Bol bebiş topiği

merhabalaaaarrr iyi hafta sonlarııı
nasılsınız kızlar?
biz iyiyiz hamd olsun.
Cuma gününe Konya'daki dr umdan randevu aldım.. ayrıntıları sizle paylaşırım inşallah

gitmeme son 4 gün :) memleket havası burnumda tütüyorr

canımcım ben daha o son gittiğimden beri dr a gitmedim.
Cuma gidicem inşallah.
bende hamd olsun sancı yok ama dizlerim çok agrıyor yorulunca.
boydan kaynaklı olsa gerek :44:

bu arada kaç kilo aldın bu zamana kadar?

Kenan'ın da uzamış maşallahh Sağlıkla büyüsün abi olsun yeni kuzuya inşallah.
Eşinde senle kilo aldıysa erkek bebek diyordu bi yerde okuduğumda Benimki de 5 kilo aldı 3 aydır.Ben 600 gr falan aldım daha.Herkes hanginiz taşıyor bebeği diyor ikimize

Ben 6 kg aldim canim ama onden kimse 5 aylik oldugumu anlamiyor.ama arkadan doguma gidecek gibiyim yana genisledim ben ilk kez hep onde top gibi bir karnim olurdu .benim sanci ve kasilmalarla basim dertte gece bir oksurdum aniden soluma bir sanci saplandi 1 saat gecmedi esimle panik olduk simdi gecti ama yeri agriyor.

teşekkürler teyzesii
zaten bazen diyorum,akıllısın sen oğluuum diyorum. yok ben akıllı diilim ben ABİYİM diyor
gelip göbüşümü seviyor.annecim kardeşim gelsin diyor

evet bende biryerde okumuştum erkek bebekte baba da kilo alırmış die.ama benim hamileliğimle alakalı oldugunu düşünmüyorum.
ben kenana hamileyken daha vermişti.şimdi kilo almasının sebebi sigarayı bırakmış olması.sigarayı bıraktı,yemege başladı
aman olsun zaten çok kilolu değildi.boyuna göre azdı bile.şimdi daha iyi oldu :)

ama sen maşallah çok almamışsın.ben hatta 2,5 aylıkken daha 2 kilo vermiştim.ama şimdi toplamda 5 kiloyu buldum.
ilk hamileliğimde rekorlar kırıyodum
bu ayda 13 kiloyu bulmuştum. nasıl yemişsem artık

ayy geçmiş olsun canım. bende gece yatarken öksürür veya hapşurursam ağrı saplanıyor kasıgıma.
ama senin fazla oluyor sanırım.kasılma felan :26: aman dikkat et kendine.

Sigarayı bıraksın da kiloyu nasılsa verir bi şekilde.
Doktorum ilk 3 ay almamaya bak kiloyu dedi.Bi almaya başlarsan önüne geçemezsin fazla kilo doğumda ve sonrasında problem olur dedi.1 haftadır hiç durmadan yiyorum.Artık ekmek de yemek zorunda kalıyorum.Yemekle doysam da 1 saat sonra tekrar yiyorum.Obur gibi oldum:125::125::125::125::125::125::125::125:

artık iştahın açık olur canım. bebiş de artık yediklerinden çekiyor.
yersin yersin ama doyamazsın. mühim olan yararsız şeylerden uzak durmak.
meyve,sebze agırlıklı beslenirsen fazla kilo olmaz.
ablam bu şekilde beslenerek ve bulantıdan dolayı iştahının çok açık olmaması sonucunda toplamda 3-4 kiloyla doğum yapmıştı.şu an eski kilosundan daha düşük :)

ama ben öyle yapabiliyormuyum? hayııırrr
kızartma,cips,aburcubur oyhhh yiyorum napim canım istiyor.
ama bulantılar sabahları devam.
ondan dolayı çok fazla almadım sanırım.
bakalım cuma günü bebişim kaç cm ve kaç gram olmuş :)
heyecanla gün sayyorum

ayy geçmiş olsun canım. bende gece yatarken öksürür veya hapşurursam ağrı saplanıyor kasıgıma.
ama senin fazla oluyor sanırım.kasılma felan :26: aman dikkat et kendine.

Sagol canim etmeye calisiyorum ama bu sene grip essek gribiymis:))))geldimi gitmek bilmiyor .ne guzel gezmelere gidiyorsun.bende umre icin gun sayiyorum nisan3 hayirlisiyla.ya kizlar phia yi cok merak ediyorum napiyor acaba haberi olan var mi.

Kizlar az once hic dikkat etmedigim bisi farkettm dusa girerken gogusumdeki halkadan bitane daha olmus acik kahve rengi sizce belirtimi buda buyumus o halka
:)))) kafayi yedm sonund.

bugun bıraz kendı capımda hayal kırıklıgı yasıyorum dun gece birsey olmadı bıraz morelım bozuk bızım yegen evdeydı bıde yorgundu benım kociş :)

Tatlim uzulme bir gun arayla yapsanda birsey olmaz sonucta askerler orda :) olmeden yine gonderdinizmi sorun olmaz canim benim... Insallah bu ay gelsin yavrunuz...

