma var geceleri karpel tunel sendromu diyorlar bilekte sinir sikismasi yani cok kotu sabah kalkinca bir mendili tutacak his olmuyor ellerimde.
Bugün, 10:02 cikolta, Gebelik bölümündeki HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle) konusuna cevap yazdı.
günaydınnnnnn kızlaaarrrvar mı batları yaklaşanlar,tarihe baktım ayın 9 u.benim bat 15 i heyecan bastı birdennnnn hadi bakalım ya bu ay yüzümüz gülsünnnnn
bat 18 canım :) 9 gunum kaldııııııııııııııı gelmesinnnnnnnnnnnnn
bat 20 11 gün kaldı her yerım şiş :)) karnım göğsüm..
benımde adetten bır hafta önce başlardı sıkıntılarım ama son adetımde hıc bı belırtı yaşamadım adetım bıttı hemen hassasiyet ve şişlikler belırdı anlamadım bende yormayaım dıyorum baska seylere hamişliğe felan ama acabası oluyo ınsanın off beklemekk cok zormuş ..bende hiç bi belirti yok bilmiyorum :) zaten cok erken degılmı ya 11 gunun varmıs daha hemen böle erkenden belli oluyormu ben sadece bu ara acayıp duygusalım dokunsalar aglıcak gıbıyım herseye gözlerim doluyor neden bılmıyorum ılk defa bukadar duygusal oldum .
3. Ayidoldurdun kuzum. Var mi degisiklik? Ne bileyim mesela istahin duzeldi mi. O agizdaki tat bozuklugu gecti mi?
Tek değişiklik 1 haftadır daha çok acıkıyor olmam.Tad hala devam ediyor.Bulantı-kusma yok ama çok halsizim eskiye göre..
bende hiç bi belirti yok bilmiyorum :) zaten cok erken degılmı ya 11 gunun varmıs daha hemen böle erkenden belli oluyormu ben sadece bu ara acayıp duygusalım dokunsalar aglıcak gıbıyım herseye gözlerim doluyor neden bılmıyorum ılk defa bukadar duygusal oldum .
benımde adetten bır hafta önce başlardı sıkıntılarım ama son adetımde hıc bı belırtı yaşamadım adetım bıttı hemen hassasiyet ve şişlikler belırdı anlamadım bende yormayaım dıyorum baska seylere hamişliğe felan ama acabası oluyo ınsanın off beklemekk cok zormuş ..
Ay kızlar ikiniz de hamişsinizdir inşallah bu ayİki koca göbek adayı daha gelsin topiğimize.....
atel tekıyorum derken ne rahatsızlığın var acaba ?
fmfm daha oncede bı yakınızmızdan duymuştum hamıleyken aynı senn gıbı ellerını kullanamaz olmuş sülük tedavisine gıtmiş ve sağlığına kavuşmuş sen de bı araştır derım tavsıyede ederım ehline gıtmek lazım birde Aallh şifa versın. faydasını görursun inşallah ben hacamat tedavisine başladım hem kuvvetli bır sunnet hem de madddı manevı hastalıklar korunmak ve arınmak için cok memnun kaldım devam etmeyı de düşünüyorum hacamat tedavısının içinde sülük uygulamaları da var ne derdımız varsa vücumuzda bırıken kirli kanlardan kaynaklanıyor ve vücumuzda bırıken toksit maddelerden hem bebişe de hazırlık yapıorum vucudumu temizleyerek soğan kürüne de başladım bakalım şu ara acayıp bır şilik var göğüslerımde üzerıne yatamıyorum.adetten önce olurdu hep hassasiyet bu sefer sonrasında oldu aklımda deli soruşar acaba hamıle olabilirmiyim diye amaaa(
sence öylemıdır hamiş mıyızdır sen bilirsın atglattın hasssasıyetın nasıl olmustu herkese farklı oluyormuş ama
Ay kızlar ikiniz de hamişsinizdir inşallah bu ayİki koca göbek adayı daha gelsin topiğimize.....
Canim son 3 hamileligimde basima geliyor benim bilekte sinir sikismasi deniyor ya hamilelerde ya da ellerini ciok kullanan hamur, bilgisayar kullanan kadinlarda oluyormus hamilelik bitince geciyor hatta diger iki hamileligim olu dogumla sonuclaninca ben ikisi arasinda baglanti kuruyorum ve korkuyorum ama dr hic alakasi yok diyor. Suluk tedavisi hamile ikenyapmiyorlar canim yapsalar ben rahim agzi kanseri icin yaptiracaktim kesin sifa dediler ama dogum sonrasini bekliyorum bakalim Hayirlisi
benım o tnıdığımda hamile iken sülük tedavısne gıtmişti belkı yapılış yerıne göre değişebilir sen yıne bı sor derım uzun süre aynı zorlukla yaşamak kolay değil. belkı yapmadıkları rahim ağzı kanserı içindir sen bence bır kerede daha sor umarım şifa bulursun
Bende hiç belirti olmadı.Ben rahattım o ay.Ondan önce çok kasıyordum kendimi.Sonradan bırakıverdim oluruna.Göğüsler,batmalar hep adet geçtikten sonra başladı bende.Batmalar çok çok azdı belirti bile denmezdi yani.Takma kafana belirtileri.Hiç ilgilenme vücudunla.sence öylemıdır hamiş mıyızdır sen bilirsın atglattın hasssasıyetın nasıl olmustu herkese farklı oluyormuş ama
Yumurtanın çatladığı tarihi az çok biliyorsan 12-14 gün geçmeden idrarda çıkmıyor.Ben 12.gün öğrendim.O da tesadüfen 5-6 saat sonra çıkan silik çizgiyle.Bata 5 gün vardı.Ertesi gün ilk idrarla daha netti çizgi.Kana gittim 22.Gebelik yok dese de aile hekimim sabırla bekledim ve 1 gün arayla değerim 98 çıktı.Çok yeniymiş ben öğrendiğimde.Insallah oleyizdir cok umutlu olmamaya calisiyorum husrana ugramayayim diye umudimide kaybetmiyorum tabi insallah bu ay olmayanlara da olanlara allah bebegimizi sag salim kucagimiza almayi nasip eder adet oncesi belli edermi kendini bide test yapsak bukadar erken sonuc verirmi bilmiyorum
ya ben tedaviyle yumurtam 28 şubatta çatladı ve bugün 9 mart.bebiş olmş mu olmamış mı en erken ne zaman idrar testinde çıkar blgsi olan var mı?????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?