Selam tatlim... Sabah bir geldim sonra gelemdim esim geldi gitti sonra bir daha geldi derken simdi kismet oldu girmek... Uykumda geldi :) uyumadan bir bakim dedim:)
Evet canim ya calisirken ev is cok zordur cok yormadan kendini yaparsin aksamdan yarin tum gun keyiff ohhh :) tadindan yenmez valla... Canim tam keyiflenecek zamanin valla hem nazlan hem keyiflen tadini cikar ohh misler gibi bebisin var masallahh senden keyiflisi olabilirmi allah nazarlardan saklasin
Bizede nasip etsin insallah bende nazlanayim kocisime

Gunaydin kizlar. Bugun is yok ama erkenciyim.
Nasilsiniz. Aysem iyi misin? Optum

Canim benimmmm
Ozelmcim naberr tatlim karsilasamadik...
Sabahtan geldim ama sonra gelemedim...
Simdi geldim sen yoksun bir denk gelemedik belki aksama dogru gelirsin... Gorusuruz canim...
Iyisindir insallahh
Ozluyoruz seni burda...
Gorusuruz canim...

Kizlar az once hic dikkat etmedigim bisi farkettm dusa girerken gogusumdeki halkadan bitane daha olmus acik kahve rengi sizce belirtimi buda buyumus o halka

Canim benim insallah bebis habercisidir...
Ben tecrubesizim ama ilk once degisim goguslerde baslarmis canim insallah bebin geliyordur canim

Canim benim insallah bebis habercisidir...
Ben tecrubesizim ama ilk once degisim goguslerde baslarmis canim insallah bebin geliyordur canim

inşallah öyledir bende eve gidip bakıcimm hemen :))

Iyi olmaya calisiyorum kuzum. Simdi uykudan kalktim. Birseyler yiyorum. Sen nasilsin.
Bende sizi ozliyorumcnm. Uyumadigim surece yazmaya calisiyorum.
Bir de kocis grip olmus.kendimebakamazken birde onunla ugrasiyorum. Bir naz bir naz. Allahimerkekler hasta olunca neden bu kadar naz yaparlar anlamiyorum. Hic sozumu dinlemiyor. Ne desem tersini yapiyor. Ben zaten burnumdan soluyorum. ramak kakdi kavgaya. Her an volkan patlayabilir bizim evde.
Durumlar kisaca boylr kuzum. Allah bana sabir versin kocise de sifa.
Opuyorum seni tatlim. Buyuk ihtimal sen suan uyuyorsun. Iyi uykular sana....

Son düzenleme:

Kiyamam sana :)
Kocacigin cileden cikarmis seni...
Gecmis olsun canim... Gercekten zordur hele sen birde hamis hamis
Sende yat bir koseye hastavoldum de :) cok nazlanmasin
Ben daha uykuya gecemedim :) annemle konustuk kocisimle konustuk derken vakit gecti simdi uzanicam insallah :) bugun guzellik uykum gec kaldi... 2 ile 4 arasi olmali... Bugun boyle oluversin napim dimi :))))
Canimmm rabbim sana sabir versin... Esinede acil sifalar canim...
Bak evde nane limon varsa kaynat bir demlik isitip isitip icsin canim bisiici kalmaz.... Hadi optum cok ... Gorusuruz canim

aminnn canım teşekkür ederim.
olsun canım uyumak gibisi var mı. bugün biraz geç olsa da bir şey olmaz. uyu dinlen canım sen.
ıhlamur içirdim bol limonlu. bir tane daha yapayımdiyorum. yok diyor. habire bisküvi yiyor deli ediyor beni. adam gibi bir şey yesene. böyle devam ederse kalkamaz zaten. ne halin varsa gör dicem az kaldı. ben çorba getiriveriyim diyorum yok olmaz yiyemem bilmem ne. o kadar çok ki bahanesi. ne yaparsa yapsın. ben kendime bakayım. valla sabrım taştı kuzum ya. biraz gayretli olsa. tam tersini yapıyor hasta olmak için elinden geleni yapıyor. olsun ozaman. bananee.
neyse kuzum ben acaip gerginim. biraz müzik dinliyeyim. öpüyorum seni. iyi uykularrr...

O yediklerinden de bulantıların kesilmemiş olabilir.Bende çok özledim cips ama bulantıdan korktuğum için yiyemiyorum Bi de dr eşimin yanında cips,hazır çorba,hazır pastalar-kekler,asitililer yasak diyince hiç yiyemez oldum.İşyerindekilerde herşeyi eşime yetiştiriyorlar sağolsunlar orda da yiyemiyorum.Yolda atıştıracağım az kaldı Günde en az 3 meyve yiyorum.Kahvaltım her zaman olur,akşamları da sebze ağırlıklı yiyorum.Bi öğlenleri sorun oluyor işyerinde hazır yemek yemekten bög geldi.Sıcak çorba falan istiyor insan bi süre sonra.Bıktım lokanta yemeklerinden

İnşallah güzel haberlerle gelirsin doktorundan
Canımsın benim.Erkek milleti değilmi hepsi aynı.Bende benimkine tabiri caizse böğürüyorum evde.Ayaklarına çorap giy.İnce giyinme.Pencereyi kapat.Paltosuz arabadan inme falan diye.Bi hasta olursa yandım valla.Seninki gibi naz üstüne naz yapar.Yatağı ayırırım bak hasta olursan diyorum hemen yapıyor dediğimi.Sende öyle yap Yap çorbasını,ıhlamurunu koy mutfağa.Acıkınca paşa paşa gelir içer nasılsa.
Sen yorma kendini.Sinir daha çok sıkıntı verir sana.Bulantıların falan azar Allah korusun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…